Bekliyorum cnm bakalim nisan da olabilir benim cunku kanli sumuksu akinti geldi tam olarak. .Bu hafta dogum olur belki sancim filan gelirse kısmet kontrolum var yarindan sonra..
Kızlar kontrolden geldik, 38+0 ız bugün, güya bugün çatı muayenesi yapacaktı 2 hafta önce öyle demişti,ama bugün bişey demedi ben de korkuyorum zaten hatırlatmadım. bebek kanala inmemiş zaten ultrasondan öyle dedi, 2 gün daha dur da sonra hopla zıpla merdiven in çık koş da doğur artık dedi:) 3260 olmuş kilomuz 3500 doğar dedi dr. suyumuz iyiymiş nst de normal çıktı, bizden haberler böyle. :)
bn duymadım cnm ama sen duyduysan belkide dogrudr ne olur ne olmz acı biberi yeme bi muddet dogum yapana kdr.Kizlar acı biber yemek dogumu tetikler mi boyle bisey duydunuz mu hic?
Cnm internette 1 hafta sonra da dogumun olabildigini yazmislar nisan sonrasi kimisi 1 hafta sonra dogum yapmış. .Gerçi zamanın da gelmiş artik ama nisandan sonra enfeksiyonlara açık oluyor bebek diye hemen kontrol altına aldıklarını düşünüyordum buna rağmen doktorun kontrol zamanı mi gel dedi ya bu doktorlar da ilginç gerçekten bilmiyorum siz öyle hissettiniz mi insan kendi kendine doğum yapıyormuş gibi oluyor bi bebek çıkarken doktor tutup çekiyor o kadar.tabii hemşirelerin gelip gidip açıklık kontrolü yaptığını saymazsak.aslinda o da kotu yatağa bagliyorlar insani aslında gezsek filan hem sancinin açısı azalir hem de açılma daha hızlı ilerler yurtdisinda ne güzel doğum yapıyorlar bizdekiler neden boyle acaba.
kontrol amaçli ole yapyolar cnm ilk dogumumda bnde ole oldum surekli nst açilma varmi diye kontrol filan bnlar çok yordu ve soguttu beni . Bu sefer inşallah sancim tutarsa evde sanci çekicm hmn gtmicem hastaneye .Gerçi zamanın da gelmiş artik ama nisandan sonra enfeksiyonlara açık oluyor bebek diye hemen kontrol altına aldıklarını düşünüyordum buna rağmen doktorun kontrol zamanı mi gel dedi ya bu doktorlar da ilginç gerçekten bilmiyorum siz öyle hissettiniz mi insan kendi kendine doğum yapıyormuş gibi oluyor bi bebek çıkarken doktor tutup çekiyor o kadar.tabii hemşirelerin gelip gidip açıklık kontrolü yaptığını saymazsak.aslinda o da kotu yatağa bagliyorlar insani aslında gezsek filan hem sancinin açısı azalir hem de açılma daha hızlı ilerler yurtdisinda ne güzel doğum yapıyorlar bizdekiler neden boyle acaba.
Gecenlerde yiyordum da canim yasli bi teyze yeme yeme erken dogurursun dedi de aklima takildi benimdebn duymadım cnm ama sen duyduysan belkide dogrudr ne olur ne olmz acı biberi yeme bi muddet dogum yapana kdr.
ohh mis gibi...kızlar selam bugün giremedim fazla kv kızıyla geldi oturduk çay içtik sonra buz dolabımı temizlediler blaşık makinamı çektilşer ohh benim hiç gözüm almıyordu saolsunlar valla hızır gibi yetiştiler
evde dokunmadık temizlenmedik yer kalmadı
az kendi temizliğim var yapıyım geliyim geçmişi öyle okucam
inş herşey yolundadır herkes çok iyidir by
ohh mis gibi...
ay Allah muhafaza benim kv temizligini yapıym dese el sürdürmem
o iyice kirletir ayol pasaklının teki
bekarken çok isterdimay tüh yaaa benimki temizdir şükürler olsun elinden iş gelir boş durmaz
cnm bnde bagırsakları çaliştıran seylerin dogumu tetikledgni okumuştum. Acı biberde bagrsakları çaliştrir teyzenin dedgyle bi baglantısı olabilirGecenlerde yiyordum da canim yasli bi teyze yeme yeme erken dogurursun dedi de aklima takildi benimde
öyle deme kıız töbe töbebekarken çok isterdim
öyle bi kaynanam olsa ki arkadaş gibi otursam konuşsam herşeyi beraber yapsak
nerdeeeee...
kaderimde tam tersi varmış.
kaynana değil cehennem zebanisi
kontrol amaçli ole yapyolar cnm ilk dogumumda bnde ole oldum surekli nst açilma varmi diye kontrol filan bnlar çok yordu ve soguttu beni . Bu sefer inşallah sancim tutarsa evde sanci çekicm hmn gtmicem hastaneye .
öyle deme kıız töbe töbe
Kv den ne dost ne arkadas olur gölge etmesin bana yeterbekarken çok isterdim
öyle bi kaynanam olsa ki arkadaş gibi otursam konuşsam herşeyi beraber yapsak
nerdeeeee...
kaderimde tam tersi varmış.
kaynana değil cehennem zebanisi
evet, bazı durumlarda olduğu söyleniyor,,,Kizlar acı biber yemek dogumu tetikler mi boyle bisey duydunuz mu hic?
Cnm internette 1 hafta sonra da dogumun olabildigini yazmislar nisan sonrasi kimisi 1 hafta sonra dogum yapmış. .
Ben yurt dışında olsam eminim normal dogum yaptirirlardi, burdaki dr.lar risk almak istemiyor snrm bir de dr.un tutumu ile de alakali snrm..
O zaman benimki de bu hafta yapar...Kızlar bugün nst ve çatı muayenem vardı. Hiç acımadı ve de 10 sn sürdü korkmayın :)