2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çok düşünse çocuğu yiyeceği birşeyi yanında getirir ztn.. iş sana yıkmak belliki :)

Kizlar selam. Cok sukur bugun daha iyyim faranjit fln dun isyanlardaydim gece. Bi yandan da oglumdan ozur diledim sana kizmiyorum lokumum diye :) burnum okdr tikali ki anlatamam. Doktor deniz suyu diyor da acilmio yani kesip atim mi burnumu. Bende kronik burun tikanikligi var. Arada kullaniorum illiadin spreyi napim olim mi yani. Esim de tutturdu en buyuk kotulugu yspiosn bebege diye. Anlamio kimse beni. Oluyorum nefes alamiyorum. Agizdan hic alamam zaten hastayim. Ne zarari var yani iki fisfisin? Hamdolsun iyi bebegim kontrollerimizde.
Bide demin epidural sezaryen olmus bi arkadaşımla konustum. Sen sen ol normal dogur dedi. Göbek sarkiomus toparlanmasi zor dedi 3 yil once dogum yapti. Hos zaten kilolu bi kizdi ama bilmiorum aklim karisti iyice. Sezaryen olunca da epidural ol dedi. Acio mu dedim igne hyr dedi byle tirnaginla kolunu hafif ciziomus gbi bi his dedi ki agri esigi okdr dusuk bi arkadasim ki sirf alttan muayeneden korktugu icin epidural sezaryen oldu. Karmakarışık oldu kafam. Dr normal dogum yaparsin dio ben desen odum patlio. Sezaryen olim olsun bitsin diorum

Noluyorki kesince .. ben 3 kere uçlarından aldım kendim

Senin gibi annelerede bayılıyorum :) ama bu bebişinde peşinden koşulur yaa çok tatlı bebeğin maşallah

Normal doğum candır :) adı üstünde normaldir zorunlu haller dışında

Benim çevremde de sezaryen olup göbeksiz o kadar kişi var ki... Hem de spor falan yapmadan, işin özü herkesin doğum deneyimi farklı, ben de normalden çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum doğumu ama zaman azaldıkça strese girmemek elde değil.

geçmiş olsun canım ya benim dr da ağrı durumlarında parol veriyo ama ben içimiyorum geçirmiyor diye seninle aynı durumdayım yarın kontrol var bakalım ne dicek

Doktoru hastane değiştiren anneler
Özel mi devlet mi karar veremeyen anneler
Hala doktoruna güvenmeyen anneler
Tabiki evlatlarimiz için en iyisini istiyoruz
Ama unutmayalım ki sakinan göze cop batar
Benim Dr hakkında olumlu olumsuz bir cok şey duydum çevremde
Bir doğum yaptirdi benim kizimi kisir etti bile dendi
Ama ben çevredeki gözlemleriyle ne kadar çok doktor degistirirsen o kadar sorun yasayanlar vardi
Sizde bence biraz kalbinizin daha yakin olduğu doktor hastaneye karar verin artik.
En kotu karar kararsizliktan iyidir

kızlar selam bugün giremedim fazla kv kızıyla geldi oturduk çay içtik sonra buz dolabımı temizlediler blaşık makinamı çektilşer ohh benim hiç gözüm almıyordu saolsunlar valla hızır gibi yetiştiler
evde dokunmadık temizlenmedik yer kalmadı
az kendi temizliğim var yapıyım geliyim geçmişi öyle okucam
inş herşey yolundadır herkes çok iyidir by

Aynen dediğin gibi deniz suyu burnu açmıyor. Gece uyuyanilmek nefes alabilmek için ben de iliadin kullanıyorum. Doktora sormadımzararlı mı diye. Tek bildiğim iliadin 5günden uzun kullanılmamalı.

aynen canim ya zaten cok da uzadilar bebisler doguncada bir müddet kestiremeyecegim.bende en kisa zamanda gidip kestirecegim

etmedim canım zaten

@Bdsayar canım nasılsın?? Çok heyecanlı değil mi?
Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. 10 gün kaldı ama hala 10 ay gibi geliyor bana
Doğumdan sonra haberdar et bizi inşallah.

banada sanki 10 ay var gibi daha

çok yürüyüştendir canım bence

hayırlısı olsun artık mecbur geçeceğiz bu yollardan canm

gözün aydın canım maşallah :)

içine sinen hangisi ise o olsun canm

benim dr da değiştirecek ne zaman belli değil doğum anında arcam adamı yönlendircek beni öyle anlaştık

bana da öyle geliyor yerleşme ağrısdır inş canım

geçmiş olsun canım dinlen bol bol maşallah bebeğine de
Ne kadar günde geldi canim benimde hoşuma gitti bu bende mi alsam

hoşgeldin canım merak ettik seni

bu akşam verirsen yarın kargoya verirler ertesi gün elinde olur caım
al istersen ben çk memnun kaldım

kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti

ben doğumdan sonra yapacağım o işi

maşallah canım bebeğine son ay kapatıyor bebişler arayı

Bekliyorum cnm bakalim nisan da olabilir benim cunku kanli sumuksu akinti geldi tam olarak. .Bu hafta dogum olur belki sancim filan gelirse kısmet kontrolum var yarindan sonra..

Ben kredi kartiyla aldim bir sorun yasamadim canim

bende surekli hastayım burnum hep tıkalı ılaç kullnmakta ıstemıyorum bakalım bu hafta dıyecem kullanbılecegım bı ılac versın doguma kadar rahatlatır enazından
Ben 5 gün geçmesini bekledim boğaz agrimin gecmeyip öksürüğe dönünce gittik Dr a artik. Antibiyotik kullaniyorum hamilelerin kullandigindan
Yoksa yavrum daha çok etkileniyordu

kızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Fermuarli canim. Disari cikarkende hep onu kullan
Benim bir dünya battaniyem var annem fermuarli akdi sirf ilk doğduğunda eve tasimak icij

Kizlar bisi sorcam cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz
Ben 5 koyacaktim artik buradaki yorumlara bakarak 10 tane koyarim

hayırlısıyla al evladını kucağına inş canm

maşallh canım bebeğine daha var zaman döner inş

Kızlar kontrolden geldik, 38+0 ız bugün, güya bugün çatı muayenesi yapacaktı 2 hafta önce öyle demişti,ama bugün bişey demedi ben de korkuyorum zaten hatırlatmadım. bebek kanala inmemiş zaten ultrasondan öyle dedi, 2 gün daha dur da sonra hopla zıpla merdiven in çık koş da doğur artık dedi:) 3260 olmuş kilomuz 3500 doğar dedi dr. suyumuz iyiymiş nst de normal çıktı, bizden haberler böyle. :)

Aynen dediğin gibi deniz suyu burnu açmıyor. Gece uyuyanilmek nefes alabilmek için ben de iliadin kullanıyorum. Doktora sormadımzararlı mı diye. Tek bildiğim iliadin 5günden uzun kullanılmamalı.

Vala canim aylardir kullaniorum yapicak bisey yok hatta yillardir

Canim oncelikle sana teşekkür ederim gecende hastanede ne kadar ped gidiyor kacinci gun normal pede gectin falan diye bilgiler vermistin tam da normal dogum icin merak ettigim seylerdi cok sagol ben şu rapor olayını tam anlamadım canım 39 da dogum yaptın sonra dogum iznin baslamadi mi aile hekimindn hangi hafta icin rapor aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…