Gözün aydın taze anne, darısı Başımıza inş. Çok sevindim, sütün bol olsun.
Gönlüne göre olur doğumun inş leblecim, nedense ben senin aynen tarif ettiğin gibi bir doğum yaşayacağına inanıyorum :)
Canım gözün aydın inş sağlıkşa yeni yıl hediyesi oğluşun kucağında olacak:) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin:)
Elinden şekeri alınmış çocuk gibi he:)) sancıyı da severek çeken ender annelerdrnsin :)) inş sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimiz gerisi tabi önemli ama vazgeçilmez değiller :)
Canım hastaneye yatışımı istiyor yani aslında sezaryanı:) 39+yım ama kasılmalar sırasında bebekte risk oluşuyor diyr beklemek istemiyor..
Canım keşke azıcık Edepli derli toplu olaydım da paylaşsaydım nst deki Sancı kasılma anımı. Dr hissetmiyor musun hissetmiyorsun diyr soruyor Gülüyor şaşırarak ben çatlaklarımı kaşıyordum:))) evet son anlar ve sürekli yorulma hali insanı Güçsüz düşürüyor bacağına her iki dk da bir kramp girse o bile stres ve Çığlık nedeni.. Ama daha başlamadan en başından korkma ve rahat ol.. Sen her şeyi yapmışsın bunu mı yapamıcan hıh:)
Tarihin hayırlı olsjn canım inş sağlıkla kucağına alırsın Bebeğini:)
Doğum anında bile bebeğimi ben kucağıma almak isterim Allah nasip ederse :)) sezaryanı kastediyor ya da nst de olmamı istiyor düzenli olarak risk olursa müdahale edebilsin diye.. Eşimde de stresten yaralar öıktı ellerinde ona rağmen bana hiç beklemediğim şekilde destek, sadece bugün "bir şey olursa yıkılırım" dedi kuzum o kadar..
Oh gözün aydın tebrik ederim canım :))
Ben de herhalde o an umursamam gibi geliyor kınamıyorum o Yüzden ;((( Ama ablam gelin gibi lohusa oldu mis gibi kokuyordu Pırıl pırıldı ona rağmen hep Endişe etti :)) ben öyle olamam sanırım:/ her şeyi bol bol koydum tabi dikkat edicem ama can derdinde ne kadar dikkatli olurum bilmem..
Canım şeker olunca Bebeğin suyu fazla oluyor TİSK oluyor artıyor onun için son ana ladar bakıyorlarz hakkında Hayırlısı olsun inş.
Oh gözün aydın canım kavuştun bebeğine artık evin anaokulu gibi olmuştur:) maşallah ilİnize de... Darısı bize..
Çok güzeller ama çikolatanın kutusu da güzel onu da bozmadan kutuda draje ve lokumları ise katlı tepside sunabilirsiniz sanki..
Afiyet olsun şimdiden
Hahaha bence hiç takmıcaz o an :) tekme tokat dayak yerken saçımızın çekilmesini umursamauız herhalde o da öyle bir şeydir:)
O biberon tutan şeyleri çok Aradım burada ablamın da bilekleri koptu ama bulamadık bi türlü
(
Terlik de bende var hediye gelmişti markasına bakıp söylerim ama ne zaman Allah bilir bu evde değil:)) ve çok Saçma insanın belini koparan cinstendi yeğenimde denemiştik. Onun yerine baby Wings var öyle arat onlar güzel..
Gerçekten burada er şey daha pratik bir de :))
Benim de doktorum erkek bir de dindar biri eşim yokken ve risk varken adama hep alttan bakmayacak mısınız diye soruyordum:))) ama utancımdan da ölüyorum Sapık gibi adama illa sanki altımı göstermek istiyormuş gibi heehhe:) eşime utanıyorum diyorum saçmalama diyor ama insan utanıyor iite :)