2015 Nisan Anneleri

kızlar benim belim cok agrıyo . kuyruk sokumum resmen delınıyo oturarak calısıyorum sureklı ayakta dolasıyorum . oturdukca fena oluyorum. sizde varmı boyle bısey
benim karnımda sancı var ara ara giriyor göbeğimi kasacak şekilde otursam acıyor ayakta çok duramıyorum

kızlar benim belim cok agrıyo . kuyruk sokumum resmen delınıyo oturarak calısıyorum sureklı ayakta dolasıyorum . oturdukca fena oluyorum. sizde varmı boyle bısey

geçen akşam ben öyle oldum belimi koparıp koparıp tekrar takıyorlar gibi acı yaşadım ayakta dolandım saatlerce geçsin diye ertesi güne geçti oturdukça bende fena oluyordum gezdim valla saatlerce oda oda evde hem öylelikle hafifledi biraz aklımda gitti geldi düşükmü yapıcam diye ama ertesi gün geçti şükürler olsun benim yürüyünce rahatlıyordu sende biraz yürü yavaşça bence iyi gelebilir

ben izledim diyetisyeni baştan sona hiç bilmediğim şeyler öğrebdim valla sütü sakın kaynatmadan içmeyin kızlar çiğ hiçbirşeyi tüketmememiz gerekiyormuş sucuk salam sosis tüketmemek gerek meyva suyu sakın içmeyin hazır olanları sadece evde yaptıklarınız için barbunya yeşil mercimek bulgur tüketilmesi gerek olanlar her sabah muhakkak 1 adet iyi pişmiş ama yanmamış yumurta bebeğin beyin gelişimi omega için çok önemlimiş ve anneninde ilerdeki yaşlarda görememeyi ortadan kaldırıyormuş bol bol yeşil yapraklı maydanoz dereotu semizotu vb şeyleri kesinle sofrada tutucaz

AHH AHH İNSANLARI HİÇ KENDİ HALİNE BIRAKMIYORLAR BNM KAYNANAM HİÇ SORMADI BEN 3 SENE DÜŞÜNMEDİM HİÇ NEDEN YAPMIYONUZ DEMEDİ ŞİMDİDE HASSAS OLDUĞUMUZU BİLİYO YİNE SORMADI ZATEN YASAĞIM BİTMEDEN HAMİLE KALDIM ONLARDA ŞAŞKIN KORUNUYO SANIYOLARDI :) GEÇEN Bİ ARKADAŞ HATTA YENİ BİR ARKADAŞ BEBEK İSTEDİĞİMİ FALAN BİLMİYO BİRDEN HAMİLEMİSİN SEN DEDİ ŞOK OLDUM O NERDEN ÇIKTI DEDİM E GÖBEĞİN ÇIKMIŞ DEDİ BAKTIM HARBİ GÖBEĞİM ÇIKMIŞ :) MECBUR SÖYLEMEK ZORUNDA KALDIM :)

diyetsyen vardı hamilelerın ne yıyıp ne yememsı gerektıgını söyledı çökelegi loru pişmeden yemeyın dedi bunu blmıyodm ben mesela.
Evet ben de bilmiyordum normalde peynir yiyoruz ama demek ki lor ve çökelek yememek lazımmış pişirmeden
1 yıl bekleyişin ardından Allah'ın izniyle biz de bebeğimiz olacağını öğrendik. Daha 6 haftalık ama yaşadığım sevinçten çok kaybetme korkusu. Bütün bebeklerimiz rabbime emanet.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağsalim kucağına alman nasip olsun. Merak etme o korku hepimizde var her an bişey olacak diye sürekli endişeleniyoruz ama hepsi Allaha emanet inşallah bişey olmayacak

Ben de dayanamzdım sanırım haklı aslında insan güzel şeyleri hemen paylaşmak istiyor da olmadı tembihlersiniz bu sefer kimseye söylemeyin biz karar verince söylersiniz diye

sürekli kalkıp yuruyorum yada 10 dakıka uzanıyorum .. ama cok fena haftaya cumaya kadar dayansam ızıne cıkıcam zaten 3hafta dınlenırım

Hımm sütü kaynatmadan içmeyin demiş ama sanırım bu günlük sütler için değildir dimi ? Sucuk salam zaten pek sevmem bende yememek en iyisi hiçbir faydaları yok :)

birde kızlar gögüsleri kararan varmı benim kararmıyor ama çok acıyor ve damarlar yeşil yeşil var kabızda olmadım şükür ama gece yatakta sola yattığımda sol göbeğimin yan tarafı sağa yattığımda sağ göbeğimin yan tarafı ağrıyor karnımda şişmeye başladı şimdiden bazen göbek deliğimde bile ağrı oluyor bunları yaşayan varmı ???

benımkıe kararmadı ama ucları buyudu ve cok acıyo yesıl damarla boynuma kadar belırdı. kabızlıgım vardı gectı cok sukur. kasıklarım ve belım agrıyo mıdem bulanmıyo ama hafıf hassasıyet var.

sürekli kalkıp yuruyorum yada 10 dakıka uzanıyorum .. ama cok fena haftaya cumaya kadar dayansam ızıne cıkıcam zaten 3hafta dınlenırım

valla yatmak oturmak kar etmemişti bana dolandım sürekli hareketsiz kalmak yapıyor heralde gerçi evde ben temizlik bile yaptım hareketsiz değilim ama oluyor heralde sende ağrın çok olursa al iznini zorlama bebeişinide kendinide

Hımm sütü kaynatmadan içmeyin demiş ama sanırım bu günlük sütler için değildir dimi ? Sucuk salam zaten pek sevmem bende yememek en iyisi hiçbir faydaları yok :)

canım tüm sütler için diyor eşşek sütü keçi sütü günlük süt her süt için ne olduğu önemli değil en az 2 bardak içmemiz gerekmiş birde çiğ bıldırcın yumurtası ne kendinize ne bebişinize yedirmeyin sakın diyor pişmemiş olan hiçbir şeyi önermiyor

Hadi ya çok şaşırdım bak buna. Sütü kaynatırsak acaba içindeki kalsiyum vitaminler kaybolmaz mı bilemedim valla :)

bugün bayağı bilgilendik birde hamilelik te kilo verme formülü verseydi iyi olacaktı

CNM MAYDANOZ YEMEYİN SAKINN YANLIŞ BİLGİ MAYDANOZZ İLK HAFTALARDA DÜŞÜĞE NEDEN OLUYOR SAKINNNNN

Hayırlı olsun. Ben 2010 nisan doğumlu kızım var. Biz onu hazırladık çok istiyordu. Ama daha haberi yok. Seninki daha çok ufak bence daha kolay olur kendini bildiginde bi kardeşi olucak. Bu arada nerdeyse ayni gün dogumlarimiz. Benimkide 20 nisan :)

bugün bayağı bilgilendik birde hamilelik te kilo verme formülü verseydi iyi olacaktı

hahahahaaa kız hamilelikte kilo vermek olurmu h

hahahaa canım kaç kilosun sen hamilelikte verme olurmu almak var löp löp olmalayalımda önemli olan o ben 56,7 kg

biraz müsade kızlar yarın kalp atışı dinlememiz var bugün bir yasin okuyayım allahın izniyle herşeyimiz olumlu gitsin yolunda gitsin pıtpıtları duyalım hayırlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…