2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kazasız belasız brbeğinş kucağına alacaksın ibş dualarımız seninle... Rahat git korkma gevşemeye çalış ki rahat da çıkasın inş:) dualarımız seninle...
Son kez iki Kişilik fotoğraf çekilmeyi unutmayın, seni öpüyorum bebeğinin güzel haberlerini bekliyorum:) Allah yardımcın olsun inş

Canım artık ilee haftalardayız ben minimum hareket editörüm aynı şekilde ağrım var malesef.. Doktorun yürümene bir şey demiyorsa yürümeye devam et oradaki kasların çalışması bence çok güzel .. Bebek aşağıya indiyse karnında inme va olur ya da çömelince klozette vs rahatlarsın ama baskı duygusu olur derler onlar var mı?
Ben çok yürümüyorum ama aynı ağrılar bende r var.. Bebeğim aşağı indi mi onu da bilmiyorum malum alttan muayene olmadım, doktoruna danış istersen ama yürüyebiliyorkeb Yürü :)

Larkin canim kocisine dua et. Benimki olsa basimin etini yerdi valiz valiz sus malzemesi goturuyoruz ne geregi vardi diye :)

Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Saglikla kucagina al bebegini. Hem senin icin hem de bebegin icin cok kolay cok rahat bi dogum olsun insaallah. Guzellikle, saglikla, kolaylikla da buyut yavrunu hayirlisiyla. En uygub en iyi oldugun zamanda da bizleri haberdar et durumunuzdan..

Canım hastanede kapı süsü zemzem hurma dışında hiçbir süsümüz yok burda gerek görmedim. bir kocaman valiz bi küçük valiz bi karton poşet bir hamile yastığı bir koca pilates topu:) bir de oto koltuğunun iskeletinin altı ile gidiyoruz, bunlar odamıza çıkaracaklarımız:)) yedek bir Çanta ve oto koltuğu da arabada kalacak ama oto koltuğunun da kasasına bir Sürü eşya koyduk.. Daha da bir Sürü eksiğimiz var:)) iki kişi + bir bebek sanki tatile çıkıyoruz:)) senin eşyaların çok normal keyifle çıkar yerleştir bebeğini beklerken, ablamda iki bagaj dolusu araba doldurduk odasına)
Heyecanla mutlulukla beklediğiniz gibi gelsn şehzadeniz de inş:)
Nazar duanı eksik etme Allah nazarlardan saklasın sadece :)

son 1 aydır bende bu belirtilerin tümü var

37 de aldı benim canım

kızlar 1 haftadır girmedim şu sn geçmişle boğuşuyorum oku oku bitmiyor
doğum yapmadım daha merak edenlere duyurulur

Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.

tebrik ederim,,, nice mutlu sağlıklı yıllara yavrunla beraber,,

canım sonlara doğru fark kapandı mı?
benim azaldı bayağı fark

Gözün aydın, sağlıklı bir ömür diliyorum yavruya, darısı da başımıza...

hayırlı uğurlu olsun canım Allah ım sağlıkla büyütmeni nasip etsin

Canım muhtemelen kasılma yaşıyor olabilirsin benek toparlanıyor sonra gevşiyor karın sertleşiyor ama normal.. Anne aç yorgun veya günlük düzeninin dışına çıkmışsa vs
yE]
canim cevabin icin cok tesekkur ederim herkese hayirli saglikli dogummlar diliyorum

canım hayirli olsun bebegin hayirli evlat olsun inşallah

Günaydın hanımlar, sabah devlette ki dr a gittim, nst istedi, nst normal çıktı, anetesiziciye yönlendirdi bir sürü tahlil istedi, ultarasonu dedim anestezi dr uyla görüş ondan sonra dedi ama bugün öğleden sonra özelede gidicem malum bugün karar günü, gitmedim anesteziciye tahlilde vermedim, ya hala karar veremedim afff tam özel diyorum kadın hakkında yeni bir olumsuzluk daha duyuyorum gerçekten çok bunaldım ben gerçekten bebeğimi de göremedim haliyle, kızlar napıyım ben şimdi anesteziciyle görüşsem gün verecek bana haliyle, dr a karşıda kendimi iki yüzlü hissediyorum adam yine tanıdı beni ilgilendi böbrek işini unutmamış, akşam gidicez özele kadın hatırlamayacak eminim, affff Yarabbim doğrusu ne bu işin bir haftam kaldı ben karar veremedim ağlıycam sinirden eşimde topu attı bana gerçi beni gıcık etti yine ama artık ona yorum yapmıyım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…