2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhabalar.Yeni yila girmemize son saatler kala atak yapan bebisimiz olmaz inşallah
Bugün sanki idrar yollarimi usutmus gibiyim,hani gelirde idrarin ama yoktur öyle.inşallah enfeksiyon tarzi bisey degildir.Disarisi buz gibi lapa lapa kar var
Aksam 7 den sonra evde yokum.ama sakin doğum olmasin azcicik daha beklesin findiklarimiz..bi sikinti yok çok şükür,
Dilerim ki yeni yil bize,ailemize minik bebislerimizke beraber mutlu huzurlu bir yil olur inşallah. Gonlumuzden gecen ne varsa oluversin şuan sanirim tek isteğimiz saglikli bi şekilde ve en kolay şekilde doğum yapabilmek...

ayy bal damlıyor ağzından buğdaytanesi teyzemizz
ben o zmn onuda yerimmmm,öyle uslu olsun bnm miniğim,mamasını yesin büyüsün,kop kolayyyyy bakalımm inşallahhh
tombikde olursa o katman katman buklum buklum baldırları kollarıda olur değilmiiiii
ayy o zmnnn acımamm ısırırımmm yerim ben o büklümleriiii o popişide yerimmmm
ohhh be nıhayet bize ait bir parça olcak bugüne kdr kimsenın bebebğini rahat rht sevip öpemedimmm ama bu bizimmm yaa ,ay inşallahhh

Larkin bende hamile olduğumu igrendigimden beri anne bebek bloglarini takip ediyorum. Hazirlik bebek odasi resinlerine bakiniyorum. Benim butcem çok yok ama kendi capimda yapmaya calisacagim aldigim fikirlerle.
Tayinci olmadan daha içime sinen bir oda yapardim ama bundan sonraki gittiğimiz yerde yaparim inşallah.
Bende senin ondani çok merak ediyorum.

Buda benim ablamin bebek hazirligi. 2 ay önce doğum yaptı. Daha önce paylasmistim ama sen baktin mi hatirlamiyorum

O oda yapmadi. Bekarliktan kalma genç odasi vardi dolabi bazasi vs. Kendi evine cikana kadar onlarla idare edecek. Benim beşikte aynisindan almus annemler. Uyku seti vs ayni renk.

Eklentiler

• IMG_20141013_130639.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20141013_131827.jpg
    150,7 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20141013_140335.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 112
Amin canim tek duam o saglikla zamaninda dogmalari bebislerimizin

Ayy ne kadar çok almislar ya bence bunlar doğumla yaglarini fln aldiriyolar fiş diye dönmeleri imkansiz eski hallerine☺
evettt kesinlikle öyle,bebeklerini alınırken göbek yağlarınıda aldırıp evlerine öyle geliyorlar,demete baksana kadın yaz boyu bıkınıyle gezdi,o kdr kıloya o kdr hızlı kılo vermeye hiçmi insanın biryeri sallanmazz
ahhh çok param olaydı bende mimişlerimi yaptırırdım hemen

bnde komple gobegmi dumduz yptrirdim ya

gözün aydın canım. :) ben de normal doğum yapıcam kısmet ise. doktor çatıma baktığında çatımın doğuma uygun olduğunu söyledi çok şükür. ayrıca suyun geldiğinde önce 15-20 dk uzan dedi. çocuk yerleşsin iyice dedi sonra da duşunu almak istersen alıp gelirsin dedi.

sağol canım akşam baya korktum da .. ilk kez oldu çünkü .. benimde düzenli değildi..

aynen canım benimde öyleydi.. doğum yaklaştığı için sanırım..

bana çatı muayenesi yapmadılar 2 ci diye sanırım ilki normal olmuştu ondan belkide gerek duymuyolardır

evet canım ondan sanırım
Benim Dr da erkek

olsun canım kasma kendini kasarsan daha acır ben sonraları kastım öyle acıdı

Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu

rabbim acil şifalar versin kucağınıza alın inş bebeğinizi hayırlısıyla bir an önce canm

ayy et kız öle olurmu anne olduk diye salmayalım kendimizi daha çok dikkat edelim hatta

canım sevindim haberler iyi artık son günler çok bekletmez inş bebişleri bizi

artık odanızı görmek istiyorum canım

Bu da bizim cikolatayolla dan siparişimiz... Elit çikolata var içinde:) mavi paketliaini çok gördüm erkek yeğenlerim olduğu için ama pembesini ilk defa görüyorum :)

şimdiden afiyet olsun canım her çikolata alan bir altın taksın inş

hayırlısıs olsun canım bebiş geliyor demekki

kalaba ev çok zro Allah yardımcın olsun

canım maşallah bebişine :) hepimizin öyle adet tarhine göre doğum tarihleri hyırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebeğin :)
geçmiş olsun bu arada Allah korumuş valla
muane gerçekten zordu benmde

mantar parçaları dediğin akıntında mı oluyor canım benim de oluyor da anlamıyorum ne
o zaman bende mantar dr kapalı muane ettiğinden farketmemiştir benimkini söylemedim de zaten
maşalllah bu arada bebeğine naz yapmış annesi sana oynamamış

Kızlar kurabiyelerimin çoğu bitti.. Agacımı hazırladım bakın bakalım nasıl olmus..

Eki Görüntüle 1357365 Eki Görüntüle 1357366 Eki Görüntüle 1357367 Eki Görüntüle 1357368

ayy eline sağlık sözde bende yapccam da ne zaman doğurcam artık

kızlar adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladı gün içerisinde ve özellikle sabahları .. size de oluyor mu?

bel ağrısı adet ağrım gibi benimde oluyor

Biz de kontrolden geldik, her sey yolunda cok sukur, karin cevresi ileride diye uzulmustum doktor takma kafana bebegin iyi dedi, 3100gr gorunuyor, cati muayenesi haftaya, doktor pazartesiye kadar izinli o zamana kadar dogurma dedi

maşallah canım size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…