2015 Nisan Anneleri

kızlar keseyi görüp kalp atışı için bekleyenler hangi gün dinliyceksiniz ben 14 ağustosta çok az kaldıacaba benden önce dinliycek varmı merak ettim

Bende 15agustosta gidicem nasipse :) ama duyulmazsa uzulmemeye calisicam 8haftaya kadar yolu varmis ins. Hemen duyarim beklemeye gerek kalmaz

Normalden buyuk olmasında bir sorun olacağını zannetmiyorum.Bu anne babanın boyuyla felanda ilgili olabilir.6 haftalık bir bebeğin ortalama olarak 4-6 mm olması gerekir diye yazıyor internette.Doktorumda haftasıyla uyumlu dedi bana

Hadi hayirli olsun canim :) bebisi goruyormusun annesine erkenden burdayim demis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha kalp atışını duymadım. 4 yaşındaki kızımın hamileliginde öyleydi. Daha 3+5 benimki :)
Seni anliyorym :) burda bi tane daha var. Kizima hamileyken doktora liste yapıp giderdim. Doktorla kocam bir olmuş bana takılırdı. Onu bile stres ederdim :))
Gerçi bende daha kaydadeğer hormon artışı olmadi. Simdi bol keseden konuşuyorum. Belki gene strese giderim :))

Hanimlar facebookta takip ettiginiz grup varmi sahi ben anneler hamiler grubu ile hamisler annisler 2grubunu takip ediyorum buranin yaninda :)

korkma canım hamileleikte olabiliyo bu kanama şükür azalmışta dinlendıkce hiç kalmayacak

canım bana yazdın yanlışlıkla sanırım

Ben yumurtlama testiyle kaldım. 25 temmuzda yumurtlama oldu. Başka kullanan var mı? Birde ben 55 kiloyla kaldım ama kabizlikla beraber birden 58 kilo oldum. Sizde durum nedir ?

Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus var Doktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
canım inşallah en kısa zamnda yıne hamiş olursun gerçi kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalınıyo baska topikte 2 arkadas öyle olmustu

bende ov testıyle hamile kaldım bide ateş ölçtüm 4.ayımdı 49kiloyla hamile kaldım suan 50 kiloyum

Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus var Doktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.

Canim gecmis olsun ama hic uzulme cunku basta degerin dusukmus ben de yasadim aynisini adetim uc gun geciktigi halde degerim 50 idi sonra 70 ve biraz yukselis ve dususle sonuclandi ama gene hamileyim ve degerim iyi cikti nazar degmesin,allaha sukur sen de sakin kafana takma..seni cok iyi anliyorum

Canım geçmiş olsun. Üzme kendini. Hayirlisiyla sağlıkla gelsin bebisin

kızlar keseyi görüp kalp atışı için bekleyenler hangi gün dinliyceksiniz ben 14 ağustosta çok az kaldıacaba benden önce dinliycek varmı merak ettim

Bnde 18 inde 6+4 ken gdcm canim allahin izniyle

Acile gittik yine kese sağlam görünüyor ama arkasında kesenin 3 katı kan birikmiş atılması gerekiyormuş büyük ihtimal düşük yaparsın dedi,belki bir ihtimal pıhtıları atabilirsen Yaşar ama zor dedi.Allahtan ümid kesilmez dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor artık

Canim Rabbimden umut kesilmez ins. Kalmaz biseyin bebegin senle olur. Ya mubdi ismini bol bol cek tesbihle hata esin ceksin tesbihle elini karnina koysun

Canim Rabbimden umut kesilmez ins. Kalmaz biseyin bebegin senle olur. Ya mubdi ismini bol bol cek tesbihle hata esin ceksin tesbihle elini karnina koysun
Rabbimden ümit kesilmez sürekli dua ediyorum zaten bebeğim tutunmuş bana ama,sürekli sancım olmaya başladı sancılarda kahverengi kanamam.doktor dedi her sancıda kasılmada bebeğin düşmesi kolaylaşırmış.küçük bir ihtimal verdi sadece çok üzgünüöö:2:

hayirlisi olsun insallah canim benimde kanama bolgelerim vardi doktorda aynisini demisti progestan kullaniyordum birak artik sadece dusmeyi geciktirirsin demisti Rabbi hayirlisi versin ins. Bugun benden bir ay omce hamile kalan bi arkadasim vardi 8aylik hamileydi odasindan bebek arabasina herseyini almisti bebegini kaybetmis cok uzuldum icimden gecirdim iyiki bastan gitti bebeklerim onun durumunda olsam napardim bilemem herseyde bir hayir var Rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermezmis bakarsin bebegin sıki sıki tutunur direnir annesi hayirlisi olsun ins.

yarın kontrole gideceğim tekrardan boş gebelik mi yaşayacağım yoksa herşey yolunda devm mı edeceğim belli olacak gibi... Herşetin hayırlısını versin Allah hepimize inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…