2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Merhaba. Nereden aldınız acaba çikolataları? Bebek figürlü çikolatalardan mı? Fiyat uygun geldi bana da, bebek çikolataları oldukça pahalı görünüyor, kiloya da çok az adet giriyor. Ben bebek Doğunca eşime aldıracaktı ama ona da çok güvenemedim şimdi :)

Canım şeker çıkmış mıydı sende? Benimkinin kilolu olmasını şekerime dikkat etmeme bağladı doktor, yüklemede yüksek çıkmıştı, üzme kendini iki doğum şeklinin de artı eksileri var, hakkımızda hayırlısı olsun diye dua etmeliyiz.

istanbul beylikdüzü marmara park avm
aldığımız bu canım
hastanede doğum yapınca ikram etmek için aldık

Eklentiler

• bebek-cikolatasi_(5)138755941552b479f742547 (1).jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 79
  • hacıserif.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 77
  • bebek-cikolatasi_(8).jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 88
Sağlıklı, uzun ömrü olsun Yasin Bera'nın, sana da geçmiş olsun canım, darısı başımıza...

Nişan gelince çantanı kapının yanına alırsın. Planını hazırlığını yaparsın. Sonra doktorunu ararsın. Hemen doktora gitmen gerekmiyor ama doktora söylemekte fayda var.
anladım canim cantalar hazır ve nazir bekliyo hatta esime kalsa arabaya koyacak şimdiden

Kiz alttan sadece parmağını sokup bakmadi mi korkutma beni
ben daha olmadim cati muayenesi

kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz

Canlar ikinizi de tebrik ederim Allah anali babali büyütsün :) inşallah sağlıkla güzel mutlu günler sizlerin olsun :)
Bizim icin dua edin

Bende normal doğuracak diye sitresleniyorun aglayasim geliyor

Maşallah canim. Allah anali Babıali buyutsun

Korkudan Ödüm patlatasa da kendimi cok zorlayacam normal yapmak için sonradan bebeğim ve benim ayaklanmam için :) buna bugün karar verdim

Dün doguma gidince o herkesin gelip parmak sokmasindan konuşuyorduk kardesimle annem geldi o sancı varken onu hissetmeyeceksin bile dedi... ve ben o anda pert

tek parmakla iş bitmiyor canım 2 parmakla yapıyor oldu bitti amaan baksana boşver mecbur geçicez bu yollardan

tek parmakla iş bitmiyor canım 2 parmakla yapıyor oldu bitti amaan baksana boşver mecbur geçicez bu yollardan
Bende cuma gidecem
resmi tatil. Oldu ya o günde doktoru aradim acilden yapılır nst en dedi zaten sadece nst olacam bakalım sanci çıkarsa muayene de eder ordaki doktor herhalde
pazartesiye kalirsa 10 gün olur olmaz

Aklima gelmiyo değil haaaa
benimde dün akşam geldi aklıma yılbaşı bebeği olan olur mu acaba dedim bide akşam sancım vardı saabh dr gitcez eşimle konuşuyoruz ne olcanı bilmiyoz ya ya biz eve dönmeden olursa ben en iyisi cantaları bagja koyyım hemen hastaneye geçeriz dio ama bizim kızın hiç erken gelemeye niyeti yok

Bende cuma gidecem
resmi tatil. Oldu ya o günde doktoru aradim acilden yapılır nst en dedi zaten sadece nst olacam bakalım sanci çıkarsa muayene de eder ordaki doktor herhalde
Benim de normalde cuma günüydü kontrolüm, pazartesiyi beklememek için yarın gidicem, çatı muayenesi yapmaz inşallah..

Ben perşembe günü Dr a gittim kozlar
Bu cuma kontrole gidecektim ama resmi tatilmis. P.tesi gitsem ücret mi ödemek zorunda kalirim ?

Canm doktorunun bılgısı var nasıl olsa resmi tatil oldugundan o gune yetsmıyorsa pzt de gıtsen kontrole girmesi lazım bence. Yınede kesın sonuc ıcın doktorunu arayıp ögrenebılırsın daha saglıklı olur..
Bu cuma kontrole gidecektim ama resmi tatilmis. P.tesi gitsem ücret mi ödemek zorunda kalirim ?

Bende cuma gidecem

beni en son 2 hafta önce sokmuştu nestye canm çok sokmuyo benim dr
ne zamana yapılıyormuş ya benim dr hiç bahsetmedi bugun gittimde de yapmadı sancı olunca falan mı bakıyor acep

38. haftada yapılıyormuş canım sancı yoktu bende önceden söylemişti bugün muane olacağımı

ama bugünkü nst de sancı da çıktı

ilk doğumsa doğum şekline karar vermek için çoğu dr bakıyormuş alttan 38 . haftadan sonra sancı olsada olmasada

Sağol canım benim,yılbaşını geçiresiye fazla kıpırdamamaya çalış,sadece zaruri ihtiyaçların için hareket et,1 ocağı da geçtin mi gelsin merdivenler gitsin temizlikler vs ya böyle 40 hafta beklemek de zor iş bir de insan sonlara doğru iyice ağırlaşıyor ya iyice zorlanıyorsundur kıyamam..Ben genelde 36-37 gibi doğuruyorum iki doğumum da öyle oldu bakalım üçüncü nasıl olacak Millet alıştı benim erken doğurmama herkes diyor yılbaşını geçir öyle doığur bari

En son ki muayene( ücret verdigin) tarıhden sonra 10 gün içinde ücretsiz gidebilirsin...2015 olıyo diye soruyosan sanmıyorum ücret olucagını..

saolun kızlar,eflalim günün belli olmuş hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…