2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego Nego canım normal dogum beni çok zorlarsa diye korktum açıkcası.. hayırlısı ne diyelim. bu arada sen hastaneye karar vermişsin bende olsam özeli seçerdim, inşallah memnun kalırsın, hastanedende doktordanda , bebeişinle mutlu mutlu evinize dönersiniz :)

Kızlar gittim dr a girdim doplere, pek kafiyeli oldu:KK70:

çentik yokmuş şükür, nst de sancım yine çıktı, dr önemsemedi sancıyı bebişimin kalp atışı için girmiştim zaten, dün sancı anında kalp atışı düşmüştü çünkü, bugün hamdolsun iyi çıktı, pazartesi Allah nasip ederse doğumum olacak, 5 ocak büyük gün:KK70::KK70: tabi sancılarım artmazsa :) son 6 gün:KK73::KK73:

Bu arada eşime yine dedim sende gir diye yok dedi gıcığım tabi belli olmaz san dk kıyamayabilir, sen cesursun ban aihtiyacın yok diyor:KK12: ben korkağım demiyorda:KK70::KK70: ayy birde üçüncüceye razı ol onda giricem diyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes: bende oldu canım girdin girdin son şansın üçüncü yok dedim:KK66:

Nego Nego canım normal dogum beni çok zorlarsa diye korktum açıkcası.. hayırlısı ne diyelim. bu arada sen hastaneye karar vermişsin bende olsam özeli seçerdim, inşallah memnun kalırsın, hastanedende doktordanda , bebeişinle mutlu mutlu evinize dönersiniz :)
Canım inşaallah zorlamaz, bebeklerin kemikleri daha yumuşak oluyor doğum anında çıkarken kolayca şekil almaları için ama sen dr unla bunu konuşursun, şükür verdim kararımı sağol canım:)

Merhaba güzel anneler:KK56:2 gündür giremiyorum dosdoğru foruma.Az sonra kvler gitcem.gece gecmişi okucam insallah.Bebek geçen hafta 3300 gram olunca etrafı bi telaş sardı. Kaç gündür çarşıda eksik tamamliyoruz. Yarın yine nst ve kontrol var.acaba daha da büyüdü mü çok merak ediyorum.resmen çocuğum kilo almasın diye çaba sarfettim yaa yok böyle birsey:KK61: nasil bir annyim ben.:110:Sezeryan dan çok korkuyorum çok çok çooook ok :KK61:dün gece aglama krizi geldi karnimi kesecek diye oturup saatlerce ağladım. Eşim sağolsun sakinleştirmeye çalıştı garibim ama ağlama gelince beni durdurmak imkansız. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın. 11:15 te randevum.herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.

Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.

Eklentiler

• 20141230_033711.jpg
    20141230_033711.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba güzel anneler:KK56:2 gündür giremiyorum dosdoğru foruma.Az sonra kvler gitcem.gece gecmişi okucam insallah.Bebek geçen hafta 3300 gram olunca etrafı bi telaş sardı. Kaç gündür çarşıda eksik tamamliyoruz. Yarın yine nst ve kontrol var.acaba daha da büyüdü mü çok merak ediyorum.resmen çocuğum kilo almasın diye çaba sarfettim yaa yok böyle birsey:KK61: nasil bir annyim ben.:110:Sezeryan dan çok korkuyorum çok çok çooook ok :KK61:dün gece aglama krizi geldi karnimi kesecek diye oturup saatlerce ağladım. Eşim sağolsun sakinleştirmeye çalıştı garibim ama ağlama gelince beni durdurmak imkansız. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın. 11:15 te randevum.herbirinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.
Canım maşaallah bebeğine, üzülmeni anlıyorum kötü anne olduğun için değil bebeğin normal doğsun diye onun için bu isteğin, sakin ol Rabbim neyi taktir ettiyse o olacak öyle düşün, senin içinde bebeğin içinde en hayırlısı olsun
Selamlar herkese.. Oglumuz Yasin Bera dun gece 1 de (Amerikaya gore), Tr ye gore bu sabah 9 da normal dogum ile 3.140 gr ve 50 cm olarak dogdu. Dogum 3 saat surdu ve benim icin oldukca zor oldu. Dogum hikayemizi yazicam ins. Tum bekleyen annelere hayirli, saglikli, cok kolay dogumlar diliyorum.

maşaallah canım oğluna, doğum hikayeni bekliyorum sezaryan sonrası normal doğumdu yanlış hatırlamıyorsam

yok canım günüm belliydi zaten nst istedi dün bebişimin kalp atışı sancı anında düştü o yüzden, pazartesi inşaallah doğum

yok kullanmıyorum m,dem yanıyor ama artık kullanıcam kasılmam çok oluyor

biliyorum canım nişanı benimde gelmişti ilkte, ama dr lar bir haftaya kadar evde bekletiyorlar çok riskli olsa bekletmezler diye düşünüyorum

canım ya inan kolay bana göre yani bak dünde bugünde nst de sancım çıktı sancıda üst sınır 100 mesela benimki 90 ı gördü ki evde sürekli oluyordu son 10 gündür ama nst ye denk gelmemişti, eşime öğrettim bak şu kısım sancı diye o da bakıyor ekrana sancın yok sancın geldi yükseliyor diyor:KK48: hatta bugün sancım başlayınca sancım çıktı değil mi ekranda dedim evet dedi başladı 30 -40 - 60 diye saymaya, yani uzattım ama kıvrandırmadı bile tabi ki acı oluyor ama beni en azından bağırtmıyor

hamdolsun

ayyy canım çok sevindim senin adına çok istiyordun normali maşaallah ve aferin bebeğine :)

canım çok şükür iyiymiş bebeğin

maşaallah canım bebeğine, hakkınızda hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsun

canım seninkide olur o kadar ben 39. haftadayım arada 2 hafta var, sağol bu arada :)

canım kendini kastın sanırım ondan olmuştur o kadar şükür atlattın

aynen canım bugün yatak odamı oğlumun odasını banyoları oturma odamı temizlediler Allah bin kere razı olsun temizlerkende bende dolandım ödü koptu aman dur kızım temizlik bitsin öyle doğur diyor:KK70:

amin canım sağol hepimiz sağlıkla alalım inşaallah

canım bebeğine maşaallah diyorum ve aynı gün sezaryan günümüz benimde 5 ocak :)
azcık korkutmuş olabilirsin:KK48:

ay canım ya sen çok güzel normal doğurursun gör bak :)

sağol canım evet doğu pazartesi tabi sancılarım bırakırsa o güne :) zaten o ağrılar dr a gidince kaybolur hep:KK48:

canım ya endişeler çok normal ilk bebekt özellikle inşaallah bebeğin içinde senin içinde en hayırlı doğum şekli olur, inşaallah dediğin gibi sakin olur bebeğin

yok canım sancın başlayınca olacak kaç cm açılma var diye bakılacak

sağol canım benim başınızı şişirdim ama sonunda kararımı verdim:KK48: doplerim iyi çıktı çentik yok dedi dr, nst de sancım çıktı yine ama dr pazartesi dedi doğuma :)

maşaallah canım sevindim iyi olmanıza

ayy çok fena çıkasın o halde koridora hatta odalarından niye çıkyorlar anlamıyorum ben

maşaallah canım bebeğine, ne güzel normale uygunsun sorun olsa dr uyarır canım başının büyükliğinden dolayı normal olmaz der, benim iki oğlumda koca kafalı:KK48:

saol canım bitti ya şükürler olsun

inş dediğin gibi hem güzel hem rahat doğururuz hepimşz :)

canım benim gelmez hemen kuzun korkma içini ferah tut sen

hayırlısı olsun canım:KK51:
Kızlar gittim dr a girdim doplere, pek kafiyeli oldu:KK70:

çentik yokmuş şükür, nst de sancım yine çıktı, dr önemsemedi sancıyı bebişimin kalp atışı için girmiştim zaten, dün sancı anında kalp atışı düşmüştü çünkü, bugün hamdolsun iyi çıktı, pazartesi Allah nasip ederse doğumum olacak, 5 ocak büyük gün:KK70::KK70: tabi sancılarım artmazsa :) son 6 gün:KK73::KK73:

Bu arada eşime yine dedim sende gir diye yok dedi gıcığım tabi belli olmaz san dk kıyamayabilir, sen cesursun ban aihtiyacın yok diyor:KK12: ben korkağım demiyorda:KK70::KK70: ayy birde üçüncüceye razı ol onda giricem diyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes: bende oldu canım girdin girdin son şansın üçüncü yok dedim:KK66:

ayy çok sevindim yaa herşey tatlıya bağlandı :KK68:insanlar devletten kaçmış özele gelmişti bugün valla iyiki de gelmişiz diye dua ediyorlardı sende en iyi kararıverdin inş:)
bebeişin de iyiyimiş şükürler olsun:KK73: daha ne isteriz:KK73:

gözün aydın canım :KK73::KK25: huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum:KK37:

saol canım bitti ya şükürler olsun

inş dediğin gibi hem güzel hem rahat doğururuz hepimşz :)

hayırlısı olsun canım:KK51:

ayy çok sevindim yaa herşey tatlıya bağlandı :KK68:insanlar devletten kaçmış özele gelmişti bugün valla iyiki de gelmişiz diye dua ediyorlardı sende en iyi kararıverdin inş:)
bebeişin de iyiyimiş şükürler olsun:KK73: daha ne isteriz:KK73:
İnşaallah canım herkesin doğumu güzel olsun

şükür canım sıkıntımız gitti inşaallah bundan sonra da pürüz çıkmaz hepimizi için tabi bu dileğim :)

evet evet çikolata ben unuttum bugün :KK43: tüh daha da göze alıp çıkamam eşime aldırırım artık ne yapayım :) afiyetle yiyin ikram edin
saol canım
çikolatalar 36 adeti 30 tl. ayrıca kutu içinde badem şekeride var
lokum iki küçük kutuda 6liradan 12tl yede onları aldık
2 katlı ikramlığın alt katına çikolata badem şekeri karışık
üst katına lokum koyucaz

saol canım
çikolatalar 36 adeti 30 tl. ayrıca kutu içinde badem şekeride var
lokum iki küçük kutuda 6liradan 12tl yede onları aldık
2 katlı ikramlığın alt katına çikolata badem şekeri karışık
üst katına lokum koyucaz
Gayet uygun almışsınız canım, karışık olmasıda ayrı güzel olmuş, bende mavi beyaz draje istiyorum malum şeker kutum mavi :)

X