2015 Nisan Anneleri

merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse nisan annesi olacağım :emir_bebek:

SAT: 2 temmuz
31 temmuzda beta 489:nazar:
4 ağustosta beta 4401:nazar:

bugun kesyi gördük karından çok şükür 5 haftalıkmıs :nazar::nazar: 15 gun sonra kalp atışı için gidicem kısmetse

Allah hepimizi korusu sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza inş.

okyanus tebrik ederim :KK9::emir_bebek:
rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim istediğiniz hayırlı bir zamanda :emir_bebek:sizi uğrastırmadan geldi demek melek

okyanus tebrik ederim :KK9::emir_bebek:
rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim istediğiniz hayırlı bir zamanda :emir_bebek:sizi uğrastırmadan geldi demek melek

Amin canım çok tesekkur ederım esim izne geldikce deneriz dıyorduk ama hemen oldu Allaha cok şükür :nazar: :nazar:Allah aratmasın herkesin gönlüne göre versın inş.:KK16: senın bebiş nasıl 2 lı test fln yapıldımı cınsıyet belli degilmi daha

merhaba arkadaşlar biksçgün öncede yazmıştım çok fazla foruma girip adapte olmak istemiyorum.geçen ekimde boş gebelik geçirdiğim için 9-10 haftalık olmadan moda girmek istemiyorum.

polikistik overliyim düzensiz gecikmeli adet görürüm sat 18 haziran benm ama salı günü doktor 4-4.5 haftalık anca olduğunu söyledi ve endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum yine mi diye :KK43:( çünkü olması gereken 6 haftalık falan...

herneyse keseyi salı günü gördüm ama diğerindede vardı önemli olan yolk sac ve kalp atışı ama henüz onlar yok yani göremedik henüz kontrolum pazartesi
:KK43:(

iki gündür midem çok fena bulanma değil tam olarak ama acıksamda hiçbirşeyyiyesim yok bugun saat 2 gibi anca yiyebildim...

ama endişelendiren durum sarı kahverengi arası lekelenmem oldu..sizlerde var mı böyle bi durum :KK43:((

merhaba arkadaşlar biksçgün öncede yazmıştım çok fazla foruma girip adapte olmak istemiyorum.geçen ekimde boş gebelik geçirdiğim için 9-10 haftalık olmadan moda girmek istemiyorum.

polikistik overliyim düzensiz gecikmeli adet görürüm sat 18 haziran benm ama salı günü doktor 4-4.5 haftalık anca olduğunu söyledi ve endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum yine mi diye :KK43:( çünkü olması gereken 6 haftalık falan...

herneyse keseyi salı günü gördüm ama diğerindede vardı önemli olan yolk sac ve kalp atışı ama henüz onlar yok yani göremedik henüz kontrolum pazartesi
:KK43:(

iki gündür midem çok fena bulanma değil tam olarak ama acıksamda hiçbirşeyyiyesim yok bugun saat 2 gibi anca yiyebildim...

ama endişelendiren durum sarı kahverengi arası lekelenmem oldu..sizlerde var mı böyle bi durum :KK43:((

Merhaba. İyi düşünelim iyi olsun inşallah bu sefer aynı şeyi yaşamazsın. Benim de bir kere kahverengi lekelenmem oldu. İlk gebeliğimde ilk haftalarda ve 10 12 haftalar arası lekelenmem olmuştu bir sorun yaşamadım.

Evet bendede sürekli oluyor.özellikle oturduğum,yattığım yerden kalkıp bir yere giderken bile nefesim kesiliyor sanki.nefesim kesilince ağrım artıyor,derin derin nefes alıyorum geçiyor.normaldir herhalde:)

Bendede var aynisi nefesim kesiliyor merdiven cikarken falan iki gundur agrim kalmadi gibi bilemedim

kızlar bide bebk odası fıkırlerı almak ıstıyorum ılk 1 sene yanımızdan ayırmak mumkun olmucak oda yapsakta yanımızda yatıcaklar sizlerin fikri ne?

1.yaşında oda yaptık oğluma 3.yaşında anca yattı keşke erken yapmasaydım dedim kendi kendime kendini bilince sevinirdi bari :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirlisi canim insallah bende araniza katilabilirim simdi leke kesilmis insallah devami gelmez pzt kan resti icin gorusmeye gidicem insallah nolur bana dua edin ...

Canim insallah pzt gidicem sonucu size bildiririm allah hayirlisiyla araniza katilmayi nasip etsin bana dua edin lutfen.

Kizlar hepinizinkini allah tamamina erdirsin insallah kotu seyleri akliniza bile getirmeyin psikoloji her durumda onemli...

Varmı bir sonuç ? Canımmm

İnş. cnm ben bebek için anı defteri alıcam ultrason resimlerini sonuçları ona yapıştırıcam içimden gelenleri falan yazmayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin ama ultrason resimlerinin rengii gidiyo zamanla oyzden fotokopisinide çek yedekde olsun nolur nolmaz :) :KK9:

Ben ilk evladıma yaptım halada yazarım arada :) büyüyünce okur

Şimdi yine başladım ayrı bir deftere :)

Hanimlar senin hikayen filmi var izlemediyseniz tavsiye ederim oradada bu ani defterine deginiliyor :) birde primanin face book uzerinden e kitabi var ben ilk gebeligimde yapiyordum dusukten sonra devam etmemistim ultrason goruntuleri resimler yazilar ekleyebiliyorsunuz pdf halini indirebiliyorsunuz bunu facede paylasabildiniz gibi bir matbaada ciltcide kitapcik seklinde alabilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Varmı bir sonuç ? Canımmm

Kalkip yemek koydum kendime siddetli agrim oldu ve kanamam oldu
Sanirim ablam dr onunla konustum senin adetlerin cok duzenli dusuk yapiyor olabilirdin yat dedi bende yattim sancim kesildi kanamayida bilmiyorum artik

Arkadaslar aranizda sanciyla birlikte veya sancisiz lekelenmesi olan varmi varsa ne tarz ne miktarda oluyor...???

secido_OrkideGiriş tarihiOct 2013Mesajlar3,245Blog Yazıları1Kizlar ben bct karisiminda 5. Gunum adetimde 10. Gunum sabahtan beri belim ve kasiklarim agriyor aksam lavaboya gittim peceteye seffaf akinti geldi cok fazla ve uzayan ve yumurta aki kivamindaydi yumirtammi catladi acaba.hic boyle akinti gormemistim

Sanirim ablam dr onunla konustum senin adetlerin cok duzenli dusuk yapiyor olabilirdin yat dedi bende yattim sancim kesildi kanamayida bilmiyorum artik

Hayirlisi olsun canim pihtida geliyormu birde hic hava degisimi sehir degisimi falan yasadinmi oda bazen adet gezikmesine neden olur. Ins. Dusuk degildir hayirli haberlerini bekliyoruz ins.

Canım yaa :KK43: inş kötü bir haber almassın

Hayirlisi olsun canim pihtida geliyormu birde hic hava degisimi sehir degisimi falan yasadinmi oda bazen adet gezikmesine neden olur. Ins. Dusuk degildir hayirli haberlerini bekliyoruz ins.

Yok canim ya hayatimda mevsimde en ufak bi degisim olmadi veya gecikmeye sebep olscak bi ilac vs. pihtida yok insallah sizlere burdan bende hamileyim yazabilirim cidden cok sikildim

Canım yaa :KK43: inş kötü bir haber almassın

Insallah canim bu arada sizin nasil geciyir hamilelik ben kendi derdime dustum guzel haberlerinizi okuyorum ama yazamiyorum allah hepinizinkini tamamina erdirsin...

Merhaba bende bat tan 3 gün önce idrardan öğrendim bugün:)) SAT 14 temmuz. Benim ikinci cücüğüm olacak inşallah. Hepimizinkini Allah tamamına erdirsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim ya hayatimda mevsimde en ufak bi degisim olmadi veya gecikmeye sebep olscak bi ilac vs. pihtida yok insallah sizlere burdan bende hamileyim yazabilirim cidden cok sikildim

Sabah randevum var heyecanlıyım :) tam 4haftalığız bugün :)

X