O zaman görünür canım çünkü değerin şimdiye baya bi yükselmiştir. Benden bir sürü tahlil istedi kan ve idrar tahlili. Hormon testleri yaptırdım dün sonuçları aldım yarın yada çarşamba götürücem inşallah. Tahlilleri erken yapması daha iyi bence bi sorun varsa en azından hemen ilaç verirben beta hcg yi en son geçen çarşamba 498 de bıraktım bi daha ölçtürmedim durum ne bilmiyorum bakalım cuma günü gitsem gözükür inşallah bir de bu gidişinde doktor tahlil istedi mi yoksa kalp atışını duyduktan sonra mı istiyorlar tahlilleri
geç gideyim diyordum ama biran önce tahlillerim yapılsın istiyorum çünkü 15 gün önce hamile olduğum belli olmadan tiroidlerime baktırmıştım tsh 3.43 çıktı düşürülmesi gerekiyorsa ilaca başlamam gerekecek perşembe-cuma gibi gidicem o zaman 5+2 olcam keseyi de görürüz inş bişey daha sorcam sana tahlilleri özel hastanede mi devlette mi yaptırdın özelde ise ücretler nasıl merak ediyorumO zaman görünür canım çünkü değerin şimdiye baya bi yükselmiştir. Benden bir sürü tahlil istedi kan ve idrar tahlili. Hormon testleri yaptırdım dün sonuçları aldım yarın yada çarşamba götürücem inşallah. Tahlilleri erken yapması daha iyi bence bi sorun varsa en azından hemen ilaç verir
Benim de TSH yüksek çıkmıştı 5,02 şimdide aynı çıktı benimde ilaç kullanmam gerekiyor olabilir o yüzden geç kalmadan yapılması en iyisi bence de. Tsh önemli bi değermiş bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş o yüzden ilaç kullanmamız gerekebilir muhtemelen. Ben özelde yaptırdım 3 yerden fiyat aldım en uyguna 160 tl ye yaptırdım normalde sağlık ocağında da bazı değerlere bakılıyormuş ama ben özelde yaptırmak istedim tsh lar önemli olduğundan güvenemedim açıkçasıgeç gideyim diyordum ama biran önce tahlillerim yapılsın istiyorum çünkü 15 gün önce hamile olduğum belli olmadan tiroidlerime baktırmıştım tsh 3.43 çıktı düşürülmesi gerekiyorsa ilaca başlamam gerekecek perşembe-cuma gibi gidicem o zaman 5+2 olcam keseyi de görürüz inş bişey daha sorcam sana tahlilleri özel hastanede mi devlette mi yaptırdın özelde ise ücretler nasıl merak ediyorum
anladım cnm sen tahlillerini benden önce göstereceksin ya tsh için doktor ne diyecek beni haberdar edermisin ben devlet hastanesinde baktırmıştım geçen tsh a doktor normal dedi ama gebelik olursa ilaç verebiliriz demişti dahiliyeci bi de için rahat etsin antikorlarına da bakalım dedi perşembe gidicem antikorlara da baktırcam sonra da kadın doğuma gidicem sana doktor ne diyecek tsh ile ilgili bilgilendirirsen sevinirimBenim de TSH yüksek çıkmıştı 5,02 şimdide aynı çıktı benimde ilaç kullanmam gerekiyor olabilir o yüzden geç kalmadan yapılması en iyisi bence de. Tsh önemli bi değermiş bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş o yüzden ilaç kullanmamız gerekebilir muhtemelen. Ben özelde yaptırdım 3 yerden fiyat aldım en uyguna 160 tl ye yaptırdım normalde sağlık ocağında da bazı değerlere bakılıyormuş ama ben özelde yaptırmak istedim tsh lar önemli olduğundan güvenemedim açıkçası
günaydın taze annişler yeni nisan annelerini tebrik ediyorum kendinize ve bebişinize iyi bakın :)
Tabi ki haber ederim ben seni ama muhtemelen ilaç verecektir onu kullanırız. Benimde gebelikten önce yüksekti o zaman dediğin gibi ilaç vermedi banada ama gebelik olursa yeniden bakalım dedi o yüzden bir an önce gitmek istiyorum. Ben burdan yazarım sana ne diyeceğinianladım cnm sen tahlillerini benden önce göstereceksin ya tsh için doktor ne diyecek beni haberdar edermisin ben devlet hastanesinde baktırmıştım geçen tsh a doktor normal dedi ama gebelik olursa ilaç verebiliriz demişti dahiliyeci bi de için rahat etsin antikorlarına da bakalım dedi perşembe gidicem antikorlara da baktırcam sonra da kadın doğuma gidicem sana doktor ne diyecek tsh ile ilgili bilgilendirirsen sevinirim
sevinirim cnm sağol..Tabi ki haber ederim ben seni ama muhtemelen ilaç verecektir onu kullanırız. Benimde gebelikten önce yüksekti o zaman dediğin gibi ilaç vermedi banada ama gebelik olursa yeniden bakalım dedi o yüzden bir an önce gitmek istiyorum. Ben burdan yazarım sana ne diyeceğini
Hoşgeldin. Hayırlı olsunSelam kızlarr bir Nisan annesi daha geldi.:)tabi Martta olabilir ama yakvim öyle diyor :) Rabbim hepimize sağlıklı,mutlu bir gebelik geçirmeyi ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:)
anladım cnm sen tahlillerini benden önce göstereceksin ya tsh için doktor ne diyecek beni haberdar edermisin ben devlet hastanesinde baktırmıştım geçen tsh a doktor normal dedi ama gebelik olursa ilaç verebiliriz demişti dahiliyeci bi de için rahat etsin antikorlarına da bakalım dedi perşembe gidicem antikorlara da baktırcam sonra da kadın doğuma gidicem sana doktor ne diyecek tsh ile ilgili bilgilendirirsen sevinirim
tsh kaç çıktı acaba senin, bana doktor bişey demedi, burdan okurken anladım hormon sonucu olduğunuTabi ki haber ederim ben seni ama muhtemelen ilaç verecektir onu kullanırız. Benimde gebelikten önce yüksekti o zaman dediğin gibi ilaç vermedi banada ama gebelik olursa yeniden bakalım dedi o yüzden bir an önce gitmek istiyorum. Ben burdan yazarım sana ne diyeceğini
Benim tsh 5,02 çıktı ama henüz gidip gösteremedim sonucu. Referans değerlerine bakarsan orda yazar zaten hangi değer arası normal diye ama 2,3 normal gibi sanki yada sınırda olabilirtsh kaç çıktı acaba senin, bana doktor bişey demedi, burdan okurken anladım hormon sonucu olduğunu
benim tsh 2,317 yazıyor 4+3 üm bugün
canım benim çok iyi düşünmüşsün garanti olsun maşallah sizede:)Ekim sonu 20 haftalık kaybettim canım ilk bebeklerimi toparladım şimdi Rabbim çok şükür yine nasip ettim, Rabbim inşallah benimkiyle birlikte hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)senin ilk mi annecik?Oyyy maşallah maşallah ne güzel annesi :) Bende bu hafta keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi dr ama ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gideyim diyorum :) İlk bebeğin mi :)
valla öyle görünüyor Elifcim:)inşallahhh sağlıkla:)Hayırlı olsun cnm seninle aynı tarihde mi doğurcaz :) Rabbim nasip eder inş.
teşekkürler canım hepimizin hayırlı olsun kuzularıHoşgeldin Hayırlı olsun bebeğin
Benim 4,49 50 mg ilaç başladık.Gebelikte 2,50 nin altında olmalıymış tsh değeriTabi ki haber ederim ben seni ama muhtemelen ilaç verecektir onu kullanırız. Benimde gebelikten önce yüksekti o zaman dediğin gibi ilaç vermedi banada ama gebelik olursa yeniden bakalım dedi o yüzden bir an önce gitmek istiyorum. Ben burdan yazarım sana ne diyeceğini
teşekkürler canım seninde hayırlı olsun taze bebişinHoşgeldin. Hayırlı olsun
İnş. cnm Samsunlumusun ? 55 görünce sorim dedimvalla öyle görünüyor Elifcim:)inşallahhh sağlıkla:)
iyisimi kalan pedleri değerlendirmek ...BİZİM DOKTORDA CRİNO JEL VE PROGESTAN VAJİNAL YOLDAN VERDİ PROGESTAN AĞRI YAPTI ŞİMDİ SABAH AKŞAM CRİNO JEL KULLANIYORUM ÇOK SIKICI KEŞKE AĞIZ YOLUYLA OLAYDI HEP ISLAK İÇ ÇAMAŞIR GÜNDE 6 KEZ KİLOT DEĞİŞTİRİRYORUM ADET OLMUYORUM DİYE ÜZÜLMÜYORUM YANİ :)