2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gunaydinnn herkese guzel bi gun diliyorum dogum yapanlara gecmis olsun bebekleriyle mutlu bi omurleri olsun inşallah darisi bizim basimiza
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

Kızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.

Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür

Merhaba canim.ben sisli kolan internationala gidiyorum.doktorum meliz hanim.gayet memnunum.hastane standartlaro gayet iyi.muayene ücretleride hastaneye göre öyle uçuk diil.

Canım işin çok zor gittiğin özelde yeni doğannitesi var mı? Benim ilk tercih sebebim o açıkçası.

Stresini tahmin edebiliyorum canım, benim doktor bu hafta izinliymiş bu bile strese girmeme yetti, adam hep hastanede olsun istiyorum, hastanenin fiziksel şartları çok önemli, inşallah yeni doktor içine siner de atlatırsın hayırlısıyla.

Reactions: idL
Zor karar canım, inşallah hakkında hayırlısı olsun, kalbinin sesini dinle.

canım doktoru kocanı hepsini bi kenara bırak
sen kendini dinle, kimi istiyorsun kalben?
ona odaklan ve o doktora git bence...
en doğru karara böyle varırsın

Maşallah Gözünüz aydın cnm darısı bizlere inşallah sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi :)

Ben batı bahat Hastanesi ne Reşat beye gidiyorum ikitelli de cnm çok memnunum dört bebeğim Öldü erken haftalarda ve Reşat bey çok ilgilendi gitmediğim doktor hastane kalmamıştı yani hiç birinde bu ilgiyi görmedim tavsiye ederim :)

canım bende zaten annelere sinir oluyorum yoksa çocuk neticede, olmazsın inşaallah ben değilim çok dikkat ederim gerçekten gerekirse gittiğim yerde yemem içmem oğlumun peşinde dolaşırım
ayyy sinir oldum okurken tam da mevzu bu gamsız ilgisiz anneler sabrımı çok taşırıyor, ablamlarla konuşuyoruz onlarda benim gibi hep peşinde koşarlar çocuklarının biz niye rahat olamıyoruz o anneler mi iyi çocuklarının gözünde biz mi diyoruz hep, haksızlık başka kadının gamsızlığı yüzünden çocuğunun yaramazlığı yüzünden benim çocuğuma bana haksızlık yapılıyor benim sinirim bozuluyor
canım oğluma babannesi bakacak aslında kontrole deyip çıkabiliriz:)
haklısın canım uzağım artık istemiyorum kimseyi görmek
canım ya ben tek değilmişim okuyunca hiç şaşırmadım annem aynen öyle aynen ben çok üzülüyorum ama napalım elimizden gelmiyor bir şey maalesef benim annemde gurbette beni 20 günlük oğlumla bırakıp memlekete dönmüştü hiç unutmuyorum gelemedi sıkıya, üstelik ablam babam yalnız kalmasın diye taaa Alanyadan babamın yanına kalmaya gitmişti annem benim yanımda uzunca süre durabilsin diye, bu halde bile babamı bahane edip kaçtı benim annem resmen, şimdi doğumuma istemiyorum inan ne hastaneye ne evime gelmesin ihtiyacım yok kv ondan çok fedakarlık yapıyor bana
canım sende aynı durumdasın demek çok üzücü, benimde kv den yana şansım güldü eşimde de tık yok
yerim senin oğlunu koklaşın annesi bol bol
ama benim annem hepimize öyle senin ki farklı canım evlat ayrımı yapıyormuş
inşaallah bir an önce iyileşir dikişlerin kokla miniğini yerime
çok çok doğru canım haklısın
evet canım poposu oluyor bizim beyimizin o :)
canım ne güzel bir sözmüş o ...

amin amin diyorum duana
yerleşiyor annesi ben normal doğacağım o dr boşuna konuşuyor diyor :)
ahhh ahhh....
sorma canım bana da batıyor hem de çok batıyor susun artık ve beni şımartın artık ya
ooyyy ee o kadar hazırlık yapıldı olur canım eşin doğru demiş taksit taksit çıkarırsınız :)
Gecenin bu saatinde aklıma takılan şeye bakın:) soru şu ki hastanede gelenlere ne kolonyası ikram etsek limon, Yasemin, ıhlamur, çay?:)
canım senin hoşuna hangisi gidiyorsa o koku olsun
canım öyle doğru yazıyorsun ki yazdıklarını okurken beni yine anlamış diyorum hep :) evet ben güçlü durdukça millet telaş yapıyor kesinlikle rol çalıyorlar ama bu saatden sonra kim derse desin kızıcam yeter diye ablam patlama noktam oldu zaten :)

doğum hakkında içim o yönden rahat canım çok direndim ben sancıma bile gık çıkarmadım ama nasip işte dediğin gibi planlı değildi evet bende çatır çatır kesildim çok öpüyorum seni
canım şimdi kucağındadır bebeğin
gözün aydın canım
kötü olmuş canım ya haklısın sıkılmakta vardır bir hayır de belki bu dr çok daha iyidir
Canım işin çok zor gittiğin özelde yeni doğannitesi var mı? Benim ilk tercih sebebim o açıkçası.
var canım ama işte bizim endişemizde ondan birazda tek böbrekli olmasını kullanır mı özel hastane gereksiz yatırır mı bebeğimi diyoruz
Zor karar canım, inşallah hakkında hayırlısı olsun, kalbinin sesini dinle.
sağol canım kalbimde ses yok bomboş
canım doktoru kocanı hepsini bi kenara bırak
sen kendini dinle, kimi istiyorsun kalben?
ona odaklan ve o doktora git bence...
en doğru karara böyle varırsın

canım inan içimde ses kalmadı böyle ruh gibiyim sadece ağlamak istiyorum, ne isterdim biliyormusun devlette ki erkek dr un özel hastanede olmasını

Merhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlar bi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.

öncelikle tebrik ederim :) Allah anali babali büyütsün
Insallah hemen duzelir....Allah yardımcınız olsun canim

bebeğine maşaallah canım sana da çok geçmiş olsun

ben en basta o grup kurulurken dedim ne isimiz var surasi miss gibi diye de kimse dinlemedi oh iyi oldu onlara hahaaahhah

Gözün Aydın canım darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…