Çok düşünse çocuğu yiyeceği birşeyi yanında getirir ztn.. iş sana yıkmak belliki :)eflalim çocuktur bazen Peşinde koşmak bile yetersiz oluyor anneler rahat rahat bi Çay içemiyor ama Gamsız annelere ben de gıcık oluyorum( bir de kendi evlerinde çocuklarını kıpırdatmayıp misafir evinde azmasına izin Veren ikiyüzlü anneler hepten çıldırtıyor, allah sabır versin.. Azıcık uyanık olan da bizim çocuklarımız olsa keşke:) çok geçmiş olsun..
Valla sen Telaş yapmadıkça millet telaş yapıyor ya da seni telaşlandırmaya çalışıyor, bana da nasıl döncen ne yapıcan ne edicen diyorlar önerin yardımın yoksa sus alala:)) ah vah nasıl doğuracan diyen bile var, özel bi teknikle doğuracam :)) olacak işte bi şekilde:)
Böyle telaşlı insanlara Sancı zamanında haber vermemek en iyisi, hamileden rol çalıyorlar yoksa kendileri telâşlanıp..
Bir de sen sakin kaldıkça insanlar kendi endişelerini ortaya çıkarıyor sen de sakin kalma.. Kv ne anne ben yokken Oğluma iyi bakarsın di i akşam sütü vs dersin:) bakacağını bilsen bile Aklım burda vs.. Eşine ilki gibi sor olmaz inş nasıl olacak iki çocuk vs de senden rol çalmalarına izin verme.. Onlar konuşsun seni sakinleştirmek için :))
Eşinin de yanına girmemesini Anlıyorum ne de olsa ilkini biliyor:))
Sağol eflalim, bence her şey doğurana kadar.. Bi kadın doğurduktan sonra doğum şekliyle pişman olmamalı çok üzülüyor sonra benim ablamın biri de sezaryan yaptı doktorun risk olabilir önerisini kabul etti ve şimdi çok pişman.. Doktor beni normal doğuramadı diyor arada ben de normal doğurmayı denemedim ki diyor kendini yiyor . Ama doğum bittikten sonra amaç bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak, sen oğluşunu almışsın ya en doğru doğum şeklini yapmışsın hiç üzme kendini.. Normal doğuranlar çatır çatır doğurdum diyor sezaryanlılar da bebeğini kurtarmak için çatır çatır kesiliyorlar, herkes ana:) bir de senin oğluşun gelmek istediği zamanı kendi seçmiş, Planlı bi sezaryan olmamış yani siz ana oğul ve doktor elinizden geleni yapmışsınız hiiiç üzülme:)
Ben bu saatten sonra beni bayıltın diywceğim doktorlara:)))
Benim bi akrabam da çocuğu ile bize ya da anneme gelir ve çocuk Bendeki hiçbir şeyi yemez:) annesi de bana emrivaki "ona x sipariş et" der gıcık oluyorum:)) mesele dışarıdan sipariş etmek vs değil benim akrabam çocukları da severim ne istiyorsa Yesin yavrum ama aynı kadın kendi evinde asla çocuğuna sipariş verdirmez ne varsa yiyeceksin der, umursamaz.. Yani dışarıda her şeyi yapsın istesin bir şey demeyip etmeyip evinde zerresini yaptırmayanlara sözü geçen annelere gıcık oluyorum mesela bazı çocuklar anne sözünü hiç dinlemiyor kadın Peşinde gezse fayda etmiyor onlara bir şey demem Allah kolaylık bersin :)
Ah ah diyorum karnımda can var diye susuyorum :) ama çok Haklısın
Rabbim sağlıklı akıllı ahlaklı Edepli çocuklar nasip etsin inş hepimize .. :)
Noluyorki kesince .. ben 3 kere uçlarından aldım kendimkuaförün de saçmalamış ama ya, sanane deseydin saç benim bebek benim
ben de on gün önce gittim kestirdim, şekli şemali kalmamıştı artık.. gitmeden önce birkaç gün tereddüt ettim ama sonra saçmalama dedim kendi kendime. hurafelere inanıp da günaha girmeye gerek yok. Allah'a emanet kuzularımız her zaman
Senin gibi annelerede bayılıyorum :) ama bu bebişinde peşinden koşulur yaa çok tatlı bebeğin maşallahcanım bende zaten annelere sinir oluyorum yoksa çocuk neticede, olmazsın inşaallah ben değilim çok dikkat ederim gerçekten gerekirse gittiğim yerde yemem içmem oğlumun peşinde dolaşırım
ayyy sinir oldum okurken tam da mevzu bu gamsız ilgisiz anneler sabrımı çok taşırıyor, ablamlarla konuşuyoruz onlarda benim gibi hep peşinde koşarlar çocuklarının biz niye rahat olamıyoruz o anneler mi iyi çocuklarının gözünde biz mi diyoruz hep, haksızlık başka kadının gamsızlığı yüzünden çocuğunun yaramazlığı yüzünden benim çocuğuma bana haksızlık yapılıyor benim sinirim bozuluyor
canım oğluma babannesi bakacak aslında kontrole deyip çıkabiliriz:)
haklısın canım uzağım artık istemiyorum kimseyi görmek
canım ya ben tek değilmişim okuyunca hiç şaşırmadım annem aynen öyle aynenben çok üzülüyorum ama napalım elimizden gelmiyor bir şey maalesef benim annemde gurbette beni 20 günlük oğlumla bırakıp memlekete dönmüştü hiç unutmuyorum gelemedi sıkıya, üstelik ablam babam yalnız kalmasın diye taaa Alanyadan babamın yanına kalmaya gitmişti annem benim yanımda uzunca süre durabilsin diye, bu halde bile babamı bahane edip kaçtı benim annem resmen, şimdi doğumuma istemiyorum inan ne hastaneye ne evime gelmesin ihtiyacım yok kv ondan çok fedakarlık yapıyor bana
canım sende aynı durumdasın demek çok üzücü, benimde kv den yana şansım güldü eşimde de tık yok
yerim senin oğlunu koklaşın annesi bol bol
ama benim annem hepimize öyle senin ki farklı canım evlat ayrımı yapıyormuş
inşaallah bir an önce iyileşir dikişlerin kokla miniğini yerime
çok çok doğru canım haklısın
evet canım poposu oluyor bizim beyimizin o :)
canım ne güzel bir sözmüş o ...
amin amin diyorum duana
yerleşiyor annesi ben normal doğacağım o dr boşuna konuşuyor diyor :)
ahhh ahhh....
sorma canım bana da batıyor hem de çok batıyor susun artık ve beni şımartın artık ya
ooyyy ee o kadar hazırlık yapıldı olur canım eşin doğru demiş taksit taksit çıkarırsınız :)
canım senin hoşuna hangisi gidiyorsa o koku olsun
canım öyle doğru yazıyorsun ki yazdıklarını okurken beni yine anlamış diyorum hep :) evet ben güçlü durdukça millet telaş yapıyor kesinlikle rol çalıyorlar ama bu saatden sonra kim derse desin kızıcam yeter diye ablam patlama noktam oldu zaten :)
doğum hakkında içim o yönden rahat canım çok direndim ben sancıma bile gık çıkarmadım ama nasip işte dediğin gibi planlı değildi evet bende çatır çatır kesildimçok öpüyorum seni
canım şimdi kucağındadır bebeğin
gözün aydın canım
kötü olmuş canım ya haklısın sıkılmakta vardır bir hayır de belki bu dr çok daha iyidir
var canım ama işte bizim endişemizde ondan birazda tek böbrekli olmasını kullanır mı özel hastane gereksiz yatırır mı bebeğimi diyoruz
sağol canım kalbimde ses yok bomboş
canım inan içimde ses kalmadı böyle ruh gibiyim sadece ağlamak istiyorum, ne isterdim biliyormusun devlette ki erkek dr un özel hastanede olmasını
Normal doğum candır :) adı üstünde normaldirKizlar selam. Cok sukur bugun daha iyyim faranjit fln dun isyanlardaydim gece. Bi yandan da oglumdan ozur diledim sana kizmiyorum lokumum diye :) burnum okdr tikali ki anlatamam. Doktor deniz suyu diyor da acilmio yani kesip atim mi burnumu. Bende kronik burun tikanikligi var. Arada kullaniorum illiadin spreyi napim olim mi yani. Esim de tutturdu en buyuk kotulugu yspiosn bebege diye. Anlamio kimse beni. Oluyorum nefes alamiyorum. Agizdan hic alamam zaten hastayim. Ne zarari var yani iki fisfisin? Hamdolsun iyi bebegim kontrollerimizde.
Bide demin epidural sezaryen olmus bi arkadaşımla konustum. Sen sen ol normal dogur dedi. Göbek sarkiomus toparlanmasi zor dedi 3 yil once dogum yapti. Hos zaten kilolu bi kizdi ama bilmiorum aklim karisti iyice. Sezaryen olunca da epidural ol dedi. Acio mu dedim igne hyr dedi byle tirnaginla kolunu hafif ciziomus gbi bi his dedi ki agri esigi okdr dusuk bi arkadasim ki sirf alttan muayeneden korktugu icin epidural sezaryen oldu. Karmakarışık oldu kafam. Dr normal dogum yaparsin dio ben desen odum patlio. Sezaryen olim olsun bitsin diorum
Benim çevremde de sezaryen olup göbeksiz o kadar kişi var ki... Hem de spor falan yapmadan, işin özü herkesin doğum deneyimi farklı, ben de normalden çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum doğumu ama zaman azaldıkça strese girmemek elde değil.Kizlar selam. Cok sukur bugun daha iyyim faranjit fln dun isyanlardaydim gece. Bi yandan da oglumdan ozur diledim sana kizmiyorum lokumum diye :) burnum okdr tikali ki anlatamam. Doktor deniz suyu diyor da acilmio yani kesip atim mi burnumu. Bende kronik burun tikanikligi var. Arada kullaniorum illiadin spreyi napim olim mi yani. Esim de tutturdu en buyuk kotulugu yspiosn bebege diye. Anlamio kimse beni. Oluyorum nefes alamiyorum. Agizdan hic alamam zaten hastayim. Ne zarari var yani iki fisfisin? Hamdolsun iyi bebegim kontrollerimizde.
Bide demin epidural sezaryen olmus bi arkadaşımla konustum. Sen sen ol normal dogur dedi. Göbek sarkiomus toparlanmasi zor dedi 3 yil once dogum yapti. Hos zaten kilolu bi kizdi ama bilmiorum aklim karisti iyice. Sezaryen olunca da epidural ol dedi. Acio mu dedim igne hyr dedi byle tirnaginla kolunu hafif ciziomus gbi bi his dedi ki agri esigi okdr dusuk bi arkadasim ki sirf alttan muayeneden korktugu icin epidural sezaryen oldu. Karmakarışık oldu kafam. Dr normal dogum yaparsin dio ben desen odum patlio. Sezaryen olim olsun bitsin diorum
geçmiş olsun canım ya benim dr da ağrı durumlarında parol veriyo ama ben içimiyorum geçirmiyor diye seninle aynı durumdayım yarın kontrol var bakalım ne dicekDoktordan geldiğimden beri 2 tane agri kesici içtim. Karin agrim çok kotu durumda.dayanilacak gibi degil,.bu sabah basladi agrim ama hastanede şiddetli değildi doktor icebilirsin parol dedi ama aklima takildi boyle giderse epey kullanmak gerekecek.sikinti olurmu.hareketleride sertlesti.burada hep okuyordum karnimdan cikicak gibi falan ayni durumdayim valla.
Aynen dediğin gibi deniz suyu burnu açmıyor. Gece uyuyanilmek nefes alabilmek için ben de iliadin kullanıyorum. Doktora sormadımzararlı mı diye. Tek bildiğim iliadin 5günden uzun kullanılmamalı.Kizlar selam. Cok sukur bugun daha iyyim faranjit fln dun isyanlardaydim gece. Bi yandan da oglumdan ozur diledim sana kizmiyorum lokumum diye :) burnum okdr tikali ki anlatamam. Doktor deniz suyu diyor da acilmio yani kesip atim mi burnumu. Bende kronik burun tikanikligi var. Arada kullaniorum illiadin spreyi napim olim mi yani. Esim de tutturdu en buyuk kotulugu yspiosn bebege diye. Anlamio kimse beni. Oluyorum nefes alamiyorum. Agizdan hic alamam zaten hastayim. Ne zarari var yani iki fisfisin? Hamdolsun iyi bebegim kontrollerimizde.
aynen canim ya zaten cok da uzadilar bebisler doguncada bir müddet kestiremeyecegim.bende en kisa zamanda gidip kestirecegimkuaförün de saçmalamış ama ya, sanane deseydin saç benim bebek benim
ben de on gün önce gittim kestirdim, şekli şemali kalmamıştı artık.. gitmeden önce birkaç gün tereddüt ettim ama sonra saçmalama dedim kendi kendime. hurafelere inanıp da günaha girmeye gerek yok. Allah'a emanet kuzularımız her zaman
Yok cnm cagirmadi zaten catim dar acilma olsa da normal doğum yapmam zor, bi de kizimin hareketleri iyi cok sukur..Allah allah. gel muayeme edelim demedimi sana bi gitseydin benmde kasiliyordu karnm ama sanci yoktu yinede alttan muayene ettiker olabikirmis sanci olmadan acilma olabilirmia
Yes yes yes çooook güzel yazmışsın canım.babyforwe bende buna benzer şeyler söyleyecektim.
Ne olur hemen pes etme.
Ama bu doktorlara da artık kızmıyor değilim. Kimse risk almıyor. Halbuki doğum esnasında detaylı takip, uğraşma ile riskler kontrol altına alınabilir.
Ama riskli olur diyorlar annelere hemen, korkutuyorlar. Sen riskleri kabul edersen olur!
E ben bilmem etmem, nasıl illede ben böyle istiyorum diyebilirim.
Offf amaan yine bağladım konuyu kendime helal olsun
Evet @Mrssuperfine canım çook haklısın, çok içimi rahatlatıyorsun yazdıklarınla. Evet lafa gelince diyorum, sağlık sıhhatli olsun da nasıl olursa olsun diye. Ama senin yazış biçiminden sonra gerçekten öyle düşünüyorum
Şu da bir gerçek ki normal doğum; annenin olduğu kadar kadar bebeğinde hakkı.
Ben bu hakkı onun elinden bilerek alıyorum diye suçluluk sanırım benimki biraz
Annesi ilgilenmeyen çocuklar hakkında bir şey diyemeyeceğim. Demeyeyim yani.
@minione başka bir konuyla ilgili demiştin ama aynen katılıyorum sözlerine, dualarına. Hayırlı salih,saliha evlatlarımız olsun ve bizlerde hayırlı, evlatlarımızında razı olduğu hayırlı anne babalar olalım inşallah.
Öyle bir ruh haline büründüm kim ne derse feci batıyor yahu
Bu çok kötü bir şey ama.
Hamile olmasaydım da bu lafa bu kadar sinirlenir miydim diye düşünmeye çalışıyorum.
Hayırlısıyla atlatalım eflalim doğumlarımızı, lohusalıklarımızı.
Geçmeyecek gibi bu günlerrrr
@Bdsayar canım nasılsın?? Çok heyecanlı değil mi?
Hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. 10 gün kaldı ama hala 10 ay gibi geliyor bana
Doğumdan sonra haberdar et bizi inşallah.
bayanlar
benim bacak aram ağrıyor,,, yani böyle squat falan yaparsınız yada bacaklarınızı fazla zaman açık tutarsınız ya,, öyle bir ağğrı var,, birde kalçalarım her yürüdüğümde sanki et kopmuş gibi oluyor,,,,
birde yatakdan kalkamıyorum artık kesinlikle,,,sabah sabah 5 dakika cebelleşdim yatakdan kalkıcam diye,,
acaba fazla yürüdüm ondan mı??
bebek aşağıya indi ondan mı???
Canım burada çok okudum çatı sonrası aprısı Nişanı kanaması olan, belki de Ondandır ya da bebek gelmeye hazırlanıyordur inş sağlıkla gelirler :)
Canım çatı muayenesinde kalmamak Lazım kendimizi ama dürüst olmak gerekirse ben de hiç yaptırmadım hehehe :))) korkuyorum:)
Çatının dar OLDUĞUNU söylemez herhalde, evhamlı her şeye müdahale eden bir çift gibi gözükmeyin ama taleplerini net bir şekilde sor ve sezaryan gerekmedikçe normal doğuma hazırlandığını ilet doktoruna inş gönlüne göre olur.. Biz ilk zamanlar hep beneğe bir şey oldu mı diye korkuyor ama başka doktorlara gidiyorduk:)) kendi doktorumuz bizi pimpirikli çift diye işaretleyip sezaryana almasın diye:) doktorlar biraz da hastayla ailesiyle vs uğraşmak istemiyor, ne talep ettiğini bilen güçlü anne baba olarak karşısına çıkmak Lazım :) heee biz karı koca öyle değiliz doktoru kaldırıyorduk:))
Canım muhtemelen kasılma yaşıyor olabilirsin benek toparlanıyor sonra gevşiyor karın sertleşiyor ama normal.. Anne aç yorgun veya günlük düzeninin dışına çıkmışsa vs de oluyor.
Hehe çocuklar da çok güzelmiş :)) iki kazık:)))
Valla Allah kolaylık versin insan yine elin yaptığını el diye hazmefiyor ama ailesinin yaptığı çok sor.. Ben okudukça şaşırıyorum benim annem 65 Yaşında ahı gitmiş vahı kalmış hala daha bana eşime yeğenlerime çocuklarına damatlarına bebek muamelesi yapar(
Allah Razı olsun nin kez ondan o bana nasış merhamet etripse Rabbim de ona etsin diye dua ediyorum hep... Allah size güç kuvvet versin Muhtaç etmesin inş..
Ohhh kavuştun bebeğine :) yanına arkadaş istersin tabi:) inş canım hepimiz sağlıkla alalım da bebeklerin gazından uykusundan bahsedelim hehehe:)) bir de pişik mi ki krem kullanıyorsun yoksa önlem Amaçlı mı? Ayrıca annenler döndü mü? :)
Canım çok geçmiş olsun prensesine ama her bebek oluyor galiba( sana da çok gecmiş olsun bol sütün olsun bebeğinin tadını çıkar kokusunu içine Çek bizler için de:)
Bemim sağ tarafımda bebek toparlanıyor karnım uçak gibi bazen de Gülle gibi yamuk yumuk şişiyor :)) çok normal bir de eli kolu aynı değil kesinlikle sopası topuklu ayakkabısı var bu Kızın diyorum resmen batırıyor oyuyuor etimi :))
Onlar da tripcan oluyorlar canım :))) eşim bana doğur da bel ağrılarından kurtulayım diyor kendi çektiği bel ağrılarından :)) bizlerle birlikte onlar da hamile kalmış oluyorlar!
Ben limon derim ferah ve hafif oluyor, ama sen en sevdiğin kokuya karar ver çünkü doğum sonrası hassas ve duyarlı oluyorsun keskin kokular seni rahatsız edebilir.. Mesela sigara içip gelmiş hemşire beni deli ediyordu(
Ben renginden dolayı:) zeytin kolonyası koydum şişelere ama süs olduğu için kimse açmaz herhalde... Zaten hastanede de dağıtmıcam o da var)
Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.
Günaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçektenbebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!
Kızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
canım bende zaten annelere sinir oluyorum yoksa çocuk neticede, olmazsın inşaallah ben değilim çok dikkat ederim gerçekten gerekirse gittiğim yerde yemem içmem oğlumun peşinde dolaşırım
ayyy sinir oldum okurken tam da mevzu bu gamsız ilgisiz anneler sabrımı çok taşırıyor, ablamlarla konuşuyoruz onlarda benim gibi hep peşinde koşarlar çocuklarının biz niye rahat olamıyoruz o anneler mi iyi çocuklarının gözünde biz mi diyoruz hep, haksızlık başka kadının gamsızlığı yüzünden çocuğunun yaramazlığı yüzünden benim çocuğuma bana haksızlık yapılıyor benim sinirim bozuluyor
canım oğluma babannesi bakacak aslında kontrole deyip çıkabiliriz:)
haklısın canım uzağım artık istemiyorum kimseyi görmek
canım ya ben tek değilmişim okuyunca hiç şaşırmadım annem aynen öyle aynenben çok üzülüyorum ama napalım elimizden gelmiyor bir şey maalesef benim annemde gurbette beni 20 günlük oğlumla bırakıp memlekete dönmüştü hiç unutmuyorum gelemedi sıkıya, üstelik ablam babam yalnız kalmasın diye taaa Alanyadan babamın yanına kalmaya gitmişti annem benim yanımda uzunca süre durabilsin diye, bu halde bile babamı bahane edip kaçtı benim annem resmen, şimdi doğumuma istemiyorum inan ne hastaneye ne evime gelmesin ihtiyacım yok kv ondan çok fedakarlık yapıyor bana
canım sende aynı durumdasın demek çok üzücü, benimde kv den yana şansım güldü eşimde de tık yok
yerim senin oğlunu koklaşın annesi bol bol
ama benim annem hepimize öyle senin ki farklı canım evlat ayrımı yapıyormuş
inşaallah bir an önce iyileşir dikişlerin kokla miniğini yerime
çok çok doğru canım haklısın
evet canım poposu oluyor bizim beyimizin o :)
canım ne güzel bir sözmüş o ...
amin amin diyorum duana
yerleşiyor annesi ben normal doğacağım o dr boşuna konuşuyor diyor :)
ahhh ahhh....
sorma canım bana da batıyor hem de çok batıyor susun artık ve beni şımartın artık ya
ooyyy ee o kadar hazırlık yapıldı olur canım eşin doğru demiş taksit taksit çıkarırsınız :)
canım senin hoşuna hangisi gidiyorsa o koku olsun
canım öyle doğru yazıyorsun ki yazdıklarını okurken beni yine anlamış diyorum hep :) evet ben güçlü durdukça millet telaş yapıyor kesinlikle rol çalıyorlar ama bu saatden sonra kim derse desin kızıcam yeter diye ablam patlama noktam oldu zaten :)
doğum hakkında içim o yönden rahat canım çok direndim ben sancıma bile gık çıkarmadım ama nasip işte dediğin gibi planlı değildi evet bende çatır çatır kesildimçok öpüyorum seni
canım şimdi kucağındadır bebeğin
gözün aydın canım
kötü olmuş canım ya haklısın sıkılmakta vardır bir hayır de belki bu dr çok daha iyidir
var canım ama işte bizim endişemizde ondan birazda tek böbrekli olmasını kullanır mı özel hastane gereksiz yatırır mı bebeğimi diyoruz
sağol canım kalbimde ses yok bomboş
canım inan içimde ses kalmadı böyle ruh gibiyim sadece ağlamak istiyorum, ne isterdim biliyormusun devlette ki erkek dr un özel hastanede olmasını
Merhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlarbi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.
Ne kadar günde geldi canim benimde hoşuma gitti bu bende mi alsam
kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
Merve dogursun diye oku oku ama doguramadi bi türlü
eflaim canım kp olanlara valla sinir. Oldum bende
Gelelim bizdeki haberlere 1 haftadir evdeyim daha doğrusu anneme oraua buraya geçti hep çarşamba günü temizklici abla geldi cam kapı hali sildi cani çıktı Hümeyra senin evini ilk defa böyle görüyorum dedi düşünün artık ne haldeydi sonra cuma günü doktora gittim adete göre 37+3 olmasi lazımdı 36+6 çıktık usg de bebisim 4 güne indirmis aradaki farki yavrum benim 2727 gram olmus :) herhalde 3000le dogum yaparım...
adete göre doğum olacak gibi bi kac gün fark sayılmaz dedi doktorum :) nst de de hareketli çıktı sanci yok...
2 ocakta gidecem bi daha ondan sonra haftada 2 kez son hafta 4 kez geleceksin dedi..
kanama olursa
su gelirse
bebegin hareketlerinde azalma olursa hemen arıyorsun dedi bakalım ne olacak cok merak ediyorum su an adete göre 37+6 usg ye göre 37+2 yim :) hayırlısı olan zamanda gelsin inşallah kızım
dun esimin arkadasinun bebegjji görmeye gittik bebek kolik olmus 2 ay Ağlamış su an tam 3. Aylık bakalm bizimki ne edecek cok merak ediyorum
Bekliyorum cnm bakalim nisan da olabilir benim cunku kanli sumuksu akinti geldi tam olarak. .Bu hafta dogum olur belki sancim filan gelirse kısmet kontrolum var yarindan sonra..Alttan muayene edince kanama olabiliyormus bana doktorum soylemisti sanki enfeksiyon var gibi bende korkumdan gidip muayene de olmadım fitil kullandım su iciyorum sürekli inşallah geçer. Nisan kanlı sümüksü akıntı oluyor benim bildigim .benim 3. Doğumum ama hic nisanim gelmedi sanciyla doğuma gittim hep tabii herkesin ki farklı oluyor sen yine de belirtileri takip et Allah yardimcin olsun
Ben kredi kartiyla aldim bir sorun yasamadim canimButik bebe den alışveriş yapan var mı? Kapıda ödeme ile ürün almak istiyorum teslim tarihleri yazıyor yazan tarihler arası geliyor mu iki ürün alicam tarihleri farklı aralıklar da ayrı ayrı mi gelecek gelince sadece gelen ürünün ücreti mi ödenecek sorun yaşayan ya da memnun olan varmı??? organik pamuk yorgan İndirim de 39 tl onu alıcam kapıda ödeme için 50 tl yi geçmeliymis bir de yumuşak çıngırak alicam
Ben 5 gün geçmesini bekledim boğaz agrimin gecmeyip öksürüğe dönünce gittik Dr a artik. Antibiyotik kullaniyorum hamilelerin kullandigindanbende surekli hastayım burnum hep tıkalı ılaç kullnmakta ıstemıyorum bakalım bu hafta dıyecem kullanbılecegım bı ılac versın doguma kadar rahatlatır enazından
Fermuarli canim. Disari cikarkende hep onu kullankızlar doğumda hastaneye hangi battaniyesini götüriym
çantaya fermuarlı olanı koydum ama
Ben 5 koyacaktim artik buradaki yorumlara bakarak 10 tane koyarimKizlar bisi sorcam cantaniza kac tane bebek bezi koydunuz
Slm kızlar.bebişi doğanlar olmuş rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.bende heyecan had safhada yarın 8 de sezeryana gidiyorumnolur dualarınızı eksik etmeyin.insallah oğluşumu sağlıkla kucağıma alırım
Bugün kontrolüm vardı. Yine nst ye girdim. Dedim iki hafta önce girmiştim hemşire güldü artık her gittiğimde girecekmişim. Lastiği bağlarken dedim geçen nst günü sıkı bağlandı sancım oldu diye kesinlikle kabul etmedi nst den sancı olmaz olacağı varmış dedi ben de peki dedim. Doktorum mide yanması var diyince gaviscon yazayım dedi ben söylemek için söyledim ilaca gerek yok diyince mide yanması için ayva yememi tavsiye etti. Bebek hala dönmemiş dönmesini beklicez dedi ama sezeryandan bahsetmedi. Kilosu iki hafta önde çıktı yine. Dr dönmesine pek ihtimal vermiyor gibi ama hayırlısı.
Aynen dediğin gibi deniz suyu burnu açmıyor. Gece uyuyanilmek nefes alabilmek için ben de iliadin kullanıyorum. Doktora sormadımzararlı mı diye. Tek bildiğim iliadin 5günden uzun kullanılmamalı.
Canim oncelikle sana teşekkür ederim gecende hastanede ne kadar ped gidiyor kacinci gun normal pede gectin falan diye bilgiler vermistin tam da normal dogum icin merak ettigim seylerdi cok sagolAyyy sıze anlatıyorum kı cekecegınız acıların karsılıgı harıka olacak dıye yoksa sabrınızı zorlamak ıstemem sekerler oglum bı tatlı pamuk gıbı yaa doyamıyorum kızımın yanında sevemıyrm zaten yanı opuyoruum falan oda opuyor ama pek konusamıyrm ablası uzulmesın dıye ama ıcım gıdıyor oyle masum oyle pamuk gıbıler kı ıns herkes kavusur saglıkla yavrusuna ..bız bugun cocuk doktruna muayene olduk oglusum kılo almaya baslamıs bıle hersey ıyı cıktı sarılıkta olmadık sekerlı suyu mutlaka tavsıye ederm kızımda olmamıstı hem bebk sakınlıyor anneyı emınce cay kasıgıyla bes altı kere her sefernde mamadan daha ıyı ılk ıkı gun verdı annem sonra zaten sutum geldı ...topuk kanı verdık tekrar oglusum agladı kıyamam ona ...ısıtme testı yapıldı gayet ıyı...bende okula ugrayıp dogum sonrası calısamaz raporu verdm herkes sok oldu neden ayaktasın erkek degıl mydı dıye bu arada ben 39 hafta dolunca dogurdum kalan 6gunumde ayrıyeten oncekı 4hafta calıstm son bı hafta aıle hekımınden aldıgım raporla 5haftamda eklendı yanı rapor aldm kesılmedı okula verdm 1nısana kadar ızındeym