2015 Nisan Anneleri

Allahın izniyle bebeğin sana tutunur inşallah canım dinlenmek iyi geliyormuş inşallah hiçbir sorun olmayacak bi daha ne zaman gideceksin kontrole ?
inşallah canım pazartesi gel bi daha bakarız dedi hem rapor yazacak hem de bakacak tahlil yaptırmadı ben önceden baya bi tahlillerimi yaptırmıştım onları götürdüm herşey normal dedi kalp atışından sonra tahlil yapacak benim sorunum verdiği progestanı yutamıyorum olmazsa vajinadan alırsın dedi denedim zar zor yapıyorum inş pazartesiye kadar düzenli kullanabilirim bir de hiç leke kanama olmadan bu ilaç kullanılıyormu ki kimsi progestanın bi etkisi yok düşüğü engellemez diyo kafam karışık kanama kese dışındaymış ufakmış belki kendiliğinden emilir dedi doktor inş öyle olur

Cnm ben kalp atışlarını 7+0 da duydum

hanımlar bişey sorcam şimdi bu gebelik haftası hesaplanırken SAT a göremi hesaplanıyor. Yoksa beta HCG değeri mi gerçek haftayı veriyor.

hanımlar bişey sorcam şimdi bu gebelik haftası hesaplanırken SAT a göremi hesaplanıyor. Yoksa beta HCG değeri mi gerçek haftayı veriyor.

benim sata göre 5+2 ama ultrasonda 5+4 çıktı sat 9 temmuz sanırım keseye göre de hesaplanıyor olabilir benim kese 13.93 mm çıktı

Olsun sen mutlaka kullan doktor dediyse faydası vardır sonuçta öyle olmasa vermezdi dimi bi de birçok kişi kullanıyor diye duydum ben herkese aynı şey veriliyor ama sen yinede kullan sakın ihmal etme ve dua et bol bol inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlar eğer küçük bişeyse emilir diye umuyorum inşallah canım

benim sata göre 5+2 ama ultrasonda 5+4 çıktı sat 9 temmuz sanırım keseye göre de hesaplanıyor olabilir benim kese 13.93 mm çıktı

SAT 'a göre baktığımda 4+5 oluyo ama beta hcg ye göre 3 haftalık görünüyor. Doktora yarın gideceğim kese görünürmü bilmiyorum. kimisinde erken belli oluyor kimisinde geç. hayırlısı artık :)

canım progestaı kullan bende kullanıyorum tup bebek benmkı tedavıden berı kullanıyorum 3 ay olana kdr kullanıcam. ben vajinal fıtıl olarak alıyorum

amin canım inşallah benim de umudum o yönde zaten lekelenme falan başlarsa gel dedi doktor Allahım hepimizinkini bağışlasın

canım progestaı kullan bende kullanıyorum tup bebek benmkı tedavıden berı kullanıyorum 3 ay olana kdr kullanıcam. ben vajinal fıtıl olarak alıyorum
kullanıcam inşallah bana progestan 200mg verdi sabah akşam ağızdan 1 tane dedi ama yan etkisi çok olursa aynı hapı vajinadan alabilirsin dedi kapsül zaten seninki de öle mi bi de iyice vajinanın iyice içine mi gitmesi gerek yoksa çok itmeden bırakmak yeterli mi nasıl yapacağımı bilemedim

bende 200 mg kullanıyorum canım orta parmagımla ıtebıldıgım yere kadar zorlamana gerek yok yeterlı oluyor zaten emılıyor orda.

Canm hiç sıkma canını bak ben 5 gündür yatıyorum.benim kanamamda kese dışında ve maalesef çok büyük bir alanda.şuan kanamam durdu çok şükür Pazartesi kontrole gidicem inş azalmıştır o alan,moralimizi yüksek yutmamız lazım.bende protestan kullanıyorum günde 3 tane 200 mg lık+prednol

Kızlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım 6haftaligiz adet olcakmisim gibi ağrım var belim karnim agriyo kac gündür doktor progestan verdi normalmi bu ağrılar aranizda yasayan varmı

Kızlar Allah nasip ederse bende nisan annesi olacağım 6haftaligiz adet olcakmisim gibi ağrım var belim karnim agriyo kac gündür doktor progestan verdi normalmi bu ağrılar aranizda yasayan varmı

Hayırlı olsun cnm normal bende cok yaşadım hala daha yaşıyorum

benim de tedavi ye başladığımdan beri vajinal alıyorum önlem amaçlı sanırım

hanımlar nasılsınız bide bugün öğleden sonra doktor kontrolündeydik miniğim kesede göründü kalp sesinide duydum hamdolsun Rabbim'e inşallah hamilelik boyunca kalbi atar miniğimin sağlıcakla doğması nasip olur ağlıyacaktım neredeyse kalp sesini duyduğumda

maşaallah rabbim tamamına erdirsin darısı benim gibi bekleyen herkese nasip etsin o güzel sesi duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…