Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz 6+3 deyiz çok farkımız yok sayılırbende ptesi gideceğim ne kadarlık seninki biz 5+6 yız. yarın 6 hafta olucaz
Direk ağzıma atar atmaz yuttuğum için tadını hissetmemiştim henüz:) hastanede yatış verdiğinde başlattı devam et dedi neyse bir bildiği vardır elbet Pazartesi kontrolüm inş pıhtılarım azalmış olur gittiğimde:)canım benım tup ebbek tedavımde yumurta toplamadan sonra 4 gun verdı dr sabah aksam 4 gun kullandım bıraktım iğrenç bi tadı varr ıykkk cok acı dr onerdıyse ıc ona bakarsan bende estrofem kullanıyorum onunda yan etkısı var ama yararlarıda var allaha emanet
Bana hemen ilk baştan 200 mg ile başladılar günde 3 kez kanamam başladığından bri içiyorum hayırlısı artık.progestanda verdimi canım bana hep düşük tehlikemde progestan verdiler daha sonra progestanın dozunu arttırdılar 100mgken 200 mg kullanmıştım günde 3 kez kimisinede progestanı fitil olarak kullan diyorlar
Bnde oyle dusunmk istyorm ama yapamiorm doktorlr habire kurtajla almamaz lazm dedikce. Kendmde hemsireym doktrolara guvenim yok zaten. Beklemk istyorum. Beta hcg cok yavas. Gecen hafta ptsi 155 di. Pazar 612 olms. Dunde 660di. Az dyolar sagliksiz dyolar. Cnm ck fazla sklyo. Aglyorm hep. Ama kese var.
Kizlr merhaba bnd nisan annesi olucm insalllh ama benm brta hcg cok fazla yavas gdyo sanrm. Sizlern kac ve benim vajinal usgden kesem gözüktü norml mi acaba durup durp aglyorm hep. Suan 750 ve adetmi 12 gun gecti. Cok yavas artyo ama kesede var kafam alllak bullak oldu[/QUOT
merhabalar sakın sen kafanı takma dediklerine gerekirse başka doktorada görün benimde sonradan arttı gerçi tüp bebek ama kimisinin geç artıyor katı katlamayanlar bilem var ve sonunda bebişini kucağına alanlar kese gözüktüyse kalp atımlarına kadar bekle geç döllenme olmuştur benim 4,5 haftalıkken vajinal usgden gözüktü bunun öncesi banada dış gebelik olabilir dediler ama şükür yok bişey bebişin seninle bekle bence sonuna kadar
Bnde oyle dusunmk istyorm ama yapamiorm doktorlr habire kurtajla almamaz lazm dedikce. Kendmde hemsireym doktrolara guvenim yok zaten. Beklemk istyorum. Beta hcg cok yavas. Gecen hafta ptsi 155 di. Pazar 612 olms. Dunde 660di. Az dyolar sagliksiz dyolar. Cnm ck fazla sklyo. Aglyorm hep. Ama kese var.
cnm korkma hem kesede görünmüş ewet değerin düşük ama bilemedim doktorun ne diyo peki? bnm adetim 4gün geçtiğinde 1417 çıkmıştı bi daha da baktırmadım 10 gün geçmişti keseyi gördük hayırlısı olsun stres yapma kendineKizlr merhaba bnd nisan annesi olucm insalllh ama benm brta hcg cok fazla yavas gdyo sanrm. Sizlern kac ve benim vajinal usgden kesem gözüktü norml mi acaba durup durp aglyorm hep. Suan 750 ve adetmi 12 gun gecti. Cok yavas artyo ama kesede var kafam alllak bullak oldu
cnm korkma hem kesede görünmüş ewet değerin düşük ama bilemedim doktorun ne diyo peki? bnm adetim 4gün geçtiğinde 1417 çıkmıştı bi daha da baktırmadım 10 gün geçmişti keseyi gördük hayırlısı olsun stres yapma kendineKizlr merhaba bnd nisan annesi olucm insalllh ama benm brta hcg cok fazla yavas gdyo sanrm. Sizlern kac ve benim vajinal usgden kesem gözüktü norml mi acaba durup durp aglyorm hep. Suan 750 ve adetmi 12 gun gecti. Cok yavas artyo ama kesede var kafam alllak bullak oldu
ünaydın arkadaşlar. ben sabahları sanki regl olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyanıyorum.bel ağrısı yaşayan var mı aranızda? bi de 3 yaşında kızım var kucağıma atlıyor "anne beni kucağına al" diyor devamlı.dikkat etmeye çalışıyorum inşallah bi sıkıntı olmaz