2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim vajina içi acıyo sanki ya normalmi acep yarın doktora gidicem inşallah herşey yolunda olsun çok özledim Alp Tuna mı eşim de gelcek :) çok seviniyorum :KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek:
Valla benim son aydır vajinamın içi dışı karnım böğrüm sırtım başım hep agrıyo
bi kuşum yok olsa oda ağrıycak zaar :oops:

kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama

Eklentiler

• 7.jpg
    7.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 8.jpg
    8.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 90
@Mrv5534 nerdesin yaaaa:KK9:

Bdsayar Bdsayar nasıl geçti doğumun inşallah iyisinizdir.

O ofizmir in doğumu bugün müydü arkadaşlar?

undomiel86 undomiel86 Allah yar ve yardımcın olsun, hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah.

@eflalim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Hakkınızda hayırlısı neyse, neresiyse orası olsun inşallah.
Zaten en korktuğum şeylerden biri normal doğumu isteyip senin gibi son anda sezeryana girmek.
Bu hepsinden daha kötü herhalde.

Şu saç kestirme meselesi gibi ne çok hurafe var:KK62:
İnanmaya uygulamaya kalksak çok işimiz var çook, sinir hastası olur insan:KK70:

fairytale0713 fairytale0713 canım yaa nerelerdesin sen. Yaa öyle olur işte çoook uzun okumak zorunda kalırsın:KK12:
Ben yazamasam da, mutlaka okuyorum, yetişilmiyor sonra:cool: Bebişin maşallahı var annesi, ne güzel kilo almış.
Sen çok az almıştın, ne alemdesin?

prenses1805 prenses1805 hoşgeldin canım. Odadan ne haber? Geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek?

Kizlarrr @Mrv5534 telefonundan giremiyormus bi turlu. Sizlere haber vermemi istedi. Kontrolden cikmis. Sancisi yokmus. Acilmasi da artmamis. Hersey normal gorunuyomus. Anlayacaginiz hala doguramadi kuzum :KK49::KK49:
:))) nedense hic sasirmadim,ye tatliyi cikar hakkiyiii merveee hurma yemeye devammmm senin icin bir yarim
Kg medine hurmasi aldim hergun yiyorum
Ye tatliyi cikar arda taha yi:)))

undomiel86 undomiel86 Allah yar ve yardımcın olsun, hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah.

@eflalim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Hakkınızda hayırlısı neyse, neresiyse orası olsun inşallah.
Zaten en korktuğum şeylerden biri normal doğumu isteyip senin gibi son anda sezeryana girmek.

fairytale0713 fairytale0713 canım yaa nerelerdesin sen. Yaa öyle olur işte çoook uzun okumak zorunda kalırsın:KK12:
Ben yazamasam da, mutlaka okuyorum, yetişilmiyor sonra:cool: Bebişin maşallahı var annesi, ne güzel kilo almış.

prenses1805 prenses1805 hoşgeldin canım. Odadan ne haber? Geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek?

Ben 80.5 im su an :)
79 -5 +6.5 toplam 1.5 kilo
doktorla o gün Konuştuk aldığını bebeğe aldin cok iyi oldu bu diye :) memnunum halimden :))

Selam kızlar bnde az once doktordan geldim. İlk defa nst ye bagladı . Nst sonucu iyi çikti sanci filan çıkmadı. Doktr daha dogurmassın yılbaşini geçer dedi. Sancın tutmassa on gun snra çarsamba gel dedi. Dedim hocam sancim tutmassa nolcak dedim . Bekleriz daha ocak 15 e kadar yolumz var dedi . Sagolsun doktrm hp norml dogum yanlisi suni bile veririm demedi beklerz sanci tutana kdr dedi . Bu arada bebegmn kilosu 3 kilo 300 gram olmuş masallah. Başida iyice yerleşmiş kanala. Benden haberler boyle .

Gelmedi hala :mad: iki hafta önce gittık mağazaya sinirlendim falan adam beni sakinleştirdi merkezi arayip acil olduğunu söyleyip bir hafta içinde getirtcem dedi ama hala gelmedi önceki gün eşim gitti mağazaya ürünün bir parçası gelmiş aramış açmamisiz falan beni kimse aramadi neyse çarşamba yola çıkacak pazar bile olsa getiricez demiş of of yani ayin 5 ine kadar gelecekmişmişmiş bakalım bebişim den önce gelir inşallah 15 ocaktan itibaren doğum olabilir hazır ol demişti doktor nasıl yerleştircem ne olcak bakalım stres oldum ya . Ay tam yarama bastın ne kadar çok yazmışım :eek:

kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
peluş daha iyi canim çunku bu kundak battaniyelern içinde bbk kayboluyr kuçuk oldugu için bbge buyuk geliyr. Fermuarını açarak kullansan bu seferde fermuar yerleri rahatsz eder bebişini ben peluş dyrm ynede sen bilirsn.

X