Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorumGunaydinnn herkese guzel bi gun diliyorum dogum yapanlara gecmis olsun bebekleriyle mutlu bi omurleri olsun inşallah darisi bizim basimiza
Merhaba canim.ben sisli kolan internationala gidiyorum.doktorum meliz hanim.gayet memnunum.hastane standartlaro gayet iyi.muayene ücretleride hastaneye göre öyle uçuk diil.Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Canım işin çok zor gittiğin özelde yeni doğannitesi var mı? Benim ilk tercih sebebim o açıkçası.Günaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçektenbebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!
Stresini tahmin edebiliyorum canım, benim doktor bu hafta izinliymiş bu bile strese girmeme yetti, adam hep hastanede olsun istiyorum, hastanenin fiziksel şartları çok önemli, inşallah yeni doktor içine siner de atlatırsın hayırlısıyla.Kızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
Zor karar canım, inşallah hakkında hayırlısı olsun, kalbinin sesini dinle.Günaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçektenbebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!
canım doktoru kocanı hepsini bi kenara bırakGünaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçektenbebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!
Maşallah Gözünüz aydın cnm darısı bizlere inşallah sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi :)Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.
Ben batı bahat Hastanesi ne Reşat beye gidiyorum ikitelli de cnm çok memnunum dört bebeğim Öldü erken haftalarda ve Reşat bey çok ilgilendi gitmediğim doktor hastane kalmamıştı yani hiç birinde bu ilgiyi görmedim tavsiye ederim :)Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Agladim ya cok duygsal annesinden ayrılmak istemiyooooookızlar bunu görmüşmüydünüz
inanılmaz bişe ya...
canım bende zaten annelere sinir oluyorum yoksa çocuk neticede, olmazsın inşaallah ben değilim çok dikkat ederim gerçekten gerekirse gittiğim yerde yemem içmem oğlumun peşinde dolaşırımŞu çocuğuna hiç bir şey demeyen annelere bende uyuz oluyorum. Bi sersemlik mi geliyor ne. Bende mi öyle olucam acaba diye endişeliyim.
Esin konusunda da kendi eşim den şüphelendim. Şimdi gircem diyor ama demek ikincide sallamayabilir beni
ayyy sinir oldum okurken tam da mevzu bu gamsız ilgisiz anneler sabrımı çok taşırıyor, ablamlarla konuşuyoruz onlarda benim gibi hep peşinde koşarlar çocuklarının biz niye rahat olamıyoruz o anneler mi iyi çocuklarının gözünde biz mi diyoruz hep, haksızlık başka kadının gamsızlığı yüzünden çocuğunun yaramazlığı yüzünden benim çocuğuma bana haksızlık yapılıyor benim sinirim bozuluyorşimdiki annelerin çoğu öyle canım dediğin gibi gamsız. dur aklıma geldi anlatıym
görümcem çocuguyla bize geldi bigün cocuk 2 yaşında falan
ben mutfakta yemek hazırlıyorum
bi içeri gectim gördüm ki çocuk yatak odama girmiş yatagın üstünde zıp zıp zıplıyor
komidinin cekmecelerini açmış ki orada iç çamaşırlarımız olur
görümcem hiç oralı değil
sinir tepeme cıkmış bi şekilde geri mutfaga döndüm
peşimden kaynanam geldi, ayyy yatak üstüne çıktı cekmecelerini falan actı diye bana anlatıyo gülerek
eee kadın alsana torununu ordan da bana anlatıyon pis pis gülerek
tabi düşün artık cinlerim ne kadar tepeme cıktıysa döndüm kaynanama ters ters baktım ben yaramaz cocuk hiç sevmem dedim.
anasıda diyoki yani görümcem cocuk engellenmemeliymiş çocugun zekası böyle gelişirmiş
yarabbim ya bide öğretmen kendi düşün artık
ulan diycektim ki git kendi evinde geliştir cocugunun zekasını benim evimde cocuguna sahip çık
cocugu vurmuş kırmış dökmüş saçmış hiç agzını açıpta oglum yapma dediğini duymadım
bu nasıl bi eğitimdir anlamıyorum
cocuga sınır yasak koyacaksın ki cocuk doğruyu yanlışı öğrensin değil mi ama.
görümcem öğretmen olmasına ragmen böyle yetiştiriyosa cocugunu normal ev hanımları nasıl yetiştirir bilemiyorum artık cocugunu
bide cocugu paylaşım duygusundan kadar uzak yetiştiriyo ki
çocuk herkesin oyuncagıyla oynar eder
kendi oyuncaklarını kimseyle paylaşmaz!!!
sözün özü şimdiki anneler hep böyle
bigünde kocamın arkadaşı geldi evli iki tane cocukları var
balkon kapısı açık ve cocuk gidip gelip balkona cıkmaya çalışıyor
bizim balkonun demir parmaklıklarıda bayagı bi açık araları yani cocuk rahatlıkla düşer ordan aşagı
ayyyy anası çene çalıyo habire ben kolladım çocugunu sürekli
anası çene çaldı ben onun çocuguna baktım düşünsene
hiç umrunda değil çocugu
çocuk kendini aşağı atsa ordan ayy işte dalgınlık saniyelik diycek
evet zaten saniyelik oluyo bu işler cene calacagına cocuguna ver dikkatini değil mi ama
böyle işte
ay bende ne doluymuşum böyle bu konuda anlattım rahatlatımmm
demem oki çocuktur bu yaramazlık yapar
ama anne olarak sen sahip çıkacaksın cocuguna heleki elin evinde
yapma etme diye sınır koyacaksın ki çocukta doğruyu yanlışı ayırt etsin öğrensin...
canım oğluma babannesi bakacak aslında kontrole deyip çıkabiliriz:)Ah canım yaa güyaa bizi düşünüyorlarda ama bizim nasıl bir psikolojiye sahip oldugumuzun farkında degiller.Bende eger kızımı birine bırakmak zorunda olmasam sessiz sedasız gidicem doguma.ilkinde sedyede sancı çekiyorum o arıyor ahh vahh yazıkkk bu arıyor daha dogmadımı sanki keyfimizden.Boşver sakin ol.
haklısın canım uzağım artık istemiyorum kimseyi görmektüh ya çocuk bu canım napcan artık bişi olmaz
ay saol canım nasıl yardımcı oldun bilemezsin :)
benim isteğim normal baştan beri sezeryandan ödü patlıyor zaten
ama işte dün doğum şekline karar vereceğiz diyence dr um korktum konuşmuştuk herşey yolunda diyordu zaten şimdiye kadar
inş çatım da musaittir
bu çatı ölçme işleri nasıl anlaşılıyor ona da kafam basmıyor hala
ayy seni rahatlatacaklarına daha da strese sokuyorlar öyle uzak dur valla şu son günlerini sukunetle geçir canım
her kafadan ayrı ses çıkınca insan ne yapacağını şaşırıyor
haklısın canım ben zaten kilolu doğmuşum kundağa sığmıyormuşum bebeğim de bana çekmiş demek
canım bebeğin yeri daraşman oldu artık sığmıyor iterek yer değiştiriyor çok normal
çok saol canım yaa oh çok sevimdim valla bu yazılanlara
canım ya ben tek değilmişim okuyunca hiç şaşırmadım annem aynen öyle aynenAaahNego ah seni öyle iyi anliyorumki. Herşey batıyor bu aralar ama hakli olarak. Benim durumunda kritik. Her hafta su miktarı değişiyor. Gecen hafta sıfıra yakin suyla Dr m risk alarak bit hafta bekleyelim eğer boyle devam ederse sezeryan alırım dedi. Tabi bu arada hic yorulmamam ve hareket etmmm gerekmiyor. Annemi aradım durum boyle gel dedim. Sırf annenin akli kalmasın diye bavamda gelsin dedim ki yaninda uzanamiyorum oturamiyorum. Annem geldi Dr gittim ve ne hikmetse suyumuz biraz artmış Dr da bi hafta daha bekleyelim böyle giderse normal dogururdun dedi. İlki de normal di. Ama annemi aldi bir telaş yok ben bu kadar burada naparim çok var daha çocuklar evde kaldı . çocuk dediğinde biri 24 biri 18 yasında iki erkek kardeş. Diyemiyorum ki benim sadece doğum anında değil simdi sana ihtiyacım var. Diyemiyorum hep onun bana anne sefkatiyle yaklaşmasıni beni anlamasını bekliyorum. Ama nerde. Gelelu iki uç gün oldu. Es dost yıllardır görüşmediği kişilere ziyarete gidiyor. Bugunde gitti yemege kaldilar benim kiz evde ne yer napar demedi. Kocam olmasa napardim bilmiyirum. rabbim binlerce kez razi olsun. Oğluma banyo yaotircam dedim esin yaptırsin ya diyor. Bazen diyorum ki acaba üvey evlatmiyim. Ya başkalarına bakıyorum anneleri kızım canım otur kalkma der her isini görür. Benim ki bi yemek yapıp ev supurecek minnetle yapıyor. Aynı şeyleri ilk doğum da da yassmistim bu sebeple çok dua ettim Allahım yardim et kimseye muhtaç etme diye ..... Böylesi daha hayirliymis galiba.
canım sende aynı durumdasın demek çok üzücü, benimde kv den yana şansım güldü eşimde de tık yokAh canım kendimi gördüm sende. Çok şükür ki Rabbim sanada iyi bi eş vermiş. Bi kanadı kırsa da Rabbim başka kanat takıyor demekki.
Bgn bi akrabayla konuşuyorum eş tarafından ki iki saate buradalar isteseler fırını siliyorum yağçözle diye. Sana zararlı yapma diyor. Diyecektim yapma diyene kdr millete de de gelsin yapsınlar. Icime attım yani. Temizlikçi çağıracam diyorum bi Allah ın kuluda biz gelelim ne gerek var demedi. Ztn çalışıyorsun ya verirsin parasını modunda millet. Bebeğe ne kdr masraf ettik haberleri yok
yerim senin oğlunu koklaşın annesi bol bolSlm kızlar bız bugun 5gunluk olduk oglusum akıllı akıllı ama cok tatlı teyzelerı yıyesım gelıyor masallah deyımsızde dogurun ıns hep beraber tatlılıklarını paylasalım gazlarını falan ay kızımda topıgın en gec doguranları arasındaydm sımdı ılklernden o zaman kendımı beklıyordum sımdı sızın dogumunuzu :) artık burada bebısler dogunca sancıları agrıları degıl cennet kokuları paylasacagz :)bende baya toparlandm yarn jınekologum da kontrolum var oglumunda ısıtme testı falan bakalım cıkmısken altı gunluk tekrar topuk kanı verelım salı bı daha cıkmayalım dıyorum ama bakalım ... Bu arada benm kızımda cok asırı kanamam olmustu bunda o kadar cok degıl hasta bezı ılk uc gun lazım oldu daha cok doktor dogum sonrası bı toz ıcırdı cır cır ıcın yardımcı oldu :) resmen cır cırdan bı hal oldum ...hasta bezı ılk ıkı gun sonra prıma kızımın bebek bezınden kullandm 4 numara .. 4.gun ıtıtbarylede gece pedıne gectm en ucuzlarndan aldm stok sık sık degısıyorum a101den falan aldm... Baska sıze tavsıyem pıjamayı mutlaka ıkı koyun benm ılk pıjamama cıktı zaten bol yedegım vardı.... Eve karnınızı gelınce mutlaka normal dogumsa sarın ben hala sarıyorum termal kemerm vardı ınce korse ustıune onu sardm ama normal korsede gorur ısınızı hem sıcak tutuyor hemde karın sancısı cok olmuyor..benm belım cok agrıdı bıde hala arada yel dedıklerı sol kalca agrım var ıns gecer cok konustum... Bu arada gogus uclarm acıyo ama oyle cekılmıcek gıbı olmadı sogan bende ıse yaramaddı bebegmede hametan pısık kremı kullanyrm memnunum prıma 2numara almıstım cok ıyı yapmısım belınden tasmmıyor ... Sızı sevıyorum dogum hıkayemı yazmaya cesaretm yok daha sadece oglumu yasıyorum su an
ama benim annem hepimize öyle senin ki farklı canım evlat ayrımı yapıyormuşCanım ya insan bu haldeyken azıcık da olsa nazlanmak istiyor. Hele anneye. Ama bizde yok maalesef. Kizkardedim hamileyken her gün gidip halini soramiyorum diye uzuncabbir süte getirip evde bakmıştır. Ki riskli bir durum yoktu. Yataktan çıkarmamışti . iste bunları görünce çık üzülüyorum biseyde diyemiyorum.
inşaallah bir an önce iyileşir dikişlerin kokla miniğini yerimeHayırlı geceler, nasılsınız? Inşallah herkes iyidir. Biz 16 günlük olduk. Kizimin bu kadar çok zamanımı alacagini hic dusunmemistim ama o kadar güzel ve masum ki başından ayrilamiyorum. Sizlerinde böyle güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ilk günlerde kızım sarılık oldu, bir gece hastanede yattık ışın tedavisi gördü ama şimdi daha iyi çok şükür. Benimde hala dikislerim iyilesmedi sanırım bir süre daha oturmakta zorlanıcam. Alıntı yapamıyorum cok zamanım olmuyor kusura bakmayın olur mu?
Doğum yapan arkadaslara da hayırlı olsun, Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.
Kızım acikti simdi onu doyurayim inşallah tekrar yazmaya calisicam. Allaha emanet olun.
çok çok doğru canım haklısınBazi anneler kizlarini evlendirdikten sonra onlari el gibi görüyorlar sanirim.
evlatlarina yapacaklari fedakarliklar zorlarina mi gidiyor nedir.
Senin durumun icin soylemiyorum ama herkes cocuk doguruyor fakat herkes anne olamiyor ne yazik ki!!!
evet canım poposu oluyor bizim beyimizin o :)kızlar sizinde bıdığınız karnınızın bir tarafında toplanıyormu ? ne bileyim sanırım poposunu yada ayağını dayıyor karnımın sol tarafına göğsüme doğru ama o kdr çok dışarı bastıyorki tüm gücüyle resmen göbeğim yamuluyor,yamuk dol tarafı saga göre 10 cm dışarda gibi tipsiz bir göbek oluyorr
canım ne güzel bir sözmüş o ...aslına bakarsak kızlar sanırım Allahtan gayrı evladında olsa kimseyi aşırı sevmeyeceksin,bazen insan öz ve öz annesinden babasından yada kardeşinden sevgi göremediği gibi kendi doğurduğu evladından da çok büyük darbe görebiliyor,geçen yine bir söz duydum,hamile kalırsın kanını emer,doğar canını yer,ölürsün malını yer
biz 3 kardeşiz annem kabul etmesede abimi sanki daha çok severdi,18-20 yaşındayken,askere hakakriye düştü diye annem üzüntüsünden ani kulak kaybından 1 ay hastane de yattı,abim izne geldi 1 gün evdeyse geri kalan 10 günü gitti sevgilisinde geçirdi,askerden geldi zaten hemen evlendi,şimdi 4 yıl oldu ailesinin kapısı çalmıyor,bayramda bile aramıyor küss,buda işte bir evladın anaya olan hareketi,demekki bir bazen ailelerde sevgi veremiyor evlatlarda malesef, dilerim Allahtan hayırlı salih saliha evlatlar nasip etsin bizlere,sevip saysınlar,ağızlarından 1 kere bile öff duymamak dileğiyle,hayırlı anne ler babalar olalım,hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
yerleşiyor annesi ben normal doğacağım o dr boşuna konuşuyor diyor :)iyi geceler herkese kızım anamı ağlattı bu akşam vajinama bıçaklar saplıyor sanki içeriden çatlıyor orası gibi çok değişik bir his nefessiz bırakıyorum acaba yerleştiği için mi bu acılar
bu gün bu kız ne ara uyudu bilmiyorum tüm gün aktifti maşallah hiç uyumadı sanki
ahhh ahhh....Rahat kadinlar cok var ya umursamiyirlar,, tabiki cocugu cok sikmayacaksin ama başıboş ta birakmiyacaksin herseyi yerli yerinde yapacak iki senedir oglumun dolabinin ustunde guzrl bi pepee resmi vardi hic birsey olmamisti bigun bi ark. Cocugu geldi kadin rahat oturuyor icerde bi cocuguna bakma yok umursamiyor birde baktik cocik sepeti bosaltmis ustune cikip resmi alip yirtmis oglum ne kadar uzulmustu
sorma canım bana da batıyor hem de çok batıyor susun artık ve beni şımartın artık ya
Yes yes yes çooook güzel yazmışsın canım. @babyforwe bende buna benzer şeyler söyleyecektim.
Ne olur hemen pes etme.
Ama bu doktorlara da artık kızmıyor değilim. Kimse risk almıyor. Halbuki doğum esnasında detaylı takip, uğraşma ile riskler kontrol altına alınabilir.
Ama riskli olur diyorlar annelere hemen, korkutuyorlar. Sen riskleri kabul edersen olur!
E ben bilmem etmem, nasıl illede ben böyle istiyorum diyebilirim.
Offf amaan yine bağladım konuyu kendime helal olsun
Evet @Mrssuperfine canım çook haklısın, çok içimi rahatlatıyorsun yazdıklarınla. Evet lafa gelince diyorum, sağlık sıhhatli olsun da nasıl olursa olsun diye. Ama senin yazış biçiminden sonra gerçekten öyle düşünüyorum
Şu da bir gerçek ki normal doğum; annenin olduğu kadar kadar bebeğinde hakkı.
Ben bu hakkı onun elinden bilerek alıyorum diye suçluluk sanırım benimki biraz
Annesi ilgilenmeyen çocuklar hakkında bir şey diyemeyeceğim. Demeyeyim yani.
@minione başka bir konuyla ilgili demiştin ama aynen katılıyorum sözlerine, dualarına. Hayırlı salih,saliha evlatlarımız olsun ve bizlerde hayırlı, evlatlarımızında razı olduğu hayırlı anne babalar olalım inşallah.
Öyle bir ruh haline büründüm kim ne derse feci batıyor yahu
Bu çok kötü bir şey ama.
Hamile olmasaydım da bu lafa bu kadar sinirlenir miydim diye düşünmeye çalışıyorum.
Hayırlısıyla atlatalım eflalim doğumlarımızı, lohusalıklarımızı.
Geçmeyecek gibi bu günlerrrr
ooyyy ee o kadar hazırlık yapıldı olur canım eşin doğru demiş taksit taksit çıkarırsınız :)Bugünde yaniii sabahtan kimse yoktu buralarda, sonra dünya kadar yazılmış
@Girlboymom kokla oğluşunu bizim için, mmmm ohhhh mis gibiNeyse en geç 1 ay içinde hepimiz aynı şeylerden bahsedeceğiz inşallah
Nihayet hastane süslerinin valizlerini hazırladık. Evet valiz-ler-.
Çok utanıyorum devasa 2 valizimiz var en büyük boySadece süsler için, dağıtılacaklar için
Ayrıca bir valiz benim, bir valiz de Mustafa'nın. neyse ki onlar normal boy.
Eşimle son konulacakları da koyup kapattık. Utanıyorum diyorum, birde su şişeleri hazırladık, onlar valizde ezilirler diye eşim karton koliye koyalım dedi.
Dedim gülerler adama 2 devasa valiz 1 koli. Eşimde bir gün önce gideceğiz nasılsa süslemeye taksit taksit çıkaracağız yukarıya diyor
Evet çok saçma ama süslenmiş halini hayal edince geçiyor kötü duygularım
canım senin hoşuna hangisi gidiyorsa o koku olsunGecenin bu saatinde aklıma takılan şeye bakın:) soru şu ki hastanede gelenlere ne kolonyası ikram etsek limon, Yasemin, ıhlamur, çay?:)
canım öyle doğru yazıyorsun ki yazdıklarını okurken beni yine anlamış diyorum hep :) evet ben güçlü durdukça millet telaş yapıyor kesinlikle rol çalıyorlar ama bu saatden sonra kim derse desin kızıcam yeter diye ablam patlama noktam oldu zaten :)eflalim çocuktur bazen Peşinde koşmak bile yetersiz oluyor anneler rahat rahat bi Çay içemiyor ama Gamsız annelere ben de gıcık oluyorum( bir de kendi evlerinde çocuklarını kıpırdatmayıp misafir evinde azmasına izin Veren ikiyüzlü anneler hepten çıldırtıyor, allah sabır versin.. Azıcık uyanık olan da bizim çocuklarımız olsa keşke:) çok geçmiş olsun..
Valla sen Telaş yapmadıkça millet telaş yapıyor ya da seni telaşlandırmaya çalışıyor, bana da nasıl döncen ne yapıcan ne edicen diyorlar önerin yardımın yoksa sus alala:)) ah vah nasıl doğuracan diyen bile var, özel bi teknikle doğuracam :)) olacak işte bi şekilde:)
Böyle telaşlı insanlara Sancı zamanında haber vermemek en iyisi, hamileden rol çalıyorlar yoksa kendileri telâşlanıp..
Bir de sen sakin kaldıkça insanlar kendi endişelerini ortaya çıkarıyor sen de sakin kalma.. Kv ne anne ben yokken Oğluma iyi bakarsın di i akşam sütü vs dersin:) bakacağını bilsen bile Aklım burda vs.. Eşine ilki gibi sor olmaz inş nasıl olacak iki çocuk vs de senden rol çalmalarına izin verme.. Onlar konuşsun seni sakinleştirmek için :))
Eşinin de yanına girmemesini Anlıyorum ne de olsa ilkini biliyor:))
Sağol eflalim, bence her şey doğurana kadar.. Bi kadın doğurduktan sonra doğum şekliyle pişman olmamalı çok üzülüyor sonra benim ablamın biri de sezaryan yaptı doktorun risk olabilir önerisini kabul etti ve şimdi çok pişman.. Doktor beni normal doğuramadı diyor arada ben de normal doğurmayı denemedim ki diyor kendini yiyor . Ama doğum bittikten sonra amaç bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak, sen oğluşunu almışsın ya en doğru doğum şeklini yapmışsın hiç üzme kendini.. Normal doğuranlar çatır çatır doğurdum diyor sezaryanlılar da bebeğini kurtarmak için çatır çatır kesiliyorlar, herkes ana:) bir de senin oğluşun gelmek istediği zamanı kendi seçmiş, Planlı bi sezaryan olmamış yani siz ana oğul ve doktor elinizden geleni yapmışsınız hiiiç üzülme:)
Ben bu saatten sonra beni bayıltın diywceğim doktorlara:)))
Benim bi akrabam da çocuğu ile bize ya da anneme gelir ve çocuk Bendeki hiçbir şeyi yemez:) annesi de bana emrivaki "ona x sipariş et" der gıcık oluyorum:)) mesele dışarıdan sipariş etmek vs değil benim akrabam çocukları da severim ne istiyorsa Yesin yavrum ama aynı kadın kendi evinde asla çocuğuna sipariş verdirmez ne varsa yiyeceksin der, umursamaz.. Yani dışarıda her şeyi yapsın istesin bir şey demeyip etmeyip evinde zerresini yaptırmayanlara sözü geçen annelere gıcık oluyorum mesela bazı çocuklar anne sözünü hiç dinlemiyor kadın Peşinde gezse fayda etmiyor onlara bir şey demem Allah kolaylık bersin :)
Ah ah diyorum karnımda can var diye susuyorum :) ama çok Haklısın
Rabbim sağlıklı akıllı ahlaklı Edepli çocuklar nasip etsin inş hepimize .. :)
canım şimdi kucağındadır bebeğinkızlar hepinizden dua bekliyorum bu ana kadar aile gibi olduk en cok sıkıntılarımızı hep beraber çözmeye çalıştık mutluluğumuzda üzüntümüzüde hep beraber yaşadık hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız ben 8 de bebeğimi almaya gidiyorum teyzeleri bize dua edin sağ salim evladımı kucagımı almaya nasip etsin rabbim benimde dualarım tüm annelere hepinizi kocaman öpüyorum
gözün aydın canımKızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
kötü olmuş canım ya haklısın sıkılmakta vardır bir hayır de belki bu dr çok daha iyidirKızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
var canım ama işte bizim endişemizde ondan birazda tek böbrekli olmasını kullanır mı özel hastane gereksiz yatırır mı bebeğimi diyoruzCanım işin çok zor gittiğin özelde yeni doğannitesi var mı? Benim ilk tercih sebebim o açıkçası.
sağol canım kalbimde ses yok bomboşZor karar canım, inşallah hakkında hayırlısı olsun, kalbinin sesini dinle.
canım doktoru kocanı hepsini bi kenara bırak
sen kendini dinle, kimi istiyorsun kalben?
ona odaklan ve o doktora git bence...
en doğru karara böyle varırsın
öncelikle tebrik ederim :) Allah anali babali büyütsünKizlar bugun dogum yaptim epidural sezeryan oldu..oglumun ilk aglamasini duyum kokladim cok guzeldi..ama epidural okadarda hissedilmeyen bsy degilmis onu anladim..oglimun solunum sikintisi varmis kuvezde su an bikerecik kokladim..dua edin bize..allah hepinize saglikla nasip etsin..
Merhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlarbi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.
ben en basta o grup kurulurken dedim ne isimiz var surasi miss gibi diye de kimse dinlemedi oh iyi oldu onlara hahaaahhahbu arada face grubu karıştı kızlar ya şaka gibi valla
bir çoğunuz gerçi oraya hiç girmiyorsunuz
bende çok girmiyorum ama bildirim geldikçe ara ara yıne yazarım yoklarım
ben burayı daha çok seviyorum açıkçası,bana daha samimi geliyor kendimi daha rahat hissediyorum burada
whats up la falanda asla uğraşamam yeri geliyor bıt bıt ablam zırt pırt bişi yazdıkça bile o bildirim sesi geldikçe sinirlerim hopluyo,grupsal konuşmaya vakit ayıramam sanırım
şuan face in karışma sebebi,reklam veren bikaç kişiye izin verilmiş gruba girmesi için,250 kişi varmış nerdeyse kimisi kasım kimisi aralık ocak şubat annesi,kimisi eşi ile ortak face kullanıyor ,buna çok sinirlenen olmuş velasıl gruptan atılan,kendi isteğiyle çıkan çok kişi oldu,kalpler kırıldı,halbuki hepimiz hamileyiz sonuçta,sorular soruyorz,ha aralık ha ocak ne bileyim bana saçma geldi bu ayrım olması,bakalım ne olcak bu işin sonu
Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Canm bana da yaptilar dun muayene bende dusundum acaba kanar mi falan diye ama kanamam olmadi cok sukurSagolun kızlar hala dogum yapmadim dun ara ara gelen nişan sonrasi hala sancim yok..
Dr.um cati muayenesi sonrasi olmustur dedi ama yine de belli olmaz..Ocağı beklese bari bebis..
Valla hic ses yok merveden bende merak ediyorum onuMerve ne yaptı acaba bugün gidecekti doktora öğleden sonra demişti