2015 Nisan Anneleri

genelde progestan ı ağız yolu ile önermişler bizim doktor direk hazneden başlattı önlem olsun diye mi acaba...

Günaydın kızlar...
Ben ctesi günü keseyi gördüm şükürler olsun 10 gün sonrayada kalp atışı için gelebilirsin dedi. Yalnız bi sorum olacaktı. Dün akşam yerimden kalkarken kasığıma yüklendim sanırım bi anda kramp girdi sonra ağrım oldu sonra yattım şimdide ağrım geçmiş sizce sorun olur mu bu kramp

yarın kontrole gideceğim tekrardan boş gebelik mi yaşayacağım yoksa herşey yolunda devm mı edeceğim belli olacak gibi... Herşetin hayırlısını versin Allah hepimize inşallh
İnşallah hiçbir sorun yoktur canım bebeğin sağlıkla sana tutunmuştur bol bol dua et inşallah Rabbim kabul edecektir

gözün aydın cnmm :) kramp normal bende de oluyo çok takılma

GÜNAYDIN CANIM BİRŞEYCİK OLMAZ BENDEDE ARA ARA OLUYOR ÖYLE SORUNLAR SONRA GEÇİYOR

genelde progestan ı ağız yolu ile önermişler bizim doktor direk hazneden başlattı önlem olsun diye mi acaba...

BİZİM DOKTORDA CRİNO JEL VE PROGESTAN VAJİNAL YOLDAN VERDİ PROGESTAN AĞRI YAPTI ŞİMDİ SABAH AKŞAM CRİNO JEL KULLANIYORUM ÇOK SIKICI KEŞKE AĞIZ YOLUYLA OLAYDI HEP ISLAK İÇ ÇAMAŞIR GÜNDE 6 KEZ KİLOT DEĞİŞTİRİRYORUM ADET OLMUYORUM DİYE ÜZÜLMÜYORUM YANİ :)

Selam kızlarr bir Nisan annesi daha geldi.:)tabi Martta olabilir ama yakvim öyle diyor :) Rabbim hepimize sağlıklı,mutlu bir gebelik geçirmeyi ve yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.:)

Amiiin amiiin hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsun inşallah :) Kalp atışlarını duydun mu bebişinin :)

keseyi vaginal ultrasonlamı karından mı gördünüz canım aramızda 3-4 gün var seninle ben vaginal baktırmak istemiyorum 1 haftaya kadar gideyim diyorum karından gözükür mü acaba krampları takma benim de yatıp kalkarken sancılar kramplar giriyo bi de benim karnım baya belli oluyo göbeğim çıktı kilo almadım ama göbek çok belli senin nasıl belirginlik var mı karnında

Karından gördü canım direk göründü zaten bi de benim değerim en son geçen salı 2161 di 1000 geçince görülüyormuş dr öyle söyledi. Bende vajinal istemiyordum zaten. Benim de göbeğm çıktı kilo almadım ama gaz var sanırım yada bebiş büyüdükçe o da şişiriyor olabilir normal yani :)

Amiiin amiiin hoşgeldiin hayırlı uğurlu olsun inşallah :) Kalp atışlarını duydun mu bebişinin :)
teşekkürler canım kalbinin attığını gördüm ultrasondan çok şükür :)ama sesi haftaya dinleyeceğiz inşallah duymadık gördük diyelim :)sizde durumlar nasıl ?

teşekkürler canım kalbinin attığını gördüm ultrasondan çok şükür :)ama sesi haftaya dinleyeceğiz inşallah duymadık gördük diyelim :)sizde durumlar nasıl ?
Oyyy maşallah maşallah ne güzel annesi :) Bende bu hafta keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi dr ama ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gideyim diyorum :) İlk bebeğin mi :)

ben beta hcg yi en son geçen çarşamba 498 de bıraktım bi daha ölçtürmedim durum ne bilmiyorum bakalım cuma günü gitsem gözükür inşallah bir de bu gidişinde doktor tahlil istedi mi yoksa kalp atışını duyduktan sonra mı istiyorlar tahlilleri

Hayırlı olsun cnm seninle aynı tarihde mi doğurcaz :) Rabbim nasip eder inş.

günaydın taze annişler yeni nisan annelerini tebrik ediyorum kendinize ve bebişinize iyi bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…