2015 Nisan Anneleri

AHH AHH İNSANLARI HİÇ KENDİ HALİNE BIRAKMIYORLAR BNM KAYNANAM HİÇ SORMADI BEN 3 SENE DÜŞÜNMEDİM HİÇ NEDEN YAPMIYONUZ DEMEDİ ŞİMDİDE HASSAS OLDUĞUMUZU BİLİYO YİNE SORMADI ZATEN YASAĞIM BİTMEDEN HAMİLE KALDIM ONLARDA ŞAŞKIN KORUNUYO SANIYOLARDI :) GEÇEN Bİ ARKADAŞ HATTA YENİ BİR ARKADAŞ BEBEK İSTEDİĞİMİ FALAN BİLMİYO BİRDEN HAMİLEMİSİN SEN DEDİ ŞOK OLDUM O NERDEN ÇIKTI DEDİM E GÖBEĞİN ÇIKMIŞ DEDİ BAKTIM HARBİ GÖBEĞİM ÇIKMIŞ :) MECBUR SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM :)

hamile kalmadan önce hiç bebek yapın demediler sağolsunlar daha yeni evlyiz diye ama bebekleri kaybettikten sonra demeye başladı sakın bebekleri kaybettik istemiyoruz demeyin inş. yine olur demeye başladılar bi heyecanına girdiler ya istiyorlar benimde göbeğim çıktı anlıyor sanırım ama kararlıyım bakalım direnebildim zamanda kadar demiyim diyorum :)

hamile kalmadan önce hiç bebek yapın demediler sağolsunlar daha yeni evlyiz diye ama bebekleri kaybettikten sonra demeye başladı sakın bebekleri kaybettik istemiyoruz demeyin inş. yine olur demeye başladılar bi heyecanına girdiler ya istiyorlar benimde göbeğim çıktı anlıyor sanırım ama kararlıyım bakalım direnebildim zamanda kadar demiyim diyorum :)
CNM MADEM ÇOK HEVESLİ DEVAMLI SORUYO SÖYLE AMA TEMBİHLE SÖYLEMESİN KİMSEYE BEN ÖYLE YAPTIM

akşama yemek menüleriniz neler hanımlar? benim kuru börülce yemeği, bulgur pilavı, ayran yemekten sonra meyve

herkese selam güzel anneler iyisinizdir umarım günlerdir neler çektim cuma günü kahverengi lekelenmem oldu sonra hafif pembeye döndü,hemen acile gittik.Dr bebeğin kalp atışlarını gösterdi iğne verdi progestan verdi dinlen dedi.Ağrımın filan olmadığını söyledim belli olmaz herşeye hazırlıklı ol dedi.Şu an akıntım normale döndü.kendi doktoruma gittim bebeğin çevresinde kanama olmadığını lekelenmeden korkmamamı 1 hafta 10 gün devam edebileceğini söyledi ,ilaçlarını kullan korkma dedi.Kalp atışlarını dinledik.Çok rahatladım .ama gebelik şekeri ve kansızlık çıktı ilaç kullanıyorum.Sizler nasılsınız?

herkese selam güzel anneler iyisinizdir umarım günlerdir neler çektim cuma günü kahverengi lekelenmem oldu sonra hafif pembeye döndü,hemen acile gittik.Dr bebeğin kalp atışlarını gösterdi iğne verdi progestan verdi dinlen dedi.Ağrımın filan olmadığını söyledim belli olmaz herşeye hazırlıklı ol dedi.Şu an akıntım normale döndü.kendi doktoruma gittim bebeğin çevresinde kanama olmadığını lekelenmeden korkmamamı 1 hafta 10 gün devam edebileceğini söyledi ,ilaçlarını kullan korkma dedi.Kalp atışlarını dinledik.Çok rahatladım .ama gebelik şekeri ve kansızlık çıktı ilaç kullanıyorum.Sizler nasılsınız?
cok gecmıs olsun canım dıkkat et. kansızlık bendede var ılac kullanıyorum

selam güzel hamişler .zor günler geçirdim lekelenmem oldu.ilaç kullanıyorum bebeğim iyi kalp atışlarını dinledik çok şükür.sizler nasılsınız?

geçmiş olsun cnmm dinlen bişey olmaz inşallah :) bnmde kansızlığım var bende ilaç kullanıyorum

mesaj 2 kez gelmiş:)gönderilmedi diye düşünmüştüm:)önce uzun uzun yazdım sonra gönderilmedi diye kısaltarak yazdım kusura bakmayın arkadaşlar.

biraz müsade kızlar yarın kalp atışı dinlememiz var bugün bir yasin okuyayım allahın izniyle herşeyimiz olumlu gitsin yolunda gitsin pıtpıtları duyalım hayırlarla
hadi hayırlı haberlerle gel canım bende pazartesi gideceğim kalbimizi dinlemeye

biraz müsade kızlar yarın kalp atışı dinlememiz var bugün bir yasin okuyayım allahın izniyle herşeyimiz olumlu gitsin yolunda gitsin pıtpıtları duyalım hayırlarla
hadi hayırlı haberlerle gel canım bende p.tesi gideceğim inşaallah minicik kalbimizi dinlemeye

Kızlar bu arada düşük tehlikem olduğu için doktor prednol kullanmamı söyledi hergün bir tane.şimdi netten araştırdımda kortizon olduğu için birçok yan etikleri var.hatta Allah korusun çocukta yarık dudak vs bile olabiliyormuş.acaba önceden düşük tehlikesi yaşayıpta bu dönemde kullanan oldu mu hiç?

Kızlar bu arada düşük tehlikem olduğu için doktor prednol kullanmamı söyledi hergün bir tane.şimdi netten araştırdımda kortizon olduğu için birçok yan etikleri var.hatta Allah korusun çocukta yarık dudak vs bile olabiliyormuş.acaba önceden düşük tehlikesi yaşayıpta bu dönemde kullanan oldu mu hiç?
canım benım tup ebbek tedavımde yumurta toplamadan sonra 4 gun verdı dr sabah aksam 4 gun kullandım bıraktım iğrenç bi tadı varr ıykkk cok acı dr onerdıyse ıc ona bakarsan bende estrofem kullanıyorum onunda yan etkısı var ama yararlarıda var allaha emanet

slm arkadaşlar, herkeze güzel hamilelik diliyorum işlerden düzenli takip edemiyorum ama arada okuyorum :KK66: Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :KK68:

kızlar merhaba, ben cok endıselıyım. kuruntu yaqpmamak ıcın ultrasona 7 hafta dolmadan gırmeyı dusunmuyorum.cunku kese ıcını gorulmıcez sonra da yok efendım bos gebelıkmı vs dıye takılcam bhukez. ama bhcg degerlerım kafamı kurcalıo
27. gun 53.55
31. gun 316,92
32. gun 450,21
geldı. sızce nasıl. cok panık halındeyım. olmassa yarın ıs cıkısı jınekologa gıdecegm. dedıgım gıbı gıtmekte ıstemıyorum. offf ofd

kızlar merhaba, ben cok endıselıyım. kuruntu yaqpmamak ıcın ultrasona 7 hafta dolmadan gırmeyı dusunmuyorum.cunku kese ıcını gorulmıcez sonra da yok efendım bos gebelıkmı vs dıye takılcam bhukez. ama bhcg degerlerım kafamı kurcalıo
27. gun 53.55
31. gun 316,92
32. gun 450,21
geldı. sızce nasıl. cok panık halındeyım. olmassa yarın ıs cıkısı jınekologa gıdecegm. dedıgım gıbı gıtmekte ıstemıyorum. offf ofd
Bence değerlerin normal artmış yani sonuçta 2 katı artış var sorun yok neden panik oldun ki? Geç döllenme olabilir belki ama değerlerin iyi artmış. 1000 lerden sonra kese görünüyor canım

X