- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.619
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İstanbul avrupa yakasındayım acaba bana memnun olduğunuz hastane ve doktor adı verebilir misiniz? Hamileliğimin başındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Ne kadar günde geldi canim benimde hoşuma gitti bu bende mi alsamkızlar geldi çikolatamız hem ucuz hem özel hemde taptaze bayıldım valla bundan iyisi can sağlığı
Eki Görüntüle 1350038 Eki Görüntüle 1350039 Eki Görüntüle 1350040 Eki Görüntüle 1350041
Kızlar canım çok sıkkın doğuma sayılı günler kala doktorum hastane değiştirdi. Cuma günü yeni hastaneye gittik doktorumuza ama şimdiyr kadar gittiğim hastaneyle hiç alakası olmayan bir hastane. Aletler çok kötü, çalışanların tavrı, odalar vs.. hiç içime sinmedi. Birde bizim doktorumuza poliklinik muaynesi falanda vermişler yeni gittiği hastanede. Yani aradığımda telefonla ulaşamama ihtimalimde var.
Şimdi mecbur kalarak eski hastanemden başka bir doktora randevu aldım. Ne şansızım ya. Paçalarımdan stres akıyor resmen 3 gündür
Merhaba annisler bu aralar pek giremiyorum.hic halim yok,dunden beri acayip rahatsiz etti beni kizin.bugünde acayip derece karnim agriyo hastalancakmisim gibi agri kesici içtim.anca kendime geldim.
Sabah kontrolumuz vardi çok şükür silinti yok agrilari duyunca doktor sancidan şüphelendi ama nst de sanci cikmadi çok şükür.2400 gr olmuş kizim.hata payi olduğunu sayalim 2200 falandir dedi en kotu 2500 olsa bile yeterr dedi simdi alir kilo falan dedi.ama bana mantikli gelmedi gazi bebislrin masallahi var yani su ana kadar almışlar bi silinti olmazsa erken falan dogmazsa yine bayagi alir.bu arada grip oldum maalesef durdum durdum turnayi gözünden vurdum.doktor bu hic iyi olmadi dedi ama napim yaa oldu iste.disarda isim vardi onu bile zor hallettim karin agrisindan yatiyorum şimdi.
İnşallah kotu haberler yoktur.varmi doğum falan yapan geçmişi okumaya bile mecalim yok.
Merve ne yaptı acaba bugün gidecekti doktora öğleden sonra demişti
kizlar ya dogumdan önce sacimi kestirmek istiyorum ama kuaforum inat etti kesmem benim ole inanclarim var dogumdan sonra keselim dedi.ben d bole seylere inanmam aslinda ama kafam karisti
canim bende bu olayla duydum hamileligimin ilk aylarinda bende kestirdm sacimi.hamilelikte sac kestirmek bebgin ömrunu kisaltirmis.aslinda bi alakada kuramadm yaniaaa noluyoki kestirince ben 10 gün önce kestirdim uçlardan 1 parmak alıp yanalra kat verdi
hiç de duymadım öyle bişi
canim bende bu olayla duydum hamileligimin ilk aylarinda bende kestirdm sacimi.hamilelikte sac kestirmek bebgin ömrunu kisaltirmis.aslinda bi alakada kuramadm yani
cnm kestrmişin ztn onceden bnce bşy olmz Allahın izniyle .canim bende bu olayla duydum hamileligimin ilk aylarinda bende kestirdm sacimi.hamilelikte sac kestirmek bebgin ömrunu kisaltirmis.aslinda bi alakada kuramadm yani
BEnde 1 ocak doğumluyum bakalım ne olacak ....2 ocakta gelirse daha iyi olur kandil hürmetine Rabbim hsyırlısıyla sağ salim bi gelse bebiklerimiz:))sanırım doğurdu gerçi tam gününün bitmesine 5 gün var,ben hep onu merak ediıyorum en son tarih 19 ocak gözüküyor ya benm,normal doğum yapsam o tarihi çok geçme ihtimali varmı ya,20 yide geçmesin,oğlak olsa keşkee ana oğul burcumuz aynı olsa
Hayırlı olsun oh mis gibi yavrunu kokla doya doya bak sev darısı başımızaKızlar mrb doğum Yaptım kurtuldum ben darısı sizlere