- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
Selam sweetambercim , ben de katıldım aranıza hayirisiyla diğer topikten.hadı hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam sweetambercim , ben de katıldım aranıza hayirisiyla diğer topikten.hadı hayırlısı
Selam sweetambercim , ben de katıldım aranıza hayirisiyla diğer topikten.
aaaaa eevett cok sevındım gozun aydınnnnSelam sweetambercim , ben de katıldım aranıza hayirisiyla diğer topikten.
kalamarda cıva oldugu ıcın dusuk tehlıkesı yapıyo
Muhtemelen benim de gidince öyle olacak. Ileri bir tarihe atacak kontrolü.biz keseyi belli belirsiz gördük yapmam ve yapmamam gerekenleri söyledi kan testi yaptı toksoplazma için o kadar.
Muhtemelen benim de gidince öyle olacak. Ileri bir tarihe atacak kontrolü.
Sağol canım yakın tarihlerimiz senin kesinlesince benim umut dolmuştu içime. Hayırlısı.aaaaa eevett cok sevındım gozun aydınnnn
Aynen bana da.hadi hayırlısı bakalım artık geçmez bana zaman
Canim kusura bakma cvp yazmistim ama gelmemis sanırım pzrtsi baktirmistim 4500 falan cikmisti sorun yasamayiz ins. Hadi hayirlisiCnm beta hcgn kac senle ayniyz bnmde 5 haftalk vekesem gözüktü ama doktr normlde gozukmz dio. Beta hcgn en son nekdr di saglikli artyomu cnm
Kizlar dr bana da haftaya gel dedi ama hic gidesim yok bi taraftan da catlicam 5+1 im haftaici gittigimde hic tahlil falan istemedi ama herkes tahlil yaptirmis neden istemedi ki acaba benden
Selam kızlar. Ben de keseyi gördüm geçtiğimiz pztesi ama doktor hiç tahlil istemedi benden bakıyorum herkesler yaptırmış. Sağlık ocağına mı gitsem acaba troid vs bakılsa?
Anladım canım sağolasın. Ben de insülin direnci için ilça kullanıyordum doktora söyledim bıraktığımı kullanma dedi. Şİmdi gideyim de tahlil yaptırayım ben de kanıma şekerime baktırayım en iyisikızlar dr bendende ıstemedıben kendım saglık ocagına gıttım yaptırdım normalde tıroıt hastası oldugum ıcın bı baktırım dedım. tıroıt kan sayımı demır seker baktırın sızde saglık ocagında
aynen banada toxoplasmaya bakmsiti ztn 2 ay once ama kopek besledigimi hatirlatinca tekrar istedi :)biz keseyi belli belirsiz gördük yapmam ve yapmamam gerekenleri söyledi kan testi yaptı toksoplazma için o kadar.
aynen banada toxoplasmaya bakmsiti ztn 2 ay once ama kopek besledigimi hatirlatinca tekrar istedi :)biz keseyi belli belirsiz gördük yapmam ve yapmamam gerekenleri söyledi kan testi yaptı toksoplazma için o kadar.
hadı hayırlısı berbaber beklıcez artıkSağol canım yakın tarihlerimiz senin kesinlesince benim umut dolmuştu içime. Hayırlısı.
biz de bugün keseyi gördük çok şükür sat a göre 5+2 yim ama ultrason 5+4 çıkardı beklenen doğum tarihini de 13 nisana çekti dün beta hcg 10305 çıktı doktor baya yüksek gidiyor dedi tek kese gördük ama kesenin dışında ufak kan pıhtısı birikmiş düşük riski var deyip progestan verdi pazartesi tekrar bakacak iş yapmayacaksın dedi rapor da yazacak işe de gitmeyeceğim bi süre ama üzüldüm çok şimdiye kadar Allaha şükür lekelenme kanama olmadı hiç kan pıhtısının olması canımı çok sıktı