2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bekliyorum cnm bakalim nisan da olabilir benim cunku kanli sumuksu akinti geldi tam olarak. .Bu hafta dogum olur belki sancim filan gelirse kısmet kontrolum var yarindan sonra..

Gerçi zamanın da gelmiş artik ama nisandan sonra enfeksiyonlara açık oluyor bebek diye hemen kontrol altına aldıklarını düşünüyordum buna rağmen doktorun kontrol zamanı mi gel dedi ya bu doktorlar da ilginç gerçekten bilmiyorum siz öyle hissettiniz mi insan kendi kendine doğum yapıyormuş gibi oluyor bi bebek çıkarken doktor tutup çekiyor o kadar.tabii hemşirelerin gelip gidip açıklık kontrolü yaptığını saymazsak.aslinda o da kotu yatağa bagliyorlar insani aslında gezsek filan hem sancinin açısı azalir hem de açılma daha hızlı ilerler yurtdisinda ne güzel doğum yapıyorlar bizdekiler neden boyle acaba.

ayy benim dr da unutur inş yarın bende hatırlatmam hayatta
günümüz de aynı
aynen şu yılbaşı geçsin de yapalım bari canmm iyi demiş dr

sevindim haberlere maşallah

Cnm internette 1 hafta sonra da dogumun olabildigini yazmislar nisan sonrasi kimisi 1 hafta sonra dogum yapmış. .
Ben yurt dışında olsam eminim normal dogum yaptirirlardi, burdaki dr.lar risk almak istemiyor snrm bir de dr.un tutumu ile de alakali snrm..

kontrol amaçli ole yapyolar cnm ilk dogumumda bnde ole oldum surekli nst açilma varmi diye kontrol filan bnlar çok yordu ve soguttu beni . Bu sefer inşallah sancim tutarsa evde sanci çekicm hmn gtmicem hastaneye .

ohh mis gibi...
ay Allah muhafaza benim kv temizligini yapıym dese el sürdürmem
o iyice kirletir ayol pasaklının teki

kontrol amaçli ole yapyolar cnm ilk dogumumda bnde ole oldum surekli nst açilma varmi diye kontrol filan bnlar çok yordu ve soguttu beni . Bu sefer inşallah sancim tutarsa evde sanci çekicm hmn gtmicem hastaneye .

İkinci doğumumda ben de öyle dedim canım.sabahtan başladım sancilanmaya.hatta dedim belki yalancı sancidir geçer diye bekledim.gece iyice sıklaşmaya başladı hastaneyi aradım ebeyle görüştüm.ikinci doğumların daha hızlı başladığını ve gelmem gerektiğini söylediler. Bi de benim ne nisan ne su patlaması birşey olmuyor sadece sanciyla başlıyor dogumlarim hastanede suyumu patlatiyorlar.hastane de bize yakin değil beklicez derken tatsız bi olay yasanmasin diye gittik hastaneye.bi de baktık ki o kadar sanciya acıya daha 1 cm açılma varmış.o da zaten daha önceden doğum yapan kadınlarda olabiliyormus.gondermeyelim yatış yapın dediler eve gitmeyi göze alamadık. Saat 22 filandi zaten hastaneye vardigimizda.sabah 5:50de kızımı dogurdum.37. Haftamdaydim. İyi ki de gitmisim ama kordon boynuna dolanmış biraz mor dogdu kuzucum.oksijensiz kalmis biraz.yani diyeceğim o ki evde sancı çekmek beklemek filan da mantıklı ama yüze yüze kuyruğuna gelmişiz sonuçta insan sadece çektiği sancıları biliyor ama içerde bebek ne durumda bilmiyorsun.o riski göze alamam yani varsin hastanede cekiyim sancıları gelip gidip kontrol ettiler bebegin kalp atışlarına vs bakıyorlar evde nerden bilcen anlican...

Simdi de öyle sancilarim hemen başlasın gitmem ama çok da beklemem gibime geliyor.hele üçüncü doğum belki çok kolay olur ne bileyim hastaneye yetisemeyiz yolda filan dogurmayim bi de

İlk dogumun mu peki neden sezeryan diyor doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…