2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@Mrv5534 canim hakkinizda hayirlisi olsun, ben simdiden sabirsizlaniyorum ya sana hic dogmayacak gibi gelmesi normal :) bence tam gununde gelcek senin bebis, hemde kandil oluyor:anneadayı:

L leble dogudu mu acaba, oyle hislerle kontrole gitmisti ama :)

Cnm
İyi geceler hanımlar.. Güzel anneler.. Nasılısnız.. Bn iyiym merak edenler için söylüyorum..
Bu arada sancım agrım yok!!. Aslında yarın dr cagırmıstı gel kontrol edelim diye ama aynı seyleri söylicwk gibime geliyo ve gitmek istemiyorum.. Yani agrım olursa sancım olursa gideyim diyorum..
Cocuk hareket ediyo...
Bnde iyiym olmadı cuma günü giderim..
Ne dersniz sizce gideyimmi...

Popsi86 canım Allahım acil şifalar versin..
Rabbim saglıgına kavustursun yawrunu..;(
Üzüldüm duacıyım sana ve bebegine

EFLALİM BUGDAYTANESİ Mrv0640 canlarım rabbim beveklerinizi sag salim kucagınıza almayı nasip etsin..
Cok sevindim heycanlandım sizin adınıza gercekten:)
Bu güdüşle ben ocak kapanısı yapıcam...
Ahh ahh bigün sonra herkes pıt pıt dökülcek
canım işine karışmak gibi olmasında bence git ne olur me olmaz bilemiyorsun hastahanede arkadaşın birine herşey normal demişler ama kadının suyu azalmış bi kaç saatlik bi olay Bebeğin ciğerleri hava almamış o yüZden aksatma git.benim suyum hastahanede geldi suni Sancı verdiler bebek inmedi Aşağıya 18 saat sonra sezeryan Yaptılar.doktor bugun suyun erken geldiği için bebek enfeksiyon kapmış Dio nie beklettiler o Zmn anlamadım.son anı beklemeyin yani

Ben anne olduuuum.. :) Darisi sizlere arkadaslar.. doktorum 2 gun verdi eger kendi sancinla dogurursan normal dogum yoksa sezeryan diye.. Allah dualarimi kabul etti. Ertesi gun aksam 10 da sancim basladi. 12 de hastaneye gittim. Gece 4te bebegim kucagimdaydi.. Normal dogum isteyen arkadaslara tavsiyem ben yurudum biraz merdiven ciktim. Sonra evi supurdum sildim. Aksamina dogum basladi. Bir tavsiyem daha var. Dogum aninda ikinma gelecegi zaman sakın bagirmayin. Derin nefes alin cenenizi gogsunuze dayayin ve nefesi birakmadan bebegi ikinarak itin. Bagirmak enerjinizi tuketmenize neden oluyor ve dogum suresi uzuyor.. Insirah suresini okuyun bol bol.. Allah im yardimciniz olsun..

Gözün aydın taze anne, darısı Başımıza inş. Çok sevindim, sütün bol olsun.

bugün kontrolüm var,,,
normal doğum mu yoksa aldığım kilolar yüzünden veya bebeğin kilosu sebebi ile sezeryan mı olacağım ona karar verecek doktorum,,,,
doktoruma güveniyorum sezeryan yanlısı bir doktor değil,,, umarım istediğim gibi bir sonuç alırım,,,
arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor,, kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor, karnım sertleşiyor ama devamı gelmiyor yani düzenli değil,,,,
neyse şöyle bir fantazim var,,, doktor diyecek ki bugün aaa 2 cm açılmışsın leble hanım, şimdi eve git, sancıların düzenli olunca hastaneye geri gel diyecek,,,
bu fantaziye o kadar kendimi kaptırdım ki, şimdi oturucam hastane çantamı hazırlayacağım,,,,
ama bebişimi karnımda olmasını da çok özleyeceğim,,,, bir daha hamile kalmak istersem sanırsam en büyük sebeblerinden bir şu son 4 aydır hissettiğim tekmeleri ve hareketleri olucak,,,
Gönlüne göre olur doğumun inş leblecim, nedense ben senin aynen tarif ettiğin gibi bir doğum yaşayacağına inanıyorum :)

Günaydın canlarım, dün özele de gittik dr hayret hatırladı durumumuzu merak etmiş güya insan arar merak ettiyse neyse :) çok üzüldüler o yüzden gelmediler heralde demiş, neyse ultrasonla baktı 3500 olmuş oğlum maşaallah :) diastolik çentik vardı sağ taraf damarda onu hatırlattım bugün renkli doplere giricem, bebeğin gelişimi çok iyi sıkıntı olsa kilo almazdı çentik için dedi yani , yine de içimiz rahat etsin dedi, nst ye girdim sancım çıktı 90-60-40-30 larda hemşire hissediyormusun dedi evet dedim doğuma hazırmısın geliyor dedi :) yok dedim dursun bir hafta daha :) sancı sırasında ilk bebeğimde ki gibi kalp atışı düştü eymenimin hemşire dr baksın önemli dedi, içimden ah ah biliyorum sezaryan sebebim buydu dedim, dr baktı o da aynısını dedi yarın yine nst isteyelim dedi yani bugün yine giricem hem de renkli doplerim var, eve gelene kadar sancım oldu bütün gece sürdü sabah rahatladım hamdolsun, özele karar verdim artık en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim, hakkımızda hayırlısı olsun, hem 5 ocaktan önce doğum olursa siz girecekmisiniz dedim o da merak etmeyin beş ocağa kadar icapcı benim dedi şansımız döndü :) dedim bu bir işaret doğumunda burda olması gerektiğini gösteriyor, her ab doğum olabilir gibi geliyor bana alt tarafta acılar acılar var :)

Birde benim kasılma olunca kasıktan bele doğru sancım oluyor o arada çok çarpıntım oluyor dün nst de sancı anında aynen yaşadım bunu yani evde hep yaşıyordum ama nst ye denk gelmemişti hiç, çarpıntıyı söylememe gerek var mı dr a bilemedim ciddi derecede oluyor nefesimi kesiyor

Eymenim maşaallah iyi ya çok rahatladım, hareketlerini sordu bende dedim kuvvetli değil artık sakin sakin hareket ediyor endişeleneyim mi dedim o da anne hareketde en ufak değişiklik hissediyorsa önemlidir her zaman dikkate alınmalı dedi, bende her dokunmamda tepki veriyor okşayınca hemen hareket ediyor dedim, o da bu çok iyi tepki vermesi önemli her anne bunu anlamaz tebrik ederim dedi, gaza getiriyor beni :KK70:

Benden haberler böyle herkesin başını ağrıttım dr konusunda hakkınızı helal edin :KK60:

Canım gözün aydın inş sağlıkşa yeni yıl hediyesi oğluşun kucağında olacak:) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin:)

canım 42 haftaya kadar normal yani günü geçebilir

ya canım lütfen inanma batıl inanç bunlar ben kestiricem inşaallah tabi doğurmazsam :)

maşaallah canım bebeğine

sağol canım verdim sonunda kararımı şükür :KK70: canım evet kötü oluyor sancıyı çek bekle sonra elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalıyorsun benim bunu atlatmam iki yıl sürdü niye niye dedim hep sonra kafama dank ettin sen kime niye diyorsun hesap soruyorsun isyan ediyorsun bebeğinin durumu farkedildiği için şükret artık dedim, tek tesellim sancıyı yaşadım bu bebek için çok faydalı biliyorsun en azından oğluma o iyiliği yaptım

maşaallah annesi oğluna mis kokuluna

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi karnın neden ağrıyormuş ki?

hayırlısı canım dönmezse elden bir şey gelmiyor, ayva bulantıma iyi geliyordu ama yanmamı daha artırıyordu elma iyi geliyordu

canım zor nefes alamamak tıkanıklık kuruluk anlıyorum seni, cold mix denedin mi hiç oğluma kullanıyoruz yakan yastığına damlatıyorsun nefesini açıyor, iliadini dr a danışmadan kullanma canım önemli bir damla çünkü

canım bencede lütfe normali dene sezaryanda sandığın kadar kolay rahat değil :KK43:

sağol canım :)

ohh ellerine sağlık, benimkilerde başlayacak temizliğe inşaallah

canım iliadin riskli olabilir dr a sor bence

maşaallah bebeğine

yok canım nişan sonrası enfeksiyon riski olmuyor bir hafta durabiliyorsun

ne güzel canım

benimkide aynı :)

ah canım herkesin yüzü başka yerden gülüyor ben annemden dertliyim kv den memnunum keşke bende sizin gibi annemden yana şanslı olsaydım

sağol canım

sağol canım

sağol canım henüz doğum yok yani bugün belli olur ama hala 5 ocak geçerli yani ocağa kalıyor tabi erken gelmezse :)

oh maşaallah annesi 3000 ini rahat geçer

çalış canım hareket berekettir :)

canım bu endişeler ağrılar hepimizde var çok normal yalnız değilsin öyle düşün

sağol canım evet hazırlamış :)

canım bende hep normal doğum destekliyorum ama her sezaryanlının göbeği öyle değil dümdüz olanları çok gördüm, normal doğurup dediğin gibi olan da çok yapı meselesi sanırım, benim karnım mesela çatlaklardan harita gibi ama böyle elini altına koyacak kadar sarkık değil sadece göbeğim var

hadi hayırlısı az kaldı sana da

canım hastanede ped olmaz mutlaka geçer üstüne kan, ben evde bile hasta bezi kullandım sonra bebek bezi ondan sonra pede geçtim bu da 20. günde falandı yani

sağol canım :)

canım nişan gelince hemen gitmene gerek yok sancının sıklığına göre gitmek mantıklı, insan korktuğunu yaşarmış hiç olumsuz düşünme hep pozitif düşün, pırt diye doğmuyor gitmem evde doğar diye düşünme

yok doğurmadım canım:KK48:

sağol canım benim

amin canım sağol yapıyorum artık:KK48:

canım doğdu doğacak diye düşünme artık vakti gelince doğacak odaklanma bu konuya bak ben daha erken diyorum sancım çıktı bekleyince gelmiyor beklemeyince geliyor :)

canım normal doğum isteğini çok iyi anlıyorum destekliyorumda ama dr una güven bence ve eşinin de kararına önem ver risklerin var senin bunu biliyorsun zaten yazmışsın, bencede kararını ver keşek sağlıkla normal doğsa bütün bebekler ama bazen onların sağlığı için sezaryana mecbur oluyor yine anne olarak büyük fedakarlık yapmıyormuyuz sezaryana razı olarak :KK66:

sağol canım evet geliyor bebeğim :)

Elinden şekeri alınmış çocuk gibi he:)) sancıyı da severek çeken ender annelerdrnsin :)) inş sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimiz gerisi tabi önemli ama vazgeçilmez değiller :)

ben tatlım şeyı anlıyamıyorum dr un ne için lütfen ikna ol gel diyo sezeryan olman içinmi ? şuan sanırım39+? dasın sen,neden normali bekletmıyor anlamıyorum
Canım hastaneye yatışımı istiyor yani aslında sezaryanı:) 39+yım ama kasılmalar sırasında bebekte risk oluşuyor diyr beklemek istemiyor..

merve ben böyle çok rahat tavırlar sergileyip korkmuyorum falan diyorum ama kendimi mi kandırıyorum,sancıdan haberim yok çünkü,o sancı çokmu korkunç birşey ya
benm acı değerim yüksektir,dirayetliyimdir ondan böyle soğuk kanlıyım ama o sancı o kdrmı değşik hiçbişeyle kıyaslanmıcak kdr mı korkunç bu ağrı ya:oops:
Canım keşke azıcık Edepli derli toplu olaydım da paylaşsaydım nst deki Sancı kasılma anımı. Dr hissetmiyor musun hissetmiyorsun diyr soruyor Gülüyor şaşırarak ben çatlaklarımı kaşıyordum:))) evet son anlar ve sürekli yorulma hali insanı Güçsüz düşürüyor bacağına her iki dk da bir kramp girse o bile stres ve Çığlık nedeni.. Ama daha başlamadan en başından korkma ve rahat ol.. Sen her şeyi yapmışsın bunu mı yapamıcan hıh:)

kızlar selam dün bizim kontrolümüz vardı bebeğimiz hala ters ve dönmeme ihtimaline karşı sezeryan günümüzü de aldık 16.01.15 inşallah doğum tarihimiz dönerse eğer sezeryan gününü iptal edecek doktorumuz :KK70: 2800 olmuş tombiğim ama ben heyecandan boyunu sormayı unuttum.. magnezyum konuşulmuş yav ben korkudan her gün 1 tane magnezyum içiyorum çünkü bacağıma kramp giricek korkusundan geceleri uyuyamıyorum kalsium alımım da iyi aslında ama bi girdi mi hoplatıyor beni o kramp
makat ağrımdan bel ağrımdan bahsetttim doktora e olacak o kadar artık dedi biraz daha sabretmem lazım suyumuz plasentamız iyi elhamdülillah
10gün sonra son kontrole gideceğiz bir sonraki hafta da kucağımıza paşamızı alacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum bu aralar yoğunum telden giriyor ne alıntı yapabiliyorum ne doğru düzgün okuyabliyorum haliyle biraz heyecan da var
@eflalim canım doktor ve hastane kararını vermiş olmana çok sevindim bence her zaman kararsızlıktan iyidir :KK70: maşallah eymeninin kilosu da çok iyi bizimki o kiloları görmez bile :KK70:
@Mrv5534 bebişim hala doğurmmamşsın inan hep dua ediyorum sana hemen kolayca doğur diye
bu arada amerve doğurmuştur diye bi umutla girmiştim siteye :KK70:

Tarihin hayırlı olsjn canım inş sağlıkla kucağına alırsın Bebeğini:)

Pinking Tree Pinking Tree hmmmm şimdi anladım. Bende öyle yazınca hep doğumun kendisinden korktuğunu düşündüm.
Bugünkü kontrolün hayırla geçsin. Seninde hepimizin de hakkında en hayırlı olan olsun inşallah.
Maşallah prenses zamanını çok doldurdu. Aslında doğum olabilir anladığım kadarıyla. Peki doktorun ikna olarak gelmiş ol derken, sezeryanı mı kast etti acaba?

Hadi kızlar dökülün tek tek:cool:
Doğum anında bile bebeğimi ben kucağıma almak isterim Allah nasip ederse :)) sezaryanı kastediyor ya da nst de olmamı istiyor düzenli olarak risk olursa müdahale edebilsin diye.. Eşimde de stresten yaralar öıktı ellerinde ona rağmen bana hiç beklemediğim şekilde destek, sadece bugün "bir şey olursa yıkılırım" dedi kuzum o kadar..

kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
Oh gözün aydın tebrik ederim canım :))

kızlar aklıma yeni geldi doğumhanede oluyor ya nst doğuran kadınlar yürüyorlar ya kolidorda bir bayan doğurmuş baya bi kan geçmiş altına ,dolaşıyordu ortalıkta kocası yanında gelen geçen görüyordu :KK43: çok utandım valla
1 pjama dAha koymaya karar verdim çantama
kan çıkarsa hemen değişirim bari :KK43:

Ben de herhalde o an umursamam gibi geliyor kınamıyorum o Yüzden ;((( Ama ablam gelin gibi lohusa oldu mis gibi kokuyordu Pırıl pırıldı ona rağmen hep Endişe etti :)) ben öyle olamam sanırım:/ her şeyi bol bol koydum tabi dikkat edicem ama can derdinde ne kadar dikkatli olurum bilmem..

Meraba arkadaslar, bugun bir sürü kişinin kontrolu varmış, benimde kontrolum vardı..

Bebişim 3300 olmuş, boyu filanda her seyi normal yalnız benimkinin kafası büyük biraz 2 hafta ileride, doktor hastaneye yönlendirdi orda başka bi doktorda bakacak, inşallah bir terslik çıkmaz.. ben şeker testi yaptırmıştım ama doktor tekrar istedi tabi diğer doktorda yapılsın derse, ama 1 hafta sonrasında yapılcak şeker testi artık 38 bitmiş olcak o saatten sonra ne manası var anlamadım, o iğrenç suyu içircekler bana :KK12:.

Normal dogum için uygunmuş catı kemiğim, yalnız ben normal dogumu cok istiyorken sezeryandan cok korkuyorken şimdi bebeğin kafasın büyük diye normal dogumdanda korkmaya başladım:KK42: çok mu acı çekerim acaba:KK42: ya çıkaramazsamm off off :KK42: . Alsaydık şu bebekleri kucağımıza hayırlısıyla..

Bebeğimin başı yerleşmiş ama henüz kanala girmemiş, sancım filanda çıkmadı, ben artık doğurmak istiyorum yaa....
Canım şeker olunca Bebeğin suyu fazla oluyor TİSK oluyor artıyor onun için son ana ladar bakıyorlarz hakkında Hayırlısı olsun inş.

Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.
Oh gözün aydın canım kavuştun bebeğine artık evin anaokulu gibi olmuştur:) maşallah ilİnize de... Darısı bize..

saol canım
çikolatalar 36 adeti 30 tl. ayrıca kutu içinde badem şekeride var
lokum iki küçük kutuda 6liradan 12tl yede onları aldık
2 katlı ikramlığın alt katına çikolata badem şekeri karışık
üst katına lokum koyucaz
Çok güzeller ama çikolatanın kutusu da güzel onu da bozmadan kutuda draje ve lokumları ise katlı tepside sunabilirsiniz sanki..
Afiyet olsun şimdiden

Korkudan Ödüm patlatasa da kendimi cok zorlayacam normal yapmak için sonradan bebeğim ve benim ayaklanmam için :) buna bugün karar verdim

Dün doguma gidince o herkesin gelip parmak sokmasindan konuşuyorduk kardesimle annem geldi o sancı varken onu hissetmeyeceksin bile dedi... ve ben o anda pert :-):-):-):-):-)
Hahaha bence hiç takmıcaz o an :) tekme tokat dayak yerken saçımızın çekilmesini umursamauız herhalde o da öyle bir şeydir:)

Yaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr
O biberon tutan şeyleri çok Aradım burada ablamın da bilekleri koptu ama bulamadık bi türlü :KK43:(
Terlik de bende var hediye gelmişti markasına bakıp söylerim ama ne zaman Allah bilir bu evde değil:)) ve çok Saçma insanın belini koparan cinstendi yeğenimde denemiştik. Onun yerine baby Wings var öyle arat onlar güzel..
Gerçekten burada er şey daha pratik bir de :))

ayy iyi bari canım yaa şükürler olsun oynamış bebişin

ultrasondan görünüyorsa bizim günahımız ne:KK31:

37 de de bakanlar oluyormuş canım son ay bakılıyrmuş genelde işte inş senin de hereşy yolundadır

yaşayarak öğren canım valla oluyo bitiyo sonuçta :oops:
10 sn sürdü belki ama bana çook uzunmuş gibi geldi bayan olsa bu kadar rahatsız olmazdım sanırım erkek olması beni rahatsız etti çok
kendimi zor topladım bugün:KK51: ve belimin ağrısı yeni yeni geçti belime vurdu benim de gerçekten doğumu tetikleyebilir yani iyi yapmışsın sen
sonra sancım çıktı ebe dedi alttan muaneye oldun mu dedim bugün oldum o tetiklemiş de olabilir dedi
Benim de doktorum erkek bir de dindar biri eşim yokken ve risk varken adama hep alttan bakmayacak mısınız diye soruyordum:))) ama utancımdan da ölüyorum Sapık gibi adama illa sanki altımı göstermek istiyormuş gibi heehhe:) eşime utanıyorum diyorum saçmalama diyor ama insan utanıyor iite :)

İyi geceler herkese.
popsi86 dualarım seninle , bu günler de geçer gider yeter ki sağlıklı olun anne bebek.

Ben çok yoruluyorum, şurada sayılı günlerim var ama evin, kızın tüm sorumluluğu hala bende. Bıktım artık her yere koşturmaktan :KK43: Eşim kendini işe verecek zamanı buldu, durdu durdu yani. Off çok bunaldım, markete bile gidecek halim yok al taşı et , taşıyamıyorum zaten. Kar kış bi yandan. Allahım sabır versin, tek dileğim bu.

Ya bi de ilk doğumum sezaryen, 5 seneden fazla oldu. Bunu normal yapsam çok istiyorum, ameliyatla uğraşmak istemiyorum. Duydunuz mu hiç böyle yapan var mı ?

Bana süt bile yanma yapıyor yediklerim içtiklerim yapıyor bi de acıkınca oluyor.
canim ya Allah sifa versin ne diyim mide yanmasi cok fena bise gercekten helede care bulamiyosan :KK43:
Bugünden itibaren yürücektim güya kar başladı :) evde yürüyim çömeleyim kalkayım bari. ben yapayım da bişeyler yine de sezeryan olursak hayırlısı deriz napalım.
aynen canim en kötü merdiven cik diyolar en etkili oymus ben annemden biliyorum son iki hafta baya cikip inmistik merdiven. ( bu arada kiz kardesim 4 yasinda canli canli yasadim annemle o yüzden her ani :) )

Kızlar ben 35+4 um suan. Bebegimin kilosu 2100. Doktor kilosunun 2-3 haftakadargeri olduğunu ve böyle bebeklerin anne karnında sıkıntı yaşayabileceği için 37. Haftaya kadar 3 gunde bir nst ye girmem gerektigini ve 37. Haftada bebegi almayi dusundugunu soyledi. Buna benzerdurum. Yasayan var mi aranizda?

Canım şeker çıkmış mıydı sende? Benimkinin kilolu olmasını şekerime dikkat etmeme bağladı doktor, yüklemede yüksek çıkmıştı, üzme kendini iki doğum şeklinin de artı eksileri var, hakkımızda hayırlısı olsun diye dua etmeliyiz.
Yok cikmamısti canım. Doktor da şaşkınlık içinde. Benim kızım çok obur:kk77: hakkımızda hayirlisi ne işe o olsun. Dogru söylüyorsun. Ama işte insan korkularını engel olamıyo. Hakkımızda hayirlisi ne işe o olsun artık ne yapalım :KK17:

Canım maşaallah bebeğine, üzülmeni anlıyorum kötü anne olduğun için değil bebeğin normal doğsun diye onun için bu isteğin, sakin ol Rabbim neyi taktir ettiyse o olacak öyle düşün, senin içinde bebeğin içinde en hayırlısı olsun

maşaallah canım oğluna, doğum hikayeni bekliyorum sezaryan sonrası normal doğumdu yanlış hatırlamıyorsam
Ahhh eflalim inşallah canım benim .artık hakkımızda hayırlısı. Yarın iyice belli olur zaten doğum şekli.guzel haberlerle gelirim inşallah. :KK15:

Kızlar iyi geceler giremiyorum kaç gündür.dualarınaZa çok ihtiyacım var meleğim Küvezde şuan sarılık diye yoğun bakımda bide kanında enfeksiyon varmış belinden su alacaklar ne olur dua edin olurmu
Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce toparlar kuşun.
Kızlar ben 35+4 um suan. Bebegimin kilosu 2100. Doktor kilosunun 2-3 haftakadargeri olduğunu ve böyle bebeklerin anne karnında sıkıntı yaşayabileceği için 37. Haftaya kadar 3 gunde bir nst ye girmem gerektigini ve 37. Haftada bebegi almayi dusundugunu soyledi. Buna benzerdurum. Yasayan var mi aranizda?
Neden sikinti olsunki anlamadim benimde kizimin kilosu geride epeydir.suan 2400 ama assa yukari 500 gr daha az.2500 bulursa iyi olur bizim için diyo.tabi yanilma payi olan 200gr cikarirsak

bende canpedin mesane pedini aldım medium kalmadığından large aldım
banada cok kalın ve birazda enlerden büyük geldi
Birisi burda paylasmisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum bebek bezinin lastikli yerini kesip kullanmis bende oyle yapmaya karar verdim tabi normal dogum olursa sezaryende o kadar ihtiyac olmuyor diyorlar

Geçmiş olsun canim inşallah bir an önce toparlar kuşun.

Neden sikinti olsunki anlamadim benimde kizimin kilosu geride epeydir.suan 2400 ama assa yukari 500 gr daha az.2500 bulursa iyi olur bizim için diyo.tabi yanilma payi olan 200gr cikarirsak

Ufak bebeklerin enerji depolama sansi olmuyomus ve normal bebeklerin tolere edebilecegi durumlari kaldiramayip oksijensiz kalabiliyolarmis. Nu durumda ani kayıplar yaşayabiliyoruz dedi. Bu yüzden riske atmayıp erken almak istediğini söyledi.

Birisi burda paylasmisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum bebek bezinin lastikli yerini kesip kullanmis bende oyle yapmaya karar verdim tabi normal dogum olursa sezaryende o kadar ihtiyac olmuyor diyorlar

E-bebekte satilan lohusa bayanlar icin yap at camasirlar var. kullanan arkadasim cok memnun kaldigini soyledi.

iyi geceler bayanlarr,yatmadan evvel yrn sabah önce nst ardından çatı muayenem var,umarım gzl haberlerle dönerim
ben yine yrn diorum idrar tahlılı yaptırayım bakalım ileşmişmi ileşmemiş mi sonucunuda nst sonucu ile birlikte dr a gösteriirm,kısmetse eve döndüğümde yazarım sonuçları inşallah...

iyi geceler bayanlarr,yatmadan evvel yrn sabah önce nst ardından çatı muayenem var,umarım gzl haberlerle dönerim
ben yine yrn diorum idrar tahlılı yaptırayım bakalım ileşmişmi ileşmemiş mi sonucunuda nst sonucu ile birlikte dr a gösteriirm,kısmetse eve döndüğümde yazarım sonuçları inşallah...
Güzel haberlerle gel canım. Çatı muayenesi saniyelik bir şey rahat olmaya çalış.

E-bebekte satilan lohusa bayanlar icin yap at camasirlar var. kullanan arkadasim cok memnun kaldigini soyledi.
Hic duymadim cnm cok sagol bi bakayim e bebege nasil biseymis:KK66:
Iyi haberlerle donersin insallh cati muayende allah kolaylik versin

cnm bnce ole bezleri kesmkle filan ugrasma. Sezeryanda olsa normalde olsa hasta bezleri ilk gunler çk işe yarıyr bayagı idare edyr seni tasma sızma derdide yok . Hem yenidogan bbk bezleri çok kuçukler . Bnce en iyisi hasta bezi snrasındada zaten normalpede geçiliyr .

cnm bnce ole bezleri kesmkle filan ugrasma. Sezeryanda olsa normalde olsa hasta bezleri ilk gunler çk işe yarıyr bayagı idare edyr seni tasma sızma derdide yok . Hem yenidogan bbk bezleri çok kuçukler . Bnce en iyisi hasta bezi snrasındada zaten normalpede geçiliyr .
Aman ugrasmayim o zaman hic hasta bezi yeterliyse onu kullanayım bari:KK66:

X