- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
kızlar selam dün bizim kontrolümüz vardı bebeğimiz hala ters ve dönmeme ihtimaline karşı sezeryan günümüzü de aldık 16.01.15 inşallah doğum tarihimiz dönerse eğer sezeryan gününü iptal edecek doktorumuz 2800 olmuş tombiğim ama ben heyecandan boyunu sormayı unuttum.. magnezyum konuşulmuş yav ben korkudan her gün 1 tane magnezyum içiyorum çünkü bacağıma kramp giricek korkusundan geceleri uyuyamıyorum kalsium alımım da iyi aslında ama bi girdi mi hoplatıyor beni o kramp
makat ağrımdan bel ağrımdan bahsetttim doktora e olacak o kadar artık dedi biraz daha sabretmem lazım suyumuz plasentamız iyi elhamdülillah
10gün sonra son kontrole gideceğiz bir sonraki hafta da kucağımıza paşamızı alacağız inşallah hepinizi çok öpüyorum bu aralar yoğunum telden giriyor ne alıntı yapabiliyorum ne doğru düzgün okuyabliyorum haliyle biraz heyecan da var
Nego canım doktor ve hastane kararını vermiş olmana çok sevindim bence her zaman kararsızlıktan iyidir maşallah eymeninin kilosu da çok iyi bizimki o kiloları görmez bile
@Mrv5534 bebişim hala doğurmmamşsın inan hep dua ediyorum sana hemen kolayca doğur diye
bu arada amerve doğurmuştur diye bi umutla girmiştim siteye
Hayırlısı olsun rapunzelcim. Daha var gözüküyor doğumuna, hiç belli olmaz dönebilir Baturalp.
Hayırlısı olsun hakkınızda, bugün başka bir şey diyemiyorum
Ama okuduklarıma çok seviniyorum her şeyin yolunda olmasına.
Maşallah sübhanallah diyelim herkeslere