2015 Nisan Anneleri

degerlerın bnmkıne yakın benımde boyleydı ama 1500 olmadan gıtme gıtsende keseyı goremeyebılır 4-5 gun bekle.

31. gun 316,92
32. gun 450,21

1 gundekı bu artıs az gıbı geldı bana ondan endıselendım. saolun kızlar

31. gun 316,92
32. gun 450,21

Ama normalde 2 günde bir 2 katı artış denir senin 1 günde bile iyi artmış yani sıkıntı yapmana gerek yok şimdiye değerin daha da artmıştır zaten

31. gun 316,92
32. gun 450,21

%40 kadar artıs yeterlıymıs. bnmde bı gun yaptırdıgımda 325 di 2 gun sonra yaptırdım 445 cıktı 2 katı artacagına yarısı kadar artmıstı. 3gun sonra yaptırdım 1967 olmustu

Kizlar hamilelegin ilk 3 ayindaa yusuf ve meryem surelerini oku dediler. Yusuf alyslmin guzelligi hz meryemin ahlaki. Icin sizinde aklinizda olsun

Kızlar merhaba. Sanırım bende Nisan annesi olacağım. Bugün yaptığım idrar testi pozitif çıktı:))) Sat 14 Temmuz. Yarın sabah kan testi yaptıracağım. Bakalım sonuç ne olacak. Çok heyecanlıyım.

progestanda verdimi canım bana hep düşük tehlikemde progestan verdiler daha sonra progestanın dozunu arttırdılar 100mgken 200 mg kullanmıştım günde 3 kez kimisinede progestanı fitil olarak kullan diyorlar

Dr a gitme konusunda bn de kararsizim kizlar yarin 5 hafta olcaz ins. Pztsi keseyi gorduk ama yeni olusmaya baslamis haftaya gel bakalim dedi ama moralim bozulmasin diye gitmek istemiyorum gene ayni olur diye korkuyorum ama bi taraftan da bi an once duymak istiyorum ne yapsam bilemedim ;( 2 ay once de her hafta cagirmisti ama bebek bile yoktu simdi gene goremez haftaya gel derse iyice umutsuzlasirim

bende aynı kaygıları tasıyorum. en azından haftaya cumaya kadar beklıcem u.s ıcın.

GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIMM TAMAMINA ERDİRSİNNNN

GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIMM TAMAMINA ERDİRSİNNN

GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIMM TAMAMINA ERDİRSİNNN
Kizlr merhaba bnd nisan annesi olucm insalllh ama benm brta hcg cok fazla yavas gdyo sanrm. Sizlern kac ve benim vajinal usgden kesem gözüktü norml mi acaba durup durp aglyorm hep. Suan 750 ve adetmi 12 gun gecti. Cok yavas artyo ama kesede var kafam alllak bullak oldu

hayırlı olsun bebişin canım hiç kafana takma kesen gözükmüş ya bunun tadını cıkar bebişin hızla buyucektır

Cnm beta hcgn kac senle ayniyz bnmde 5 haftalk vekesem gözüktü ama doktr normlde gozukmz dio. Beta hcgn en son nekdr di saglikli artyomu cnm

hayırlı olsun bebişin canım hiç kafana takma kesen gözükmüş ya bunun tadını cıkar bebişin hızla buyucektır
Bnde oyle dusunmk istyorm ama yapamiorm doktorlr habire kurtajla almamaz lazm dedikce. Kendmde hemsireym doktrolara guvenim yok zaten. Beklemk istyorum. Beta hcg cok yavas. Gecen hafta ptsi 155 di. Pazar 612 olms. Dunde 660di. Az dyolar sagliksiz dyolar. Cnm ck fazla sklyo. Aglyorm hep. Ama kese var.

biraz sabret tutunamazsa bebişin o da Allahtan canım sen sıkma canını bebişte etkilenmesın banada dıs gebelık olablır dedıle r korkuttular

sızn ne drumda şuan peki? sabredıorumm bn sonuna kadr da gderım kanamam olmadıgı surece sorun yok.. cnımı cok skıyo bu durum hatta durmadan aglıorum ama rabım ınsalllh hayrlısnı verır. sızın neden dıs gebelk dendı sonucu ne oldu acaba solemenız mumkun mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…