canım bende zaten annelere sinir oluyorum yoksa çocuk neticede, olmazsın inşaallah ben değilim çok dikkat ederim gerçekten gerekirse gittiğim yerde yemem içmem oğlumun peşinde dolaşırım
ayyy sinir oldum okurken tam da mevzu bu gamsız ilgisiz anneler sabrımı çok taşırıyor, ablamlarla konuşuyoruz onlarda benim gibi hep peşinde koşarlar çocuklarının biz niye rahat olamıyoruz o anneler mi iyi çocuklarının gözünde biz mi diyoruz hep, haksızlık başka kadının gamsızlığı yüzünden çocuğunun yaramazlığı yüzünden benim çocuğuma bana haksızlık yapılıyor benim sinirim bozuluyor
canım oğluma babannesi bakacak aslında kontrole deyip çıkabiliriz:)
haklısın canım uzağım artık istemiyorum kimseyi görmek
canım ya ben tek değilmişim okuyunca hiç şaşırmadım annem aynen öyle aynen
ben çok üzülüyorum ama napalım elimizden gelmiyor bir şey maalesef
benim annemde gurbette beni 20 günlük oğlumla bırakıp memlekete dönmüştü hiç unutmuyorum gelemedi sıkıya, üstelik ablam babam yalnız kalmasın diye taaa Alanyadan babamın yanına kalmaya gitmişti annem benim yanımda uzunca süre durabilsin diye, bu halde bile babamı bahane edip kaçtı benim annem resmen, şimdi doğumuma istemiyorum inan ne hastaneye ne evime gelmesin ihtiyacım yok kv ondan çok fedakarlık yapıyor bana
canım sende aynı durumdasın demek çok üzücü, benimde kv den yana şansım güldü eşimde de tık yok
yerim senin oğlunu koklaşın annesi bol bol
ama benim annem hepimize öyle senin ki farklı canım evlat ayrımı yapıyormuş
inşaallah bir an önce iyileşir dikişlerin kokla miniğini yerime
çok çok doğru canım haklısın
evet canım poposu oluyor bizim beyimizin o :)
canım ne güzel bir sözmüş o ...
amin amin diyorum duana
yerleşiyor annesi ben normal doğacağım o dr boşuna konuşuyor diyor :)
ahhh ahhh....
sorma canım bana da batıyor hem de çok batıyor susun artık ve beni şımartın artık ya
ooyyy ee o kadar hazırlık yapıldı olur canım eşin doğru demiş taksit taksit çıkarırsınız :)
canım senin hoşuna hangisi gidiyorsa o koku olsun
canım öyle doğru yazıyorsun ki yazdıklarını okurken beni yine anlamış diyorum hep :) evet ben güçlü durdukça millet telaş yapıyor kesinlikle rol çalıyorlar ama bu saatden sonra kim derse desin kızıcam yeter diye ablam patlama noktam oldu zaten :)
doğum hakkında içim o yönden rahat canım çok direndim ben sancıma bile gık çıkarmadım ama nasip işte dediğin gibi planlı değildi evet bende çatır çatır kesildim
çok öpüyorum seni
canım şimdi kucağındadır bebeğin
gözün aydın canım
kötü olmuş canım ya haklısın sıkılmakta vardır bir hayır de belki bu dr çok daha iyidir
var canım ama işte bizim endişemizde ondan birazda tek böbrekli olmasını kullanır mı özel hastane gereksiz yatırır mı bebeğimi diyoruz
sağol canım kalbimde ses yok bomboş
canım inan içimde ses kalmadı böyle ruh gibiyim sadece ağlamak istiyorum, ne isterdim biliyormusun devlette ki erkek dr un özel hastanede olmasını