2015 Nisan Anneleri

Acile gittik yine kese sağlam görünüyor ama arkasında kesenin 3 katı kan birikmiş atılması gerekiyormuş büyük ihtimal düşük yaparsın dedi,belki bir ihtimal pıhtıları atabilirsen Yaşar ama zor dedi.Allahtan ümid kesilmez dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor artık
dilara cok usuldum ama Allahtan umit kesilmez hayirlisi olsun.

:KK43: hayirlisi olsun insallah canim benimde kanama bolgelerim vardi doktorda aynisini demisti progestan kullaniyordum birak artik sadece dusmeyi geciktirirsin demisti Rabbi hayirlisi versin ins. Bugun benden bir ay omce hamile kalan bi arkadasim vardi 8aylik hamileydi odasindan bebek arabasina herseyini almisti bebegini kaybetmis cok uzuldum icimden gecirdim iyiki bastan gitti bebeklerim onun durumunda olsam napardim bilemem herseyde bir hayir var Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermezmis bakarsin bebegin sıki sıki tutunur direnir annesi hayirlisi olsun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah korusun geç düşük çok daha kötü gerçekten çok daha acı :KK43: bugün kanamam açık renge döndü tekrar acile gittik bebeğim normal görünüyor inş istirahatlere atlatırm bu zamanları

Son düzenleme:
dilara cok usuldum ama Allahtan umit kesilmez hayirlisi olsun.
Allah'tan ümit kesilmez benm hala azda olsa umudum var az önce acile gittik kanama var diye doktor kese ve bebek sağlam dedi,kanamalara alışman lazım sürekli istirahat et belki kurtarırsın dedi biraz ümitlendim ama içerdeki pıhtıları atmaya çalışırken düşük sancısı gibi felaket sancılarım oluyor bebeğim daha fazla dayanamaz bu kazılmalara diye çok korkuyorum:KK43:

Allah'tan ümit kesilmez benm hala azda olsa umudum var az önce acile gittik kanama var diye doktor kese ve bebek sağlam dedi,kanamalara alışman lazım sürekli istirahat et belki kurtarırsın dedi biraz ümitlendim ama içerdeki pıhtıları atmaya çalışırken düşük sancısı gibi felaket sancılarım oluyor bebeğim daha fazla dayanamaz bu kazılmalara diye çok korkuyorum:KK43:
Allah yardimciniz olsun sonu hayirli olsun. Dayanir annesi insallah. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calis

Allah yardimciniz olsun sonu hayirli olsun. Dayanir annesi insallah. Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmamaya calis
İnş dayanır.sürekli yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum.bu akşam ilk defa kanamam kırmızıya döndü,akşama doğruda düşük sancısı gibi sancı saplanmıştı dedim herhalde düşük başladı.çünkü resmen uzun ince solucan gibi birşey düşürdüm ,çocuğun bir parçası sanmıştım.sancı beni o kadar mahvettiki diyecektim düşük başladıysa kürtaja alın beni diye.ama bir gittimki bebek sağlam o anki sevincimi gerçekten anlatamam Allah büyüktür inş tutunur bebeğim

İnş dayanır.sürekli yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum.bu akşam ilk defa kanamam kırmızıya döndü,akşama doğruda düşük sancısı gibi sancı saplanmıştı dedim herhalde düşük başladı.çünkü resmen uzun ince solucan gibi birşey düşürdüm ,çocuğun bir parçası sanmıştım.sancı beni o kadar mahvettiki diyecektim düşük başladıysa kürtaja alın beni diye.ama bir gittimki bebek sağlam o anki sevincimi gerçekten anlatamam Allah büyüktür inş tutunur bebeğim
İnşallah düşürmezsin yavrun seninle kalır.Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun Dilara umarım bebeğin sımsıkı tutunur canm sana
sağol canm bebeğim gerçekten kromozomal bir bozukluk vs olsa çoktan düşmüştü bence.bebek sağlıklı tek sorun arkadaki pıhtılar.artık kanama geldikçe sevinmeye başladım pıhtıları atıyorum diye.sabah 9.30 da randevum vardı doktoruma bakalım o ne diyecek inş sorunsuz geçiririm bu geceyide.

sağol canm bebeğim gerçekten kromozomal bir bozukluk vs olsa çoktan düşmüştü bence.bebek sağlıklı tek sorun arkadaki pıhtılar.artık kanama geldikçe sevinmeye başladım pıhtıları atıyorum diye.sabah 9.30 da randevum vardı doktoruma bakalım o ne diyecek inş sorunsuz geçiririm bu geceyide.
ahh bebeğim okadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten Allah hayırlısını versin die dua et ben 4 sene sonra o kadar bekledikten sonra boş gebelik geçirdim yıkıldım resmen isyan derecesine varıyordu Allah korusun o kadar hayal beklenti Bi kürtaj masasında kaldı . Emin ol senin için en hayırlısını tayin edecek allahım .şu an bende çok stresliyim yarın kontrolüm var yine mi boş gebelik die kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ama hayorlısı olsun diyorum bu sefer

ahh bebeğim okadar iyi anlıyorum ki seni gerçekten Allah hayırlısını versin die dua et ben 4 sene sonra o kadar bekledikten sonra boş gebelik geçirdim yıkıldım resmen isyan derecesine varıyordu Allah korusun o kadar hayal beklenti Bi kürtaj masasında kaldı . Emin ol senin için en hayırlısını tayin edecek allahım .şu an bende çok stresliyim yarın kontrolüm var yine mi boş gebelik die kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ama hayorlısı olsun diyorum bu sefer
Canm inş seninde bebeğin senledir.bizde bir senedir istiyorduk 6.ayda oldu onunda kalbi durdu kürtaj yapıldı.4 ay sonrada kardeşinin acısını unutturmaya bu meleğim geldi o kardeşinden daha güçlü inş bırakmayacak annesini.bu dönemlerde gerçekten insan Ruhen çok yıpranıyor.birde benm rahimde şekil bozukluğu var 7 aya atabilirlerse bebeği yine iyi her dakika risk altındayım yani .e brde pıhtılaşma sorunu olabilir diye doktorum aspirin vermişti kanamam var diye onuda kestiler şimdide yaşasada kalbi durur diye korkuyorum,yani anlayacağın sıkıntısız kimse yok halimize şükretmemmiz lazım.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş

Canm inş seninde bebeğin senledir.bizde bir senedir istiyorduk 6.ayda oldu onunda kalbi durdu kürtaj yapıldı.4 ay sonrada kardeşinin acısını unutturmaya bu meleğim geldi o kardeşinden daha güçlü inş bırakmayacak annesini.bu dönemlerde gerçekten insan Ruhen çok yıpranıyor.birde benm rahimde şekil bozukluğu var 7 aya atabilirlerse bebeği yine iyi her dakika risk altındayım yani .e brde pıhtılaşma sorunu olabilir diye doktorum aspirin vermişti kanamam var diye onuda kestiler şimdide yaşasada kalbi durur diye korkuyorum,yani anlayacağın sıkıntısız kimse yok halimize şükretmemmiz lazım.Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş
amin canm inşllh biz 4 senedir istiyoruz...benmde tahmin kalp şeklinde dediğin gibi herkeste farklı sorun canm

Canım benim ilk kızımda sürekli açık kırmızı kanamam oldu. Bide az değil duşa giriyordum heryer boyanıyordu. 3 ay yattım. İğne vurunmaktan oturup kalkamıyordum. Demek istediğim kanamayı çok önemseme. Kızım şimdi 4 yaşında :) Stresle çocuğu olumsuz etkileme sadece annesi :) Hayırlısıysa o zaten tutunur.

bende süt içemiyorum kabızlık yapıyor bende ama yoğurt yiyorum ev yoğurdu olsa doğal daha iyi olur balık yerine de bitkisel omega kullanıyorum sende aynı vitamini başka şeylerden almaya çalış ceviz ye omega için yumurta ,yoğurt ye sütlaç yap öyle ye bende sütlaç yaptım yiyebilirsem
evet canım ya başka gıdalardan almaya çalışıyorum aa bide yumurta yiyemiyorumo_O yoğurdumu kendim yapıyorum genelde semiz otunda omega 3 varmış onu tüketmeye çalışıyorum .bak sütlaç çok severim iyi fikir:p

Kızlar ben en son gecen persembe dr a gittim degerim 1550ydi, acaba hersey yolundamıdır çok merak ediyorum iki kere düşük yaptıgım için bunuda düşürmekten korkuyorum aslında bugün randevum vardı ama gitmeyecegim bana dr un olumsuz konuşmasından cok korkuyorum önceki gebeliklerimde dr lar gelişmemiş boş kese kanama alanı var vs dedikleri için dr a gidip bebegiöin durumunu sormaya korkuyorum, Bu arada dilaracacıgım benim daha önceki gebeliğimde 8 haftalıktı 6 haftadan kanama alanı başladı dr lar bu düşer dedi bana herhangi bir ilaç vermediler ancak beklediler 2 hafta kanamam oldu kıpkırmızı ve adetimde bile görmediğm yogunlukta 2 haftanın sonunda kese boş alacagız dediler hastaneye yattım akşamdan sabah 9 da sonkez ultasona baktılar bebegimin kalp atışları duyuldu benim için mucizeydi hemen hastaneden çıktım dr unda tavsiyesiyle kıpırdamadan yattım progestan kullandım günde 3 tane 2 günün sonunda özel dr agittim kanama alanı durmuş dedi ama kesenin şekli bozulmuş kalbi durmuştu, demem o ki sana bebek hemen düşmez ama senin kanamayı azaltacak 1 seyler kullanman lazım progestan hap yada iğne mutlaka kullan bir gebeliğin seyri 10, haftaya kadar hiç belli olmaz 9, haftada kalbi yenş yeni atan oöabiliyor benim dr özeldeki dediki senin bebegin kalp atışları duyulmasa bile 10 haftaya kadar beklenebilir dedi hemen bebegi almaya gerek yok belki gec gelişiyor hem bebekler doguma son 2 ay kala gerikalan haftalarını da tamamlıyorlar, canım kanaman olması bebegin düşecegi anlamına gelmez hem kanama bebekten degil rahimden gelirmiş aynı adet gibi, ilaç kullanıyormusun bilmiyorum ama mutlaka kullanmanı öneriyorum ben ik tane düşükten soonra şuan coraspin folidoce 400mg progestan ve günde 1 tane cleaksin iğneyle gebeliğime devam ediyorum daha öncekilerde kullanmamıştım meger düşmesiniin kanamalrı sebebi kan pıhtılaşmasıymış o nedenle kullanıyorum, sakın moralini bozma ama kanı durduracak ilaç veya iğne kullan

evet canım ya başka gıdalardan almaya çalışıyorum aa bide yumurta yiyemiyorumo_O yoğurdumu kendim yapıyorum genelde semiz otunda omega 3 varmış onu tüketmeye çalışıyorum .bak sütlaç çok severim iyi fikir:p
valla yumurta çok önemli dediler bana tedavi süresince haşlama yağda değişik değişik yemeye çalışıyorum birde bana tavuk ve balık haftanın dört günü önermişlerde tedavinin ilk ayında...

X