2015 Nisan Anneleri

regli gecikmesinden 2 sonra yaptırdım 489 du 4 gun bekleyip bida yaptırdım 4400 çıkmıstı çok ucuk bir artış yok ozaman ikiz degildir :KK66:
Hayırlısı canım umarım istediğin gibi olur. Bana artış iyi gibi geldi. Zaten birkaç haftaya belli olur heralde . bizim ailede de ikiz üçüz var.

ben özele gittim tam ortaya yerleşmiş hersey normal bebek daha gözükmüyor dediler 2 hafta sonra gel dediler bende devlete gideceğim sık ultrasyon bebegin kulakları bakımından zararlıymış sağlık ocağın tahlillerini yaptır dedi dün yaptırdım sanırım kansızlığım var kollarım uyusuo zaten 49 kiloyum sürekli uyku halindeyim. bende kalp atışı için gitmek istiyorum ama sizcede erkenmidir
pazartesi salı git sende aynıyız ben ptesı gorursem yazarım sana sende gıdersın ona gore gercı herkesde farklı oluyo ama

CNM BEN NORMALDE TİROİD HASTASIYIM ÜÇ AY ÖNCE 35 KÜSÜRDÜ VE ŞUANDA 3 E DÜŞÜRDÜĞÜM AY HAMİLE KALDIM İLAÇ KULLANIYORUM DOKTORUMUN BANA DEDİĞİ GEBELİKTE FIRLAYADA BİLİYO DÜŞEDE BİLİYO SIKI TAKİP GEREKTİRİYO DAHİLİYEYE GİT GÖRÜŞ GEREK DUYARSA İLAÇ YAZAR

Pazartesi günü tekrar test yapıyapıcaz sanırım ona göre doktorum bir yol izlleyecek.Belkide Dahiliyeye gitmem gerekecek.Ama çok korkuyorum umarım düş:KK43:(

Kızlar beta hcg 1136.3 cikti dün, adet olmam gereken zaman bugündü. değeri benimkine yakın olan ve günü yakın olan arkadaş yok mu? Sol kasık ağrısından duramıyorum bugün sizde var mı ağrı, batma? Doktor salı gel dedi kese için erken mi geç mi sizce? Ağrım olduğu için hemen gidesim var...

Kızlar beta hcg 1136.3 cikti dün, adet olmam gereken zaman bugündü. değeri benimkine yakın olan ve günü yakın olan arkadaş yok mu? Sol kasık ağrısından duramıyorum bugün sizde var mı ağrı, batma? Doktor salı gel dedi kese için erken mi geç mi sizce? Ağrım olduğu için hemen gidesim var...
bence ağrın çok fazlaysa bekleme git canım doktora :KK43:

Başka kimsede yok mu ağrı? Doktor vücut kendini hazırlıyor dedi onensemedi pek...

Ben henüz doktora gitmedim ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyo bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor. karnımda bir şişlik ve gaz sorunum var.Ve sanırım midem şimdiden hassaslaştı mide yanması ve mide bulantısı arası birşey yaşıyorum :/

Ben henüz doktora gitmedim ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyo bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor. karnımda bir şişlik ve gaz sorunum var.Ve sanırım midem şimdiden hassaslaştı mide yanması ve mide bulantısı arası birşey yaşıyorum :/
bende de felaket gaz agrisi karin agrisi oldu 2 aksam once, uyuyamadim

selam arkadaşlar bende nisanda doğum yapıcam inşallah.4 haftalık benim nohut daha :) doğum tarihimde kendi dogum günüme denk geliyor 21 nisan :KK70:

6 haftalık bugun :KK66:
Maşallah darısı başıma ☺, keseyi gördünüz mü? Ya da ne zaman görmüştünüz? Ben bu hafta işinden emin değilim hala salı doktor çağırdı. Inşallah görürüz keseyi.
selam arkadaşlar bende nisanda doğum yapıcam inşallah.4 haftalık benim nohut daha :KK66: doğum tarihimde kendi dogum günüme denk geliyor 21 nisan :KK70:
Merhaba hafif şekerli seninle aynı gunlerimiz, internette hesaplayinca benim de 21 veya 22 çıkıyor. Nasıl belirtilerin, senin de kasık ağrın çok mu? Doktor kontrolün ne zaman?

AYNI AĞRILARI BENDE YAŞADIM 4/5 HAFTAMDA ŞİMDİ GEÇTİ ŞÜKÜRLER OLSUN KESE İÇİN 6 HAFTAYI BEKLE BENCE

b
buradaki kadınların %80 i henuz kusmuyo ve siz bu yazıyla onları uzuyorsunuz. kusmalar ıcın henuz erken bence herkesin bünyesi farklı olurmus ayrıca
BENDE KUSMUYORUM HİÇ BULANTIM YOK ALLAH KORUSUN EVLATLARIMIZI ALLAHA EMANETLER ALLAH VEKİLİMİZ ALLAHA EMANETLER HAKLISIN CANIM

• Beğen
Reactions: nix
KIZLARRR ŞİMDİ KAN SONUÇLARIMI ALDIMM BETA HCG 57.583 E ÇIKMIŞ, TSH 3,03 - T3 2,98 - T4 1,70 NORMAL DİMİ KIZLARR

X