- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
dilara cok usuldum ama Allahtan umit kesilmez hayirlisi olsun.Acile gittik yine kese sağlam görünüyor ama arkasında kesenin 3 katı kan birikmiş atılması gerekiyormuş büyük ihtimal düşük yaparsın dedi,belki bir ihtimal pıhtıları atabilirsen Yaşar ama zor dedi.Allahtan ümid kesilmez dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor artık
Allah korusun geç düşük çok daha kötü gerçekten çok daha acıhayirlisi olsun insallah canim benimde kanama bolgelerim vardi doktorda aynisini demisti progestan kullaniyordum birak artik sadece dusmeyi geciktirirsin demisti Rabbi hayirlisi versin ins. Bugun benden bir ay omce hamile kalan bi arkadasim vardi 8aylik hamileydi odasindan bebek arabasina herseyini almisti bebegini kaybetmis cok uzuldum icimden gecirdim iyiki bastan gitti bebeklerim onun durumunda olsam napardim bilemem herseyde bir hayir var Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermezmis bakarsin bebegin sıki sıki tutunur direnir annesi hayirlisi olsun ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah'tan ümit kesilmez benm hala azda olsa umudum var az önce acile gittik kanama var diye doktor kese ve bebek sağlam dedi,kanamalara alışman lazım sürekli istirahat et belki kurtarırsın dedi biraz ümitlendim ama içerdeki pıhtıları atmaya çalışırken düşük sancısı gibi felaket sancılarım oluyor bebeğim daha fazla dayanamaz bu kazılmalara diye çok korkuyorumdilara cok usuldum ama Allahtan umit kesilmez hayirlisi olsun.
Allah yardimciniz olsun sonu hayirli olsun. Dayanir annesi insallah. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calisAllah'tan ümit kesilmez benm hala azda olsa umudum var az önce acile gittik kanama var diye doktor kese ve bebek sağlam dedi,kanamalara alışman lazım sürekli istirahat et belki kurtarırsın dedi biraz ümitlendim ama içerdeki pıhtıları atmaya çalışırken düşük sancısı gibi felaket sancılarım oluyor bebeğim daha fazla dayanamaz bu kazılmalara diye çok korkuyorum
İnş dayanır.sürekli yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum.bu akşam ilk defa kanamam kırmızıya döndü,akşama doğruda düşük sancısı gibi sancı saplanmıştı dedim herhalde düşük başladı.çünkü resmen uzun ince solucan gibi birşey düşürdüm ,çocuğun bir parçası sanmıştım.sancı beni o kadar mahvettiki diyecektim düşük başladıysa kürtaja alın beni diye.ama bir gittimki bebek sağlam o anki sevincimi gerçekten anlatamam Allah büyüktür inş tutunur bebeğimAllah yardimciniz olsun sonu hayirli olsun. Dayanir annesi insallah. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calis
İnşallah düşürmezsin yavrun seninle kalır.Allah yardımcın olsunİnş dayanır.sürekli yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum.bu akşam ilk defa kanamam kırmızıya döndü,akşama doğruda düşük sancısı gibi sancı saplanmıştı dedim herhalde düşük başladı.çünkü resmen uzun ince solucan gibi birşey düşürdüm ,çocuğun bir parçası sanmıştım.sancı beni o kadar mahvettiki diyecektim düşük başladıysa kürtaja alın beni diye.ama bir gittimki bebek sağlam o anki sevincimi gerçekten anlatamam Allah büyüktür inş tutunur bebeğim
Âmin âmin inşİnşallah düşürmezsin yavrun seninle kalır.Allah yardımcın olsun
sağol canm bebeğim gerçekten kromozomal bir bozukluk vs olsa çoktan düşmüştü bence.bebek sağlıklı tek sorun arkadaki pıhtılar.artık kanama geldikçe sevinmeye başladım pıhtıları atıyorum diye.sabah 9.30 da randevum vardı doktoruma bakalım o ne diyecek inş sorunsuz geçiririm bu geceyide.geçmiş olsun Dilara umarım bebeğin sımsıkı tutunur canm sana
ahh bebeğim okadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten Allah hayırlısını versin die dua et ben 4 sene sonra o kadar bekledikten sonra boş gebelik geçirdim yıkıldım resmen isyan derecesine varıyordu Allah korusun o kadar hayal beklenti Bi kürtaj masasında kaldı . Emin ol senin için en hayırlısını tayin edecek allahım .şu an bende çok stresliyim yarın kontrolüm var yine mi boş gebelik die kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ama hayorlısı olsun diyorum bu sefersağol canm bebeğim gerçekten kromozomal bir bozukluk vs olsa çoktan düşmüştü bence.bebek sağlıklı tek sorun arkadaki pıhtılar.artık kanama geldikçe sevinmeye başladım pıhtıları atıyorum diye.sabah 9.30 da randevum vardı doktoruma bakalım o ne diyecek inş sorunsuz geçiririm bu geceyide.
Canm inş seninde bebeğin senledir.bizde bir senedir istiyorduk 6.ayda oldu onunda kalbi durdu kürtaj yapıldı.4 ay sonrada kardeşinin acısını unutturmaya bu meleğim geldi o kardeşinden daha güçlü inş bırakmayacak annesini.bu dönemlerde gerçekten insan Ruhen çok yıpranıyor.birde benm rahimde şekil bozukluğu var 7 aya atabilirlerse bebeği yine iyi her dakika risk altındayım yani .e brde pıhtılaşma sorunu olabilir diye doktorum aspirin vermişti kanamam var diye onuda kestiler şimdide yaşasada kalbi durur diye korkuyorum,yani anlayacağın sıkıntısız kimse yok halimize şükretmemmiz lazım.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşahh bebeğim okadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten Allah hayırlısını versin die dua et ben 4 sene sonra o kadar bekledikten sonra boş gebelik geçirdim yıkıldım resmen isyan derecesine varıyordu Allah korusun o kadar hayal beklenti Bi kürtaj masasında kaldı . Emin ol senin için en hayırlısını tayin edecek allahım .şu an bende çok stresliyim yarın kontrolüm var yine mi boş gebelik die kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ama hayorlısı olsun diyorum bu sefer
amin canm inşllh biz 4 senedir istiyoruz...benmde tahmin kalp şeklinde dediğin gibi herkeste farklı sorun canmCanm inş seninde bebeğin senledir.bizde bir senedir istiyorduk 6.ayda oldu onunda kalbi durdu kürtaj yapıldı.4 ay sonrada kardeşinin acısını unutturmaya bu meleğim geldi o kardeşinden daha güçlü inş bırakmayacak annesini.bu dönemlerde gerçekten insan Ruhen çok yıpranıyor.birde benm rahimde şekil bozukluğu var 7 aya atabilirlerse bebeği yine iyi her dakika risk altındayım yani .e brde pıhtılaşma sorunu olabilir diye doktorum aspirin vermişti kanamam var diye onuda kestiler şimdide yaşasada kalbi durur diye korkuyorum,yani anlayacağın sıkıntısız kimse yok halimize şükretmemmiz lazım.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş
Bol şans. Hayırlısıyarın kontrole gideceğim tekrardan boş gebelik mi yaşayacağım yoksa herşey yolunda devm mı edeceğim belli olacak gibi... Herşetin hayırlısını versin Allah hepimize inşallh
Canım benim ilk kızımda sürekli açık kırmızı kanamam oldu. Bide az değil duşa giriyordum heryer boyanıyordu. 3 ay yattım. İğne vurunmaktan oturup kalkamıyordum. Demek istediğim kanamayı çok önemseme. Kızım şimdi 4 yaşında :) Stresle çocuğu olumsuz etkileme sadece annesi :) Hayırlısıysa o zaten tutunur.İnş dayanır.sürekli yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum.bu akşam ilk defa kanamam kırmızıya döndü,akşama doğruda düşük sancısı gibi sancı saplanmıştı dedim herhalde düşük başladı.çünkü resmen uzun ince solucan gibi birşey düşürdüm ,çocuğun bir parçası sanmıştım.sancı beni o kadar mahvettiki diyecektim düşük başladıysa kürtaja alın beni diye.ama bir gittimki bebek sağlam o anki sevincimi gerçekten anlatamam Allah büyüktür inş tutunur bebeğim
amin inşllh cnmBol şans. Hayırlısı
evet canım ya başka gıdalardan almaya çalışıyorum aa bide yumurta yiyemiyorumbende süt içemiyorum kabızlık yapıyor bende ama yoğurt yiyorum ev yoğurdu olsa doğal daha iyi olur balık yerine de bitkisel omega kullanıyorum sende aynı vitamini başka şeylerden almaya çalış ceviz ye omega için yumurta ,yoğurt ye sütlaç yap öyle ye bende sütlaç yaptım yiyebilirsem
Kızlar inşallah önümüzdeki anneler gününe bebişlerimizle girecegiz bizim en büyük armaganımız 1 aylık bebişlerimiz olucak innnnnnşalllahhhhh:26:
valla yumurta çok önemli dediler bana tedavi süresince haşlama yağda değişik değişik yemeye çalışıyorum birde bana tavuk ve balık haftanın dört günü önermişlerde tedavinin ilk ayında...evet canım ya başka gıdalardan almaya çalışıyorum aa bide yumurta yiyemiyorumyoğurdumu kendim yapıyorum genelde semiz otunda omega 3 varmış onu tüketmeye çalışıyorum .bak sütlaç çok severim iyi fikir