- 29 Aralık 2014
- 5
- 27
selam millet var mı sancısı olan yılbaşı bebeği olmaya aday
dr giden arkadaşlar iyi haberlerle döner inşallah
Tabiki dua ederiz Allah bebişine sağlık versin bir an önce iyileştin inşallahKızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
hadi gözünaydın istediğin oldudr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize
önce ultrasona girdik,bebeğim 36+0 da 2800 iken buguün 37+3 de 3200 çıktı,dr umuz - 200 + 200 ultrason hatpayı vardır deri,boyunu sölemedi ama fl yi çarğınca sanırım 48 iken 50 cm olmuş boyu,bu bebek dedi son haftayı beklerse maximum 4000 kg minumum 3300 doğar dedi,şimdi sırada çatı muayenesi var dedi,tam bakacağı sırada dedimki kaşıntım yok çamaşıra gelmıyor ama dün aynayla baktığımda sanki dedim mantar parçaları gördüm,ttmm onada bakarız dedi,ilk önce kısa bir konuşma yaptı,normak doğumun çk gzl birşey olduğunu,keşke her kadın normal doğum yapabilse dedi,sen dedi çok cabbar güçlü bir kadınsın,o potansiyeli sende görüyorum dedi,sakın kendi kasma rahat ol sadece dedi 2 sn Surcek,kucucuk acidi o kdr hmn zaten mantar oldugum ortaya cikti,sonuc ne dogurursun ne doguramazsin dedi bu demk oluyomuski rahim normalda asagi dogru bakarmis bnmki yukari bakiyormus be begin kafasi birz zorlananilir kesi atmk zorunda kalirim dedi belkide dedi cok kolay olabilir beraber yasayip gorcez dedi suandan itibaren normal dogum anini bekleyen bir gebesin dedi,sarrr diye suyun gelirse,adet kani gibi kanamn gelirse bebegin harwketleri azalirsa hmn geliosun dedi onun disinda sancin cok siklasmadigi surece gelme dedi,haftaya cars yine kontrolum var,haberler bizden boyle,epey bi icime su serpildi bu sogukta medipole gitmeme gerek kalmadi artik tinimini_hnm cnmm
bende de var bugün canim.sanki adet olacakmisim gibi bel agrisi kasik agrisi var.allahm dedim bebisler yeni yili beklemeyecek mikızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?
Çocukla verirsin cnm emzirdikce o sana spor olur bnde 37.haftadayim toplamda 6.5kilo aldim ayin 14une doğum yapicam inslhne kaaa güzelll biz almışız 18 kgbol bol spor yaparım artık doğumdan sonra
Valla Ağzına sağlık larkincim sen yazmasan ben yetişiyordum hehehe:)))
Koca göbişim zıplaya zıplaya gülüyorum buna :)))
Ay bayıldım bayıldım tarif ettiğin şeye resmini görmem Lazım ve sizin aile değil sülale yetenekli her şey tamam sıra Mustafa da:) sağlıkla gelsin inş:))
Eşim Kıyafet ve süsler konusunda durdurağın yok diyor ama kendisi de oyuncakçıya girdiğinde kaybediyor ve ben evde oyuncak hiç sevmiyorum( çünkü hiçbir çocuk oyuncakla oynamıyor (
Tam yatağa gidip rahat pozisyonu bulduğumda da tuvalete gitmem gerekiyor :)) Çin işkencesi gibi..
Süsler içinse..
Partycity de veya Dollar tree de bir dolarcılarda da bir Sürü uyguna bebek süsü var. Biz buy buy baby den kapı süsü aldık sadece. Buy buy baby babiesr us da da çeşitli Pahalı süsler var...
Uykusuz gecelerime bir de diz ağrısı eklendi bu geceSağ diz kapagimda kayma var uzun yıllardır. Hamileliğimin en başında tekrar çıkıp beni 1 ay yatirmisti. Hatta hamile olduğumu evde raporlu yatarken ogrenmistim. O son çıkma esnasında sanırım çapraz baglarimda da deforme olmustu. Ve bu gece tuvalete kalkarken kırt diye bir ses geldi.Simdi üstüne zar zor basiyorum iyi mi benim Tosun kızımın da etkisi var tabi.agirlik arttıkça baskı artıyor. Bana dua edin nolur.Hamileligin bu son günlerinde bir de bunla uğraşıyorum. Offf off yarın da randevum var nasıl gidicem bu halde çok merak ediyorum cidden
Canim ablamin 2 aylik bebeği var
Ona da aynisini dedi Dr. Çok cani dikildi agladi. Başka doktora gitti. Oda bebek son haftalar kilo alir normal dogurabilirsin dedi.
Ablam bekledi ve 41+1 de 3200 olarak dogum yapti. Normal.doğum yaptı hemde. Bebek son 2 haftada 500 gr aldi hatta
Son 3 hafta nts te baglandi 3 günde bir. Suyu vs kontrol.edildi sürekli.
Seninde inşallah daha alir kilo.
Benimde 34+4 te 2100 geldi. İnşallah bu hafta kontrolumde almiatir biraz.
Canim benim de odam perşembe geliyor inşallah
Ailem.memleketten getiriyor pazar gününe kadar kalacaklar annemle.yerleştiririz inşallah.
Biz odayi biraz gec aldik.
Halimiz ve pwrdemiz de yok henüz
Haliyi oda kurulduktan sonra belki aliriz ama perde almayacagim. Çünkü haziranda tayinimiz cikacak tasinacagiz gittiğiniz yere gore perde diktirmek, duvar kagidi yaptirmak istiyorum.
İnşallah bende pazara kadar paylasirim odamizi
Ocak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
hayır hayır para için istemediğine inanmam, bu arada 5500 mü ay bayılacam
iyi de yapmışın aynen evde de kullanılıyorben stokladım
ayyy canım ya çabuk gelsinçabuk ben doğurmadan görmem lazım çatlarım yoksabirde sizin aile hepten yetenekli çıktı bak ben oğluma pet şişeden avize yapmıştım senin odana olmaz gerçi pek sönük kalır ekliyim fotousunu :)
Eki Görüntüle 1357173 Eki Görüntüle 1357174 Eki Görüntüle 1357175
Günaydınlar son 5 günüm :) 12 kilo almış bulunuyorum durdum durdum son ay aldım :)
Kızlar korkmayın ne sezeryandan ne normal doğumdan bunu bebeğinizle bir kavuşma anı olarak düşünün kesilen her katman sizi bebeğe yakınlsştırıcak veya her sancı... O yüzden korkmayın sonuçta bi şekilde çıkacaklar ordan herşeyin hayırlısı olsun
Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu allahım korudu arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar
Bulsun bulsun çatını uygunKizlar valla benimde hic tadimnyok.usuttum mi desem grip mi oldum desem anlamadim..dökülüyor vucudum.. biyandan kasiklarim agriyor asagiya baski gibi bir şey hissediyorum dunden bu yana. Cuma kontrol var egerki dr çatıyi uygun bulmazsa sanirim ocagin ikinci haftasina kalmadan sezeryan yapar drum. Kizima kavuşmaya cok az kaldi
Larkin @eflalim çok tasarım ruhluyuz yahu,bizimde odamızın teması subaru wrx sti :) babamızın serseri arabası zar zor sattırdık ama halen bir gün benzin ucuzlarsa yine alma hayali var,elektrikçi olduğu için bizimkide subarudan avize yaptı :)Eki Görüntüle 1357347 Eki Görüntüle 1357349
guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
dr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize
önce ultrasona girdik,bebeğim 36+0 da 2800 iken buguün 37+3 de 3200 çıktı,dr umuz - 200 + 200 ultrason hatpayı vardır deri,boyunu sölemedi ama fl yi çarğınca sanırım 48 iken 50 cm olmuş boyu,bu bebek dedi son haftayı beklerse maximum 4000 kg minumum 3300 doğar dedi,şimdi sırada çatı muayenesi var dedi,tam bakacağı sırada dedimki kaşıntım yok çamaşıra gelmıyor ama dün aynayla baktığımda sanki dedim mantar parçaları gördüm,ttmm onada bakarız dedi,ilk önce kısa bir konuşma yaptı,normak doğumun çk gzl birşey olduğunu,keşke her kadın normal doğum yapabilse dedi,sen dedi çok cabbar güçlü bir kadınsın,o potansiyeli sende görüyorum dedi,sakın kendi kasma rahat ol sadece dedi 2 sn Surcek,kucucuk acidi o kdr hmn zaten mantar oldugum ortaya cikti,sonuc ne dogurursun ne doguramazsin dedi bu demk oluyomuski rahim normalda asagi dogru bakarmis bnmki yukari bakiyormus be begin kafasi birz zorlananilir kesi atmk zorunda kalirim dedi belkide dedi cok kolay olabilir beraber yasayip gorcez dedi suandan itibaren normal dogum anini bekleyen bir gebesin dedi,sarrr diye suyun gelirse,adet kani gibi kanamn gelirse bebegin harwketleri azalirsa hmn geliosun dedi onun disinda sancin cok siklasmadigi surece gelme dedi,haftaya cars yine kontrolum var,haberler bizden boyle,epey bi icime su serpildi bu sogukta medipole gitmeme gerek kalmadi artik tinimini_hnm cnmm
Kızlar kurabiyelerimin çoğu bitti.. Agacımı hazırladım bakın bakalım nasıl olmus..
Eki Görüntüle 1357365 Eki Görüntüle 1357366 Eki Görüntüle 1357367 Eki Görüntüle 1357368
kızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?
Sen uzun uzun yaz Larkin, şu forumda sıkılmadan okuduğum kişilerden birisin
Bir dolarcı mııı bir dolarcı mııı gerçekten mii
Bi milyoncu gibi miİlk defa duydum bunu
Eee işte herkesin biz zevki var, biz süse kıyafete onlarda erkek oyuncaklarına.
Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Kendisi yarım gün hastanede, yarım gün muayenehanesinde.
Ve Kocaeli'deki tek perinatolog.
Benim vajinal doğum yaptırabilmem için ekibimin olması gerekiyor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Ama hastanede kendime ait ekibim olsa tabiki vajinal doğum olsun diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı
Tabi ki yine çok uzun yazdım
Arkadaşlar yazarken ayy uzun yazdım diyorlar ya ben utanıyorum
Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bencealttan
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana
Ayyyy iyice sapıttım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.
Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.
HAdi bakalım hayırla sağ salim gelsinler inşallah.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Yaa sen niye böyle diyorsun acabaSönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessssHarika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık Onu alamayacağız sanırım gerçekten
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastaneYani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günahÖyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorumAma tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım
Ohooo bizimle karşılaştırıldığında yinede az almış oluyorsun
Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.
Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Ama sakın sakın sakın bunun için canımızı sıkmıyoruz. Önemli bir mesele değil.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.
Hem zaten senin istediğin şekilde yardımcı da olacak sana inşallah.
Yes yes yeshangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.
Nihayetinde sağlık olsun, sağlıklı olsun
Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun
Doğumunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah
Bulsun bulsun çatını uygun
Çok geçmiş olsun, inşallah doğum üzeri grip olmazsın. Dikkat et kendine.
Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniiiÇok güzel olmuş yaa
Bende seni düşünüyordum nasıl diye.
Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım
İşte bu yaaaa
Çok sevdim doktorunun sözleriniKadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Maşallah kilosu çok güzel, boyu da.
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.
Bizimde kulağımıza küpe olsun.
Çatı muayenesi öncesi yaptığı konuşmada çok güzel cesaret vermiş bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda..
Çoook güzel olmuş, ellerine sağlık
dr aradın mı canımdün geceden beri karnım taş gibi kaskatı o kadar zorluyor ki beni kaya parçası yutmuş gibiyim
Sancim yok diye aramadim tehlikeli bi durum mu ki acabadr aradın mı canım
sancında varsa diye dedim benimde oluyor mesela bugun dedin gibi taş gbi olmuş dün dr genelde burda bi toplanma var dedim bi yerini dayamıştır dedi baktı poposunu dayamış o yüzden sert duruyormuşSancim yok diye aramadim tehlikeli bi durum mu ki acaba
Benim Bütün karın bolgem tas gibi....zaman yaklastıkca herseyden tedirgin oluyorum erken dogum mu olacak diyesancında varsa diye dedim benimde oluyor mesela bugun dedin gibi taş gbi olmuş dün dr genelde burda bi toplanma var dedim bi yerini dayamıştır dedi baktı poposunu dayamış o yüzden sert duruyormuş
Bir dolarcı mııı bir dolarcı mııı gerçekten mii
Bi milyoncu gibi miİlk defa duydum bunu
Eee işte herkesin biz zevki var, biz süse kıyafete onlarda erkek oyuncaklarına.
Ssvd şimdi bilirken duymuşken dememek olmaz. Malum normal doğum çok fena ilgi alanımda
Önce doktorlardan tabi ki, kolaya kaçtıklarından, sonrada biz kadınlar ısrar etmediğimiz için bu kadar yaygınlaştı sezeryan bence. Kendi doktorum dahil, bütün doktorlara kızgınım bu konuda.
Gerçi benim doktorum da tabi ki vajinal doğumu desteklerim ama, benim için zor diyor.
Kendisi yarım gün hastanede, yarım gün muayenehanesinde.
Ve Kocaeli'deki tek perinatolog.
Benim vajinal doğum yaptırabilmem için ekibimin olması gerekiyor diyor.
Çünkü kadın sancılandı mı, müdahale etmeden sürekli izlemek gerekir. Kesisinin az olması, suni sancı almaması, bebeğin ve annenin tehlikeye girmemesi için devamlı kontrol altında tutulması lazım doğum başladığında diyor.
Kocaeli den ve çevre illerden çok fazla riskli gebe hastası var. Benim için vajinal doğum yaptırmak bu açıdan çok zor diyor.
Ama hastanede kendime ait ekibim olsa tabiki vajinal doğum olsun diyor.
Şimdi kendi açısından haklı tabi ki. Bu birkaç yıl içinde bence kendine bir ekip oluşturur, çok başarılı bir doktor çünkü.
Ama yinede çok istersen vajinal doğurttururum seni diyor ("normal" de demiyor çakal)
Ehh ben bu doktoru istiyorum, eşimin çalıştığı iş yeri sadece ameliyat parası karşılıyor, normal doğumu karşılamıyor.
Zaten tüp bebek vs çok anormal para harcadık. Böööle mecbur gibi kabul ediyorum sezeryanı
Tabi ki yine çok uzun yazdım
Arkadaşlar yazarken ayy uzun yazdım diyorlar ya ben utanıyorum
Seninde hayırlı haberlerini bekliyorum canım, açılman var mı yok mu baksın artıkın bencealttan
Sen bilirsin tabi ki doğrusunu ama artık zamanı da geldi, risk faktörü de varsa, ne duruyorsun helva yapsana
Ayyyy iyice sapıttım
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. İnşallah seni özellikle doğumdan sonra kötü yönce etkilemez dizin.
Ama ama ama ben çok detaylı fotoğraf isterim ona göre. Bakmayı çok severim çünkü.
Çekmeceler, raflar, askılar, şöyle yerleştirince güzel güzel bol bol çek olur mu fotolarını.
HAdi bakalım hayırla sağ salim gelsinler inşallah.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Yaa sen niye böyle diyorsun acabaSönük kalır mönük kalır. Nasıl yapıldığının ne önemi var.
Avizene bayıldım, demesen pet şişe diye hayatta anlamazdım, ne güzel renkli olmuş, neyle yapılmış acaba bu dedim.
Meğer sen yapmışsın pessssHarika olmuş maşallah sübhanallah. Yaa bende mi yapsam acaba, para harcamaya mecalimiz kalmadı artık Onu alamayacağız sanırım gerçekten
Bu arada hakikaten kızzz paradan sebep. Mrssupperfine a yazdım. Doğum çok pahalı doktorumun olduğu hastanede.
Sezeryanı iş yeri karşılıyor ama normal doğumun zerresini karşılamıyor. Hakkaten 5,500 lira istiyor normal doğuma hastaneYani çok fazla para harcandı ne o Larkin Hanım doğuracak
Normal sancılanırsam falanda eşim diyor direk oraya başka yere götürmem, neyse vereceğiz artık önemli değil diyor ama kıyamıyorum artık kocama yazık günahÖyle bir şey olursa kenardan vermek zorunda kalacağız yani.
Yani hem istiyorum hem istemiyorumAma tarih yaklaştıkça ben normal istiyorum sanırım
Ohooo bizimle karşılaştırıldığında yinede az almış oluyorsun
Olsun bak oğlun maşallah sübhanallah 3,5 kilo. Zaten alınanların neler yapılırsa verileceğini en iyi sen biliyorsun.
Bu arada kayınvalidenden Allah razı olsun. Gelen görümcen de doğum esnasında burada olacağı için mutludur eminim, ama senin düzenin nozulmuş olacak.
Ama sakın sakın sakın bunun için canımızı sıkmıyoruz. Önemli bir mesele değil.
Sen sağ salim git gel, hayırla sıhhatle doğumunu yap, oğlunu kucağına al, bunlar mesele bile değil.
Hem zaten senin istediğin şekilde yardımcı da olacak sana inşallah.
Yes yes yeshangi doğum şekli hayırlıysa bebiklerimiz ve bizler için o olsun inşallah.
Nihayetinde sağlık olsun, sağlıklı olsun
Oy oyy bende çok korkuyorum düşmekten, birde çarşıda yada bir yerde insanların yanlarından geçerken karnıma çarparlar diye.
Bununla geçmiş olsun, çok şükür tutmuşsun kendini. Allah beterinden korusun
Doğumunda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inşallah
Bulsun bulsun çatını uygun
Çok geçmiş olsun, inşallah doğum üzeri grip olmazsın. Dikkat et kendine.
Yaaaa şu lambayı ben daha önce odayı paylaştığında da görmüştüm. Birde karanlıkta yanarken çekseneeee fotoğrafını miniiiÇok güzel olmuş yaa
Bende seni düşünüyordum nasıl diye.
Çok şükür çıkmışsınız küvözden. Allah kolaylık güç kuvvet bol bol faydalı süt versin inşallah.
Kızında annesinden emsin yarasın inşallah. Tüm zorluklara rağmen gözünüz aydın canım
İşte bu yaaaa
Çok sevdim doktorunun sözleriniKadınlara böyle moral verilse, bu kadınlar doğal olanını seçmezler mi?
Maşallah kilosu çok güzel, boyu da.
Ve işte ip ucu almış olduk, kan, su , hareketsizlik haricinde sancının sıklaşmasını bekliyoruz hadi bakalım.
Bizimde kulağımıza küpe olsun.
Çatı muayenesi öncesi yaptığı konuşmada çok güzel cesaret vermiş bence.
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda..
Çoook güzel olmuş, ellerine sağlık
ay canım öle deme benim arkdaşşım erken doğum yaptı diye bizimkikelrde telaşlandı her işi bitirdik tedirgin olduk falan ama daha hiç bi doğum belirtisi yok rabbim bizim ve bebeklerimiz için hayırlı zamanda doğum nasip etsin canımBenim Bütün karın bolgem tas gibi....zaman yaklastıkca herseyden tedirgin oluyorum erken dogum mu olacak diye
Babada hiç öyle bisey demedi doktor.sen yinede sikma canini hatta gerekirse başka doktora da git canim.Ufak bebeklerin enerji depolama sansi olmuyomus ve normal bebeklerin tolere edebilecegi durumlari kaldiramayip oksijensiz kalabiliyolarmis. Nu durumda ani kayıplar yaşayabiliyoruz dedi. Bu yüzden riske atmayıp erken almak istediğini söyledi.
Hoş gelmiş şef getirmiş Kerem Alp.En güzel hediye oğlun olmuş sana ya,maşallah canim farisi bizlerr inşallahOcak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
Masallah bebisine cnim catiyida atlatmissin öyle yada boyle.Allahtan dussende popo ustune dusuyomussun ya.benimde en korktugum şey.malum karda basladi :-(Günaydın annisler dün doktora gittik eşimle dopler oldum kordon kan akışı na baktılar güzel çıktı. suyu sınırda dedi ama kan akışı güzel olduğu için korkmayın dedi 44cm 2850 gr gram hala suyun geldimi hiç falan dedi gelse anlardim heralde akıntı oluyo sadece ve çatı muayenesi oldum bağıra bağıra çok cnm yandı eşim dışarıda sesimi duymuş.nst de iyi çıktı herşey yolunda suyun ve nişan gelirse hemen gel dedi. 14 üne randevum var tarih te uzadı birden anlamadım 27 ocak falan dedi adet tarihine göre dedi dün uzun bi gündü bize eşimle duygular birbirine karıştı bana teselli verdi hep ters hala dönmemis dönmesi zor artık sezeryan olabilir büyük ihtimalle dedi korktum gözlerim doldu orda Hayırlısı olsun bakalım zaman herşeyin ilacı bebişim iyi olsunda .Birde doğuma gelince kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığını söyle tedbir alınsın kanamaya karşı dedi bizden haberler böyle.he dün istoca gittik bebiş için süs falan aldık şerbet takımı aldık bişey kalmadı allaha Şükür kar yagiyodu dün ve istocta kaydım popomun üzerine düştüm ama popom yere degmedi ellerimi arkaya siper ettim çok az belim ağrıdı hemen geçti eşim çok korktu allahım korudu arabanın iki adım yanindaydik özellikle dikkat etmeme rağmen eşim de arabanın kapısını acıyo bana lan beni tutsana koluma giripte işte olcak oluyo hepinizi öpüyorum görüşürüz tekrar
Geçmiş olsun canim.havalar kotu herkes hasta ben de sanirim sende olmak uzeresin.Kizlar valla benimde hic tadimnyok.usuttum mi desem grip mi oldum desem anlamadim..dökülüyor vucudum.. biyandan kasiklarim agriyor asagiya baski gibi bir şey hissediyorum dunden bu yana. Cuma kontrol var egerki dr çatıyi uygun bulmazsa sanirim ocagin ikinci haftasina kalmadan sezeryan yapar drum. Kizima kavuşmaya cok az kaldi
Çok şükür eve gecmissiniz Allah başka dert tasa vermesin.İnsallah en kisa zamanda kotu gunler gecer,guzel anneler merhaba..uzun zamandır giremıyorum kızım 18 gunluk yogun bakım macerasını atlatıp eve geldı smdı yanımda cok sukur.bi süre adapte sorunu yasadık.cunku hastande biberonla beslendgi icin memeyı alamadı cok sıkıntlı zor uykusuz geceler gecırdık.Bİ yandan emzir bi yandan süt sag.gogsum beze oldu ama daha iyıyız smdı annem yanımda cunku ben bazen ayakta uyuyorum:)
Maşallah bebise canim,herkesler catilari halletmiş valla bi biz kaldikdr dan geldim çok şükür,ilk defa aylardan sonra kar yağıyor diye eşimle gittik dr a,saat 10 dadı randevum,sabah 8 30 da pastaneden meyve suyu yıyuecek bişiler alıp gittik yolda yedimki nst de aç olmıyım diye,birde çikolta aldım yanıma onuda biraz yedim,nst sonucunu dr yıne beğenmedi kalp atışı normal ama bebek çok hareketsiz çıktı,sonra kalan çıkolatayı yedim tekrar girdim sonuç düzelmiş çok şükür,aç aç geliosun çocuk zafiyet geçirmiş kıpırdımıyor diye takıldı bize
Benimde pazartesi oldu özellikle asidi derecede hemde 2 agri kesici almak zorunda kaldim dayanamdim.dun biraz hafif vardi bugün hic yok ama belim ara ara agriyo bazen sirt ustu yatinca kalkamiyorum yataktankızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?
Çocukla verirsin cnm emzirdikce o sana spor olur bnde 37.haftadayim toplamda 6.5kilo aldim ayin 14une doğum yapicam inslh