- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
kızlar hepinizden dua bekliyorum bu ana kadar aile gibi olduk en cok sıkıntılarımızı hep beraber çözmeye çalıştık mutluluğumuzda üzüntümüzüde hep beraber yaşadık hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız ben 8 de bebeğimi almaya gidiyorum teyzeleri bize dua edin sağ salim evladımı kucagımı almaya nasip etsin rabbim benimde dualarım tüm annelere hepinizi kocaman öpüyorum
bayanlar
benim bacak aram ağrıyor,,, yani böyle squat falan yaparsınız yada bacaklarınızı fazla zaman açık tutarsınız ya,, öyle bir ağğrı var,, birde kalçalarım her yürüdüğümde sanki et kopmuş gibi oluyor,,,,
birde yatakdan kalkamıyorum artık kesinlikle,,,sabah sabah 5 dakika cebelleşdim yatakdan kalkıcam diye,,
acaba fazla yürüdüm ondan mı??
bebek aşağıya indi ondan mı???
Bugünde yaniii sabahtan kimse yoktu buralarda, sonra dünya kadar yazılmış
@Girlboymom kokla oğluşunu bizim için, mmmm ohhhh mis gibiNeyse en geç 1 ay içinde hepimiz aynı şeylerden bahsedeceğiz inşallah
Nihayet hastane süslerinin valizlerini hazırladık. Evet valiz-ler-.
Çok utanıyorum devasa 2 valizimiz var en büyük boySadece süsler için, dağıtılacaklar için
Ayrıca bir valiz benim, bir valiz de Mustafa'nın. neyse ki onlar normal boy.
Eşimle son konulacakları da koyup kapattık. Utanıyorum diyorum, birde su şişeleri hazırladık, onlar valizde ezilirler diye eşim karton koliye koyalım dedi.
Dedim gülerler adama 2 devasa valiz 1 koli. Eşimde bir gün önce gideceğiz nasılsa süslemeye taksit taksit çıkaracağız yukarıya diyor
Evet çok saçma ama süslenmiş halini hayal edince geçiyor kötü duygularım
kızlar hepinizden dua bekliyorum bu ana kadar aile gibi olduk en cok sıkıntılarımızı hep beraber çözmeye çalıştık mutluluğumuzda üzüntümüzüde hep beraber yaşadık hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız ben 8 de bebeğimi almaya gidiyorum teyzeleri bize dua edin sağ salim evladımı kucagımı almaya nasip etsin rabbim benimde dualarım tüm annelere hepinizi kocaman öpüyorum
Canım hastanede kapı süsü zemzem hurma dışında hiçbir süsümüz yok burda gerek görmedim. bir kocaman valiz bi küçük valiz bi karton poşet bir hamile yastığı bir koca pilates topu:) bir de oto koltuğunun iskeletinin altı ile gidiyoruz, bunlar odamıza çıkaracaklarımız:)) yedek bir Çanta ve oto koltuğu da arabada kalacak ama oto koltuğunun da kasasına bir Sürü eşya koyduk.. Daha da bir Sürü eksiğimiz var:)) iki kişi + bir bebek sanki tatile çıkıyoruz:)) senin eşyaların çok normal keyifle çıkar yerleştir bebeğini beklerken, ablamda iki bagaj dolusu araba doldurduk odasınaBugünde yaniii sabahtan kimse yoktu buralarda, sonra dünya kadar yazılmış
Nihayet hastane süslerinin valizlerini hazırladık. Evet valiz-ler-.
Çok utanıyorum devasa 2 valizimiz var en büyük boySadece süsler için, dağıtılacaklar için
Ayrıca bir valiz benim, bir valiz de Mustafa'nın. neyse ki onlar normal boy.
Eşimle son konulacakları da koyup kapattık. Utanıyorum diyorum, birde su şişeleri hazırladık, onlar valizde ezilirler diye eşim karton koliye koyalım dedi.
Dedim gülerler adama 2 devasa valiz 1 koli. Eşimde bir gün önce gideceğiz nasılsa süslemeye taksit taksit çıkaracağız yukarıya diyor
Evet çok saçma ama süslenmiş halini hayal edince geçiyor kötü duygularım
son 1 aydır bende bu belirtilerin tümü varbayanlar
benim bacak aram ağrıyor,,, yani böyle squat falan yaparsınız yada bacaklarınızı fazla zaman açık tutarsınız ya,, öyle bir ağğrı var,, birde kalçalarım her yürüdüğümde sanki et kopmuş gibi oluyor,,,,
birde yatakdan kalkamıyorum artık kesinlikle,,,sabah sabah 5 dakika cebelleşdim yatakdan kalkıcam diye,,
acaba fazla yürüdüm ondan mı??
bebek aşağıya indi ondan mı???
yok yinede çatı muayenesinde falan biliyor doktor omuzun çıkıp çıkamayacağını yinede doktorları dinlemek gerekliBenimki de 2 hafta ileride ama doktor böyle giderse omuz takılması gibi sorunlar olmaması için normal önermem dediSezaryenci doktora mı denk geldim yoksa...
kıslar hayırlı cumalar. bebişleriniz ne zaman doğum pozisyonunu aldı.34+0 da almamıştı benimki hala şimdi 34+3 üm ayaklarını aşagıda hissediyorum hala. genelde son ana kadar döner diyende var dönmesi zor diyende.
tebrik ederim,,, nice mutlu sağlıklı yıllara yavrunla beraber,,Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Çok güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin diyorum.
Mesela ben 7 haftalıkken doktora gittim 5 haftalık cikti. Kalp afişi daha olusmamisti
Sonraki her gittiğimde 2 haFTA küçük cokti. Boyle olunca doktor bebek 5. Ayda adet tarihini 14 nisandan 27 nisana aldi.
Yani benim.döllenme ovulasyon tarihimde olmamis. Adetime yakin bir zamanda olmuş. Ben hamile kalacagim o ay farketmistim zaten yumurtlama akintim adetine yakin zamanda gelmişti.
Gözün aydın, sağlıklı bir ömür diliyorum yavruya, darısı da başımıza...Kızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))
Bende doğurdum kızlar cuma sabah acil sezerjan Aldılar tansıyon yükselince gebelik zehırlenmesi yapar dıye 36+ 0 da 2300 gr oğlum kucamda aldım cok şükür küveze girmedi sağlıklıda inş bok bol emzıtıp sarılık olnamasın dıye ıgrasacaz bugun çıktık arada gıyer yazarım
Canım muhtemelen kasılma yaşıyor olabilirsin benek toparlanıyor sonra gevşiyor karın sertleşiyor ama normal.. Anne aç yorgun veya günlük düzeninin dışına çıkmışsa vs de oluyor.
Hehe çocuklar da çok güzelmiş :)) iki kazık:)))
Valla Allah kolaylık versin insan yine elin yaptığını el diye hazmefiyor ama ailesinin yaptığı çok sor.. Ben okudukça şaşırıyorum benim annem 65 Yaşında ahı gitmiş vahı kalmış hala daha bana eşime yeğenlerime çocuklarına damatlarına bebek muamelesi yapar(
Allah Razı olsun nin kez ondan o bana nasış merhamet etripse Rabbim de ona etsin diye dua ediyorum hep... Allah size güç kuvvet versin Muhtaç etmesin inş..
Ohhh kavuştun bebeğine :) yanına arkadaş istersin tabi:) inş canım hepimiz sağlıkla alalım da bebeklerin gazından uykusundan bahsedelim hehehe:)) bir de pişik mi ki krem kullanıyorsun yoksa önlem Amaçlı mı? Ayrıca annenler döndü mü? :)
Canım çok geçmiş olsun prensesine ama her bebek oluyor galiba( sana da çok gecmiş olsun bol sütün olsun bebeğinin tadını çıkar kokusunu içine Çek bizler için de:)
Bemim sağ tarafUOTE]
canim cevabin icin cok tesekkur ederim herkese hayirli saglikli dogummlar diliyorumCanım muhtemelen kasılma yaşıyor olabilirsin benek toparlanıyor sonra gevşiyor karın sertleşiyor ama normal.. Anne aç yorgun veya günlük düzeninin dışına çıkmışsa vs
yE]
canım hayirli olsun bebegin hayirli evlat olsun inşallahKızlar merhaba, geçen hafta pazartesi 22 aralık saat 10:25 te kızım Nisa'yı kucağıma aldım. Şükürler olsun Rabbim sağsağlim kucağıma almayı nasip etti. Her şeyimiz yolunda. Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ederim,darısı bekleyenlerin başına : ))