2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hayırlısı olsun rapunzelcim. Daha var gözüküyor doğumuna, hiç belli olmaz dönebilir Baturalp.
Hayırlısı olsun hakkınızda, bugün başka bir şey diyemiyorum
Ama okuduklarıma çok seviniyorum her şeyin yolunda olmasına.
Maşallah sübhanallah diyelim herkeslere

kızlar aklıma yeni geldi doğumhanede oluyor ya nst doğuran kadınlar yürüyorlar ya kolidorda bir bayan doğurmuş baya bi kan geçmiş altına ,dolaşıyordu ortalıkta kocası yanında gelen geçen görüyordu çok utandım valla
1 pjama dAha koymaya karar verdim çantama
kan çıkarsa hemen değişirim bari

ayy çoook teşekkürler canım
hepimizin mutluluğu daim olsun inş

saol canım yaa şükürler olsun hepimiz için inş hayırlısıysa neyse o olsun

yok artık yaa bi tanesini hele bi atlataalımda diğer alttan muayeneler kalsın doğum anındada sancıdan sanırım canımız yanmaz

sorma canım yaa aynen
doğum anında bende anlamayız gibi geliyor derdimizden

kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz

gözün aydın canım

çok kötü bi durum ya Allah korusun yanımda olmasada gidip dışardan koridorda fazla dolaşmam valla o halde kimse yürütemez...

Bugünden itibaren yürücektim güya kar başladı :) evde yürüyim çömeleyim kalkayım bari. ben yapayım da bişeyler yine de sezeryan olursak hayırlısı deriz napalım.

bende canpedin mesane pedini aldım medium kalmadığından large aldım
banada cok kalın ve birazda enlerden büyük geldi

ne kadar cirkin bişi
hayatta öyle koridora cıkmam çıkılmazda ya zaten
sabahlığı yokmuymuş acaba üstüne alacak yürüyüş için
2 sabahlıklı gecelik bide pijama takımı götüreceğim ben

hani yokluktan o şekilde dolaşıyorlarsa ona bişe demiyorum ama normal hallerde cok ayıp yaaa

çok kötü bi durum ya Allah korusun yanımda olmasada gidip dışardan koridorda fazla dolaşmam valla o halde kimse yürütemez...

evet yaa kızlar bende aynı şeyleri düşündüm
hadi olan oldu pjaman da yok yanında o anlık illa dolaşacaksan odanın içinde dolaş dimi ama kimse görmesin
bende çıkmam asla o halde çıkaramazlar
dikkat ettim başka kadın vardı yürüyen onunda sabahlığı yoktu üstünde kötü görüntü sabahlık şart bence

Meraba arkadaslar, bugun bir sürü kişinin kontrolu varmış, benimde kontrolum vardı..

Bebişim 3300 olmuş, boyu filanda her seyi normal yalnız benimkinin kafası büyük biraz 2 hafta ileride, doktor hastaneye yönlendirdi orda başka bi doktorda bakacak, inşallah bir terslik çıkmaz.. ben şeker testi yaptırmıştım ama doktor tekrar istedi tabi diğer doktorda yapılsın derse, ama 1 hafta sonrasında yapılcak şeker testi artık 38 bitmiş olcak o saatten sonra ne manası var anlamadım, o iğrenç suyu içircekler bana .

Normal dogum için uygunmuş catı kemiğim, yalnız ben normal dogumu cok istiyorken sezeryandan cok korkuyorken şimdi bebeğin kafasın büyük diye normal dogumdanda korkmaya başladım çok mu acı çekerim acaba ya çıkaramazsamm off off . Alsaydık şu bebekleri kucağımıza hayırlısıyla..

Bebeğimin başı yerleşmiş ama henüz kanala girmemiş, sancım filanda çıkmadı, ben artık doğurmak istiyorum yaa....

evet bende aynı durumdayım ağrı eşiğim yüksektir benimde. ama merak ediyorum ne kadar kötü

Hakkinizda hayırlısı canım
bugün ku doblere göre mi gün söyleyecek doktor şimdi
yok canım günüm belliydi zaten nst istedi dün bebişimin kalp atışı sancı anında düştü o yüzden, pazartesi inşaallah doğum
Kızlar magnezyumu düzenli kullanıyor musunuz? Doktorum her gün iç dedi ama doğumu geciktirdiğini, kasılmaları engellediğini duydum, doğruluğu var mı acaba?
yok kullanmıyorum m,dem yanıyor ama artık kullanıcam kasılmam çok oluyor
biliyorum canım nişanı benimde gelmişti ilkte, ama dr lar bir haftaya kadar evde bekletiyorlar çok riskli olsa bekletmezler diye düşünüyorum
canım ya inan kolay bana göre yani bak dünde bugünde nst de sancım çıktı sancıda üst sınır 100 mesela benimki 90 ı gördü ki evde sürekli oluyordu son 10 gündür ama nst ye denk gelmemişti, eşime öğrettim bak şu kısım sancı diye o da bakıyor ekrana sancın yok sancın geldi yükseliyor diyor hatta bugün sancım başlayınca sancım çıktı değil mi ekranda dedim evet dedi başladı 30 -40 - 60 diye saymaya, yani uzattım ama kıvrandırmadı bile tabi ki acı oluyor ama beni en azından bağırtmıyor
Gunaydin kizlar kontrolden geldik nstye baglandik bi sorun yok haftaya tekrar gel dedi drmuz
hamdolsun
ayyy canım çok sevindim senin adına çok istiyordun normali maşaallah ve aferin bebeğine :)
canım çok şükür iyiymiş bebeğin
maşaallah canım bebeğine, hakkınızda hayırlısı hangi doğum şekliyse o olsun

canım seninkide olur o kadar ben 39. haftadayım arada 2 hafta var, sağol bu arada :)
canım kendini kastın sanırım ondan olmuştur o kadar şükür atlattın
şanslıyız kv lerden yana canım o zaman :)

valla bilmiyorum yaa öyle dedi işte kaç aydır gidiyoruz eşimle ikimizi de çok sevdi ,dr bizi gördükçe yüzü gülüyor

maşallh canm
aynen canım bugün yatak odamı oğlumun odasını banyoları oturma odamı temizlediler Allah bin kere razı olsun temizlerkende bende dolandım ödü koptu aman dur kızım temizlik bitsin öyle doğur diyor

amin canım sağol hepimiz sağlıkla alalım inşaallah

canım bebeğine maşaallah diyorum ve aynı gün sezaryan günümüz benimde 5 ocak :)
azcık korkutmuş olabilirsin
ay canım ya sen çok güzel normal doğurursun gör bak :)
sağol canım evet doğu pazartesi tabi sancılarım bırakırsa o güne :) zaten o ağrılar dr a gidince kaybolur hep

canım ya endişeler çok normal ilk bebekt özellikle inşaallah bebeğin içinde senin içinde en hayırlı doğum şekli olur, inşaallah dediğin gibi sakin olur bebeğin

aynnen düşünmektense olup bitmesi en iyisi rahatım şimdi darısı başına

kızlar bir daha olmuyor demi alttan muane doğum anı dışında
yok canım sancın başlayınca olacak kaç cm açılma var diye bakılacak
sağol canım benim başınızı şişirdim ama sonunda kararımı verdim doplerim iyi çıktı çentik yok dedi dr, nst de sancım çıktı yine ama dr pazartesi dedi doğuma :)
kızlar bebeğimi kucagıma aldım şimdi evdeyiz en kısa zamanda yazcam size ikimiizde cok iyiyiz dua eden herkese cok teşekkür ederiz
maşaallah canım sevindim iyi olmanıza
ayy çok fena çıkasın o halde koridora hatta odalarından niye çıkyorlar anlamıyorum ben

maşaallah canım bebeğine, ne güzel normale uygunsun sorun olsa dr uyarır canım başının büyükliğinden dolayı normal olmaz der, benim iki oğlumda koca kafalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…