- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
sezeryanları benim hastane 2 gün tutuyormuşKac gun icin ole koydun canim
Bende de ikisinden var ikinci fermuar olanı koyucam ilki çok kaba çok yer kapliyor daha az yer kaplayan kalın battaniye varsa onu koy yada penye battaniye koyacaksindir hem penye yi hem fermuarli olanı kullanırsanız yeterli olur sanırımkızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Bende 10koyyim bari benim dr bi aksilik olmazsa normal dedi durumun iyyse hemen cikartiyo sabah dogurduysan aksama gonderiyo o yüzden 6yeter demistimsezeryanları benim hastane 2 gün tutuyormuş
iki günlük koydum
bnmki normal dogum cnm bir gun kalacgm hastanede o yuden on adet koydum . Zaten ole ilk bir gun çok çiş yapmıolar on tane yeterl diye duşunuyorum.Kizlar bisi sorcam cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz
doğurdugun günün akşamına cıkacaksan yeter bence 6 taneBende 10koyyim bari benim dr bi aksilik olmazsa normal dedi durumun iyyse hemen cikartiyo sabah dogurduysan aksama gonderiyo o yüzden 6yeter demistim
Kuaför de enteresanmış. Ben batıl olduğunu bile bile kestiremedim baya uzadı saçlarım.kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
10 tane koydum ben.Kizlar bisi sorcam cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz
Ben 6koymustum simdi 10yapcam benim dr bi problem yoksa hemen o gun cikartiyorbnmki normal dogum cnm bir gun kalacgm hastanede o yuden on adet koydum . Zaten ole ilk bir gun çok çiş yapmıolar on tane yeterl diye duşunuyorum.
Bende simdi 10yapiyorum10 tane koydum ben.
Bende almistim canim.gerçi büyük bi alisveris yapammistim iki kapitone yelek aldim.dedikleri günden önceki aksam kargoya verdiler, kredi kartiyla alfim bi sorum cikmadi.Butik bebe den alışveriş yapan var mı? Kapıda ödeme ile ürün almak istiyorum teslim tarihleri yazıyor yazan tarihler arası geliyor mu iki ürün alicam tarihleri farklı aralıklar da ayrı ayrı mi gelecek gelince sadece gelen ürünün ücreti mi ödenecek sorun yaşayan ya da memnun olan varmı??? organik pamuk yorgan İndirim de 39 tl onu alıcam kapıda ödeme için 50 tl yi geçmeliymis bir de yumuşak çıngırak alicam
Allahim sağ salim kucagina almayi nasip etsin inşallah.Slm kızlar.bebişi doğanlar olmuş rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.bende heyecan had safhada yarın 8 de sezeryana gidiyorumnolur dualarınızı eksik etmeyin.insallah oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım
Bende 2. Battaniyenin aynisindan koydum.o daha hoş gibi geldi bana.kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Ole tabii bende ole düşündüm ama yinede icim rahat olsun diye 10cikatttimdoğurdugun günün akşamına cıkacaksan yeter bence 6 tane
eltim doğurdu ilk gün sadece 1 kere kaka yaptı bebesi
ama tabi yanlış yönlendirmek istemem her bebek farklı
Maslalah oğluna ya.bide kizin olunca kiskanmaain diye zor oluyo tabi.ama harikasiniz valla bu şekilde dusundukce inşallah kiskanmaz kizin ya.Ayyy sıze anlatıyorum kı cekecegınız acıların karsılıgı harıka olacak dıye yoksa sabrınızı zorlamak ıstemem sekerler oglum bı tatlı pamuk gıbı yaa doyamıyorum kızımın yanında sevemıyrm zaten yanı opuyoruum falan oda opuyor ama pek konusamıyrm ablası uzulmesın dıye ama ıcım gıdıyor oyle masum oyle pamuk gıbıler kı ıns herkes kavusur saglıkla yavrusuna ..bız bugun cocuk doktruna muayene olduk oglusum kılo almaya baslamıs bıle hersey ıyı cıktı sarılıkta olmadık sekerlı suyu mutlaka tavsıye ederm kızımda olmamıstı hem bebk sakınlıyor anneyı emınce cay kasıgıyla bes altı kere her sefernde mamadan daha ıyı ılk ıkı gun verdı annem sonra zaten sutum geldı ...topuk kanı verdık tekrar oglusum agladı kıyamam ona ...ısıtme testı yapıldı gayet ıyı...bende okula ugrayıp dogum sonrası calısamaz raporu verdm herkes sok oldu neden ayaktasın erkek degıl mydı dıye bu arada ben 39 hafta dolunca dogurdum kalan 6gunumde ayrıyeten oncekı 4hafta calıstm son bı hafta aıle hekımınden aldıgım raporla 5haftamda eklendı yanı rapor aldm kesılmedı okula verdm 1nısana kadar ızındeym
Al ya temizlikçi nin yaptığı dip köşe. Evin rengi açıldı resmen. Kapı pencere perde daldilar eve. Sonra klasik temizliğe devam edersinValla ne bileyim artik içimden birşey gelmiyor. Temizlikçi alayim dedim baktım ki ev iki gün sonra ayni olacak bende Vazgeçtim. İnşallah sağlıkla doğdun meleğim o zaman temizletirim mis gibi otururum. Kimsenin beni düşü düğü yok napayim. Esim bile doğum öncesi ev temizlensin diyor ama....
kuaförün de saçmalamış ama ya, sanane deseydin saç benim bebek benimkizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
Evet sallamaya çalışıyorum ztn. Allah kimseye muhtaç etmesinAkıl veren çok olur da gelip bir ucundan tutan olmaz canım.Boşver içinede atma salla gitsin, biliyorum insan neler bekliyorda kimse umursamayınca agrına gidiyor.Çok istersen temizlet bir gün yoksa kendini sıkma dogumdan sonra temizlet.Ne yapalım kimse keyfinden yapamıyor degil saglık önemli ilk önce ..