2015 Nisan Anneleri

canm normalde 13 mm iken yolk sac denen yuvarlak Bi kesecik var onun görünmesi gerekiyormuş 17 ve üstünde de emriyoyu görmek gerekiyormuş ...bende 18 mm bir kese var ama içinde bir şey yok
Anladım canım ama belki henüz görünmüyor olabilir bakalım belki gittiğinde görebilir bence sen şu anda sadece bol bol dua et canım sadece dua et bebeğinin sağlıklı olması için Rabbim kabul eder inşallah

merhaba kızlar ben ne yazık ki nisan annesi olamıcam cumartesi kalp atışını duyduk dün sabah düşük yaptım bebeğim gitti..

merhaba kızlar ben ne yazık ki nisan annesi olamıcam cumartesi kalp atışını duyduk dün sabah düşük yaptım bebeğim gitti..
çokkk üzüldümmm.... kaç haftalıktı? kanamanmı baslamıstı. ne yaptın agır ıs bıseymı yaptın allah en kısa zamanda tekrar saglıklı bı hamılelık verır ınsallah canım. cok gecmıs olsun

5 haftalıktı keseye göre canım ağır iş de yapmadım bişi de kaldırmadım ama oldu işte cuma günü bacaklarım cok feci bi şekilde ağrımaya basladı cumartesi sabah da kanamam basladı hastaneye yattım pazar sabahı da düşük oldu canım inşallah rabbim tekrar yüzümü güldürecek kendinize cok dikkat edin

Çok geçmiş olsun

doktora gittim kese 18 mm ama içinde ne yolk sac var ne emriyo ...yine bir boş gebelik büyük ihtimal ikinci kez yıkıldım kime neye kızacağım ne diyeceğim bilmiyorum ..
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlısı diyelim. Sebebini araştırmak lazim herşeyin çaresi var. Üzme kendini

Çok geçmiş olsun

Günaydın cnmmmm :) İyi bakmaya çalışıyorum ama ne süt içebiliyorum ne de ceviz yiyebiliyorum mide bulantısından
Parfümlü çamaşır deterjanı bile kullanamıyorum o derece yani sende de oluyormu ?
Canım ben bişeyı fazla yıyemıyorm cıkarcak gibi oluyorum beni çöp kokusu ve diş fırcalamak mahvedıyo ama olsun her şeye deger bebişlerimiz :)

Merhaba rabbim nasip ederse 2015 OCAK annesi olucam inşallah.
İnşallah bu ay umutla hamile kalmayi bekleyen herkesin yüzü güler rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese anne olmayı evlat sahibi olmayı nasip etsin umudunuzu sakın yitirmeyin
.

Kizlarrr hamile kaldığım günden beri kabizim. Dun hemiroidim çıktı. İlk hamileliğimin sonunda olmuştu. Bununda başında (
İlk çocuğumu sezeryanla doğurmuştur. Bunu normal doğurmak istiyordum hemoroid engel olabiliyormus.
Kabizlik için elimden geleni yapmistim. Kremler de kullanmıştır. Bildiğiniz bi yöntem varmı hemoroid için?

günaydınnnn kızlarrrr :) nasılsınızzz bakalımmmm ben hergün biraz daha kötü uyanıyorum mide bulantılarım artıyo maalesef kızlarr dün arkadaşım biri göbeğime baktı hamilemisin sen dedi hayret ettim bilmiyodu kimseye söylemiyorum daha sanki bende hissediyorum hafif çıktı sizin ki nasıl?

cnm bende tamm tersiyimmm geçmek bilmiyor karın ağrısı yapıyo

Günaydınlar…
Bu sabah inanılmaz zor kalktım sanırım artık bebiş tamamen ağırlığını koydu ben varım diyor ama uykusuzluk ve bulantı beni zorlayacak gibi napalım artık sağlıklı olsunlarda :) Bi de süt ve yoğurt midemi bulandırır oldu zorla yiyorum

Hayırlı olsunn bebişin Amin inş. bütün isteyenlere nasip olur

Günaydın cnm :)
eeee artık ben burdayım diyor cnm :) sütü ilk günler cok güzel içiyordum kahvaltılarda ama şimdi içemiyorum süt diyince bile midem kalkıyor mecbur ayrandan almaya çalışıyorum kalsiyumu

Günaydın cnm gazdan galiba şişkinlik oluyo dünde bana yanda bi komşum söyledi bende şaşırdım kaldım valla :) Kimseye söylemiyodum hamileliğimi mecbur söyledim bildiği için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…