2015 Nisan Anneleri

Sagolasim canim yastiga kafami koyunca uyumis kalmisim ya su progestan bende cok uyku yapiyordu simdi doktorum yine verdi gene yapiyor
keyfine bak canım onun uyku yaptıgını duymuştum bebişini düşün ve mutlu ol göbişimiz olcak kocaman Allahın izniyle mucizemizi yaşayalı keyifle:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben 29 yaşındayım 30 yaşında doğurcam inşallah ilk bebeğimi :KK16:
ALLAH bagışlasın canım tam zamanında anne olcaksın:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Ben 27 yasindayim. 24 yaşında anne oldum 3 yaşında güzeller guzeli bi kızım var :)
ayyy ne güzel maşallah kızına şimdide bi oğluşun olsa fena olmaz :nazar::nazar:
30 yaşındayım ama ilk evladımı 26yaşında kucağıma aldım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah benimde senin gibi olur 30umda da bi tane daha bi bebiş gelir inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın yaş 33 ikinci yavrum olucak inşallah ama 4.hamileliğim.bir kızım var 9 yaşında
maşallah senin kızçen kocaman olmuş tam kardeş zamanımış:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

keyfine bak canım onun uyku yaptıgını duymuştum bebişini düşün ve mutlu ol göbişimiz olcak kocaman Allahın izniyle mucizemizi yaşayalı keyifle:nazar::nazar::nazar::nazar:

ALLAH bagışlasın canım tam zamanında anne olcaksın:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy ne güzel maşallah kızına şimdide bi oğluşun olsa fena olmaz :nazar::nazar:

inşallah benimde senin gibi olur 30umda da bi tane daha bi bebiş gelir inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah senin kızçen kocaman olmuş tam kardeş zamanımış:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynen bize kardeşşart artık kızım küçük anne olcak benim inşallah.

kızlar ben sabah bi bardak yatarken bi barak süt içiyorum günde bi kase yogurt 5-6 badem 3-4 ceviz peynir meyve pekmez 2 yemek kasıgı bolbol su 8-9 bardak folik 1 verdi dr on içiyorm şimdilik bu kadar benım yedıklerım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben sabah bi bardak yatarken bi barak süt içiyorum günde bi kase yogurt 5-6 badem 3-4 ceviz peynir meyve pekmez 2 yemek kasıgı bolbol su 8-9 bardak folik 1 verdi dr on içiyorm şimdilik bu kadar benım yedıklerım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gayet güzel yemek de yiyorsun demi yanında.

bende sabah akşam süt yoğurt bolca su 4 litreye yakın meyve yiyorum ama normaldede pek sevmem o yüzden fazla tüketemiyorum.pekmez ve cevize henüz başlamadım peynir domates salata ne bulsam yiyorum bide eti browni intense nasıl canım tatlı istiyo günede 2-3 yiyorum .

gayet güzel yemek de yiyorsun demi yanında.

bende sabah akşam süt yoğurt bolca su 4 litreye yakın meyve yiyorum ama normaldede pek sevmem o yüzden fazla tüketemiyorum.pekmez ve cevize henüz başlamadım peynir domates salata ne bulsam yiyorum bide eti browni intense nasıl canım tatlı istiyo günede 2-3 yiyorum .

benım canm tatlı istemıyo.normalde browni intense cok severım ve vişneli kekini ama hamiş oldugumdn beri hiç yemedım :KK1: haftanın 1-2 günü sebze 2-3 günü et ve baklıyat yemeye calısıyorm sebzeyıde cok severım yeşillikleri 10 dk sirkeli suda bekletıyorum ben domatesı pek sevmiyorm ama salatalıga bayılırım hergun kahvaltısa yıyıyorm:nazar::nazar::nazar:

Hadi hayirli olsun :) kac haftalik oldunuz kac mm dedi doktorun

Canımmmmm çok sevindim maşallah :nazar: Allahım kötülüklerden korusun inşallah amiiiin

GÖZÜN AYDINNNN ALLAHIMMM TAMAMINA ERDİRSİNNNNN İNŞALLAHHHH :nazar::nazar::nazar:

Keseyi görenleri tebrik ediyorum, darısı kalp atışlarına :) ben hala gitmedim vajinal ultrason istemiyorum, pazartesi gidicem 6+4 olacagız hesaplamalarımaa göre. Hrkes vajinal ultrasonla mı gördü ?

ayyyy çok sevindim inşallah bende akşama dr a gidicem darısı başıma hayırlı olsun.

Masallah. Darisi bizlere

Kizlar Allah razi olsun hepinizden hepimiz saglikli hamilelik gecirelim insallah kalp atislarini duyalim amin

benimde iştahım fena halde açıldı çok yiyorum bazen birden kesiliyorum yemekten bu arada sizinde sat 1 temmuzmu bende 7nisanda bekliyorum bebişimi şimdi netten girdimde takvimleri yeni gördüm :):KK49:

Evet satlarımız aynı :) ama benim Nisan 1 / 2 gibi olur sanırım.Sezaryen olacağı için erken alırlar

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım :emir_bebek:

SAT: 2 temmuz
31 temmuzda beta 489:nazar:
4 ağustosta beta 4401:nazar:

bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs :nazar::nazar: 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse

Allah hepimizi korusu sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza inş.

bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs :nazar::nazar: 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın değerlerin çok güzelmiş maşallah :nazar::nazar::KK16:

Nazar degmesin degerleriniz cok iyi belirtilerinz var mi acaba ben de yarin kan testine gdcem ama belirtim pek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı ugurlu olsun insallah

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın değerlerin çok güzelmiş maşallah :nazar::nazar::KK16:

Nazar degmesin degerleriniz cok iyi belirtilerinz var mi acaba ben de yarin kan testine gdcem ama belirtim pek yok

Hayırlı ugurlu olsun insallah

amin inş. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin:KK16:

29 temmuzda idrar testi yaptım erken gebelik testi almıstım silikle koyu arasında bırsey cıktı gögüslerimde kasıklarımda ve belimde cok agrı vardı aynı reglide yaşadıgım belirtıler :KK31: baska belırtı olmadı bende cok şükür halada yok :KK31:

amin inş. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin:KK16:

29 temmuzda idrar testi yaptım erken gebelik testi almıstım silikle koyu arasında bırsey cıktı gögüslerimde kasıklarımda ve belimde cok agrı vardı aynı reglide yaşadıgım belirtıler :KK31: baska belırtı olmadı bende cok şükür halada yok :KK31:

Nazar degmesin..hep boyle guzel gecer insallah

X