2015 Nisan Anneleri

canım benim çok iyi düşünmüşsün garanti olsun maşallah sizede:)Ekim sonu 20 haftalık kaybettim canım ilk bebeklerimi toparladım şimdi Rabbim çok şükür yine nasip ettim, Rabbim inşallah benimkiyle birlikte hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)senin ilk mi annecik?
Öyle mi başın sağolsun çok geçmiş olsun inşallah bi daha Rabbim yaşatmasın canım sanada kimseyede :KK43: Benim ilk olacak yaşadıklarım çok farklı geliyor o yüzden tecrübesizim :)

ben beta hcg yi en son geçen çarşamba 498 de bıraktım bi daha ölçtürmedim durum ne bilmiyorum bakalım cuma günü gitsem gözükür inşallah bir de bu gidişinde doktor tahlil istedi mi yoksa kalp atışını duyduktan sonra mı istiyorlar tahlilleri
Canim ben adet gunum 30 temmuzda 46 cikmisti bugun 5+5 ken karnimdan goruldu. Kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi

7+1 de kalp atışını gördük çok şükür.üzerimden büyük bir yük kalktı..

doktora gittim kese 18 mm ama içinde ne yolk sac var ne emriyo ...yine bir boş gebelik büyük ihtimal ikinci kez yıkıldım kime neye kızacağım ne diyeceğim bilmiyorum ..

kac haftalıksınız canım belki oluşmamıştır daha
haftam belli değilki pcosluyum 40-45 günde bir adet olurum düzensiz yani ama kese boyum 18 mm olduğunda yolk sac görünmesi gerekiyormuş canm ... Ekimde tüp bebek yaptırcaktım oda iptal oldu iki gün sonra kıştan ayarladığımız tatil var oda iptal ..Allahım bir bildiği vardır ne diyim herşey tepetaklak oldu

doktora gittim kese 18 mm ama içinde ne yolk sac var ne emriyo ...yine bir boş gebelik büyük ihtimal ikinci kez yıkıldım kime neye kızacağım ne diyeceğim bilmiyorum ..
İçinde olmadığını nasıl anladı ki canım onu anlamadım sonuçta kesesi oluşmuş

haftam belli değilki pcosluyum 40-45 günde bir adet olurum düzensiz yani ama kese boyum 18 mm olduğunda yolk sac görünmesi gerekiyormuş canm ... Ekimde tüp bebek yaptırcaktım oda iptal oldu iki gün sonra kıştan ayarladığımız tatil var oda iptal ..Allahım bir bildiği vardır ne diyim herşey tepetaklak oldu
matarani dur hemen enseyi karartma beklemek en hayirlisi ablamin bos gebelik diye kurtaj drmislerdi o da pkolu bi hafta sonra saglikli gebelik oldugu anlasildi. benim de kese 12 milim bebek yolk sac falan bi sey demedi dr. sen ne yapacaksin doktorun bekleyecegiz mi dedi

İçinde olmadığını nasıl anladı ki canım onu anlamadım sonuçta kesesi oluşmuş
canm normalde 13 mm iken yolk sac denen yuvarlak Bi kesecik var onun görünmesi gerekiyormuş 17 ve üstünde de emriyoyu görmek gerekiyormuş ...bende 18 mm bir kese var ama içinde bir şey yok :KK43:

matarani dur hemen enseyi karartma beklemek en hayirlisi ablamin bos gebelik diye kurtaj drmislerdi o da pkolu bi hafta sonra saglikli gebelik oldugu anlasildi. benim de kese 12 milim bebek yolk sac falan bi sey demedi dr. sen ne yapacaksin doktorun bekleyecegiz mi dedi
canm doktorumda Bi hafta daha bekleyip kuçuk Bi ihtimal verdi ama yolk sac olmalıydı en azından ... Kesenin içinde beyaz çerçeveli Bi daire yolk sac denen şey o yoksa zaten boş gebelikle şüphelenme başlıyor canm ..yaşım 31 oldu artık çok korkuyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor artık 4 senedir uğraşıyoruz çok yoruldum ağlamaktan

canm doktorumda Bi hafta daha bekleyip kuçuk Bi ihtimal verdi ama yolk sac olmalıydı en azından ... Kesenin içinde beyaz çerçeveli Bi daire yolk sac denen şey o yoksa zaten boş gebelikle şüphelenme başlıyor canm ..yaşım 31 oldu artık çok korkuyorum hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor artık 4 senedir uğraşıyoruz çok yoruldum ağlamaktan

Yaşı takma kafana herşeyin hayırlı bir zamanı var olur inşallah.Hakkında hayırlısı

Matarani insallah korktuğun gibi olmaz da bi hafta sonra hayırlı haberlerle gelirsin. Yaşında ne varmış. Daha cok gençsin.

Bizde bugün kesimizi ve içinde embriyoyu gördük kızlar. Darısı kalp atışlarında. . Bu arada ben Mart annesi olacağım muhtemelen, doğum 31 Mart görünüyor, ilki de sezaryen olunca Mart bebeği olma ihtimali çok yüksek, hayırlısıyla doğsun da...

X