kızlar selam dün bizim kontrolümüz vardı bebeğimiz hala ters ve dönmeme ihtimaline karşı sezeryan günümüzü de aldık 16.01.15 inşallah doğum tarihimiz dönerse eğer sezeryan gününü iptal edecek doktorumuz2800 olmuş tombiğim ama ben heyecandan boyunu sormayı unuttum.. magnezyum konuşulmuş yav ben korkudan her gün 1 tane magnezyum içiyorum çünkü bacağıma kramp giricek korkusundan geceleri uyuyamıyorum kalsium alımım da iyi aslında ama bi girdi mi hoplatıyor beni o kramp
makat ağrımdan bel ağrımdan bahsetttim doktora e olacak o kadar artık dedi biraz daha sabretmem lazım suyumuz plasentamız iyi elhamdülillah
10gün sonra son kontrole gideceğiz bir sonraki hafta da kucağımıza paşamızı alacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum bu aralar yoğunum telden giriyor ne alıntı yapabiliyorum ne doğru düzgün okuyabliyorum haliyle biraz heyecan da var
Nego canım doktor ve hastane kararını vermiş olmana çok sevindim bence her zaman kararsızlıktan iyidir maşallah eymeninin kilosu da çok iyi bizimki o kiloları görmez bile
@Mrv5534 bebişim hala doğurmmamşsın inan hep dua ediyorum sana hemen kolayca doğur diye
bu arada amerve doğurmuştur diye bi umutla girmiştim siteye
maşallah canım hayırlı olsun.tebrik ederim dayada güzel haberlerini bekliyoruz.bebişini bol bol koklakızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
ayyy çok heycanlıııı
evet hüzünle karışık bi heyecan bu...ayyy çok heycanlıııı
Sekerler 2015 yılınz mutlu huzurlu saglıkla gecsın ıns... Bebegını kucagına alanlar kalabalık aıle olmanın tadına varsın... Yenı yılda bebegı dogacak olanlar en kolay saglıklı sekılde kucakları dolu evlerıne dönsn.. Bu yıl benm ıcın ozel artık bı kızı bı oglu olan esıne asık bı anneym ıns hep boyle mutlu olurz Rabbım gecemeyecegmz sınavlar yasatmasın.. Hepınızı takıpteym optm
@zeynep1907 gözünüz aydın tebrik ederim. Allah analı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Maşallah...
Nego elhamdülillah diyorum. Senin içine sinmesi en önemlisiydi. Neyse ki özeldeki doktorda hatırlamış ilgilenmiş.
Gelişmelere çok sevindim. Kilosu maşallah sübhanallah çok iyi Eymenimizin. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Dopler sonucunu da, doktorun dopleri yorumlamasını da bekliyoruz.
tinimini_hnm oleyy çok sevindim. Demek haftaya pazartesi, çook yakın Hakkınızda en hayırlı sağlıklı olan şekilde olsun inşallah.
babyforwe O la la Çatı muayeneleri yapılmış, nst lere girilmiş, çatı da dar değilmiş yaşasıınnn
Hadi bakalım merakla bekliyorum. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.
@Mrv5534 Hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine hmmmm şimdi anladım. Bende öyle yazınca hep doğumun kendisinden korktuğunu düşündüm.
Bugünkü kontrolün hayırla geçsin. Seninde hepimizin de hakkında en hayırlı olan olsun inşallah.
Maşallah prenses zamanını çok doldurdu. Aslında doğum olabilir anladığım kadarıyla. Peki doktorun ikna olarak gelmiş ol derken, sezeryanı mı kast etti acaba?
@rosa85 oh ohh bugün haberler hep güzel maşallah sübhanallah. Demek dönmüş bebeğimiz. Hayırlısıyla kanala da yerleşsin. Ve yine bugünkü tek duam hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
@leble hayaline bayıldııımmNeden olmasın
Hayırlı haberlerle dön inşallah.
O hayali bende kurmuyor değilimAğrı eşiğim sanırım yüksek, sürekli sancılanma, bel kasık vs durumundayım, acaba açılıyor mudur diye düşünmeden edemiyorum
Hadi kızlar dökülün tek tek
yok artık yaa bi tanesini hele bi atlataalımda diğer alttan muayeneler kalsın doğum anındada sancıdan sanırım canımız yanmaz
kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
çok kötü bi durum ya Allah korusun yanımda olmasada gidip dışardan koridorda fazla dolaşmam valla o halde kimse yürütemez...kızlar aklıma yeni geldi doğumhanede oluyor ya nst doğuran kadınlar yürüyorlar ya kolidorda bir bayan doğurmuş baya bi kan geçmiş altına ,dolaşıyordu ortalıkta kocası yanında gelen geçen görüyorduçok utandım valla
1 pjama dAha koymaya karar verdim çantama
kan çıkarsa hemen değişirim bari
Bugünden itibaren yürücektim güya kar başladı :) evde yürüyim çömeleyim kalkayım bari. ben yapayım da bişeyler yine de sezeryan olursak hayırlısı deriz napalım.canim ben on gün önce gittimde doktora sag tarafimdaydi bugün dogum kanalinda kafasi dedi doktor ve ben bu on günde hic yürümedim kadar yürümek zorunda kaldim bide arabayla dag gibi yerlere ciktik ilk defa bu kadar hareket yasadim hatta bi ara dedim ben bugün dogurmassam daha dogurmam :)) bilmiyorum alakali mi ama bende durum böle oldu
O rüyalarla uğraşmaktan uykuda da dinlenemiyorum artık. Zaten uyumak mesele bizim içinGünaydın, kontrolü olanlar hayırlı haberler alsın inşallah... Rüyamda yine doğuruyordum, bundan sonra aynı tip rüyaları görüp durcaz sanırım
bende canpedin mesane pedini aldım medium kalmadığından large aldımKizlar siz hastane icin kendinize hasta bezinden baska normal ped mi koydunuz? Ben dependin mesane pedini aldım en buyuk boyu güya ama küçük gibi sanki sadece normal pedlere gore kalın.. sürekli yatar pozisyonda olacagimiz icin sanki arka kisim yetersiz gibi geldi
ne kadar cirkin bişikızlar aklıma yeni geldi doğumhanede oluyor ya nst doğuran kadınlar yürüyorlar ya kolidorda bir bayan doğurmuş baya bi kan geçmiş altına ,dolaşıyordu ortalıkta kocası yanında gelen geçen görüyorduçok utandım valla
çok kötü bi durum ya Allah korusun yanımda olmasada gidip dışardan koridorda fazla dolaşmam valla o halde kimse yürütemez...
çok kötü bi durum ya Allah korusun yanımda olmasada gidip dışardan koridorda fazla dolaşmam valla o halde kimse yürütemez...
bende canpedin mesane pedini aldım medium kalmadığından large aldım
banada cok kalın ve birazda enlerden büyük geldi
ne kadar cirkin bişi
hayatta öyle koridora cıkmam çıkılmazda ya zaten
sabahlığı yokmuymuş acaba üstüne alacak yürüyüş için
2 sabahlıklı gecelik bide pijama takımı götüreceğim ben
hani yokluktan o şekilde dolaşıyorlarsa ona bişe demiyorum ama normal hallerde cok ayıp yaaa
2 Ocak tatil olmuş sanırım, çalışan arkadaşlara duyurulur.
evet bende aynı durumdayım ağrı eşiğim yüksektir benimde. ama merak ediyorum ne kadar kötümerve ben böyle çok rahat tavırlar sergileyip korkmuyorum falan diyorum ama kendimi mi kandırıyorum,sancıdan haberim yok çünkü,o sancı çokmu korkunç birşey ya
benm acı değerim yüksektir,dirayetliyimdir ondan böyle soğuk kanlıyım ama o sancı o kdrmı değşik hiçbişeyle kıyaslanmıcak kdr mı korkunç bu ağrı ya
yok canım günüm belliydi zaten nst istedi dün bebişimin kalp atışı sancı anında düştü o yüzden, pazartesi inşaallah doğumHakkinizda hayırlısı canım
bugün ku doblere göre mi gün söyleyecek doktor şimdi
yok kullanmıyorum m,dem yanıyor ama artık kullanıcam kasılmam çok oluyorKızlar magnezyumu düzenli kullanıyor musunuz? Doktorum her gün iç dedi ama doğumu geciktirdiğini, kasılmaları engellediğini duydum, doğruluğu var mı acaba?
biliyorum canım nişanı benimde gelmişti ilkte, ama dr lar bir haftaya kadar evde bekletiyorlar çok riskli olsa bekletmezler diye düşünüyorumCanım nisan yani o sümüksü kanlı tıkaç bebeği enfeksiyonlardan ve rahimde olan her turlu bakteri ve mikropla olan bağlantısını kesecek birşey.tarif ederken tıkaç deniliyor zaten nedeni bu.yani mesela nisan geldikten sonra ilişkiye girilmez,tahrat temizliğine daha da bi dikkat edilmesi lazim çünkü artik koruyucu tabaka yok.bilmem anlatabildim mi
canım ya inan kolay bana göre yani bak dünde bugünde nst de sancım çıktı sancıda üst sınır 100 mesela benimki 90 ı gördü ki evde sürekli oluyordu son 10 gündür ama nst ye denk gelmemişti, eşime öğrettim bak şu kısım sancı diye o da bakıyor ekrana sancın yok sancın geldi yükseliyor diyormerve ben böyle çok rahat tavırlar sergileyip korkmuyorum falan diyorum ama kendimi mi kandırıyorum,sancıdan haberim yok çünkü,o sancı çokmu korkunç birşey ya
benm acı değerim yüksektir,dirayetliyimdir ondan böyle soğuk kanlıyım ama o sancı o kdrmı değşik hiçbişeyle kıyaslanmıcak kdr mı korkunç bu ağrı ya
hamdolsunGunaydin kizlar kontrolden geldik nstye baglandik bi sorun yok haftaya tekrar gel dedi drmuz
ayyy canım çok sevindim senin adına çok istiyordun normali maşaallah ve aferin bebeğine :)Kızlar doktor kontrolünden geliyorum bebegim tersti haniii ama bu gün dönmüşşş doktorum çok şaşırdı.inşallah hayırlısı ile birde dogum yaparız hepimiz.ilk dogumum normal oldugu için bunuda öyle istiyordum tabiki herşeyin hayırlısı olsun önemli olan sağlık herşeyden önce.
canım çok şükür iyiymiş bebeğinSelam güzel anneler,bebeğine kavuşanlar,sancı bekleyenler,sezeryan günü belli olanlar hepsini okuyorum ama alıntı yapıp tek tek yazamıyorum wifi de sıkıntı var,kendi internetimde yetmiyor
cuma günü hareket hissedemedim ve hemen dr a gittim önce baktı Bi sorun yok dedi sonra bebeğe kan gitmiyor ve beslenmiyor dedi renkli dopplere gönderdi o da aynı şeyi söylerse hemen alıcam dedi biz tabi eşimle şookk. Allahtan renkli doppler temiz çıktı,zaten plesenta yaşlanması olduğu için çok korktuk bebeğimizde çok şükür 2500 ü geçti artık gelse de sıkıntı olmaz dedi Allahın izniyle.
bizde haberler böyle arkadaşlar hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah
maşaallah canım bebeğine, hakkınızda hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsunkızlar selam dün bizim kontrolümüz vardı bebeğimiz hala ters ve dönmeme ihtimaline karşı sezeryan günümüzü de aldık 16.01.15 inşallah doğum tarihimiz dönerse eğer sezeryan gününü iptal edecek doktorumuz2800 olmuş tombiğim ama ben heyecandan boyunu sormayı unuttum.. magnezyum konuşulmuş yav ben korkudan her gün 1 tane magnezyum içiyorum çünkü bacağıma kramp giricek korkusundan geceleri uyuyamıyorum kalsium alımım da iyi aslında ama bi girdi mi hoplatıyor beni o kramp
makat ağrımdan bel ağrımdan bahsetttim doktora e olacak o kadar artık dedi biraz daha sabretmem lazım suyumuz plasentamız iyi elhamdülillah
10gün sonra son kontrole gideceğiz bir sonraki hafta da kucağımıza paşamızı alacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum bu aralar yoğunum telden giriyor ne alıntı yapabiliyorum ne doğru düzgün okuyabliyorum haliyle biraz heyecan da var
Nego canım doktor ve hastane kararını vermiş olmana çok sevindim bence her zaman kararsızlıktan iyidir maşallah eymeninin kilosu da çok iyi bizimki o kiloları görmez bile
@Mrv5534 bebişim hala doğurmmamşsın inan hep dua ediyorum sana hemen kolayca doğur diye
bu arada amerve doğurmuştur diye bi umutla girmiştim siteye
canım kendini kastın sanırım ondan olmuştur o kadar şükür atlattınselam herkese dr dan geldim
alttan muaniye oldum bence o kadar da kolay bişey değilmişbelime ağrı girdi muaneden sonra
nst ye girdim ebe dedi sancın çıkmış senin dinlen bol bol alttan muane de tetiklemiş olabilir dedi
dr ise sancın var ama çok değil dedi
dr um hastane değiştiriyor bu hafta geçsin dedi bir daha ara beni gelmeden önce yönlendiriyim seni dedi
bu arada açılma yokmuş ve çatım musaitmiş normal doğuma
aynen canım bugün yatak odamı oğlumun odasını banyoları oturma odamı temizlediler Allah bin kere razı olsun temizlerkende bende dolandım ödü koptu aman dur kızım temizlik bitsin öyle doğur diyorşanslıyız kv lerden yana canım o zaman :)
valla bilmiyorum yaa öyle dedi işte kaç aydır gidiyoruz eşimle ikimizi de çok sevdi ,dr bizi gördükçe yüzü gülüyor
maşallh canm
Canim gozun aydin ne guzel. Rabb'im acilarini gostermesin, hayirli evlat olsun.. gule gule buyut insaallah.. tavsiyelerin icin de tesekkur ederim kendi adima.
Kararini vermene cok sevindim canim. Simdi hersey yolunda gider de saglicakla en hayirli zamanda oglunu alirsin kucagina insaallah.
Anam bu cok guzel bi haber. Hadi gozun aydin olsun bakalim. Saglicakla dogar insaallah bu bebeginde..
canım bebeğine maşaallah diyorum ve aynı gün sezaryan günümüz benimde 5 ocak :)bende geldim son kontrolden
haftaya pazartesi sezeryan günüm...
bebeğim 3250kilo olmuş
doğuma kadar 3500 olcak sanırım.
zorunlu sezeryan ücretide 1.150tl imiş
anesteziylede görüştüm spinal yapıcaklar sezeryani en güveniliri bu dedi.
bu arada asansör için beklerken doğumhanenin orda, içerdeki kadının bagırmaları off ne biliym ya çok ürküttü
ben meslegimden dolayı normal doğumda görmüş insanım
ama şimdi niye bu kadar etkilendim anlamadım
doğumhanenin kapısındada bi bayan yakını vardı sanırım
o bagırışları duyunca kadın ben naptım niye sezeryanı engelledim falan diye aglamaklı agıt yaktı
anladığım kadarıyla içerde bagıran kadının yakınıydı ve normal doğuma onu kendisi zorlamıştı
kocama ben sezeryanda olmak istemiyorum dedim o korkuyla sanki başka türlü nasıl doğuracaksam
bebeğim iyiki ters valla sezeryana iyi bi sebep
normal dogum yapacak arkadaşları korkutmamışımdır umarım
ay canım ya sen çok güzel normal doğurursun gör bak :)bu arada nst de iken doğum vardı
ebeler nefes al nefes al diye söylerken kadın da arada bağırıyo çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım dayanamadımbebek geliyo diye seviniyordu ebeler yaa
odadaki ebede gördü kaçıralım seni diyor burdan
sağol canım evet doğu pazartesi tabi sancılarım bırakırsa o güne :) zaten o ağrılar dr a gidince kaybolur hepvalla sanırım kandı akıntıydı suydu derken eminim hemen hastaneye koşarım ben sanırım ilk bebek ya tecrübesizlik diyelim yada korku o an böyle düşünürüm gibime geliyo.tabi sancıyı evde çekmek ayrı bişey ama
senin oğluşum gelmeye niyeti pek yok sanırımkızın gibi geç gelicek heralde 2015 doğumlu olma niyetinde hayırlısı olsun inşallahh
hayırlı olsun canım.inşallah bizde böyle basit ve keyifli ve umut verici şekild doğum yaparız da herkes niyetlenir
ayy ben niye hiç doğum yapmadım rüyamda şu 9 ayda bi insan rüyasında doğurmaz mı doğru düzgün bebeğini görmezmi yaa bi iki kere gördüm bebeğimi yüzümü bile görmedim sır gibi saklıyo kendini ama.doğumdan korktuğum için düşünmüyorum düşünmemeye çalışıyorum ondan mı acaba
bu agrılar bendede başladı yaa gece uyumak gerçekten ölüm gibi
evet bebeğimizin karnımızda olması ayrı bi güzellik ama kucağımızda olması sanırım paha biçilemez
banada hareket bekleyecekmişim gibi geliyo gün içerisinde
maşallah eymene canım.doktor işini halletmenede sevindim hakkında hayırlısı olsun inşallah.sanırım seninde doğum yakın.oğlundada bi sorun yokmuş içinde rahatlamıştır.
benim agrılarım dünkü gibi değil tabi ama yattığım yerden kalkmak ölüm gibi geliyo nedense ama normal sanırım.doktordayken agrım fazla dğildi ne hikmetse doktordan çıkınca başladı aşırı şekilde
ne güzel canım bı sıkıntı çıkmamış.
maşallah bebişe yaa son dakikada atak yapmış seninki.darısı diğer ters oluğta dönmesini bekleyen bebeklere
iyi canım dopplerde sorun çıkmamış insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyo bazıları ya.benim doktorda öyle dedi 2500 e geldimi sıkıntı yok zayıf bebek olunca 2500 e bile razı oluyo insan
maşallah bebişine canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah son dakikalarda dönenler bile var.
alttan muayenemiayy çok tırsıyorum bende yaa
bebişte bi sıkıntı yokmuş canım önemli olan o.
maşallah bebişe canım.normal doğumdan zzaten korkuyorum ben bundan ötesi olmaz sanırım
en çok korktuğum hastaneye yatıp doğumu beklerken olan çığlıklar bağırışlarsabırsızlık korku ben ne zaman doğuracağım ne zaman doğuma alacaklar en iyisi düşünmemek Allah ın izniyle başımıza geleni çekmek sanırım.Düşününce başıma gelir diye korkuyorum ben galiba
karlı bir sabaha uyanmak.kışın geldiğini görmek.biz doğuarana kadar yapmasaydı şu kar fena olmazdı hani
hala aralıksız yağıyo
gelelim bizeee.
dünkü karın ağrım fazla yok çok şükür.agrı kesici içmeye bile korkuyorum açıkçası çünkü ben hastalandığımda hayatta ağrıya dayanamayan ve karnı fazla ağrıyan bi insanım adetim başlamadan ben ağrı kesiiciye başlarım
şimdi hafif ağrım var.ama yattığım yerden kalkmak zor oluyo dönmek zor oluyosanırım hamileliği şimdi yaşamaya başladım kızım zayıf diye sanırım anca hissediyorum bazı şeyleri heleki pazar akşamı öyle bi sert hareketleri vardı ki sığmıyodu sanki içeri görende 3 kilo falan sancak bizim hanımı
eşimde dyo kızımın keyfi yerinde rahat ama sen dğilsin.tabi o iyi olsun o ayrı bi konu ama bende iyi olayım
bi umutla ters dönmüştr dedim ama kızım doğum pozisyonunda korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum galiba zorunlu sezeryan olmaktan korkmuyorumama normalde istiyorum ama ondanda korkuyorum ne istediğimi bilmiyorum ama bildiğim bişey var kızım doğsun bi an önce.benim uyuz kocamda diyoki doğunca görürsün gününü normalde ben çok keyifliyim evde tek olunca akşama kadar yatııyorum ya eşim o bakımdan diyo inşallah benim kızım uslu sessiz fazla ağlamayan bi kız olurda şu bana ahkam kesenler görür günlerini
yok canım sancın başlayınca olacak kaç cm açılma var diye bakılacakaynnen düşünmektense olup bitmesi en iyisi rahatım şimdi darısı başına
kızlar bir daha olmuyor demi alttan muanedoğum anı dışında
sağol canım benim başınızı şişirdim ama sonunda kararımı verdim@zeynep1907 gözünüz aydın tebrik ederim. Allah analı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Maşallah...
Nego elhamdülillah diyorum. Senin içine sinmesi en önemlisiydi. Neyse ki özeldeki doktorda hatırlamış ilgilenmiş.
Gelişmelere çok sevindim. Kilosu maşallah sübhanallah çok iyi Eymenimizin. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Dopler sonucunu da, doktorun dopleri yorumlamasını da bekliyoruz.
tinimini_hnm oleyy çok sevindim. Demek haftaya pazartesi, çook yakın Hakkınızda en hayırlı sağlıklı olan şekilde olsun inşallah.
babyforwe O la la Çatı muayeneleri yapılmış, nst lere girilmiş, çatı da dar değilmiş yaşasıınnn
Hadi bakalım merakla bekliyorum. Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.
@Mrv5534 Hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun.
@Mrssuperfine hmmmm şimdi anladım. Bende öyle yazınca hep doğumun kendisinden korktuğunu düşündüm.
Bugünkü kontrolün hayırla geçsin. Seninde hepimizin de hakkında en hayırlı olan olsun inşallah.
Maşallah prenses zamanını çok doldurdu. Aslında doğum olabilir anladığım kadarıyla. Peki doktorun ikna olarak gelmiş ol derken, sezeryanı mı kast etti acaba?
@rosa85 oh ohh bugün haberler hep güzel maşallah sübhanallah. Demek dönmüş bebeğimiz. Hayırlısıyla kanala da yerleşsin. Ve yine bugünkü tek duam hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah
@leble hayaline bayıldııımmNeden olmasın
Hayırlı haberlerle dön inşallah.
O hayali bende kurmuyor değilimAğrı eşiğim sanırım yüksek, sürekli sancılanma, bel kasık vs durumundayım, acaba açılıyor mudur diye düşünmeden edemiyorum
Hadi kızlar dökülün tek tek
maşaallah canım sevindim iyi olmanızakızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
ayy çok fena çıkasın o halde koridora hatta odalarından niye çıkyorlar anlamıyorum benkızlar aklıma yeni geldi doğumhanede oluyor ya nst doğuran kadınlar yürüyorlar ya kolidorda bir bayan doğurmuş baya bi kan geçmiş altına ,dolaşıyordu ortalıkta kocası yanında gelen geçen görüyorduçok utandım valla
Meraba arkadaslar, bugun bir sürü kişinin kontrolu varmış, benimde kontrolum vardı..
Bebişim 3300 olmuş, boyu filanda her seyi normal yalnız benimkinin kafası büyük biraz 2 hafta ileride, doktor hastaneye yönlendirdi orda başka bi doktorda bakacak, inşallah bir terslik çıkmaz.. ben şeker testi yaptırmıştım ama doktor tekrar istedi tabi diğer doktorda yapılsın derse, ama 1 hafta sonrasında yapılcak şeker testi artık 38 bitmiş olcak o saatten sonra ne manası var anlamadım, o iğrenç suyu içircekler bana.
Normal dogum için uygunmuş catı kemiğim, yalnız ben normal dogumu cok istiyorken sezeryandan cok korkuyorken şimdi bebeğin kafasın büyük diye normal dogumdanda korkmaya başladımçok mu acı çekerim acaba ya çıkaramazsamm off off . Alsaydık şu bebekleri kucağımıza hayırlısıyla..
Bebeğimin başı yerleşmiş ama henüz kanala girmemiş, sancım filanda çıkmadı, ben artık doğurmak istiyorum yaa....