2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım Allah'ın işi işte normal ultrason günü de o zamana denk geliyor.hakkımızda hayırlısı böyleymiş.sağlıkla gelsin yavrularımız

Insallah canim ya herseyden onemlisi hayirli evlat

Teşekkürler ben o kısmı atlamışım sanırım okurken çok teşekkür ediyorum tekrar ben de başlayayım hemen

Yes yes yes çooook güzel yazmışsın canım. babyforwe bende buna benzer şeyler söyleyecektim.
Ne olur hemen pes etme.

Ama bu doktorlara da artık kızmıyor değilim. Kimse risk almıyor. Halbuki doğum esnasında detaylı takip, uğraşma ile riskler kontrol altına alınabilir.
Ama riskli olur diyorlar annelere hemen, korkutuyorlar. Sen riskleri kabul edersen olur!
E ben bilmem etmem, nasıl illede ben böyle istiyorum diyebilirim.
Offf amaan yine bağladım konuyu kendime helal olsun

Evet Pinking Tree canım çook haklısın, çok içimi rahatlatıyorsun yazdıklarınla. Evet lafa gelince diyorum, sağlık sıhhatli olsun da nasıl olursa olsun diye. Ama senin yazış biçiminden sonra gerçekten öyle düşünüyorum

Şu da bir gerçek ki normal doğum; annenin olduğu kadar kadar bebeğinde hakkı.
Ben bu hakkı onun elinden bilerek alıyorum diye suçluluk sanırım benimki biraz

Annesi ilgilenmeyen çocuklar hakkında bir şey diyemeyeceğim. Demeyeyim yani.
minione başka bir konuyla ilgili demiştin ama aynen katılıyorum sözlerine, dualarına. Hayırlı salih,saliha evlatlarımız olsun ve bizlerde hayırlı, evlatlarımızında razı olduğu hayırlı anne babalar olalım inşallah.

Öyle bir ruh haline büründüm kim ne derse feci batıyor yahu
Bu çok kötü bir şey ama.
Hamile olmasaydım da bu lafa bu kadar sinirlenir miydim diye düşünmeye çalışıyorum.
Hayırlısıyla atlatalım eflalim doğumlarımızı, lohusalıklarımızı.
Geçmeyecek gibi bu günlerrrr

Bugünde yaniii sabahtan kimse yoktu buralarda, sonra dünya kadar yazılmış

@Girlboymom kokla oğluşunu bizim için, mmmm ohhhh mis gibiNeyse en geç 1 ay içinde hepimiz aynı şeylerden bahsedeceğiz inşallah

Nihayet hastane süslerinin valizlerini hazırladık. Evet valiz-ler-.
Çok utanıyorum devasa 2 valizimiz var en büyük boy Sadece süsler için, dağıtılacaklar için
Ayrıca bir valiz benim, bir valiz de Mustafa'nın. neyse ki onlar normal boy.
Eşimle son konulacakları da koyup kapattık. Utanıyorum diyorum, birde su şişeleri hazırladık, onlar valizde ezilirler diye eşim karton koliye koyalım dedi.
Dedim gülerler adama 2 devasa valiz 1 koli. Eşimde bir gün önce gideceğiz nasılsa süslemeye taksit taksit çıkaracağız yukarıya diyor
Evet çok saçma ama süslenmiş halini hayal edince geçiyor kötü duygularım

eflalim çocuktur bazen Peşinde koşmak bile yetersiz oluyor anneler rahat rahat bi Çay içemiyor ama Gamsız annelere ben de gıcık oluyorum( bir de kendi evlerinde çocuklarını kıpırdatmayıp misafir evinde azmasına izin Veren ikiyüzlü anneler hepten çıldırtıyor, allah sabır versin.. Azıcık uyanık olan da bizim çocuklarımız olsa keşke:) çok geçmiş olsun..

Valla sen Telaş yapmadıkça millet telaş yapıyor ya da seni telaşlandırmaya çalışıyor, bana da nasıl döncen ne yapıcan ne edicen diyorlar önerin yardımın yoksa sus alala:)) ah vah nasıl doğuracan diyen bile var, özel bi teknikle doğuracam :)) olacak işte bi şekilde:)
Böyle telaşlı insanlara Sancı zamanında haber vermemek en iyisi, hamileden rol çalıyorlar yoksa kendileri telâşlanıp..
Bir de sen sakin kaldıkça insanlar kendi endişelerini ortaya çıkarıyor sen de sakin kalma.. Kv ne anne ben yokken Oğluma iyi bakarsın di i akşam sütü vs dersin:) bakacağını bilsen bile Aklım burda vs.. Eşine ilki gibi sor olmaz inş nasıl olacak iki çocuk vs de senden rol çalmalarına izin verme.. Onlar konuşsun seni sakinleştirmek için :))
Eşinin de yanına girmemesini Anlıyorum ne de olsa ilkini biliyor:))

Sağol eflalim, bence her şey doğurana kadar.. Bi kadın doğurduktan sonra doğum şekliyle pişman olmamalı çok üzülüyor sonra benim ablamın biri de sezaryan yaptı doktorun risk olabilir önerisini kabul etti ve şimdi çok pişman.. Doktor beni normal doğuramadı diyor arada ben de normal doğurmayı denemedim ki diyor kendini yiyor . Ama doğum bittikten sonra amaç bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almak, sen oğluşunu almışsın ya en doğru doğum şeklini yapmışsın hiç üzme kendini.. Normal doğuranlar çatır çatır doğurdum diyor sezaryanlılar da bebeğini kurtarmak için çatır çatır kesiliyorlar, herkes ana:) bir de senin oğluşun gelmek istediği zamanı kendi seçmiş, Planlı bi sezaryan olmamış yani siz ana oğul ve doktor elinizden geleni yapmışsınız hiiiç üzülme:)
Ben bu saatten sonra beni bayıltın diywceğim doktorlara:)))

Benim bi akrabam da çocuğu ile bize ya da anneme gelir ve çocuk Bendeki hiçbir şeyi yemez:) annesi de bana emrivaki "ona x sipariş et" der gıcık oluyorum:)) mesele dışarıdan sipariş etmek vs değil benim akrabam çocukları da severim ne istiyorsa Yesin yavrum ama aynı kadın kendi evinde asla çocuğuna sipariş verdirmez ne varsa yiyeceksin der, umursamaz.. Yani dışarıda her şeyi yapsın istesin bir şey demeyip etmeyip evinde zerresini yaptırmayanlara sözü geçen annelere gıcık oluyorum mesela bazı çocuklar anne sözünü hiç dinlemiyor kadın Peşinde gezse fayda etmiyor onlara bir şey demem Allah kolaylık bersin :)

Ah ah diyorum karnımda can var diye susuyorum :) ama çok Haklısın
Rabbim sağlıklı akıllı ahlaklı Edepli çocuklar nasip etsin inş hepimize .. :)

kızlar hepinizden dua bekliyorum bu ana kadar aile gibi olduk en cok sıkıntılarımızı hep beraber çözmeye çalıştık mutluluğumuzda üzüntümüzüde hep beraber yaşadık hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız ben 8 de bebeğimi almaya gidiyorum teyzeleri bize dua edin sağ salim evladımı kucagımı almaya nasip etsin rabbim benimde dualarım tüm annelere hepinizi kocaman öpüyorum

Hadi ALlah yardimcin ols
Kolay dogumlarin olsun
sag salim bebegini kucagina al insallah
buraya mutlu dön
iyilik haberlerini bekliyor olacagiz
kuzucugun saatler sonra kucaginda
bizim yerimizede öp kokla :)
Hadi hayirli dogumlar....

bayanlar
benim bacak aram ağrıyor,,, yani böyle squat falan yaparsınız yada bacaklarınızı fazla zaman açık tutarsınız ya,, öyle bir ağğrı var,, birde kalçalarım her yürüdüğümde sanki et kopmuş gibi oluyor,,,,
birde yatakdan kalkamıyorum artık kesinlikle,,,sabah sabah 5 dakika cebelleşdim yatakdan kalkıcam diye,,
acaba fazla yürüdüm ondan mı??
bebek aşağıya indi ondan mı???

hiç korkma benimde 3160dı 2 hafta önce çok kilolu dedi bana da 4 kilo üzerinde doğar dedi ve kendini daha kolay iter çabuk doğar dedi 4500grma kadar normal doğurabilirsin dedi bana
Benimki de 2 hafta ileride ama doktor böyle giderse omuz takılması gibi sorunlar olmaması için normal önermem dedi Sezaryenci doktora mı denk geldim yoksa...

Sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallah, çok heyecanlanıyorum her doğumda, kendimkinde bayılcam sanırım

Canik saglucakla evinize donersiniz bebeginizle insallah

Evet canim büyük ihtimal yürüyüşten kaynaklanıyor
Artik çok yurumemeye calis

Sagolun kızlar hala dogum yapmadim dun ara ara gelen nişan sonrasi hala sancim yok..
Dr.um cati muayenesi sonrasi olmustur dedi ama yine de belli olmaz..Ocağı beklese bari bebis..

Canım burada çok okudum çatı sonrası aprısı Nişanı kanaması olan, belki de Ondandır ya da bebek gelmeye hazırlanıyordur inş sağlıkla gelirler :)

Canım çatı muayenesinde kalmamak Lazım kendimizi ama dürüst olmak gerekirse ben de hiç yaptırmadım hehehe :))) korkuyorum:)
Çatının dar OLDUĞUNU söylemez herhalde, evhamlı her şeye müdahale eden bir çift gibi gözükmeyin ama taleplerini net bir şekilde sor ve sezaryan gerekmedikçe normal doğuma hazırlandığını ilet doktoruna inş gönlüne göre olur.. Biz ilk zamanlar hep beneğe bir şey oldu mı diye korkuyor ama başka doktorlara gidiyorduk:)) kendi doktorumuz bizi pimpirikli çift diye işaretleyip sezaryana almasın diye:) doktorlar biraz da hastayla ailesiyle vs uğraşmak istemiyor, ne talep ettiğini bilen güçlü anne baba olarak karşısına çıkmak Lazım :) heee biz karı koca öyle değiliz doktoru kaldırıyorduk:))

Canım muhtemelen kasılma yaşıyor olabilirsin benek toparlanıyor sonra gevşiyor karın sertleşiyor ama normal.. Anne aç yorgun veya günlük düzeninin dışına çıkmışsa vs de oluyor.

Hehe çocuklar da çok güzelmiş :)) iki kazık:)))
Valla Allah kolaylık versin insan yine elin yaptığını el diye hazmefiyor ama ailesinin yaptığı çok sor.. Ben okudukça şaşırıyorum benim annem 65 Yaşında ahı gitmiş vahı kalmış hala daha bana eşime yeğenlerime çocuklarına damatlarına bebek muamelesi yapar(
Allah Razı olsun nin kez ondan o bana nasış merhamet etripse Rabbim de ona etsin diye dua ediyorum hep... Allah size güç kuvvet versin Muhtaç etmesin inş..

Ohhh kavuştun bebeğine :) yanına arkadaş istersin tabi:) inş canım hepimiz sağlıkla alalım da bebeklerin gazından uykusundan bahsedelim hehehe:)) bir de pişik mi ki krem kullanıyorsun yoksa önlem Amaçlı mı? Ayrıca annenler döndü mü? :)

Canım çok geçmiş olsun prensesine ama her bebek oluyor galiba ( sana da çok gecmiş olsun bol sütün olsun bebeğinin tadını çıkar kokusunu içine Çek bizler için de:)

Bemim sağ tarafımda bebek toparlanıyor karnım uçak gibi bazen de Gülle gibi yamuk yumuk şişiyor :)) çok normal bir de eli kolu aynı değil kesinlikle sopası topuklu ayakkabısı var bu Kızın diyorum resmen batırıyor oyuyuor etimi :))

Eşleri hamileyken erkeklere ne oluyor anlamıyorum.
Onlar da tripcan oluyorlar canım :))) eşim bana doğur da bel ağrılarından kurtulayım diyor kendi çektiği bel ağrılarından :)) bizlerle birlikte onlar da hamile kalmış oluyorlar!

Gecenin bu saatinde aklıma takılan şeye bakın:) soru şu ki hastanede gelenlere ne kolonyası ikram etsek limon, Yasemin, ıhlamur, çay?:)

Ben limon derim ferah ve hafif oluyor, ama sen en sevdiğin kokuya karar ver çünkü doğum sonrası hassas ve duyarlı oluyorsun keskin kokular seni rahatsız edebilir.. Mesela sigara içip gelmiş hemşire beni deli ediyordu(
Ben renginden dolayı:) zeytin kolonyası koydum şişelere ama süs olduğu için kimse açmaz herhalde... Zaten hastanede de dağıtmıcam o da var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…