yok canım günüm belliydi zaten nst istedi dün bebişimin kalp atışı sancı anında düştü o yüzden, pazartesi inşaallah doğum
yok kullanmıyorum m,dem yanıyor ama artık kullanıcam kasılmam çok oluyor
biliyorum canım nişanı benimde gelmişti ilkte, ama dr lar bir haftaya kadar evde bekletiyorlar çok riskli olsa bekletmezler diye düşünüyorum
canım ya inan kolay bana göre yani bak dünde bugünde nst de sancım çıktı sancıda üst sınır 100 mesela benimki 90 ı gördü ki evde sürekli oluyordu son 10 gündür ama nst ye denk gelmemişti, eşime öğrettim bak şu kısım sancı diye o da bakıyor ekrana sancın yok sancın geldi yükseliyor diyor
hatta bugün sancım başlayınca sancım çıktı değil mi ekranda dedim evet dedi başladı 30 -40 - 60 diye saymaya, yani uzattım ama kıvrandırmadı bile tabi ki acı oluyor ama beni en azından bağırtmıyor
hamdolsun
ayyy canım çok sevindim senin adına çok istiyordun normali maşaallah ve aferin bebeğine :)
canım çok şükür iyiymiş bebeğin
maşaallah canım bebeğine, hakkınızda hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsun
canım seninkide olur o kadar ben 39. haftadayım arada 2 hafta var, sağol bu arada :)
canım kendini kastın sanırım ondan olmuştur o kadar şükür atlattın
aynen canım bugün yatak odamı oğlumun odasını banyoları oturma odamı temizlediler Allah bin kere razı olsun temizlerkende bende dolandım ödü koptu aman dur kızım temizlik bitsin öyle doğur diyor
amin canım sağol hepimiz sağlıkla alalım inşaallah
canım bebeğine maşaallah diyorum ve aynı gün sezaryan günümüz benimde 5 ocak :)
azcık korkutmuş olabilirsin
ay canım ya sen çok güzel normal doğurursun gör bak :)
sağol canım evet doğu pazartesi tabi sancılarım bırakırsa o güne :) zaten o ağrılar dr a gidince kaybolur hep
canım ya endişeler çok normal ilk bebekt özellikle inşaallah bebeğin içinde senin içinde en hayırlı doğum şekli olur, inşaallah dediğin gibi sakin olur bebeğin
yok canım sancın başlayınca olacak kaç cm açılma var diye bakılacak
sağol canım benim başınızı şişirdim ama sonunda kararımı verdim
doplerim iyi çıktı çentik yok dedi dr, nst de sancım çıktı yine ama dr pazartesi dedi doğuma :)
maşaallah canım sevindim iyi olmanıza
ayy çok fena çıkasın o halde koridora hatta odalarından niye çıkyorlar anlamıyorum ben
maşaallah canım bebeğine, ne güzel normale uygunsun sorun olsa dr uyarır canım başının büyükliğinden dolayı normal olmaz der, benim iki oğlumda koca kafalı