- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
Ayyy erken değil mi canım? Bir sıkıntı falan mı var? Ben de heyecanlandım şimdi.5 ocak da allah nasıpp ederseee bebegımee kavusacamm cok cokk heycanlıyımm...
canım korku belası başka bişe işte napcanAyyy nasıl kolay değil canım ya acıyor mu noluyoYarın kontrolüm var geçen hafta muayene edeyim demişti haftaya ederdiniz doğumu tetikleyebilir dedim doktora Adam sapıttı ben etcem riske sokacak birşey yapmam dedi yok dedim sonra da ultrasonda bebeğimin başı yukarı dönmüş çıktı, yine muayene edeyim derse kaçışım yo bu sefer koruyorum da acıyo mu noluyo
hahahahahahaNormal de sezaryan de olmaz dimi ben de aynı moddayım canım
inşallah canım teşekkür ederim. :) hepimizin doğumları kolay olup geçsin inşallah.Canım ben de astımım aynı dertler bende de var ama burun bantı takıyorum gece uyurken güçlü olanlarından dene istersen faydasını göreceğine inanıyorum ilaçtan iyidir.
Evet canım acı baharatlı yemek ya da lavman yaptırmak gibi Bağırsak boşaltıcı Şeyler Doğumu tetikler bilimsel olarak da böyle... Ama acı yedim doğurdum gibi bir şey yoktur herhalde:)
Oh çok sevindim hem acısız yaşamana hem de gelip bize pozitif örnek olmana :) doğumunda kolay olsun inş:) pozitif anne olasın:)
Ayy hadi inş eflalim sağlıkla bebişini kucağın al ve güzel haberlerini ver bize. Dualarımız seninle:)
Gece geç yiyince mide yanıyor ben 6dan sonra sadece su içiyorum yoksa ejderhaya dönüyorum :))
Canım korktukları insanım başına geliyor beyin o kadar pis bir şey ki hemen anlıyor ve yaşatıyor, sen dağ BAŞINDA yaşamıyorsun kör değil topal değilsin. Aksilik olduğu anda doktoruna gidersin gideceksin, Allah'ın izniyle Güzelce bebeklerimiz gelecek. Rabbim korkutmasın bu dönemde endişeler çok normal Allah yaşatmasın.. Riskli durumda da değilsin hiç kendi kendine zehir etme bu zamanlarını onun yerine bebeğim gelince onun süslücem püslücem de pozitif düşünmeye çalış.. Nişan tıp gibi bir şey Önemsiz hastanege gitmene gerek yok doktorunu araman yeterli.
Diğerlerinde gidersin içine sinmiyorsa...
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla huzurla keyifle afiyetle ve kolaycacık kucağımıza almayı huzurlu mutlu bir yuva içerisinde büyütmeyi nasip etsin inş. Allah korkutmasın... Âmin.. (Ben de çok tırsıyorum da:) )
eflalim ile bende 5 ocakta yapcaz doğumu5 ocak da allah nasıpp ederseee bebegımee kavusacamm cok cokk heycanlıyımm...
cok eglenceliymiş ya bu ürünlerYaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr
Oyyy oyyy senin yine az kalmış canım ben hala korkudan tırsarken sen bebişimin kucağına almış olacaksın inşallah ne güzelcanım korku belası başka bişe işte napcan
sana moral verecem hiç korkulacak bişe yokmuş diyeOyyy oyyy senin yine az kalmış canım ben hala korkudan tırsarken sen bebişimin kucağına almış olacaksın inşallah ne güzel
Slm kıZlar 3 defa NST ye girdim oğlum uyuyormuş hareket etmiyordu 2 de böyle olursa gönderemem seni dedi yemek yedim geldim olmadı 3 son denememde hemşirede mandalina vardı benim oğlum çok hareket eder onu yiyince rica ettim verdi Sağolsun başladı hareket etmeye çok şükür yırttık bu hafta :) gidiyorduk seZeryana yoksa :) şimdi haftaya gittiğimde Yanımda götürücem gerçi nereye kadar kaçacaksam
yaa biz yarın 38 oluyoruz ama bakmadı önceki muanede ultrasondan çatı uygun demişti
Ama bana yarin sabah bakilacak cati muayenesine,yarun 37+2 gunluguz,bakalim bnm sinav nasil gececek
Ayyy nasıl kolay değil canım ya acıyor mu noluyoYarın kontrolüm var geçen hafta muayene edeyim demişti haftaya ederdiniz doğumu tetikleyebilir dedim doktora Adam sapıttı ben etcem riske sokacak birşey yapmam dedi yok dedim sonra da ultrasonda bebeğimin başı yukarı dönmüş çıktı, yine muayene edeyim derse kaçışım yo bu sefer koruyorum da acıyo mu noluyo
hahahahahahaNormal de sezaryan de olmaz dimi ben de aynı moddayım canım
ayy iyi bari canım yaa şükürler olsun oynamış bebişin
ultrasondan görünüyorsa bizim günahımız ne
37 de de bakanlar oluyormuş canım son ay bakılıyrmuş genelde işte inş senin de hereşy yolundadır
yaşayarak öğren canım valla oluyo bitiyo sonuçta
10 sn sürdü belki ama bana çook uzunmuş gibi geldi bayan olsa bu kadar rahatsız olmazdım sanırım erkek olması beni rahatsız etti çok
kendimi zor topladım bugünve belimin ağrısı yeni yeni geçti belime vurdu benim de gerçekten doğumu tetikleyebilir yani iyi yapmışsın sen
sonra sancım çıktı ebe dedi alttan muaneye oldun mu dedim bugün oldum o tetiklemiş de olabilir dedi
Pazar günü 10. Gün canim
Bu yüzden cuma gidecektim kontrole
Simdi cuma da tatil olmuş
C.tesi calisiyorlar yarim gün.
Acik olursa c.tesi giderim artik
Benim Dr da erkekayy iyi bari canım yaa şükürler olsun oynamış bebişin
ultrasondan görünüyorsa bizim günahımız ne
37 de de bakanlar oluyormuş canım son ay bakılıyrmuş genelde işte inş senin de hereşy yolundadır
yaşayarak öğren canım valla oluyo bitiyo sonuçta
10 sn sürdü belki ama bana çook uzunmuş gibi geldi bayan olsa bu kadar rahatsız olmazdım sanırım erkek olması beni rahatsız etti çok
kendimi zor topladım bugünve belimin ağrısı yeni yeni geçti belime vurdu benim de gerçekten doğumu tetikleyebilir yani iyi yapmışsın sen
sonra sancım çıktı ebe dedi alttan muaneye oldun mu dedim bugün oldum o tetiklemiş de olabilir dedi
Çok sağol canim. Cuma hastaneyi de arar teyit ederim giderim cuma günü o zamanCanim cuma gunu sadece kamu kurum kuruluslari icin tatil. Ozele gidiyosan tatil degil.
Canım benim çok geçmiş olsun rabbim bebeğine şifa versin inşallah...Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
1 gece kaldım hastanede. Günde 5 dakika görmeye izin olduğu için kalmamın bir anlamı yok. Evimiz hastaneye uzak maalesef, cumartesileri süt götürüyoruz ve görüyoruz.ayyyyy canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun
sende mi hastanede kalıyorsun yanlarında???
Sütüm geldi çok şükür. Mamaya hiç gerek kalmadı.ay canım benim gözün aydın çok şükür organları gelişmiş inşallah bir an önce çıkarlar küvezden. Sütün geliyormu yoksa mama mı veriyorlar küvezde. Bende uzun zamandır giremiyordum ara ara okuyup çıkıyordum senide göremedim merak etmiştim. Benim kuzular şimdilik iyiler kızım biraz geriden geliyor binada şükür. İnşallah acele eezler de zamanında gelirler
Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
Ay canim nasil rahatliyorum boyle tecrubeliler anlatinca, sagolasin iyiki yazdinYa benim bıdıgın kafasıda 2 hafta ilerde dün kızımın doğum belgelerine baktım kızımda 36 cm kafayla çıkmış...iri baş genetikmiş yani 4 dikişim vardı şükür....kaldı ki o zaman dr dememişti o an kafa Allah tarafından esniyor zaten yumuşak oluyor...bende geçen haftalarda kafamı takmıştım sonra baktım kızım çıktıysa bu da çıkar Rabbim kolaylık versin pes etme birbirimize destek olalıkm kloay olur inşallahh....:)))))))))
bende sezeryandan korkuyorum Rabbim kolaylık versin hepimize....
aynen sancının yanında o neki dermişim....ama inan sancı kısmından sonrası kolay çatala çıkınca 15 dk sürüyor ıkınmayı bileceksiniz kuvvetlice sonra ferahlık inşallahhh:)))
ben 1 ocak doğumluyum oğluşta oyle olursa fena olmaz...hayırlısı inşallahhh:))))))
ya bende öyle düşünüyorum 31 aralıkta saat 23:59 dan sonra hareketlenicem gelebilir yanii paşamşaka biyana hayırlısı tabii