- 29 Mart 2012
- 123
- 5
Kizlar bende keseyi bugun gordum Allaha sukur.2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegim insallah
ayyyy çok sevindim inşallah bende akşama dr a gidicem darısı başıma hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bende keseyi bugun gordum Allaha sukur.2 hafta sonra kalp atisi icin gidecegim insallah
keyfine bak canım onun uyku yaptıgını duymuştum bebişini düşün ve mutlu ol göbişimiz olcak kocaman Allahın izniyle mucizemizi yaşayalı keyifleSagolasim canim yastiga kafami koyunca uyumis kalmisim ya su progestan bende cok uyku yapiyordu simdi doktorum yine verdi gene yapiyor
ALLAH bagışlasın canım tam zamanında anne olcaksınBen 29 yaşındayım 30 yaşında doğurcam inşallah ilk bebeğimi
ayyy ne güzel maşallah kızına şimdide bi oğluşun olsa fena olmazBen 27 yasindayim. 24 yaşında anne oldum 3 yaşında güzeller guzeli bi kızım var :)
30 yaşındayım ama ilk evladımı 26yaşında kucağıma aldım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah senin kızçen kocaman olmuş tam kardeş zamanımışgünaydın yaş 33 ikinci yavrum olucak inşallah ama 4.hamileliğim.bir kızım var 9 yaşında
keyfine bak canım onun uyku yaptıgını duymuştum bebişini düşün ve mutlu ol göbişimiz olcak kocaman Allahın izniyle mucizemizi yaşayalı keyifle
ALLAH bagışlasın canım tam zamanında anne olcaksın
ayyy ne güzel maşallah kızına şimdide bi oğluşun olsa fena olmaz
inşallah benimde senin gibi olur 30umda da bi tane daha bi bebiş gelir inşallah
maşallah senin kızçen kocaman olmuş tam kardeş zamanımış
aynen bize kardeşşart artık kızım küçük anne olcak benim inşallah.
kızlar ben sabah bi bardak yatarken bi barak süt içiyorum günde bi kase yogurt 5-6 badem 3-4 ceviz peynir meyve pekmez 2 yemek kasıgı bolbol su 8-9 bardak folik 1 verdi dr on içiyorm şimdilik bu kadar benım yedıklerım
gayet güzel yemek de yiyorsun demi yanında.
bende sabah akşam süt yoğurt bolca su 4 litreye yakın meyve yiyorum ama normaldede pek sevmem o yüzden fazla tüketemiyorum.pekmez ve cevize henüz başlamadım peynir domates salata ne bulsam yiyorum bide eti browni intense nasıl canım tatlı istiyo günede 2-3 yiyorum .
hayırlısı olsun bende tüp bebek 2 embriyo konulmuştu ama tek tuttu keseyi gördünmü
Hadi hayirli olsun :) kac haftalik oldunuz kac mm dedi doktorun
Canımmmmm çok sevindim maşallah Allahım kötülüklerden korusun inşallah amiiiin
GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIMMM TAMAMINA ERDİRSİNNNNN İNŞALLAHHHH
Keseyi görenleri tebrik ediyorum, darısı kalp atışlarına :) ben hala gitmedim vajinal ultrason istemiyorum, pazartesi gidicem 6+4 olacagız hesaplamalarımaa göre. Hrkes vajinal ultrasonla mı gördü ?
ayyyy çok sevindim inşallah bende akşama dr a gidicem darısı başıma hayırlı olsun.
Masallah. Darisi bizlere
ayyy ne güzel maşallah kızına şimdide bi oğluşun olsa fena olmaz
benimde iştahım fena halde açıldı çok yiyorum bazen birden kesiliyorum yemekten bu arada sizinde sat 1 temmuzmu bende 7nisanda bekliyorum bebişimi şimdi netten girdimde takvimleri yeni gördüm :)
Valla gönlümden 1 kızım 1 oğlum olsun geçiyor.Ama Rabbim bilir sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım
SAT: 2 temmuz
31 temmuzda beta 489
4 ağustosta beta 4401
bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse
Allah hepimizi korusu sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza inş.
31 temmuzda beta 489
4 ağustosta beta 4401
bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse
31 temmuzda beta 489
4 ağustosta beta 4401
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın değerlerin çok güzelmiş maşallah
Nazar degmesin degerleriniz cok iyi belirtilerinz var mi acaba ben de yarin kan testine gdcem ama belirtim pek yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı ugurlu olsun insallah
amin inş. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
29 temmuzda idrar testi yaptım erken gebelik testi almıstım silikle koyu arasında bırsey cıktı gögüslerimde kasıklarımda ve belimde cok agrı vardı aynı reglide yaşadıgım belirtıler baska belırtı olmadı bende cok şükür halada yok
Nazar degmesin..hep boyle guzel gecer insallah