2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Bende de ikisinden var ikinci fermuar olanı koyucam ilki çok kaba çok yer kapliyor daha az yer kaplayan kalın battaniye varsa onu koy yada penye battaniye koyacaksindir hem penye yi hem fermuarli olanı kullanırsanız yeterli olur sanırım

Bende 10koyyim bari benim dr bi aksilik olmazsa normal dedi durumun iyyse hemen cikartiyo sabah dogurduysan aksama gonderiyo o yüzden 6yeter demistim
doğurdugun günün akşamına cıkacaksan yeter bence 6 tane
eltim doğurdu ilk gün sadece 1 kere kaka yaptı bebesi
ama tabi yanlış yönlendirmek istemem her bebek farklı

bnmki normal dogum cnm bir gun kalacgm hastanede o yuden on adet koydum . Zaten ole ilk bir gun çok çiş yapmıolar on tane yeterl diye duşunuyorum.
Ben 6koymustum simdi 10yapcam benim dr bi problem yoksa hemen o gun cikartiyor

Bende almistim canim.gerçi büyük bi alisveris yapammistim iki kapitone yelek aldim.dedikleri günden önceki aksam kargoya verdiler, kredi kartiyla alfim bi sorum cikmadi.
Allahim sağ salim kucagina almayi nasip etsin inşallah.

kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Bende 2. Battaniyenin aynisindan koydum.o daha hoş gibi geldi bana.

Ayyy sıze anlatıyorum kı cekecegınız acıların karsılıgı harıka olacak dıye yoksa sabrınızı zorlamak ıstemem sekerler oglum bı tatlı pamuk gıbı yaa doyamıyorum kızımın yanında sevemıyrm zaten yanı opuyoruum falan oda opuyor ama pek konusamıyrm ablası uzulmesın dıye ama ıcım gıdıyor oyle masum oyle pamuk gıbıler kı ıns herkes kavusur saglıkla yavrusuna ..bız bugun cocuk doktruna muayene olduk oglusum kılo almaya baslamıs bıle hersey ıyı cıktı sarılıkta olmadık sekerlı suyu mutlaka tavsıye ederm kızımda olmamıstı hem bebk sakınlıyor anneyı emınce cay kasıgıyla bes altı kere her sefernde mamadan daha ıyı ılk ıkı gun verdı annem sonra zaten sutum geldı ...topuk kanı verdık tekrar oglusum agladı kıyamam ona ...ısıtme testı yapıldı gayet ıyı...bende okula ugrayıp dogum sonrası calısamaz raporu verdm herkes sok oldu neden ayaktasın erkek degıl mydı dıye bu arada ben 39 hafta dolunca dogurdum kalan 6gunumde ayrıyeten oncekı 4hafta calıstm son bı hafta aıle hekımınden aldıgım raporla 5haftamda eklendı yanı rapor aldm kesılmedı okula verdm 1nısana kadar ızındeym

Doktordan geldiğimden beri 2 tane agri kesici içtim. Karin agrim çok kotu durumda.dayanilacak gibi degil,.bu sabah basladi agrim ama hastanede şiddetli değildi doktor icebilirsin parol dedi ama aklima takildi boyle giderse epey kullanmak gerekecek.sikinti olurmu.hareketleride sertlesti.burada hep okuyordum karnimdan cikicak gibi falan ayni durumdayim valla.

Maslalah oğluna ya.bide kizin olunca kiskanmaain diye zor oluyo tabi.ama harikasiniz valla bu şekilde dusundukce inşallah kiskanmaz kizin ya.

Bugün kontrolüm vardı. Yine nst ye girdim. Dedim iki hafta önce girmiştim hemşire güldü artık her gittiğimde girecekmişim. Lastiği bağlarken dedim geçen nst günü sıkı bağlandı sancım oldu diye kesinlikle kabul etmedi nst den sancı olmaz olacağı varmış dedi ben de peki dedim. Doktorum mide yanması var diyince gaviscon yazayım dedi ben söylemek için söyledim ilaca gerek yok diyince mide yanması için ayva yememi tavsiye etti. Bebek hala dönmemiş dönmesini beklicez dedi ama sezeryandan bahsetmedi. Kilosu iki hafta önde çıktı yine. Dr dönmesine pek ihtimal vermiyor gibi ama hayırlısı.

Al ya temizlikçi nin yaptığı dip köşe. Evin rengi açıldı resmen. Kapı pencere perde daldilar eve. Sonra klasik temizliğe devam edersin

kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
kuaförün de saçmalamış ama ya, sanane deseydin saç benim bebek benim
ben de on gün önce gittim kestirdim, şekli şemali kalmamıştı artık.. gitmeden önce birkaç gün tereddüt ettim ama sonra saçmalama dedim kendi kendime. hurafelere inanıp da günaha girmeye gerek yok. Allah'a emanet kuzularımız her zaman

Evet sallamaya çalışıyorum ztn. Allah kimseye muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…