kızlar keseyi görüp kalp atışı için bekleyenler hangi gün dinliyceksiniz ben 14 ağustosta çok az kaldıacaba benden önce dinliycek varmı merak ettim
Sağol canm inş duyarım sağlıklı olsun düşmesinde artık tek dileğim o.benm bebeğin boyu 16 mm görünüyor resimde özellikle seni bekledim büyüklüğü 8 haftalık gibiymiş bu normal mi acaba.kese normal haftasına göre ama bebek değeri yüksek geldi bana inş sorun yoktur
Canim kacinci haftadasiniz masallah ya cok sevindim darisi biz duymayanlara insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 6+3 teyim canım
Arkadaşlar dr a gittim. Kan değerim 504 olmuş. Bana göre düşük ama dr geç döllenme olduğunu ve benim çok erken farkettiğimi söyledi. Çarşamba tekrar çağırdı. Gebelik var dedi. Hayırlısı inşallah sevineyim mi bilemedim. Çok şükür rabbime duydu sesimi şimdi sıra bebişi büyütmeye geldi inşallah destekleriniz için hepinize teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bir kızım var çok şükür onda da hep panik ve korku içindeydim.Bunda da aynı korku ve paniği yaşıyorum.Doktor ultrason makinesini açıyormuş.Ben bir sorun mu var doktor hanım dedim.Dur hele makinayı açim önce dedi.
korkma canım hamileleikte olabiliyo bu kanama şükür azalmışta dinlendıkce hiç kalmayacakValla canm kanamam durduda hafif kahverengi lekelenmelerim ve küçük parçacıkların gelmesi dışında bir sıkıntı yok şimdilik,ama hala çok korkuyorum
Valla canm sıkma Canını Allah'tan ümid kesilmez doktora gidince zaten herşey belli olur inşirah sorun yoktur
canım ben dedim sana var bebiş die bak benimde öyle oldu seninkiyle uyuyor :) ama şükür keseyi gördük sende haftaya keseyi görücen sevincen çok tam tamam derken haydaa kalp atışı için stress yapcan anlıycağın hiç bitmiyor tam oldu derken oyun yeniden başlıyor beni dinlersen şimdi keyfini çıkartmaya bak hamileliğin
canım inşallah en kısa zamnda yıne hamiş olursun gerçi kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kalınıyo baska topikte 2 arkadas öyle olmustuSevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus varDoktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
Ben yumurtlama testiyle kaldım. 25 temmuzda yumurtlama oldu. Başka kullanan var mı? Birde ben 55 kiloyla kaldım ama kabizlikla beraber birden 58 kilo oldum. Sizde durum nedir ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus varDoktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus varDoktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
kızlar keseyi görüp kalp atışı için bekleyenler hangi gün dinliyceksiniz ben 14 ağustosta çok az kaldıacaba benden önce dinliycek varmı merak ettim
Acile gittik yine kese sağlam görünüyor ama arkasında kesenin 3 katı kan birikmiş atılması gerekiyormuş büyük ihtimal düşük yaparsın dedi,belki bir ihtimal pıhtıları atabilirsen Yaşar ama zor dedi.Allahtan ümid kesilmez dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor artık
Rabbimden ümit kesilmez sürekli dua ediyorum zaten bebeğim tutunmuş bana ama,sürekli sancım olmaya başladı sancılarda kahverengi kanamam.doktor dedi her sancıda kasılmada bebeğin düşmesi kolaylaşırmış.küçük bir ihtimal verdi sadece çok üzgünüöö:2:Canim Rabbimden umut kesilmez ins. Kalmaz biseyin bebegin senle olur. Ya mubdi ismini bol bol cek tesbihle hata esin ceksin tesbihle elini karnina koysun