2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hadi gözün aydın cnm,ayyy ne güzel pıtır pıtır doğuruyoruz ya,sayılar gün geçtikçe azalıyor :)) sılam da yokki
olsaydı listeyi elden geçirirdi,kim doğurmuş kim kalmış kaç kişiyiz bakardık

bir çok hastane var cnm,hangi semttesin onu belirtirsen belki yardımcı olabilirz ?

evet çok kötü olmuş cnm,sıkma canını,herşerde bir hayır vardır,sonuna kdr bir bakarız aynı dr a gideriz,son gün gelir birden dr değiştiririz belli olmuyor malesef bu işler,hepimizn hakkında hayırlısı

çok geçmiş olsun,bende geçen pzt idrar yolu enf olmuştum 5 günlük sabah aksaşm 500 mg doz antibiyotik verdı dr um,bol bol su içtim hafifledi gibi belkide geçti tam emin olamadan malesef bende cmt grip oldum,ağzımı açıp aynaya bakıyorum sağ bademciğim kızarmış birazcık büyümüş,bol bol c vitamini alıyorum,bugunde ayıptır söylemesi çok faydalı gribe diye biliyorum belki sende yaparsın,tavuk butlarını haşladım,diftik diftik kıydım,tavuk suyuna biraz tel şehriye,tuz,tavuk eti,pişmeye yakın maydonozu atıyorum,gribi keser derler her zmnda iyi gelir,Allah hasta olan hamişlere şifa versin,akşamlarıda bir koca demlik ıhlamur,tarçın,elma kabuğu,limon dilimleri,limon sıkıp içebilirsin

Merve ne yaptı acaba bugün gidecekti doktora öğleden sonra demişti

sanırım doğurdu gerçi tam gününün bitmesine 5 gün var,ben hep onu merak ediıyorum en son tarih 19 ocak gözüküyor ya benm,normal doğum yapsam o tarihi çok geçme ihtimali varmı ya,20 yide geçmesin,oğlak olsa keşkee ana oğul burcumuz aynı olsa

kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti

aaa noluyoki kestirince ben 10 gün önce kestirdim uçlardan 1 parmak alıp yanalra kat verdi
hiç de duymadım öyle bişi

BEnde 1 ocak doğumluyum bakalım ne olacak ....2 ocakta gelirse daha iyi olur kandil hürmetine Rabbim hsyırlısıyla sağ salim bi gelse bebiklerimiz:))

selam kızlar dün gece doğuracam sandım köstebek gibi oyuyor oğluş alt tarafımı :))))5 dk da bi wc deydim kıpraştıkça kasıklarım sancıdı akıntim olup durdu sonra yatmaya çalıştım sıkıntıdan terleyip dalmışım sabah 4 gibi.....şimdi iyiyim :)hemoroid belam musallatt oldu ilk doğumdan hatıram....kabız da değilim ama://
bu arada Aralık annelerinin doğum hikayeleri cesaretlendirdi beni normal doğuranlar ıkınci daha kolay oldu diyorlar..sancı gelince yürüyün yatmayın diyorlar bakalım...kızımda çatala çıkana dek yataktan kaldırmamışlardı bunda yürüyecem çömelip kalkacam dermanım olursa

Merve dogursun diye oku oku ama doguramadi bi türlü
eflaim canım kp olanlara valla sinir. Oldum bende

Gelelim bizdeki haberlere 1 haftadir evdeyim daha doğrusu anneme oraua buraya geçti hep çarşamba günü temizklici abla geldi cam kapı hali sildi cani çıktı Hümeyra senin evini ilk defa böyle görüyorum dedi düşünün artık ne haldeydi sonra cuma günü doktora gittim adete göre 37+3 olmasi lazımdı 36+6 çıktık usg de bebisim 4 güne indirmis aradaki farki yavrum benim 2727 gram olmus :) herhalde 3000le dogum yaparım...
adete göre doğum olacak gibi bi kac gün fark sayılmaz dedi doktorum :) nst de de hareketli çıktı sanci yok...
2 ocakta gidecem bi daha ondan sonra haftada 2 kez son hafta 4 kez geleceksin dedi..
kanama olursa
su gelirse
bebegin hareketlerinde azalma olursa hemen arıyorsun dedi bakalım ne olacak cok merak ediyorum su an adete göre 37+6 usg ye göre 37+2 yim :) hayırlısı olan zamanda gelsin inşallah kızım
dun esimin arkadasinun bebegjji görmeye gittik bebek kolik olmus 2 ay Ağlamış su an tam 3. Aylık bakalm bizimki ne edecek cok merak ediyorum

Kızlar pek giremiyorum geçmişi okumaya çalışıyorum ama atladıklarim oluyor baş ağrısı sırt ağrısı ve dış ağrısı çekiyorum artık bebişim ağır geliyor zorlaniyorum nefes darlığı falan da oluyor elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor
Merve sanırım hala doğum olmamis annem de dün sordu biri var doğum yapacak ne oldu dedi 2015 i bekliyor bebis dedim

Butik bebe den alışveriş yapan var mı? Kapıda ödeme ile ürün almak istiyorum teslim tarihleri yazıyor yazan tarihler arası geliyor mu iki ürün alicam tarihleri farklı aralıklar da ayrı ayrı mi gelecek gelince sadece gelen ürünün ücreti mi ödenecek sorun yaşayan ya da memnun olan varmı??? organik pamuk yorgan İndirim de 39 tl onu alıcam kapıda ödeme için 50 tl yi geçmeliymis bir de yumuşak çıngırak alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…