İyi geceler herkese.
popsi86 dualarım seninle , bu günler de geçer gider yeter ki sağlıklı olun anne bebek.
Ben çok yoruluyorum, şurada sayılı günlerim var ama evin, kızın tüm sorumluluğu hala bende. Bıktım artık her yere koşturmaktanEşim kendini işe verecek zamanı buldu, durdu durdu yani. Off çok bunaldım, markete bile gidecek halim yok al taşı et , taşıyamıyorum zaten. Kar kış bi yandan. Allahım sabır versin, tek dileğim bu.
Ya bi de ilk doğumum sezaryen, 5 seneden fazla oldu. Bunu normal yapsam çok istiyorum, ameliyatla uğraşmak istemiyorum. Duydunuz mu hiç böyle yapan var mı ?
tebrik ederim ,,,, n,ce sağlıklı mutlu yıllara bebeğinle,,,,Son gunlerin tadini cikarin. Kalan gunlerinizde boooll boolll uyuyun kizlar. Aralik annesiyim bende. 25 gundur kesintisiz 8 saat uykuya uzun bi dusa hasret kaldim walla. Ama yine de değer de siz yine de uyuyun:)
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bebeğin sağlığına kavuşur,,Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
artık geceleri uyumak istiyorum. bebekim doğunca zaten uyuyamıcam cok sıkıldım. uykusuz her gece
evet hanımlar,, bugün dr gittim,, bebek iyi , beyzadenin keyfi yerinde,,, hiç gelmeye niyeti yok,,,o kadar yürümenin bir sonucu olmamış,,, doktor squad yap dedi,, artık onu yapacağım,,,her taraf da kar buz yürüşe çıkamam,, bende evi temizlerim,,, haftaya çarşamba gene kontrolüm var,, umarım o kontrole gitmeme gerek kalmadan bu cuma bebişimi kollarıma alırım,,, evrene öyle mesaj yolluyorum,,, bebeşimi doğurduğumu, doğumun çok kolay olduğunu hayal ediyorum,,, böyle pozitif düşünmek yararlı oluyormuş bayanlar,,,
ben hamile kalacağım dönemde de hayal kurdum, bebeğimin döllendiğinin, yerleştiğinin, hayalini kurdum,, şükür ki ilk ay hamile kaldım,,, biliyorum belki saçma ama,,,,
pozitif düşünmek çok ama çok iyi,,, sizede öyle yapmanızı tavsiye ederim,,,,
kötü hikayelere kulaklarınızı kapatın,, ne yazık ki insanlar bazen çok düşüncesiz geçen gün bir aile ahbabı geldi evime 70 yaşında kadın,,,, bana korkunç doğum hikayeleri anlatıyor,,, diyorum ki sus kadın içimden,,, artık pek katılmadım sohbete,,,,
o teyze unutmamişmi dogum hikayesini : ) dogum hikayesi dinlemk ogrenmk bnm hosuma gderdi ilk dogumumda bilglnmk kndimi hazırlmk adına ama bazı insanlar korku filmi gbi dogum hikayesi anlatıyolar. Gecen eşimin tarafından bi akraba bebeginin ters dogdugunu bu nedenle çok zor dogdugunu omuzlarının takılı kaldgnı ebenin elini sokarak duzeltmeye çaliştgni .. neyse gerisini solemeym : ) anlatıyrdu içimden yeter artıııkk diye bagrmk geldi. Neyseki dedim ters bebekleri norml dogurtmuylr. Bu arada leblecm aramzda bir gun varmiş senle bnm ikinci dogumum oldgu halde beyimizn gelmeye pek niyeti yokmş doktr beklicz artk sancin tutana kadar dedi hem zaten daha gunumuzde var elbet birgun gelcekler zamanını bekkliyolar . Bnde hep pozitif duşunmeye calişyrm ama bnn daha once dogumu yasadgm için aklımada gelmiyr degil hani. O zmnda hmn baska seyler duşunmeye çalişiyrm aklma getrmemeye. Bn bu hamileligmde fazla yuruyuş yapamadım aslnda yapsam çok iyi olur havalarda çok guzel sogumassa . İnşllh dogumum onbes tatile yakın denk gelir çunku annmler gelckler ilkokula gden kardesim var. Ayy ne çk konştm.evet hanımlar,, bugün dr gittim,, bebek iyi , beyzadenin keyfi yerinde,,, hiç gelmeye niyeti yok,,,o kadar yürümenin bir sonucu olmamış,,, doktor squad yap dedi,, artık onu yapacağım,,,her taraf da kar buz yürüşe çıkamam,, bende evi temizlerim,,, haftaya çarşamba gene kontrolüm var,, umarım o kontrole gitmeme gerek kalmadan bu cuma bebişimi kollarıma alırım,,, evrene öyle mesaj yolluyorum,,, bebeşimi doğurduğumu, doğumun çok kolay olduğunu hayal ediyorum,,, böyle pozitif düşünmek yararlı oluyormuş bayanlar,,,
ben hamile kalacağım dönemde de hayal kurdum, bebeğimin döllendiğinin, yerleştiğinin, hayalini kurdum,, şükür ki ilk ay hamile kaldım,,, biliyorum belki saçma ama,,,,
kötü hikayelere kulaklarınızı kapatın,, ne yazık ki insanlar bazen çok düşüncesiz geçen gün bir aile ahbabı geldi evime 70 yaşında kadın,,,, bana korkunç doğum hikayeleri anlatıyor,,, diyorum ki sus kadın içimden,,, artık pek katılmadım sohbete,,,,
çok merak etim odanızı sanırım yanlız değilim. bekliyoruz...Ooff off fark ettiyseniz canım sıkılıyor
Ama öyle iç sıkılması şeklinde değilYapacak bir şey olmadığı için, olsa da yapmaya halim olmadığı için
Bugün Mustafa'nın odasının storları geldi takıldı. Cuma günüde nasipse halısı.
Halısı olmadan paylaşmak istemiyorum. İlla tam olsun.
Gerçi avizemiz yok hala ama olmayacakta galiba
Erkek anaları duvara araba yolu yaptı eniştem (tasarım bana ait, eniştem reklamcı o yaptı)
Dün eşimle metal arabalar aldık. Mustafamın ilk oyuncakları
Anlaşılan o ki eşimi alamayacağız oyuncak mağazalarından. Anne hayır diyecek baba hadi alalım oğlum
O arabaları araba yoluna koyacağız duvara. Onun içinde yarın mıknatıs alacağız
Çok güzel olacak çook inşallahSabırsızlanıyorum paylaşmak için, ama halıda gelsin inşallah öyle
çok merak etim odanızı sanırım yanlız değilim. bekliyoruz...
valla gece yatamıyorum sabah kalkamıyorum iki gündür de bi halsizlik işte yapamıyorum. çok sıkıldım. uyusam uyansam şöyle uzun bi süre sonra bebekim doğmuş olsa sağlıklıca off of daraldım neyse zorlıyim bari kendimi uyumak için
canim masallah, Allah hayirli evlat eylesin, omrunu uzum kilsin insallah. benim sana bir kac sorum var ama musait olunca cevaplasan olur. cok acil degil. ben de amerikadayim da. oncelikle ne tarafindasin? 8 saat fark olduguna gore ortalarina dogru galiba? sunnet isini hallettiniz mi? Allah nasip eder de o gunu gorursek bizim de bir oglumuz olacak da:) bir de amerika'da hastane de neleri veriyorlar? bildigim kadariyla hastaneden cikana kadar kendi kiyafetleri var, onu giydiriyorlar di mi? son olarak, hangi susleri vs yaptin? ne kadarina gerek var diye merak ediyorum da. ve kendin mi yaptin yoksa bunlarin satildigi bir magaza var mi?Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.
İzmit'te Cihan Hastanesinde ilk defa yapıldı, yani ben İzmit için ilk olarak biliyorum.
Ama genel olarak yapılan bir şey. Hele yurt dışında çok yaygın.
Cihan Hastanesinde 2-3 hafta önce yapıldı. 4 yıl önce olmuş ilk doğumu sezeryanla bayanın.
İkinci doğumu normal doğum.
Doktorlar her zaman olduğu gibi riske girmek istemiyorlar. Daha doğrusu risk var deyip (dikişlerle alakalı) anneleri korkutuyorlar. Kendilerininde uğraşmak işlerine gelmediği için, yine cırt cırt sezeryan, oh yap kurtul diyorlar.
Halbuki sezeryan doktora yap-kurtul ohhh.
Kimse elini taşın altına sokmuyor yani anlayacağın.
@eflalim de yapmak istedi şimdiki doğumu sezeryan ama doktor yazdığım ve benzeri sebeplerden yok dedi.
Eflalimede kimse destek çıkmayınca yine sezeryana talim.
Kesin olarak bir sorun yoksa, yapmak istediğini kararlı bi dille doktoruna iletmeni öneririm.
Bleki idealist bir doktorun vardır ve kabul eder.
Bu arada kadınlar arasında ve internette " ssvd " diye geçiyor " sezeryan sonrası vajinal doğum "
Bu şekilde aratarak daha çok bilgi sahibi olabilir ve yapanlardan hikayeler okuyabilirsin.
Kendim yapmayacağım halde, topiğin normal doğumcusu kesildim yaw
Ahh ahh bunlar hep 5,500 lira vermek istemediğim için oluyor
Koca göbişim zıplaya zıplaya gülüyorum buna :)))Ne duyarsak aldık beee
evet hanımlar,, bugün dr gittim,, bebek iyi , beyzadenin keyfi yerinde,,, hiç gelmeye niyeti yok,,,o kadar yürümenin bir sonucu olmamış,,, doktor squad yap dedi,, artık onu yapacağım,,,her taraf da kar buz yürüşe çıkamam,, bende evi temizlerim,,, haftaya çarşamba gene kontrolüm var,, umarım o kontrole gitmeme gerek kalmadan bu cuma bebişimi kollarıma alırım,,, evrene öyle mesaj yolluyorum,,, bebeşimi doğurduğumu, doğumun çok kolay olduğunu hayal ediyorum,,, böyle pozitif düşünmek yararlı oluyormuş bayanlar,,,
Ooff off fark ettiyseniz canım sıkılıyor
Ama öyle iç sıkılması şeklinde değilYapacak bir şey olmadığı için, olsa da yapmaya halim olmadığı için
Bugün Mustafa'nın odasının storları geldi takıldı. Cuma günüde nasipse halısı.
Halısı olmadan paylaşmak istemiyorum. İlla tam olsun.
Gerçi avizemiz yok hala ama olmayacakta galiba
Erkek anaları duvara araba yolu yaptı eniştem (tasarım bana ait, eniştem reklamcı o yaptı)
Dün eşimle metal arabalar aldık. Mustafamın ilk oyuncakları
Anlaşılan o ki eşimi alamayacağız oyuncak mağazalarından. Anne hayır diyecek baba hadi alalım oğlum
O arabaları araba yoluna koyacağız duvara. Onun içinde yarın mıknatıs alacağız
Çok güzel olacak çook inşallahSabırsızlanıyorum paylaşmak için, ama halıda gelsin inşallah öyle
Bendeee. Hem uyuyamıyorum zaten, dön dön dön, midem ağzıma geliyor, yanıyor vs.
Bir şey değil, sabahta, öğleden onrada dalamıyorum bir türlü. Eşimde bu hafta evde. neredeyse sabaha kadar oturuyoruz. Eşim yatınca horul horul uyuyor. Ben gene hep tam dalarken uyanıyorum falan. İşkence gibi.
Şimdi uykum var ama yatağa gitmek istemiyorum
Canım hastaneye göre değişiyor ama hasta bezinden tut da bebek kıyafetine bezine kadar veriyorlar. Sen neredesin? Sanırım burada yaşamıyorsun normalde?canim masallah, Allah hayirli evlat eylesin, omrunu uzum kilsin insallah. benim sana bir kac sorum var ama musait olunca cevaplasan olur. cok acil degil. ben de amerikadayim da. oncelikle ne tarafindasin? 8 saat fark olduguna gore ortalarina dogru galiba? sunnet isini hallettiniz mi? Allah nasip eder de o gunu gorursek bizim de bir oglumuz olacak da:) bir de amerika'da hastane de neleri veriyorlar? bildigim kadariyla hastaneden cikana kadar kendi kiyafetleri var, onu giydiriyorlar di mi? son olarak, hangi susleri vs yaptin? ne kadarina gerek var diye merak ediyorum da. ve kendin mi yaptin yoksa bunlarin satildigi bir magaza var mi?
canim tekrar hayirli olsun, Allah adiyla yasatsin insallah:)
Uykusuz gecelerime bir de diz ağrısı eklendi bu geceSağ diz kapagimda kayma var uzun yıllardır. Hamileliğimin en başında tekrar çıkıp beni 1 ay yatirmisti. Hatta hamile olduğumu evde raporlu yatarken ogrenmistim. O son çıkma esnasında sanırım çapraz baglarimda da deforme olmustu. Ve bu gece tuvalete kalkarken kırt diye bir ses geldi.Simdi üstüne zar zor basiyorum iyi mi benim Tosun kızımın da etkisi var tabi.agirlik arttıkça baskı artıyor. Bana dua edin nolur.Hamileligin bu son günlerinde bir de bunla uğraşıyorum. Offf off yarın da randevum var nasıl gidicem bu halde çok merak ediyorum cidden
tebrik ederim ,,,, n,ce sağlıklı mutlu yıllara bebeğinle,,,,
umarım en kısa zamanda bebğin uyku düzenini yakalar,,