2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Normal doğum düşünüyorsan doktoruna danış ve dizliğini takarak yap canım normal Doğumu zor ama dizine fazla yüklenmemiş olursun.. Buz koyup dinlenmeye bak çok geçmiş olsun:KK43:(

Her taraftan yıkım oluyor bu hamilelikler nedense, öldürmüyor da süründüyor:KK43:
Off off Sorma Pinking Tree Pinking Tree :KK61:Aynen öyle. Öldürmüyor süründüyor. Patella destek dizligim var takicam yarın. Şimdi buz yapıyorum dediğin gibi.Bakalım yarın ne diyecek doktorum.senin de randevun vardı değil mi yarın? Hayırlı haberlerle dönelim inşallah canım:KK14:

Kızlar ben 35+4 um suan. Bebegimin kilosu 2100. Doktor kilosunun 2-3 haftakadargeri olduğunu ve böyle bebeklerin anne karnında sıkıntı yaşayabileceği için 37. Haftaya kadar 3 gunde bir nst ye girmem gerektigini ve 37. Haftada bebegi almayi dusundugunu soyledi. Buna benzerdurum. Yasayan var mi aranizda?
Canim ablamin 2 aylik bebeği var
Ona da aynisini dedi Dr. Çok cani dikildi agladi. Başka doktora gitti. Oda bebek son haftalar kilo alir normal dogurabilirsin dedi.
Ablam bekledi ve 41+1 de 3200 olarak dogum yapti. Normal.doğum yaptı hemde. Bebek son 2 haftada 500 gr aldi hatta
Son 3 hafta nts te baglandi 3 günde bir. Suyu vs kontrol.edildi sürekli.
Seninde inşallah daha alir kilo.
Benimde 34+4 te 2100 geldi. İnşallah bu hafta kontrolumde almiatir biraz.

Bende eşime tam onu söylüyordum. Bugün günlerden ne? Artık çarşamba dedi. Oooofff dedim hala 1 hafta kaldı diyemiyorum.
Perşembe olsa 1 hafta kaldı diyeceğim :-)
Her zaman olduğu gibi şimdi geçmiyormuş gibi gelen zaman, dönüp bakınca nasıl geçti anlamadım diyeceğimiz hızda geçiyor aslında:mad: Çok felsefik gördüm kendimi:-)
İnşallah cuma günü halı bir gelse sabırsızlanıyorum :KK36:
Canim benim de odam perşembe geliyor inşallah
Ailem.memleketten getiriyor pazar gününe kadar kalacaklar annemle.yerleştiririz inşallah.
Biz odayi biraz gec aldik.
Halimiz ve pwrdemiz de yok henüz :KK43:
Haliyi oda kurulduktan sonra belki aliriz ama perde almayacagim. Çünkü haziranda tayinimiz cikacak tasinacagiz gittiğiniz yere gore perde diktirmek, duvar kagidi yaptirmak istiyorum.

İnşallah bende pazara kadar paylasirim odamizi :KK66:

Sagol cnm darisi basiniza insallah hepinizi bi avazda kurtarsin. Walla 3 aydan once duzen falan yok diyorlar. Daha cok zaman var onumuzde. 3 aya kadar max uyku 2 saat dusun artik.
ben yaklaşık bir aydır 3 saatden fazla uyuyamıyorum,,, gün içinde 9-10 saat uyuyorum ama asla deliksiz bir uyku uyuyamıyorum,, ve çok yorgunum,,,, eşim herhalde bebek için bvücudun hazırlanıyor diye dalga geçiyor benimle,,,,

ben yaklaşık bir aydır 3 saatden fazla uyuyamıyorum,,, gün içinde 9-10 saat uyuyorum ama asla deliksiz bir uyku uyuyamıyorum,, ve çok yorgunum,,,, eşim herhalde bebek için bvücudun hazırlanıyor diye dalga geçiyor benimle,,,,

Walla oyleyse cok iyi provalisin simdiden:) bende oyle cok uyuyamazdim sancidan bi onceki gun 12 saat araliksiz uyumusum aksamina sanci o son uykumdu:)

Off off Sorma Pinking Tree Pinking Tree :KK61:Aynen öyle. Öldürmüyor süründüyor. Patella destek dizligim var takicam yarın. Şimdi buz yapıyorum dediğin gibi.Bakalım yarın ne diyecek doktorum.senin de randevun vardı değil mi yarın? Hayırlı haberlerle dönelim inşallah canım:KK14:

Benim randevum bugündü canım ama saat farkı olunca geriden geliyorum dize göre :) ibş her şey yolunda olacak Allah'ın izniyle.. Diz ağrısı zor genç yaşta başlayınca da kurtulmak mümkün olmuuor Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun.. Inş doktorun tavsiyede bulunur..

Canim ablamin 2 aylik bebeği var
Ona da aynisini dedi Dr. Çok cani dikildi agladi. Başka doktora gitti. Oda bebek son haftalar kilo alir normal dogurabilirsin dedi.
Ablam bekledi ve 41+1 de 3200 olarak dogum yapti. Normal.doğum yaptı hemde. Bebek son 2 haftada 500 gr aldi hatta
Son 3 hafta nts te baglandi 3 günde bir. Suyu vs kontrol.edildi sürekli.
Seninde inşallah daha alir kilo.
Benimde 34+4 te 2100 geldi. İnşallah bu hafta kontrolumde almiatir biraz.

Canim benim de odam perşembe geliyor inşallah
Ailem.memleketten getiriyor pazar gününe kadar kalacaklar annemle.yerleştiririz inşallah.
Biz odayi biraz gec aldik.
Halimiz ve pwrdemiz de yok henüz :KK43:
Haliyi oda kurulduktan sonra belki aliriz ama perde almayacagim. Çünkü haziranda tayinimiz cikacak tasinacagiz gittiğiniz yere gore perde diktirmek, duvar kagidi yaptirmak istiyorum.

İnşallah bende pazara kadar paylasirim odamizi :KK66:
Ohh ciciler geliyor hadi bakalım sağlıkla büyütmek nasip olsun inş bebişini Odasında..

Ocak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...

Gözün aydın canım darısı bizlere inş, en güzel hediye olmuş sana.. Maşalalh...

Bu da bizim cikolatayolla dan siparişimiz... Elit çikolata var içinde:) mavi paketliaini çok gördüm erkek yeğenlerim olduğu için ama pembesini ilk defa görüyorum :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    216,2 KB · Görüntüleme: 149
Bendeki de tamamen aynı endişe. Doktor zorunlu sezeryan derse ne yanıt verilebilir ki. Mecbur kabul edeceğiz. Artık eskisi gibi herkes sezeryana zorlamıyor ama benim gözlemlediğim kadarıyla normal doğum yapan da çok sık duymaya başladım. Benim doktorum da bebeğin kilosu biraz önde gidiyor ama direkt sezeryan demek için çok erken belki daha erken doğar belki kilo alışı yavaşlar, zaten doğum direkt bebeğin kilosuyla ilgili değil annenin çatı yapısıyla ilgili diyor. Hayırlısı diyoruz artık.
Bunu demesi bile normal yanlısı izlenimi verdi bana :)

Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu

Rabb'im bebegine ve tum hastalara acil sifalar versin insaallah. Umarim kisa surede iyilesir bebegin. Evinize donersiniz mutlu mesut..

Kızlar ben 35+4 um suan. Bebegimin kilosu 2100. Doktor kilosunun 2-3 haftakadargeri olduğunu ve böyle bebeklerin anne karnında sıkıntı yaşayabileceği için 37. Haftaya kadar 3 gunde bir nst ye girmem gerektigini ve 37. Haftada bebegi almayi dusundugunu soyledi. Buna benzerdurum. Yasayan var mi aranizda?

Benim de 35+5 te 2200 du. Doktorum hic boyle bisiden bahsetmedi. Kucuk dedi haftasina gore geri dedi. Ama erkenden alicam almam lazim vs demedi. Daha kilo alir bakalim dedi. Bence takibe devam et ama hemen de bebeginin alinmasina razi olma. Gerekirse baska doktorlara da git. Benimki bi hafta sonra 2585 gr cikti mesela. Atak yapabilir bebegin her an hic belli olmaz.

Korkudan Ödüm patlatasa da kendimi cok zorlayacam normal yapmak için sonradan bebeğim ve benim ayaklanmam için :) buna bugün karar verdim

Dün doguma gidince o herkesin gelip parmak sokmasindan konuşuyorduk kardesimle annem geldi o sancı varken onu hissetmeyeceksin bile dedi... ve ben o anda pert :-):-):-):-):-)
canım tebrik ediyorum çatır çatır doğur mis gibi :)
Slm kıZlar 3 defa NST ye girdim oğlum uyuyormuş hareket etmiyordu 2 de böyle olursa gönderemem seni dedi yemek yedim geldim olmadı 3 son denememde hemşirede mandalina vardı benim oğlum çok hareket eder onu yiyince rica ettim verdi Sağolsun başladı hareket etmeye çok şükür yırttık bu hafta :) gidiyorduk seZeryana yoksa :) şimdi haftaya gittiğimde Yanımda götürücem gerçi nereye kadar kaçacaksam :KK70:
şaka yapmış miniğin sana
Yaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr
ayy çok hoşlar,aslında o biberon askıları diktirilebilir
5 ocak da allah nasıpp ederseee bebegımee kavusacamm cok cokk heycanlıyımm...
aynı gün kavuşuyoruz :)
Son gunlerin tadini cikarin. Kalan gunlerinizde boooll boolll uyuyun kizlar. Aralik annesiyim bende. 25 gundur kesintisiz 8 saat uykuya uzun bi dusa hasret kaldim walla. Ama yine de değer de siz yine de uyuyun:)
hayırlı olsun bebeğin
Bütün alintilarim uçtu :KK43:
Bu arada ne güzel aksi bi durum olmaz ise 5 ocakta 3 doğum gozukuyo maasallah size ya.keşke bende bilsem gunumu.
Simdi ben silinti cikmadigi taktirde haftaya perşembe tekrar kontrole gitcem ozaman 37+2 olcaz büyük ihtimalle catiyida yaparlar ozaman dimi :KK43:
canım ya bilmemeyi tercih ederdim bilerek gün saymak daha çok stres yapıyor bende
Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
Canım Rabbim şifa versin kuzuna
1 gece kaldım hastanede. Günde 5 dakika görmeye izin olduğu için kalmamın bir anlamı yok. Evimiz hastaneye uzak maalesef, cumartesileri süt götürüyoruz ve görüyoruz.

Sütüm geldi çok şükür. Mamaya hiç gerek kalmadı.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Bugün göz kontrolleri vardı bebişlerin. Çok şükür sorun olmadığını öğrendik. Emme refleksleri oluştuğunda taburcu olacaklar.
Herkese şimdiden iyi yıllar dilerim. Doğumlar da başlamıştır. Sağlıklı bir yıl olsun hepimize inşallah.
Canım inşaallah bir an önce toparlanıp çıkarlar bebeklerin
İyi geceler hanımlar.. Güzel anneler.. Nasılısnız.. Bn iyiym merak edenler için söylüyorum..
Bu arada sancım agrım yok!!. Aslında yarın dr cagırmıstı gel kontrol edelim diye ama aynı seyleri söylicwk gibime geliyo ve gitmek istemiyorum.. Yani agrım olursa sancım olursa gideyim diyorum..
Cocuk hareket ediyo...
Bnde iyiym olmadı cuma günü giderim..
Ne dersniz sizce gideyimmi...

Popsi86 canım Allahım acil şifalar versin..
Rabbim saglıgına kavustursun yawrunu..;(
Üzüldüm duacıyım sana ve bebegine

EFLALİM BUGDAYTANESİ Mrv0640 canlarım rabbim beveklerinizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin..
Cok sevindim heycanlandım sizin adınıza gercekten:)
Bu güdüşle ben ocak kapanısı yapıcam...
Ahh ahh bigün sonra herkes pıt pıt dökülcek
Canım ihmal etme git bence, sağol canım, yok ya kapanışı yapmazsın belki aynı gün olur doğumumuz :)
Gözün aydın taze anne, darısı Başımıza inş. Çok sevindim, sütün bol olsun.

Gönlüne göre olur doğumun inş leblecim, nedense ben senin aynen tarif ettiğin gibi bir doğum yaşayacağına inanıyorum :)

Canım gözün aydın inş sağlıkşa yeni yıl hediyesi oğluşun kucağında olacak:) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin:)

Elinden şekeri alınmış çocuk gibi he:)) sancıyı da severek çeken ender annelerdrnsin :)) inş sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimiz gerisi tabi önemli ama vazgeçilmez değiller :)

Canım hastaneye yatışımı istiyor yani aslında sezaryanı:) 39+yım ama kasılmalar sırasında bebekte risk oluşuyor diyr beklemek istemiyor..

Canım keşke azıcık Edepli derli toplu olaydım da paylaşsaydım nst deki Sancı kasılma anımı. Dr hissetmiyor musun hissetmiyorsun diyr soruyor Gülüyor şaşırarak ben çatlaklarımı kaşıyordum:))) evet son anlar ve sürekli yorulma hali insanı Güçsüz düşürüyor bacağına her iki dk da bir kramp girse o bile stres ve Çığlık nedeni.. Ama daha başlamadan en başından korkma ve rahat ol.. Sen her şeyi yapmışsın bunu mı yapamıcan hıh:)

Tarihin hayırlı olsjn canım inş sağlıkla kucağına alırsın Bebeğini:)

Doğum anında bile bebeğimi ben kucağıma almak isterim Allah nasip ederse :)) sezaryanı kastediyor ya da nst de olmamı istiyor düzenli olarak risk olursa müdahale edebilsin diye.. Eşimde de stresten yaralar öıktı ellerinde ona rağmen bana hiç beklemediğim şekilde destek, sadece bugün "bir şey olursa yıkılırım" dedi kuzum o kadar..

Oh gözün aydın tebrik ederim canım :))

Ben de herhalde o an umursamam gibi geliyor kınamıyorum o Yüzden ;((( Ama ablam gelin gibi lohusa oldu mis gibi kokuyordu Pırıl pırıldı ona rağmen hep Endişe etti :)) ben öyle olamam sanırım:/ her şeyi bol bol koydum tabi dikkat edicem ama can derdinde ne kadar dikkatli olurum bilmem..

Canım şeker olunca Bebeğin suyu fazla oluyor TİSK oluyor artıyor onun için son ana ladar bakıyorlarz hakkında Hayırlısı olsun inş.

Oh gözün aydın canım kavuştun bebeğine artık evin anaokulu gibi olmuştur:) maşallah ilİnize de... Darısı bize..

Çok güzeller ama çikolatanın kutusu da güzel onu da bozmadan kutuda draje ve lokumları ise katlı tepside sunabilirsiniz sanki..
Afiyet olsun şimdiden

Hahaha bence hiç takmıcaz o an :) tekme tokat dayak yerken saçımızın çekilmesini umursamauız herhalde o da öyle bir şeydir:)

O biberon tutan şeyleri çok Aradım burada ablamın da bilekleri koptu ama bulamadık bi türlü :KK43:(
Terlik de bende var hediye gelmişti markasına bakıp söylerim ama ne zaman Allah bilir bu evde değil:)) ve çok Saçma insanın belini koparan cinstendi yeğenimde denemiştik. Onun yerine baby Wings var öyle arat onlar güzel..
Gerçekten burada er şey daha pratik bir de :))

Benim de doktorum erkek bir de dindar biri eşim yokken ve risk varken adama hep alttan bakmayacak mısınız diye soruyordum:))) ama utancımdan da ölüyorum Sapık gibi adama illa sanki altımı göstermek istiyormuş gibi heehhe:) eşime utanıyorum diyorum saçmalama diyor ama insan utanıyor iite :)
Canım aynen şekerimi aldılar :) ayy sapık gibi demek:KK70: ben de hiç alttan muayene olmadım erkek dr a
İyi geceler herkese.
popsi86 dualarım seninle , bu günler de geçer gider yeter ki sağlıklı olun anne bebek.

Ben çok yoruluyorum, şurada sayılı günlerim var ama evin, kızın tüm sorumluluğu hala bende. Bıktım artık her yere koşturmaktan :KK43: Eşim kendini işe verecek zamanı buldu, durdu durdu yani. Off çok bunaldım, markete bile gidecek halim yok al taşı et , taşıyamıyorum zaten. Kar kış bi yandan. Allahım sabır versin, tek dileğim bu.

Ya bi de ilk doğumum sezaryen, 5 seneden fazla oldu. Bunu normal yapsam çok istiyorum, ameliyatla uğraşmak istemiyorum. Duydunuz mu hiç böyle yapan var mı ?
Aradan beş sene geçmiş çok uygun aslında yapan çok kişi var yaşadığın şehir istanbul ankara izmir konya bursa ise daha da vardır orda yaptıran dr lar var, ssvd yapan dr lar yaz nete listesi var, ben istedim ama olmadı istemedi dr lar
Yok canım ya bir kere kilosu çok az değil doğuma çok var ne alakaymış, bir an önce başka dr un fikrini almanı tavsiye ederim sakın bir dr la kalma
Ahhh eflalim inşallah canım benim .artık hakkımızda hayırlısı. Yarın iyice belli olur zaten doğum şekli.guzel haberlerle gelirim inşallah. :KK15:
inşaallah canım
Birisi burda paylasmisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum bebek bezinin lastikli yerini kesip kullanmis bende oyle yapmaya karar verdim tabi normal dogum olursa sezaryende o kadar ihtiyac olmuyor diyorlar
o biri benim:KK70: ben kullandım canım leke oldu çamaşıra geçti derdi olmuyor hasta bezinden sonra öyle kullandım ben
iyi geceler bayanlarr,yatmadan evvel yrn sabah önce nst ardından çatı muayenem var,umarım gzl haberlerle dönerim
ben yine yrn diorum idrar tahlılı yaptırayım bakalım ileşmişmi ileşmemiş mi sonucunuda nst sonucu ile birlikte dr a gösteriirm,kısmetse eve döndüğümde yazarım sonuçları inşallah...
güzel haberlerini bekliyorum canım inşaallah her şey yolundadır

İzmit'te Cihan Hastanesinde ilk defa yapıldı, yani ben İzmit için ilk olarak biliyorum.
Ama genel olarak yapılan bir şey. Hele yurt dışında çok yaygın.
Cihan Hastanesinde 2-3 hafta önce yapıldı. 4 yıl önce olmuş ilk doğumu sezeryanla bayanın.
İkinci doğumu normal doğum.

Doktorlar her zaman olduğu gibi riske girmek istemiyorlar. Daha doğrusu risk var deyip (dikişlerle alakalı) anneleri korkutuyorlar. Kendilerininde uğraşmak işlerine gelmediği için, yine cırt cırt sezeryan, oh yap kurtul diyorlar.
Halbuki sezeryan doktora yap-kurtul ohhh.
Kimse elini taşın altına sokmuyor yani anlayacağın.
Nego Nego de yapmak istedi şimdiki doğumu sezeryan ama doktor yazdığım ve benzeri sebeplerden yok dedi.
Eflalimede kimse destek çıkmayınca yine sezeryana talim.

Kesin olarak bir sorun yoksa, yapmak istediğini kararlı bi dille doktoruna iletmeni öneririm.
Bleki idealist bir doktorun vardır ve kabul eder.

Bu arada kadınlar arasında ve internette " ssvd " diye geçiyor " sezeryan sonrası vajinal doğum "
Bu şekilde aratarak daha çok bilgi sahibi olabilir ve yapanlardan hikayeler okuyabilirsin.

Kendim yapmayacağım halde, topiğin normal doğumcusu kesildim yaw:KK70::KK70:
Ahh ahh bunlar hep 5,500 lira vermek istemediğim için oluyor:KK70::KK70:
:KK70::KK70: hayır hayır para için istemediğine inanmam, bu arada 5500 mü:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ay bayılacam:KK70:
Hasta bezi olarakta canped L aldım. Kullanacağımı düşünüyorum. Geri kalan günler içinde uzun ped.
Birde serilen hasta bezi aldık. Hastanede veriyorlar bütün bunları muhtemelen ama, evde yatarken de yatağa sermek için iyi olur. En azından eve gelince bir müddet gerekebilir.
Ne duyarsak aldık beee :KK70:
iyi de yapmışın aynen evde de kullanılıyor:KK66: ben stokladım:KK70:
Ooff off fark ettiyseniz canım sıkılıyor :KK70:
Ama öyle iç sıkılması şeklinde değil:KK76: Yapacak bir şey olmadığı için, olsa da yapmaya halim olmadığı için:KK70:

Bugün Mustafa'nın odasının storları geldi takıldı. Cuma günüde nasipse halısı.
Halısı olmadan paylaşmak istemiyorum. İlla tam olsun.
Gerçi avizemiz yok hala ama olmayacakta galiba:KK70:

Erkek anaları duvara araba yolu yaptı eniştem (tasarım bana ait, eniştem reklamcı o yaptı)
Dün eşimle metal arabalar aldık. Mustafamın ilk oyuncakları :emir_bebek:
Anlaşılan o ki eşimi alamayacağız oyuncak mağazalarından. Anne hayır diyecek baba hadi alalım oğlum :KK11:
O arabaları araba yoluna koyacağız duvara. Onun içinde yarın mıknatıs alacağız :confused:

Çok güzel olacak çook inşallah:KK36: Sabırsızlanıyorum paylaşmak için, ama halıda gelsin inşallah öyle :KK49:
ayyy canım ya çabuk gelsinçabuk ben doğurmadan görmem lazım çatlarım yoksa:KK70: birde sizin aile hepten yetenekli çıktı:KK48: bak ben oğluma pet şişeden avize yapmıştım senin odana olmaz gerçi pek sönük kalır:KK48: ekliyim fotousunu :)

Fotoğraf0436.jpg
Fotoğraf0437.jpg
Fotoğraf0439.jpg

Uykusuz gecelerime bir de diz ağrısı eklendi bu gece:KK61:Sağ diz kapagimda kayma var uzun yıllardır. Hamileliğimin en başında tekrar çıkıp beni 1 ay yatirmisti. Hatta hamile olduğumu evde raporlu yatarken ogrenmistim. O son çıkma esnasında sanırım çapraz baglarimda da deforme olmustu. Ve bu gece tuvalete kalkarken kırt diye bir ses geldi.Simdi üstüne zar zor basiyorum iyi mi:KK61:benim Tosun kızımın da etkisi var tabi.agirlik arttıkça baskı artıyor. Bana dua edin nolur.Hamileligin bu son günlerinde bir de bunla uğraşıyorum. Offf off:mad: yarın da randevum var nasıl gidicem bu halde çok merak ediyorum cidden:KK61:
Canım çok geçmiş olsun inşaallah düzelir
Ocak 2015 te bekledigim bebegim (Kerem Alp) 23 Aralik 2014 15:53 te dunya 'ya Merhaba dedi :) Bana doğum günü süprizi oldu :) Allah sizleri de tek nefeste kurtarsin...
maşaallah bebeğine hayırlı olsun
Bu da bizim cikolatayolla dan siparişimiz... Elit çikolata var içinde:) mavi paketliaini çok gördüm erkek yeğenlerim olduğu için ama pembesini ilk defa görüyorum :)

afiyetle yiyin ikram edin canım

Yaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr
http://www.amazon.com/Bottle-Feedin...qid=1420008986&sr=1-3&keywords=bottle+holders
http://www.amazon.com/3-n-1-Diaper-...=1420008217&sr=1-1&keywords=3+in+1+diaper+bag
biberon tutacağından insanlar memnun da çantandan pek değil,,,
amazon türkiye ye gönderiyor bazen bedavaya yalnız postaneye telefon açıp ücret limitini öğrenmen gerekiyor gümrük vergisi için,,,

Bu arada benim sancılar devam ediyor kızlar özellikle akşama doğru çoğalıyor gece devam ediyor sabaha karşı azalıyor, düzenli değil diye önemsemiyorum ama endişemde var sanki pazartesiyi bekleyemeyecek benim oğlum, siz siz olun temizliği son haftaya bırakmayın dün kv ve görümce yaptılar ama bende çok yoruldum illa çekmece vs düzenlemek için ben lazımım :) bugün salonla mutfak var ama resmen istemiyorum az sonra kv gelir sağolsun ama benim gözüm kesmiyor hiç, kv ye kalsa geçen hafta yapacaktı kızı yatıya gelince gelip yapamadı benim şansıma o da :KK43:

Birde pazartesi yine görümcem gelecek eşi şehir dışına çıkınca kalmaya geliyor 10 gün kadar kalacak, normalde çok sevinirim ama şimdi hiç sevinemiyorum, oğlum kuzeni gelince iyice huy değişiyor huysuzlanıyor hırçınlaşıyor, pazartesi hem kuzen geliyor hem kardeşi oğlumun halini düşünemiyorum :KK43: o gün aklım hep evde olacak normalde güvenerek bırakırım oğlumu ama şimdi ben olmuycam ağlasa duymuycam :KK43: çok sakınıyorlar oğlumdan kızı benimki haşin seviyorda haklılar tabi ama sakındıkça hırçınlaşıyor, kv me ekstra söylüycem anne bak sana emanet oğlum üzülmesin diyicem, gerekirse kv benim evde baskın oğluma kendi evinde bakarsa aklım kalıcak :KK43:

Bende pek şansızım gerçekten, eve gelincede kv rahat rahat duramaz yanımda, oğlumu ben alıyım evde bakıyım demez inşaallah,gerçi o beni bırkmaz bilirimde küçük görümcem ablası gelince ablasının üstüne çok düşüyor haliyle sık göremediği için, annesini sürekli eve çağırabilir, kendi annemi istemiyorum söylemden ne yemek yapar ne ev süpürür beni mahcup eder k gile :KK43: kv gelince hemen siler süpürür yemeğimi yapar burda yapmasa evden getirir... Sürekli kalsın diye demiyorum kendi başıma kalkacak duruma gelirsem zaten istemem yorulmadın kadın boşuna

Böyle işte basit bir mesele :)

Bu arada benim sancılar devam ediyor kızlar özellikle akşama doğru çoğalıyor gece devam ediyor sabaha karşı azalıyor, düzenli değil diye önemsemiyorum ama endişemde var sanki pazartesiyi bekleyemeyecek benim oğlum, siz siz olun temizliği son haftaya bırakmayın dün kv ve görümce yaptılar ama bende çok yoruldum illa çekmece vs düzenlemek için ben lazımım :) bugün salonla mutfak var ama resmen istemiyorum az sonra kv gelir sağolsun ama benim gözüm kesmiyor hiç, kv ye kalsa geçen hafta yapacaktı kızı yatıya gelince gelip yapamadı benim şansıma o da :KK43:

Birde pazartesi yine görümcem gelecek eşi şehir dışına çıkınca kalmaya geliyor 10 gün kadar kalacak, normalde çok sevinirim ama şimdi hiç sevinemiyorum, oğlum kuzeni gelince iyice huy değişiyor huysuzlanıyor hırçınlaşıyor, pazartesi hem kuzen geliyor hem kardeşi oğlumun halini düşünemiyorum :KK43: o gün aklım hep evde olacak normalde güvenerek bırakırım oğlumu ama şimdi ben olmuycam ağlasa duymuycam :KK43: çok sakınıyorlar oğlumdan kızı benimki haşin seviyorda haklılar tabi ama sakındıkça hırçınlaşıyor, kv me ekstra söylüycem anne bak sana emanet oğlum üzülmesin diyicem, gerekirse kv benim evde baskın oğluma kendi evinde bakarsa aklım kalıcak :KK43:

Bende pek şansızım gerçekten, eve gelincede kv rahat rahat duramaz yanımda, oğlumu ben alıyım evde bakıyım demez inşaallah,gerçi o beni bırkmaz bilirimde küçük görümcem ablası gelince ablasının üstüne çok düşüyor haliyle sık göremediği için, annesini sürekli eve çağırabilir, kendi annemi istemiyorum söylemden ne yemek yapar ne ev süpürür beni mahcup eder k gile :KK43: kv gelince hemen siler süpürür yemeğimi yapar burda yapmasa evden getirir... Sürekli kalsın diye demiyorum kendi başıma kalkacak duruma gelirsem zaten istemem yorulmadın kadın boşuna

Böyle işte basit bir mesele :)
boşver cnm düşünme bunları son 5 günün kalmış buna odaklan çok heyecanlı ya böyle günün belli olunca... heralde ben olsam o gün gelene kadar stresten heyecandan bin kere doğururum:)

Cnm çok geçmiş olsun allahım şifa versin bebeğine biran önce inşallah .

boşver cnm düşünme bunları son 5 günün kalmış buna odaklan çok heyecanlı ya böyle günün belli olunca... heralde ben olsam o gün gelene kadar stresten heyecandan bin kere doğururum:)
canım söyledim kv ye bizim evde bakacak oğlum yatağında uyuyacak:) endişemi anlattım canım ha doğurdum ha doğurucam sorma hem sancım var hem de stres sardı

X