Merhaba ben de 5+6 günlük hamileyim.4+5 de doktora gittim kan değerim 1183 dü ama kese görünmedi.Doktor değerin 1500 'ün altındayken görünmemesi normal dedi.Ama benim için hiç rahat değil.Haftaya tekrar gidicem bu sefer görünür heralde değil mi?
Mrb canım nasılsın kanaman durdumu senin benim yatarken hiç birşey yok ayaga kalkar kalmaz başlıyor otururken bile karnımdada ağrı var gaz sancısı adet sancısı arası birşey çok sıkıldım pzt hastaneye gidicem ama sabrım taştı benim daha idrarda bile çıkmadı eşim yat diye ısrar ediyor ben emin olmadığım için kendimi aptal gibi hissediyorum ama ilk defa bugün 10. Gün adet geçtikten sonra durum böyle oluncada eşim yat diyip duruyor benim ablamında idrar testinde çıkmamış ilk gebeliği oda yat diyor evde yanlızım nasıl yatıcam açım birşeyler yemem lazım ama kim yapıcak bunları demi uuf allahım yardım et ...
Mrb canm kanamam durduda,arada minik parçalar geliyor birde kahverengi lekelenmeler.onun dışında bir sorun yok çok şükür.doktoru aradık 'parçalar kan pıhtısıdır önemli değil,önemli olan açık renk kan 'dedi.arada banada felaket gaz adet sancısı arası sancı geliyor o zaman çok korkuyorum ne zor bir sürermiş bir an önce atlatsak.inş hamişsindr canm Allah isteyen herkese nasip etsin
Valla canm kanamam durduda hafif kahverengi lekelenmelerim ve küçük parçacıkların gelmesi dışında bir sıkıntı yok şimdilik,ama hala çok korkuyorumcanım nasılsın?kanaman ne durumda?
Valla canm sıkma Canını Allah'tan ümid kesilmez doktora gidince zaten herşey belli olur inşirah sorun yokturAmin canim insallah benim sancim cok asiri agri kesici ictim kanamamda cok fena oldu ayaga kalkinca .Gece acile gidicez esimin isi var simdi bekliyorum. Benimki dusukmu gebelikli varmi yokmu bi durumumu gorucez artik ama suandada cok kotuyum agri kesici etki etmedi. Bugun tam 10. Gundu adet gecikmesinin(
Duydun mu gördün mü canm kalp atışlarını.hadi gözün Aydın dün gece acilde vajina ultrasonlar bile görülmedi kalp atışları bebeğimin .kaç mm olmuş kese ve bebeğinKızlar ben bebeğimin kalp atışlarını duydum haftasında uyumlu dediler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben bebeğimin kalp atışlarını duydum haftasında uyumlu dediler
Valla keseyi ölçmedi sanırım ama bebeğim 0,5 cm di maşallahDuydun mu gördün mü canm kalp atışlarını.hadi gözün Aydın dün gece acilde vajina ultrasonlar bile görülmedi kalp atışları bebeğimin .kaç mm olmuş kese ve bebeğin
Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus varDoktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
Hayırlı olsun. Ben ilkinde duyunca aglamıştım:))
Valla keseyi ölçmedi sanırım ama bebeğim 0,5 cm di maşallah
Toksoplazma için kan tahlili verdim.O sonuçlarla birlikte doktora kontrole gidicem.
Herkesin durumu farklı farklı 8.haftaya kadar duyulabiliyor kalp atışları.Bu herkesin döllenme zamanına bağlı olarak değişiyor.Sıkma canını hayırlısıyşa sende duyarsın pıt pıtları inşallah
Sevgili nisan anneleri uzulerek aranizdan ayriliyorum.beta hcg de yari yariya dusus varDoktoru aradim kimyasal gebelik dedi. Artik sifirlanmasini beklicem.Bu ay ilk denememdi. Rabbim aratmasin diyorum. Herkese saglikli gebelikler diliyorum.
normaldir canm sütümüz birikicek artık içinde bundan sonra acı oluyomus hep
hayırlı olsun canm degerın artmıssa sorun yok hiç üzme kendini ve bebişini dr ne güzel gec dollenme olabilecegini de söylemiş demek en basta stres yasamak varmıs bolbol dua et insan o zman rahatlıyo
canım ben dedim sana var bebiş die bak benimde öyle oldu seninkiyle uyuyor :) ama şükür keseyi gördük sende haftaya keseyi görücen sevincen çok tam tamam derken haydaa kalp atışı için stress yapcan anlıycağın hiç bitmiyor tam oldu derken oyun yeniden başlıyor beni dinlersen şimdi keyfini çıkartmaya bak hamileliğin