Valla benim son aydır vajinamın içi dışı karnım böğrüm sırtım başım hep agrıyoKızlar benim vajina içi acıyo sanki ya normalmi acep yarın doktora gidicem inşallah herşey yolunda olsun çok özledim Alp Tuna mı eşim de gelcek :) çok seviniyorum
Allah yardımcin olsun canım :) inşallah iyi olurSlm kızlar.bebişi doğanlar olmuş rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.bende heyecan had safhada yarın 8 de sezeryana gidiyorumnolur dualarınızı eksik etmeyin.insallah oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım
kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Aminnn ins cnmmmBEnde 1 ocak doğumluyum bakalım ne olacak ....2 ocakta gelirse daha iyi olur kandil hürmetine Rabbim hsyırlısıyla sağ salim bi gelse bebiklerimiz:))
:))) nedense hic sasirmadim,ye tatliyi cikar hakkiyiii merveee hurma yemeye devammmm senin icin bir yarimKizlarrr @Mrv5534 telefonundan giremiyormus bi turlu. Sizlere haber vermemi istedi. Kontrolden cikmis. Sancisi yokmus. Acilmasi da artmamis. Hersey normal gorunuyomus. Anlayacaginiz hala doguramadi kuzum
ben normal penye battanıye koydum bırde polar koydumİkisi de çok tatlı, yer varsa ikisini de koy derim ben
öylemi apsam acaba valizde de yer varİkisi de çok tatlı, yer varsa ikisini de koy derim ben
penye si var pazeni var bide peluş koydum çantayaben normal penye battanıye koydum bırde polar koydum
@Mrv5534 nerdesin yaaaa
Bdsayar nasıl geçti doğumun inşallah iyisinizdir.
O ofizmir in doğumu bugün müydü arkadaşlar?
undomiel86 Allah yar ve yardımcın olsun, hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah.
@eflalim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Hakkınızda hayırlısı neyse, neresiyse orası olsun inşallah.
Zaten en korktuğum şeylerden biri normal doğumu isteyip senin gibi son anda sezeryana girmek.
Bu hepsinden daha kötü herhalde.
Şu saç kestirme meselesi gibi ne çok hurafe var
İnanmaya uygulamaya kalksak çok işimiz var çook, sinir hastası olur insan
fairytale0713 canım yaa nerelerdesin sen. Yaa öyle olur işte çoook uzun okumak zorunda kalırsın
Ben yazamasam da, mutlaka okuyorum, yetişilmiyor sonraBebişin maşallahı var annesi, ne güzel kilo almış.
Sen çok az almıştın, ne alemdesin?
prenses1805 hoşgeldin canım. Odadan ne haber? Geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek?
44lü molfix paketi vardıKizlar bisi sorcam cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz
Ayyy çok tatlısın yaa sesli güldüm vallahi :))))Ceneniz buzulsun emiiiii
daha 70 sayfa var oku oku öldüm lennnn
Kac gun icin ole koydun canim44lü molfix paketi vardı
ilkin paketi öylece koydum
sonra cok yer kaplıyo diye yarısını yani 22 sini valize koydum.
@Mrv5534 nerdesin yaaaa
Bdsayar nasıl geçti doğumun inşallah iyisinizdir.
O ofizmir in doğumu bugün müydü arkadaşlar?
undomiel86 Allah yar ve yardımcın olsun, hayırla sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız inşallah.
@eflalim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Hakkınızda hayırlısı neyse, neresiyse orası olsun inşallah.
Zaten en korktuğum şeylerden biri normal doğumu isteyip senin gibi son anda sezeryana girmek.
Bu hepsinden daha kötü herhalde.
Şu saç kestirme meselesi gibi ne çok hurafe var
İnanmaya uygulamaya kalksak çok işimiz var çook, sinir hastası olur insan
fairytale0713 canım yaa nerelerdesin sen. Yaa öyle olur işte çoook uzun okumak zorunda kalırsın
Ben yazamasam da, mutlaka okuyorum, yetişilmiyor sonraBebişin maşallahı var annesi, ne güzel kilo almış.
Sen çok az almıştın, ne alemdesin?
prenses1805 hoşgeldin canım. Odadan ne haber? Geldi mi, gelmediyse ne zaman gelecek?
peluş daha iyi canim çunku bu kundak battaniyelern içinde bbk kayboluyr kuçuk oldugu için bbge buyuk geliyr. Fermuarını açarak kullansan bu seferde fermuar yerleri rahatsz eder bebişini ben peluş dyrm ynede sen bilirsn.kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama