KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR
bence güzel canım masallah benimde hipotroidim var euthrox 50 mg içiyorum doktorum iç dedi zararı yok faydası var dedi suan 1,5 civarında tsh sende kullanıyormusunKIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR
KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR
Maşallah darısı başıma ☺, keseyi gördünüz mü? Ya da ne zaman görmüştünüz? Ben bu hafta işinden emin değilim hala salı doktor çağırdı. Inşallah görürüz keseyi.
Merhaba hafif şekerli seninle aynı gunlerimiz, internette hesaplayinca benim de 21 veya 22 çıkıyor. Nasıl belirtilerin, senin de kasık ağrın çok mu? Doktor kontrolün ne zaman?
Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin inşaallahMerhabalar Kızlarrr. Benide aranıza alınnn:) Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve Nisan 2015 annesi olucam Rabbimin izniylee.
ARKADAŞLAR MERHABA,
BENDE DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM. BHCG 18105 ÇIKTI.SAT 5 TEMMUZ 2014.BUGÜN ULTRASONA GİDECEĞİM.ÇOK HEYECANLIYIM.UMARIM HEPİMİZ SAĞLIKLI BEBİŞLER DÜNYAYA GETİRİRİZ.
gecen hafta 4+4 te gördük keseyi 6mm idi. bu aksam bakicaz büyümüsmü ne olmus diye :)Maşallah darısı başıma ☺, keseyi gördünüz mü? Ya da ne zaman görmüştünüz? Ben bu hafta işinden emin değilim hala salı doktor çağırdı. Inşallah görürüz keseyi.
NORMALDE BEN ZATEN TİROİD HASTASIYIM 4 AYDIR DEVAMLI İLAÇ KULLANIYORUM 35 LERDEN DÜŞTÜM BU DEĞERE PAZARTESİ TEKRAR GİDİCEM DAHİLİYEYEbeta normal çıkmış gayet içi. TSH için ialç falan verdi mi doktor? biraz yüksek sanki 2 yi geçmese daha iyi olur diyo doktorlar. bugün bende baktırıcam.
13ünde birşey dedi mi peki doktor? 19u çok erken değil mi ya doktor 19unda çağırdı.selam 12 ağustosta öğrendim bende 13ünde doktora gittim bir daha kontrolum 27 ağustosta.vallaha bende hiç bir belirti yok :) anlamadım ara sıra minik ağrılar oluyor ama
selam 12 ağustosta öğrendim bende 13ünde doktora gittim bir daha kontrolum 27 ağustosta.vallaha bende hiç bir belirti yok :) anlamadım ara sıra minik ağrılar oluyor ama
Insallah sağlıkla gelişiyordur canım, haberdar et bizi de.gecen hafta 4+4 te gördük keseyi 6mm idi. bu aksam bakicaz büyümüsmü ne olmus diye :)
Ne güzel ya ne bereketli bir forum. Güzel haberlerle dönün inşallah.ARKADAŞLAR MERHABA,
BENDE DÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM. BHCG 18105 ÇIKTI.SAT 5 TEMMUZ 2014.BUGÜN ULTRASONA GİDECEĞİM.ÇOK HEYECANLIYIM.UMARIM HEPİMİZ SAĞLIKLI BEBİŞLER DÜNYAYA GETİRİRİZ.
hadı hayırlısı6 haftalık bugun :)
13ünde birşey dedi mi peki doktor? 19u çok erken değil mi ya doktor 19unda çağırdı.
hadı hayırlısı
kalamarda cıva oldugu ıcın dusuk tehlıkesı yapıyoojenin yasak olmasına çok şaşırdım ben.denizde kulaç atmak,nane yemek,kalamar falan hep yasak dedi.metroya binme dedi hatta çok şaşırdım.sizin doktorlar neler dedi kızlar?