2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kıZlar 3 defa NST ye girdim oğlum uyuyormuş hareket etmiyordu 2 de böyle olursa gönderemem seni dedi yemek yedim geldim olmadı 3 son denememde hemşirede mandalina vardı benim oğlum çok hareket eder onu yiyince rica ettim verdi Sağolsun başladı hareket etmeye çok şükür yırttık bu hafta :) gidiyorduk seZeryana yoksa :) şimdi haftaya gittiğimde Yanımda götürücem gerçi nereye kadar kaçacaksam

Geçmiş olsun canım artık stres tavan yapmıştır tabi sende bende bugün kaçacak yer Aradım valla herşey yolundaysa bekle tabi Hayırlısı olsun tekrar

Gözün Aydın canım ne güzel bi avazda kurtulmuşsun darısı Başımıza inşallah bu söylediklerini hatırlamaya çalışıcam inşallah bizimde öyle olur

Senin epey erken oluyormus cnm dogumlar hazirliklarini nolur nolmaz bitir sen onceden, agirlasmaz mi insan 39.haftadayim su an epey zorlaniyorum..Senin yılbaşini gecme ihtimalin cok yuksek cnm ama kendim icin belli olmaz diyorum.Yarin sabah kontrol var her sey belli olur artik..

yaa biz yarın 38 oluyoruz ama bakmadı önceki muanede ultrasondan çatı uygun demişti

En son ki muayene( ücret verdigin) tarıhden sonra 10 gün içinde ücretsiz gidebilirsin...2015 olıyo diye soruyosan sanmıyorum ücret olucagını..
Pazar günü 10. Gün canim
Bu yüzden cuma gidecektim kontrole
Simdi cuma da tatil olmuş
C.tesi calisiyorlar yarim gün.
Acik olursa c.tesi giderim artik

Yaaa ben bunlara bayildim keske turkiyede satilsa,yabanci bir sitede ilginc tasarimlar diye paylasilmis ne adlari ne markalari var ama cok guzellerrrrr

Eklentiler

• image.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 119
  • image.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 121
  • image.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 118
Ama bana yarin sabah bakilacak cati muayenesine,yarun 37+2 gunluguz,bakalim bnm sinav nasil gececek

Bdsayar bebegin hayirli olsun cnm,dogum yaptim dedigin mesaji bir turlu bulamadim alinti yapamadim boyle yapmk zorunda kaldim gorursun insallah,Allah hayirli evlat olmayi nasip etsin,bakimida cok kolay olsun annesi ,bol bol emzir kuzunu,gzl oDasinda saglikla uyusun insallah

Ya benim bıdıgın kafasıda 2 hafta ilerde dün kızımın doğum belgelerine baktım kızımda 36 cm kafayla çıkmış...iri baş genetikmiş yani 4 dikişim vardı şükür....kaldı ki o zaman dr dememişti o an kafa Allah tarafından esniyor zaten yumuşak oluyor...bende geçen haftalarda kafamı takmıştım sonra baktım kızım çıktıysa bu da çıkar Rabbim kolaylık versin pes etme birbirimize destek olalıkm kloay olur inşallahh....:)))))))))

bende sezeryandan korkuyorum Rabbim kolaylık versin hepimize....

aynen sancının yanında o neki dermişim....ama inan sancı kısmından sonrası kolay çatala çıkınca 15 dk sürüyor ıkınmayı bileceksiniz kuvvetlice sonra ferahlık inşallahhh:)))

ben 1 ocak doğumluyum oğluşta oyle olursa fena olmaz...hayırlısı inşallahhh:))))))

ya bende öyle düşünüyorum 31 aralıkta saat 23:59 dan sonra hareketlenicem gelebilir yanii paşamşaka biyana hayırlısı tabii

benim 3. hamieliğim ve aynı fikirdeyim

Reactions: oas
Ayyy nasıl kolay değil canım ya acıyor mu noluyo Yarın kontrolüm var geçen hafta muayene edeyim demişti haftaya ederdiniz doğumu tetikleyebilir dedim doktora Adam sapıttı ben etcem riske sokacak birşey yapmam dedi yok dedim sonra da ultrasonda bebeğimin başı yukarı dönmüş çıktı, yine muayene edeyim derse kaçışım yo bu sefer koruyorum da acıyo mu noluyo
hahahahahaha Normal de sezaryan de olmaz dimi ben de aynı moddayım canım

sende bendensin bende 3 ocaklıyım öle olsun istiyorum lakin hiç öle bi niyeti yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…