2015 Nisan Anneleri

Ne guzel canim allah tamamina erdirsin allah o gunleri banada gistersin insallah hepinizden dua istiyorum:KK14::KK14:

Canım kusura bakma sana yazmadım aslında cepten karıştırıyom biraz
Sen üzgünken böyle bişeyi yazamam zaten tekrar pardon

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kusura bakma sana yazmadım aslında cepten karıştırıyom biraz
Sen üzgünken böyle bişeyi yazamam zaten tekrar pardon

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa askolsun canim o ne demek tabiki yazman kadar dogal birsey olamaz kenfimin hamile fugunu dusundugum sn ilk is sukretmek ve benim gibi anne olmak isteyen tum kadinlara dua etmek olmustu . Sizlerin guzel haberleri benide mutlu ediyor. Allah tamamina erdirsin canim.:KK9::KK9:

Akşam felaket kanamam oldu .acile gittik vajinal ultrasondan baktı keseye zarar gelmemiş bebekte iyi,kesenin arkası kanama yapmış bayağı dedi,progestan verdi,iğne vuruldum geldik.çok korkuyorum kızlar ilk defa kanamam oluyor önceki hamileliğimde kalbi durmuştu evde kanama yaşamamıştım inş birşey olmaz:KK43:

Son düzenleme:
Akşam felaket kanamam oldu .acile gittik vajinal ultrasondan baktı keseye zarar gelmemiş bebekte iyi,kesenin arkası kanama yapmış bayağı dedi,progestan verdi,iğne vuruldum geldik.çok korkuyorum kızlar ilk defa kanamam oluyor önceki hamileliğimde kalbi durmuştu evde kanama yaşamamıştım inş birşey olmaz:KK43:

geçmiş olsun canım , benim tüp bebek ,kan tahlilinden bir gün önce kanamam oldu (idrar da pozitif çıkmıştı ) hemen tüp bebek merkezini aradım kanama önemli değil dedi, hamilelerin %30'unda kanama olurmuş, ben sabah akşam crinone jel (progestan ) kullanıyordum iki gün günde 3 tane kullandım kanamam geçti, umarım önemli bişey değildir seninki de ..

geçmiş olsn cnım merak etme bebişine bişey olmayacaktır Allahım bebişini korusun bolbol dinlen sakın yorma kendını

Ins. Rabbim nasip eder canim. Ne zamandir bebek dusunuyorsunuz hic tedavi uyguladiniz mi?
Tam 3.5 sene oluyor 10 ay klomen kullandim bir iki yil once tam tup bebege karar verdim esimi ikna ettim guc bela ayarladim tam gelecekken aksilik cikti gidemefimki bu ay ilk defa gecikmem ve ayni zamanda hamilelik belirtilerim oldu ama simdide 9 gun gecmedine ragmen dun hafif leke bugunde biraz daha yogunlasti:KK43:(

Mrb oncelikle gecmis olsun dr sorun yok dediyse korkma ilacta vermis insallah sorun olmaz allahin izniyle. Kanaman ne miktarda ve renkte karin agrinda vami ? Hareket edince cogaliyormu kac haftaliksin canim dr sana sorun yok demis eger benim durumuma benziyorsa umitlenicem azda olsa o nedenle soruyorum canim

kızlar bu haftalarda sehır dısına seyahata gıdecek olan varmı? ben 7. haftamda 10 gun taıle gıtmek ıstıyrm ama ınsallah problem cıkmaz.

haftaya bende gidiyorum canm arabayla bide geze geze 20 gün doktor bişe olmaz git dedi denizede gir dedi ama güneşlenmeyi soramadım ya internetten bakıyorum herkez ayrı bişe söylüyo bakacam artk:KK24:

yı geceler kızlar sanırım ben bugun ılk belırtılerı yasamaya basladım . sabah hafıf mıde bulantısı ve kasıklarımda sağlı sollu acayıp bı dolgunluk hıssedıyorum sankı bacaklarımı sağa sola ayırıyoar gıbı. içimi sıkıstıran bısey var, sankı şişirilmiş su dolu bır balon var içimde. :26: baska bunu hısseden varmı kızlar

Keseyi görenleri tebrik ediyorum, darısı kalp atışlarına :) ben hala gitmedim vajinal ultrason istemiyorum, pazartesi gidicem 6+4 olacagız hesaplamalarımaa göre. Hrkes vajinal ultrasonla mı gördü ?

canm benm kesemde vajinalda göründü önce korktum ama sonra baktım öyle korkulacak bi durumu yok

Canim gecmis olsun kanama alanlari olabiliyor kimi zaman ayaklarini yuksekte olsun altina yastik falan koy. Cok hareket etmemeye calis biraz yatarak dinlen agir is falan yapmamaya calis. Progeston dusuge karsi veriliyor. Sen kendini yorma stres ve panik yapmamaya calis ignede vurunmussun Allah'ın izniyle bisey olmaz ins.

Kanama alanlari kuculuyor daha sonra canim.ama kuculene kadar kanama oluyor biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

stres yapma canım oluyo çoğu gebeliklerde korkulacak bişe yoktr inş içini ferah tut benm ablam doğum yapana kadar leke ve kanaması hep vardı dinlen bu aralar sakın kendini yorma:KK34:

stres yapma canım oluyo çoğu gebeliklerde korkulacak bişe yoktr inş içini ferah tut benm ablam doğum yapana kadar leke ve kanaması hep vardı dinlen bu aralar sakın kendini yorma:KK34:
Sürekli yatıyordum zaten çok dikkat etmiştim oysaki neden böyle oldu anlamadım gerçekten çok korkuyorum stres yapmamak elde değil:KK43:
Canim gecmis olsun kanama alanlari olabiliyor kimi zaman ayaklarini yuksekte olsun altina yastik falan koy. Cok hareket etmemeye calis biraz yatarak dinlen agir is falan yapmamaya calis. Progeston dusuge karsi veriliyor. Sen kendini yorma stres ve panik yapmamaya calis ignede vurunmussun Allah'ın izniyle bisey olmaz ins.
Sağol canm inş Allah'ın izniyle bugünlerde geçer.doktor üstten ultrasonlar baktığında dedi ilaca bile gerek yok kesenin içi kan dolmuş dedi.o an ümidi kesmiştikki vajinalden bebeğimi gördük çok şükür.allah büyüktür sadece dua ediyorum şuan nasipte varsa olur yoksa elden birşey gelmez zaten

geçmiş olsun canım , benim tüp bebek ,kan tahlilinden bir gün önce kanamam oldu (idrar da pozitif çıkmıştı ) hemen tüp bebek merkezini aradım kanama önemli değil dedi, hamilelerin %30'unda kanama olurmuş, ben sabah akşam crinone jel (progestan ) kullanıyordum iki gün günde 3 tane kullandım kanamam geçti, umarım önemli bişey değildir seninki de ..
Sağol canm inş benm kanamamda durur, zaten Pazartesi kontrolüm vardı iki güne inş bir sorun kalmazda doktorumdan güzel haberi alırım
geçmiş olsn cnım merak etme bebişine bişey olmayacaktır Allahım bebişini korusun bolbol dinlen sakın yorma kendını
İnş canm sağolasın.eşim olmasa napardım bilmiyorum Allah ondan razı olsun.bir dediğimi iki etmiyor artık yemeklerde ona kaldı kalkmayacağım ayağa

Mrb oncelikle gecmis olsun dr sorun yok dediyse korkma ilacta vermis insallah sorun olmaz allahin izniyle. Kanaman ne miktarda ve renkte karin agrinda vami ? Hareket edince cogaliyormu kac haftaliksin canim dr sana sorun yok demis eger benim durumuma benziyorsa umitlenicem azda olsa o nedenle soruyorum canim

Sağol canm.evden aslında hafif peçeteye gelen kahverengi lekeden şüphelenerek gittik.acil kapısından girmemle adet kanaması gibi foşş diye boşaldı zaten :KK43:hemen ped koydum,adet kanamasından farksız yani .ağrım çok az var çok şükür arada geliyor dediğin gibi yürüyünce eğilince vs hafif.anne olmak gerçekten çok zormuş

Sağol canm.evden aslında hafif peçeteye gelen kahverengi lekeden şüphelenerek gittik.acil kapısından girmemle adet kanaması gibi foşş diye boşaldı zaten :KK43:hemen ped koydum,adet kanamasından farksız yani .ağrım çok az var çok şükür arada geliyor dediğin gibi yürüyünce eğilince vs hafif.anne olmak gerçekten çok zormuş

şimdi nsı oldun canım..çoook geçmiş olsun..

Son düzenleme:

Ah canim uzulme stres yapma diyorum ama cidden cok zor benim hamile oldugum kesinlesmedi ama buna ragmen dikkat ediyorum yatiyorumcok sikici benimkide sadece silerken geliyordu dun bugunde hareket edince bir kac damla oluyor kahve kirmizimsi vs. peki sizin kanama olunca adet sancisi gibi sanciniz varmi? Ben pzt nasipse dr a gidicem insallah bakalim bu arada dusuk falaolmazsa gebelik durumunu kesinlesecek insallah. Allah seninde benimde hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim

kızlar ya ben süt içemiyorum küçüklüğümden beri içtğim gibi atıyorum:KK14: yoğurduda zorla midem bulana bulana yiyorum napacam ben:KK43: balıktanda tiksiniyorum şuan :26: tamam ilk 3 ay bebek annenin depolarından beslenirmiş sonrada yediklerimzden ama ben yararlı şeyleri yiyemiyorumki:KK50:

Ah canim uzulme stres yapma diyorum ama cidden cok zor benim hamile oldugum kesinlesmedi ama buna ragmen dikkat ediyorum yatiyorumcok sikici benimkide sadece silerken geliyordu dun bugunde hareket edince bir kac damla oluyor kahve kirmizimsi vs. peki sizin kanama olunca adet sancisi gibi sanciniz varmi? Ben pzt nasipse dr a gidicem insallah bakalim bu arada dusuk falaolmazsa gebelik durumunu kesinlesecek insallah. Allah seninde benimde hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim

Âmin canım Allah bebek isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler,gebelik nasip etsin inş.sancım yoktu çok az ağrım oluyor arada eğilip kalkarken onun dışında herşey çok normaldi.iyiki evde kanamam olmadan lekeyi görüp doktora girmişim,kanamam ilk evde olsa çok panik olurdum.sağolsun doktor çok iyiydi yatıştırdı korkma diye

X