2015 Nisan Anneleri

İğne batarken bi derin nefes alim diyorum alamıyorum anlamadım gitti inş. kötü bişey yoktur :KK43:

Yok yok rahat ol bişey yoktur Allahın izniyle. Bana da oluyor iğne batar gibi ama sonra geçiyor sende de geçiyorsa sıkıntı yoktur bence rahim genişlediğinden batmalar olması normalmiş.

kızlar bu haftalarda sehır dısına seyahata gıdecek olan varmı? ben 7. haftamda 10 gun taıle gıtmek ıstıyrm ama ınsallah problem cıkmaz.

Ben gidicem canim bu pazar doktora sordum sakincasi yok dedi.trenle gidicem dedim hatta niye otobusle gitmiyon dedi.ben tren daha az sallanir diyorum.ondan trenle.Allaha emanetler Ya Mubdi c.c oku gulum giderken 99 defa

Kizlar benim agrilarim azaldi.arada olyo ama daha az.doktor idrar yaparken yanma ve kanama olmadigi surece korkma dedi.gunluk 3 lt su iciyorum.lagaboya cok cikiyorum biraz.insallah kalp atiminida duysak rahatliycaz insallah

Ben gidicem canim bu pazar doktora sordum sakincasi yok dedi.trenle gidicem dedim hatta niye otobusle gitmiyon dedi.ben tren daha az sallanir diyorum.ondan trenle.Allaha emanetler Ya Mubdi c.c oku gulum giderken 99 defa

evet canım sen daha once yazmıstın o gunden berı hergun 100 kere ya mübdi yi tesbihlerime ekledim . çok sağol. sağlıcakla git gel iyi yolculuklar

Yok yok rahat ol bişey yoktur Allahın izniyle. Bana da oluyor iğne batar gibi ama sonra geçiyor sende de geçiyorsa sıkıntı yoktur bence rahim genişlediğinden batmalar olması normalmiş.

Hakkımzda hayırlısı.Doğru diyosun cnm saol :)

evet canım sen daha once yazmıstın o gunden berı hergun 100 kere ya mübdi yi tesbihlerime ekledim . çok sağol. sağlıcakla git gel iyi yolculuklar

Başka hangi tesbihleri çekiyorsun canım paylaşırsan sevinirim :)

Sağol canım hepimize hayırlı olur inşallah bi de ben ona hatıralar biriktirmek istiyorum. Test sonucu idrar testi çubuğu her ay birkaç resim gibi sizin fikirleriniz var mı :KK17:

İnş. cnm ben bebek için anı defteri alıcam ultrason resimlerini sonuçları ona yapıştırıcam içimden gelenleri falan yazmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin ama ultrason resimlerinin rengii gidiyo zamanla oyzden fotokopisinide çek yedekde olsun nolur nolmaz :) :KK9:

merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım :emir_bebek:

SAT: 2 temmuz
31 temmuzda beta 489:nazar:
4 ağustosta beta 4401:nazar:

bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs :nazar::nazar: 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse

Allah hepimizi korusu sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza inş.

gözünnn aydınnnn ALLAHIM tamamına erdirsin inşallahhhh :nazar::nazar:

Başka hangi tesbihleri çekiyorsun canım paylaşırsan sevinirim :)

tup bebek transferden sonra ya halık cok cektım ya halık sne yoktan varedensın yoksa bıle varet dedım hep. subhanallahı ve bihamdıhı çok cekıyrm, sımdıde allahım dualarımı kabul ettı dıye sureklı elhamdulıllah, allahu ekber, subhanallah,ıhlas okuyorum bazen sureklı oyle aklıma ne gelırse

İnş. cnm ben bebek için anı defteri alıcam ultrason resimlerini sonuçları ona yapıştırıcam içimden gelenleri falan yazmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin ama ultrason resimlerinin rengii gidiyo zamanla oyzden fotokopisinide çek yedekde olsun nolur nolmaz :) :KK9:

Evet bunları da yapabiliriz :)) Değişik fikirler çıkabilir fikirleri olan arkadaşlar sizin de önerilerinizi dinlemek isteriz..

Benimaskpastam Sağol tatlım senin de bebişin hayırlı olsun :nazar:

tup bebek transferden sonra ya halık cok cektım ya halık sne yoktan varedensın yoksa bıle varet dedım hep. subhanallahı ve bihamdıhı çok cekıyrm, sımdıde allahım dualarımı kabul ettı dıye sureklı elhamdulıllah, allahu ekber, subhanallah,ıhlas okuyorum bazen sureklı oyle aklıma ne gelırse

Evet ben de elhamdülillah çekiyorum sürekli bi de estagfirullah çekiyorum tesbihe ilk başlarken. Bi de Ya Mubdi CC ekledim. Ben dua sayesinde hamile kaldım ve dua sayesinde de inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar canım çok sağol

Evet ben de elhamdülillah çekiyorum sürekli bi de estagfirullah çekiyorum tesbihe ilk başlarken. Bi de Ya Mubdi CC ekledim. Ben dua sayesinde hamile kaldım ve dua sayesinde de inşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar canım çok sağol

kızlarrr bende YAAA VARİSSS i çok çekerdim bebek niyetine şükür kabul olduuuuu elhamdülillahhh :KK16::KK16::KK16:

kızlarrr bende YAAA VARİSSS i çok çekerdim bebek niyetine şükür kabul olduuuuu elhamdülillahhh :KK16::KK16::KK16:

Evet ben de YA Varis çekerdim ve şükürler olsun nasip oldu. Şimdide bebişlerimizin sağlıklı olması için duaya devam edelim inşallah :)

kötü olmuş ya valla hiç belli olmuyo buna benzer okadar şey duydumki bende ilk doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra 50 gün olmamıştm bu hikayeleri duyduğum için çok tedbirli davranmıştım ki hamilede deilmişim:KK1: evet canm bencde bekle başka şeylerle uğraş unutmaya çalış aklından çıkar hadi inş sende hamişsindr bekliyelim artk inş:KK3:

Hayirlisi canim insallah bende araniza katilabilirim simdi leke kesilmis insallah devami gelmez pzt kan resti icin gorusmeye gidicem insallah nolur bana dua edin ...

Ins kan tahlilinde guzel haberler alirsiniz herkezin durumu ayni olmuyor mesela benim karnimdan ultrason gozukmuyor devlet hastanesi sali gunu bana buyuzden dis gebelik olabilir dedi. belki hormon daha idrar gecmemistir ondan negatif cikmistir bulundugunuz ulkede tip merkezleri yokmu Kan testi yaptirsaniz kafaniza takilmamis olur ins. Guzel haberlerinizi bekliyoruz hayirlisi olsun ins.

Canim insallah pzt gidicem sonucu size bildiririm allah hayirlisiyla araniza katilmayi nasip etsin bana dua edin lutfen.

Ins. Canim hayirlisi olsun birde bu tip durumlar etkiliyor insani ben onceki gebeligimde ekim kasim annelerini takip ediyordum facebooktada grup kurulmustu bir cok anne adayi bende dahil bebeklerinde sıkinti olmustu ve arka arkaya olmustu herkezin. o yuzden morali iyi tutmak icin kotu seyleri duyuyup gormemeye calismak gerekiyor Allah herkeze hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins. Rabbim gebeliginde sıkinti yasayanlarada guzel hamilelikler nasip etsin hayirlisi ile bebeklerimizi
kucagimiza alalim ins.

Kizlar hepinizinkini allah tamamina erdirsin insallah kotu seyleri akliniza bile getirmeyin psikoloji her durumda onemli...

Evet ben de YA Varis çekerdim ve şükürler olsun nasip oldu. Şimdide bebişlerimizin sağlıklı olması için duaya devam edelim inşallah :)

aynen cnm şimdide bol bol şükür çekeceğiz bol bol şükür namazı kılacağızzz inşallahhhh

Kızlar karnımın sağ tarafına iğne batıyomuş gibi oluyo resmen nefes almakta zorlanıyorum ara ara sizinde oluyomu?

Evet bendede sürekli oluyor.özellikle oturduğum,yattığım yerden kalkıp bir yere giderken bile nefesim kesiliyor sanki.nefesim kesilince ağrım artıyor,derin derin nefes alıyorum geçiyor.normaldir herhalde:)

X