- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
Cnm benim kanama 48 saat sonra oldu nedense hemen olmadi bu arada hala sancim yok..Canm bana da yaptilar dun muayene bende dusundum acaba kanar mi falan diye ama kanamam olmadi cok sukur
Ben alisveris yaptim cnm belirttikleri tarihte geldi urun ancak kapıda odeme yapmadım onu bilmiyorum..Butik bebe den alışveriş yapan var mı? Kapıda ödeme ile ürün almak istiyorum teslim tarihleri yazıyor yazan tarihler arası geliyor mu iki ürün alicam tarihleri farklı aralıklar da ayrı ayrı mi gelecek gelince sadece gelen ürünün ücreti mi ödenecek sorun yaşayan ya da memnun olan varmı??? organik pamuk yorgan İndirim de 39 tl onu alıcam kapıda ödeme için 50 tl yi geçmeliymis bir de yumuşak çıngırak alicam
Teşekkür ederim belirtileri tarihte gelmesi güzel. Yorganı ben de almayacaktim ertelemistim fiyatından dolayi alSam mi diye düşündüm. Ürünlerin nasıl kaliteli miydi beğendim mi?Ben alisveris yaptim cnm belirttikleri tarihte geldi urun ancak kapıda odeme yapmadım onu bilmiyorum..
Yorgan ben de almadim henuz ilk 1 yil gerekmedigini soylediler cnm..
Tesekkurler canim istanbullu arkdaslar yardimci olur benim tek bildim yanlis hatırlamıyorsam nene hatun vardi ama yanlis bilgi olmasini istemem guzel bi hamilelik gecirmen dileğiyleKızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
cnm ben hic bilmiyordum muayene sonrasi bunun olabilecegini..Canım burada çok okudum çatı sonrası aprısı Nişanı kanaması olan, belki de Ondandır ya da bebek gelmeye hazırlanıyordur inş sağlıkla gelirler :)
ben bebek kıyafeti almadim sepet almistim aynı resimdeki urun geldi sorun yasamadim..Teşekkür ederim belirtileri tarihte gelmesi güzel. Yorganı ben de almayacaktim ertelemistim fiyatından dolayi alSam mi diye düşündüm. Ürünlerin nasıl kaliteli miydi beğendim mi?
kalkma bugün fazla yat dinlen ayaklarını yukarı kaldırMerhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlarbi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.
canım hiç korkma özellikle normal olacaksa doğumun ben 2 doğumumdada sancılandım gittim üniversite hastanesine kim nöbetçiyse doğurdum ertesi gün evime geldim şimdi kontrollerimi düzenli yaptırıyorum ama doktorum belli ama şimdi daha çok korkuyorumKızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
Dualarımiz seninle inşallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına hiç ağrın sızın olmasın bol bol sütün olsun insallahSlm kızlar.bebişi doğanlar olmuş rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.bende heyecan had safhada yarın 8 de sezeryana gidiyorumnolur dualarınızı eksik etmeyin.insallah oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım
bende surekli hastayım burnum hep tıkalı ılaç kullnmakta ıstemıyorum bakalım bu hafta dıyecem kullanbılecegım bı ılac versın doguma kadar rahatlatır enazındanMerhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlarbi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.
teşekkürler canımDualarımiz seninle inşallah sağlıkla alırsın bebisini kucağına hiç ağrın sızın olmasın bol bol sütün olsun insallah
Ben kaç ay önce kestirdim saçlarımı hiç te bişey olmaz cnm hurafelere inanma bencekizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
benımde cok uzadı bende basta kesecektım ark kestırme faaln dedı dıye kestırmedım dogum sonrasaını beklıyorumkizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
aynen hurafe.Ben kaç ay önce kestirdim saçlarımı hiç te bişey olmaz cnm hurafelere inanma bence
Allah allah. gel muayeme edelim demedimi sana bi gitseydin benmde kasiliyordu karnm ama sanci yoktu yinede alttan muayene ettiker olabikirmis sanci olmadan acilma olabilirmiaCnm benim kanama 48 saat sonra oldu nedense hemen olmadi bu arada hala sancim yok..
Ay alemler yaaa benimde amca kızı sakın kestirme saçını diye yalvardi resmen :)aynen hurafe.
ben de hamileliğim boyunca iki kere kestirdim
kardesime dedim hatta ilk kestirdiğimde
ayyyyyyy sen naptın diye cıglık kopardı kahroldu kız
manyak mısın nesin ben öyle batıl şeylere inanmam dedim
Olurmu olurMERVE den ses yok
kız doğuramadı bize karşı mahcup oldu ondan mı gelmiyor napıyor buraya
cnm ben hic bilmiyordum muayene sonrasi bunun olabilecegini..
Ama 2 gun sonra olmasi garip geldi bana gerçi dr.um hic garip karsilamadi ancak cikmistir kanama dedi.
Zaten 39.haftama girdim bugün artik gelse de vakti geldi aslinda..