2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kıZlar 3 defa NST ye girdim oğlum uyuyormuş hareket etmiyordu 2 de böyle olursa gönderemem seni dedi yemek yedim geldim olmadı 3 son denememde hemşirede mandalina vardı benim oğlum çok hareket eder onu yiyince rica ettim verdi Sağolsun başladı hareket etmeye çok şükür yırttık bu hafta :) gidiyorduk seZeryana yoksa :) şimdi haftaya gittiğimde Yanımda götürücem gerçi nereye kadar kaçacaksam :KK70:

İyi geceler kızlar:)
Telefonumın aziziligne ugruyorum.. Bi acayip ikise bir servis yok diyo.. Hat gidiyo....
Neyse gelelim kontrole... Heran kapanırsa telf delşririm..:)
Nst sonucu tmiz .. Agrı sancı yok...
Acılm aynı 1 cm bile acılmamış ...
Bebişim iyiydi suyumjz kulomuz 3385
Kızlar acılmm olmaz ise en fazla 10 gun beklerım dedı dr..
Suanda kasıllatım yarılıyo nasıl hareketli masallah..
Stresten burnumda susaklarımda ucukk cıkti.. Bide onlarla ugrasıyorum:):):) kremler falan

Geçmiş olsun canım artık stres tavan yapmıştır tabi sende bende bugün kaçacak yer Aradım valla herşey yolundaysa bekle tabi Hayırlısı olsun tekrar

Ben anne olduuuum.. :) Darisi sizlere arkadaslar.. doktorum 2 gun verdi eger kendi sancinla dogurursan normal dogum yoksa sezeryan diye.. Allah dualarimi kabul etti. Ertesi gun aksam 10 da sancim basladi. 12 de hastaneye gittim. Gece 4te bebegim kucagimdaydi.. Normal dogum isteyen arkadaslara tavsiyem ben yurudum biraz merdiven ciktim. Sonra evi supurdum sildim. Aksamina dogum basladi. Bir tavsiyem daha var. Dogum aninda ikinma gelecegi zaman sakın bagirmayin. Derin nefes alin cenenizi gogsunuze dayayin ve nefesi birakmadan bebegi ikinarak itin. Bagirmak enerjinizi tuketmenize neden oluyor ve dogum suresi uzuyor.. Insirah suresini okuyun bol bol.. Allah im yardimciniz olsun..

Gözün Aydın canım ne güzel bi avazda kurtulmuşsun darısı Başımıza inşallah bu söylediklerini hatırlamaya çalışıcam inşallah bizimde öyle olur

Sağol canım benim,yılbaşını geçiresiye fazla kıpırdamamaya çalış,sadece zaruri ihtiyaçların için hareket et,1 ocağı da geçtin mi gelsin merdivenler gitsin temizlikler vs :KK48: ya böyle 40 hafta beklemek de zor iş bir de insan sonlara doğru iyice ağırlaşıyor ya iyice zorlanıyorsundur kıyamam..Ben genelde 36-37 gibi doğuruyorum iki doğumum da öyle oldu bakalım üçüncü nasıl olacak :KK48: Millet alıştı benim erken doğurmama herkes diyor yılbaşını geçir öyle doığur bari :KK53:
Senin epey erken oluyormus cnm dogumlar hazirliklarini nolur nolmaz bitir sen onceden, agirlasmaz mi insan 39.haftadayim su an epey zorlaniyorum..Senin yılbaşini gecme ihtimalin cok yuksek cnm ama kendim icin belli olmaz diyorum.Yarin sabah kontrol var her sey belli olur artik..

beni en son 2 hafta önce sokmuştu nestye canm çok sokmuyo benim dr

38. haftada yapılıyormuş canım sancı yoktu bende önceden söylemişti bugün muane olacağımı

ama bugünkü nst de sancı da çıktı

ilk doğumsa doğum şekline karar vermek için çoğu dr bakıyormuş alttan 38 . haftadan sonra sancı olsada olmasada
yaa biz yarın 38 oluyoruz ama bakmadı önceki muanede ultrasondan çatı uygun demişti o_O

En son ki muayene( ücret verdigin) tarıhden sonra 10 gün içinde ücretsiz gidebilirsin...2015 olıyo diye soruyosan sanmıyorum ücret olucagını..
Pazar günü 10. Gün canim
Bu yüzden cuma gidecektim kontrole
Simdi cuma da tatil olmuş
C.tesi calisiyorlar yarim gün.
Acik olursa c.tesi giderim artik

Yaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpg
    image.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    image.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 118
beni en son 2 hafta önce sokmuştu nestye canm çok sokmuyo benim dr

38. haftada yapılıyormuş canım sancı yoktu bende önceden söylemişti bugün muane olacağımı

ama bugünkü nst de sancı da çıktı

ilk doğumsa doğum şekline karar vermek için çoğu dr bakıyormuş alttan 38 . haftadan sonra sancı olsada olmasada
Ama bana yarin sabah bakilacak cati muayenesine,yarun 37+2 gunluguz,bakalim bnm sinav nasil gececek

Bdsayar Bdsayar bebegin hayirli olsun cnm,dogum yaptim dedigin mesaji bir turlu bulamadim alinti yapamadim boyle yapmk zorunda kaldim gorursun insallah,Allah hayirli evlat olmayi nasip etsin,bakimida cok kolay olsun annesi ,bol bol emzir kuzunu,gzl oDasinda saglikla uyusun insallah

Meraba arkadaslar, bugun bir sürü kişinin kontrolu varmış, benimde kontrolum vardı..

Bebişim 3300 olmuş, boyu filanda her seyi normal yalnız benimkinin kafası büyük biraz 2 hafta ileride, doktor hastaneye yönlendirdi orda başka bi doktorda bakacak, inşallah bir terslik çıkmaz.. ben şeker testi yaptırmıştım ama doktor tekrar istedi tabi diğer doktorda yapılsın derse, ama 1 hafta sonrasında yapılcak şeker testi artık 38 bitmiş olcak o saatten sonra ne manası var anlamadım, o iğrenç suyu içircekler bana :KK12:.

Normal dogum için uygunmuş catı kemiğim, yalnız ben normal dogumu cok istiyorken sezeryandan cok korkuyorken şimdi bebeğin kafasın büyük diye normal dogumdanda korkmaya başladım:KK42: çok mu acı çekerim acaba:KK42: ya çıkaramazsamm off off :KK42: . Alsaydık şu bebekleri kucağımıza hayırlısıyla..

Bebeğimin başı yerleşmiş ama henüz kanala girmemiş, sancım filanda çıkmadı, ben artık doğurmak istiyorum yaa....
Ya benim bıdıgın kafasıda 2 hafta ilerde dün kızımın doğum belgelerine baktım kızımda 36 cm kafayla çıkmış...iri baş genetikmiş yani 4 dikişim vardı şükür....kaldı ki o zaman dr dememişti o an kafa Allah tarafından esniyor zaten yumuşak oluyor...bende geçen haftalarda kafamı takmıştım sonra baktım kızım çıktıysa bu da çıkar Rabbim kolaylık versin pes etme birbirimize destek olalıkm kloay olur inşallahh....:)))))))))

Merhaba güzel anneler:KK56:2 gündür giremiyorum dosdoğru foruma.Az sonra kvler gitcem.gece gecmişi okucam insallah.Bebek geçen hafta 3300 gram olunca etrafı bi telaş sardı. Kaç gündür çarşıda eksik tamamliyoruz. Yarın yine nst ve kontrol var.acaba daha da büyüdü mü çok merak ediyorum.resmen çocuğum kilo almasın diye çaba sarfettim yaa yok böyle birsey:KK61: nasil bir annyim ben.:110:Sezeryan dan çok korkuyorum çok çok çooook ok :KK61:dün gece aglama krizi geldi karnimi kesecek diye oturup saatlerce ağladım. Eşim sağolsun sakinleştirmeye çalıştı garibim ama ağlama gelince beni durdurmak imkansız. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın. 11:15 te randevum.herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.
bende sezeryandan korkuyorum Rabbim kolaylık versin hepimize....

Korkudan Ödüm patlatasa da kendimi cok zorlayacam normal yapmak için sonradan bebeğim ve benim ayaklanmam için :) buna bugün karar verdim

Dün doguma gidince o herkesin gelip parmak sokmasindan konuşuyorduk kardesimle annem geldi o sancı varken onu hissetmeyeceksin bile dedi... ve ben o anda pert :-):-):-):-):-)
aynen sancının yanında o neki dermişim:p....ama inan sancı kısmından sonrası kolay çatala çıkınca 15 dk sürüyor ıkınmayı bileceksiniz kuvvetlice sonra ferahlık inşallahhh:)))

benimde dün akşam geldi aklıma yılbaşı bebeği olan olur mu acaba dedim bide akşam sancım vardı saabh dr gitcez eşimle konuşuyoruz ne olcanı bilmiyoz ya ya biz eve dönmeden olursa ben en iyisi cantaları bagja koyyım hemen hastaneye geçeriz dio :KK70:ama bizim kızın hiç erken gelemeye niyeti yok :KK70::KK70::KK70:
ben 1 ocak doğumluyum oğluşta oyle olursa fena olmaz...hayırlısı inşallahhh:))))))

Sağol canım benim,yılbaşını geçiresiye fazla kıpırdamamaya çalış,sadece zaruri ihtiyaçların için hareket et,1 ocağı da geçtin mi gelsin merdivenler gitsin temizlikler vs :KK48: ya böyle 40 hafta beklemek de zor iş bir de insan sonlara doğru iyice ağırlaşıyor ya iyice zorlanıyorsundur kıyamam..Ben genelde 36-37 gibi doğuruyorum iki doğumum da öyle oldu bakalım üçüncü nasıl olacak :KK48: Millet alıştı benim erken doğurmama herkes diyor yılbaşını geçir öyle doığur bari :KK53:
ya bende öyle düşünüyorum 31 aralıkta saat 23:59 dan sonra hareketlenicem gelebilir yanii paşam:pşaka biyana hayırlısı tabii :KK66:

bugün kontrolüm var,,,
normal doğum mu yoksa aldığım kilolar yüzünden veya bebeğin kilosu sebebi ile sezeryan mı olacağım ona karar verecek doktorum,,,,
doktoruma güveniyorum sezeryan yanlısı bir doktor değil,,, umarım istediğim gibi bir sonuç alırım,,,
arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor,, kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor, karnım sertleşiyor ama devamı gelmiyor yani düzenli değil,,,,
neyse şöyle bir fantazim var,,, doktor diyecek ki bugün aaa 2 cm açılmışsın leble hanım, şimdi eve git, sancıların düzenli olunca hastaneye geri gel diyecek,,,
bu fantaziye o kadar kendimi kaptırdım ki, şimdi oturucam hastane çantamı hazırlayacağım,,,,
ama bebişimi karnımda olmasını da çok özleyeceğim,,,, bir daha hamile kalmak istersem sanırsam en büyük sebeblerinden bir şu son 4 aydır hissettiğim tekmeleri ve hareketleri olucak,,,
benim 3. hamieliğim ve aynı fikirdeyim

• Beğen
Reactions: oas
selam herkese dr dan geldim

alttan muaniye oldum bence o kadar da kolay bişey değilmiş :KK43: belime ağrı girdi muaneden sonra

nst ye girdim ebe dedi sancın çıkmış senin dinlen bol bol alttan muane de tetiklemiş olabilir dedi

dr ise sancın var ama çok değil dedi

dr um hastane değiştiriyor bu hafta geçsin dedi bir daha ara beni gelmeden önce yönlendiriyim seni dedi

bu arada açılma yokmuş ve çatım musaitmiş normal doğuma
Ayyy nasıl kolay değil canım ya acıyor mu noluyo :confused: Yarın kontrolüm var geçen hafta muayene edeyim demişti haftaya ederdiniz doğumu tetikleyebilir dedim doktora :KK57: Adam sapıttı ben etcem riske sokacak birşey yapmam dedi yok dedim sonra da ultrasonda bebeğimin başı yukarı dönmüş çıktı, yine muayene edeyim derse kaçışım yo bu sefer koruyorum da acıyo mu noluyo
bende geldim son kontrolden
haftaya pazartesi sezeryan günüm...
bebeğim 3250kilo olmuş
doğuma kadar 3500 olcak sanırım.
zorunlu sezeryan ücretide 1.150tl imiş

anesteziylede görüştüm spinal yapıcaklar sezeryani en güveniliri bu dedi.

bu arada asansör için beklerken doğumhanenin orda, içerdeki kadının bagırmaları off ne biliym ya çok ürküttü
ben meslegimden dolayı normal doğumda görmüş insanım
ama şimdi niye bu kadar etkilendim anlamadım
doğumhanenin kapısındada bi bayan yakını vardı sanırım
o bagırışları duyunca kadın ben naptım niye sezeryanı engelledim falan diye aglamaklı agıt yaktı
anladığım kadarıyla içerde bagıran kadının yakınıydı ve normal doğuma onu kendisi zorlamıştı
kocama ben sezeryanda olmak istemiyorum dedim o korkuyla sanki başka türlü nasıl doğuracaksam:KK48:
bebeğim iyiki ters valla sezeryana iyi bi sebep

normal dogum yapacak arkadaşları korkutmamışımdır umarım
hahahahahaha :KK70: Normal de sezaryan de olmaz dimi ben de aynı moddayım canım:KK33:

Ya benim bıdıgın kafasıda 2 hafta ilerde dün kızımın doğum belgelerine baktım kızımda 36 cm kafayla çıkmış...iri baş genetikmiş yani 4 dikişim vardı şükür....kaldı ki o zaman dr dememişti o an kafa Allah tarafından esniyor zaten yumuşak oluyor...bende geçen haftalarda kafamı takmıştım sonra baktım kızım çıktıysa bu da çıkar Rabbim kolaylık versin pes etme birbirimize destek olalıkm kloay olur inşallahh....:)))))))))

bende sezeryandan korkuyorum Rabbim kolaylık versin hepimize....

aynen sancının yanında o neki dermişim:p....ama inan sancı kısmından sonrası kolay çatala çıkınca 15 dk sürüyor ıkınmayı bileceksiniz kuvvetlice sonra ferahlık inşallahhh:)))

ben 1 ocak doğumluyum oğluşta oyle olursa fena olmaz...hayırlısı inşallahhh:))))))

ya bende öyle düşünüyorum 31 aralıkta saat 23:59 dan sonra hareketlenicem gelebilir yanii paşam:pşaka biyana hayırlısı tabii :KK66:
:KK70::KK70:sende bendensin bende 3 ocaklıyım öle olsun istiyorum lakin hiç öle bi niyeti yokk:KK70::KK70:

X