2015 Nisan Anneleri

canım gittiginde görursun keseyı için rahat olsun

Mrb canm kanamam durduda,arada minik parçalar geliyor birde kahverengi lekelenmeler.onun dışında bir sorun yok çok şükür.doktoru aradık 'parçalar kan pıhtısıdır önemli değil,önemli olan açık renk kan 'dedi.arada banada felaket gaz adet sancısı arası sancı geliyor o zaman çok korkuyorum ne zor bir süreçmiş bir an önce atlatsak.inş hamişsindr canm Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar ben bebeğimin kalp atışlarını duydum haftasında uyumlu dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim insallah benim sancim cok asiri agri kesici ictim kanamamda cok fena oldu ayaga kalkinca .Gece acile gidicez esimin isi var simdi bekliyorum. Benimki dusukmu gebelikli varmi yokmu bi durumumu gorucez artik ama suandada cok kotuyum agri kesici etki etmedi. Bugun tam 10. Gundu adet gecikmesinin(

Kızlar stres yapmamak en önemlisi. Ben 1. Dış gebelik 2. Sürekli sıkıntılı oldu. Simdi yeni öğrendim hamile olduğumu ve yemek içmek ilaç iğne değil asıl stresle basa çıkabilmek önemli. Çünkü 1 kızım var çok şükür sağlıklı fakat is hamileleikle bitmiyor asil doğduktan sonra başlıyor. Stresli hamilelik adrenaline yoğrulmuş çocuk demek.
Ben bu sefer hic biseyi hic kimseyi takmicam. Size de bu konuda cabalamayi tavsiye ederim. Allah sağlıklı ve huzurlu yaşamlar versin

canım nasılsın?kanaman ne durumda?
Valla canm kanamam durduda hafif kahverengi lekelenmelerim ve küçük parçacıkların gelmesi dışında bir sıkıntı yok şimdilik,ama hala çok korkuyorum
Valla canm sıkma Canını Allah'tan ümid kesilmez doktora gidince zaten herşey belli olur inşirah sorun yoktur

Kızlar ben bebeğimin kalp atışlarını duydum haftasında uyumlu dediler

Duydun mu gördün mü canm kalp atışlarını.hadi gözün Aydın dün gece acilde vajina ultrasonlar bile görülmedi kalp atışları bebeğimin .kaç mm olmuş kese ve bebeğin

Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus var Doktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.

Duydun mu gördün mü canm kalp atışlarını.hadi gözün Aydın dün gece acilde vajina ultrasonlar bile görülmedi kalp atışları bebeğimin .kaç mm olmuş kese ve bebeğin
Valla keseyi ölçmedi sanırım ama bebeğim 0,5 cm di maşallah
Toksoplazma için kan tahlili verdim.O sonuçlarla birlikte doktora kontrole gidicem.

Herkesin durumu farklı farklı 8.haftaya kadar duyulabiliyor kalp atışları.Bu herkesin döllenme zamanına bağlı olarak değişiyor.Sıkma canını hayırlısıyşa sende duyarsın pıt pıtları inşallah

Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus var Doktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.

Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun. Ben ilkinde duyunca aglamıştım:))

Benim bir kızım var çok şükür onda da hep panik ve korku içindeydim.Bunda da aynı korku ve paniği yaşıyorum.Doktor ultrason makinesini açıyormuş.Ben bir sorun mu var doktor hanım dedim.Dur hele makinayı açim önce dedi.

Sağol canm inş duyarım sağlıklı olsun düşmesinde artık tek dileğim o.benm bebeğin boyu 16 mm görünüyor resimde özellikle seni bekledim büyüklüğü 8 haftalık gibiymiş bu normal mi acaba.kese normal haftasına göre ama bebek değeri yüksek geldi bana inş sorun yoktur

Canim kacinci haftadasiniz masallah ya cok sevindim darisi biz duymayanlara insallah

Hayirlisi olsun insallah. Uzulme Rabbim hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin ins. Daha ilk. Hemd artik hamile kalmak bebegin anne karninda durmasi zorlasti yediklerimizdenmi ictiklerimizdenmi nedir. Az once haber aldim cok uzuldum benim ilk hamileligimden 1ayonce hamile kalan arkadasim vardi 8aylik hamileydi bebegi anne karninda olmus cok uzuldum ben daha basinda kaybetmistim o eylulde dogumu diye herseyini almisti Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bnm midem bulanmiyo kasiklarimda agrimiyo 5+2deyiz. Dun kesemizi gorduk.

canım ben dedim sana var bebiş die bak benimde öyle oldu seninkiyle uyuyor :) ama şükür keseyi gördük sende haftaya keseyi görücen sevincen çok tam tamam derken haydaa kalp atışı için stress yapcan anlıycağın hiç bitmiyor tam oldu derken oyun yeniden başlıyor beni dinlersen şimdi keyfini çıkartmaya bak hamileliğin

kızlar keseyi görüp kalp atışı için bekleyenler hangi gün dinliyceksiniz ben 14 ağustosta çok az kaldıacaba benden önce dinliycek varmı merak ettim

Aynen guzelce dogurana kadar stres cok kese, klap atisi bebek gelisimi sonra 2li 3lu test bide kimisinde down sendromu riskli cikiyor hadi bide ona stres detayli ultrason yok amniyosenteze bakilma oluyor . Onu geciyor cinsiyeti neydi acaba bi sefer doguma yakin doguma dair belirti telaslari ayy sezeryanmi epiduralmi prenses dogum normal dogum hastane doktorlar sıkinti olursa doktor arastir falan bidr 40haftaya yaklasinca ay nezaman dogcak nisanim nezaman gelcek. 40haftayi gecince ayy dogmadi daha bi sıkintimi var stresi olacak :) bittimi tabi hayir sonrasinda ayy bebek sarilik oldu dikislerim aciyor dikislerim dusmedi bebek uyumuyor emmiyor sutum gelmedi sutum az yetmedi uyumuyor gazi cok gazi cikmiyor olacak :) topuk kaniydi ilk asilardi ateslendi olacak pisigi olacak hangi bezi secsem hangi kremi kullansam.... oooo daha cok stres var daha basindayiz bacilar daha once bilenler bilir ama benim gibi basinda olanlar maraton yeni basliyor hanimlar Analik maratonun daha ilk turundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…