2015 Nisan Anneleri

selam kızlar hastaneden geldım ısteyım. kesemızı gorduk bıraz zor oldu ama benım rahmım kıvrık vajınal usg ıle bıle zor gordu.resmını verdı mılımını fılan soylemedı. 10 gun sonra kalp atısına gel dedı. bugun 5+1 iz. ama ben 10 gun bekleyemem haftaya cuma 6+1 ken kalp atısını duymaya gıdebılırım sabredebılırsem 18 ı ptesı 6+4 ken giderim:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: çok şükür rabbim

hadi hayırlı ollsun şimdi darısı kalp atışını dinlemede hayırlısıyla :KK49:

Kızlarr neler yemeye başladınız örnek süt yumrta cevize başladınız mı? Doktorunuz neler tavsiye edtti ek ilaç olarak neler kullanıyosunuz paylaşırsanız sevinirim :) bu arada ben daha hiç bişeye başlamadımm sadece folik asit ve kan ilacı içiyorum :)
doktorum bana tavsiyede bulunmadı ama ben süt içmeye çalışıyorum birde yolum düşmüyor marketten kefir alim diyorum folik asit ve her ihtimale karşı progestan verdi doktorum

Kızlarr neler yemeye başladınız örnek süt yumrta cevize başladınız mı? Doktorunuz neler tavsiye edtti ek ilaç olarak neler kullanıyosunuz paylaşırsanız sevinirim :) bu arada ben daha hiç bişeye başlamadımm sadece folik asit ve kan ilacı içiyorum :)
ben doktora gitmedim daha folik asite önceden başlamıştım devam ediyorum sabah akşam süt içiyorum ceviz fındık bol bol meyve yiyorum

süt içemiyorum meyve yiyemiyorum. bol yogurt ayran ceviz fındık bol peynır sebze et balık corba baklıyat. tatlıdan sogudum tatlı yıyemıyorum

Kızlar ben mart 2015 annelerini de takip ediyorum.buaralar sürekli kanama düşük haberleri geliyor.hayrolsun insallah kendimize çok dikkat edelim.insallah sağlıkla yavrularimizi kucağımıza aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben doktora gitmedim daha folik asite önceden başlamıştım devam ediyorum sabah akşam süt içiyorum ceviz fındık bol bol meyve yiyorum

bende folik asiti 3/4 aydır içiyorum bu bnm ikinci gebeliğim ilkimde 4. Haftada başlamıştı mide bulantılarım kusmalarım 10 kilo vermiştim, şimdi hafif mide bulantım var daha hiç kusmadım çok şaşırıyorum inşallah böyle gider. Bende ek gıdaya hiç başlamadım bu akşam inşallah hepsinede başlıycamm :KK9::KK9:

Kızlar ben mart 2015 annelerini de takip ediyorum.buaralar sürekli kanama düşük haberleri geliyor.hayrolsun insallah kendimize çok dikkat edelim.insallah sağlıkla yavrularimizi kucağımıza aliriz

Ins. Canim hayirlisi olsun birde bu tip durumlar etkiliyor insani ben onceki gebeligimde ekim kasim annelerini takip ediyordum facebooktada grup kurulmustu bir cok anne adayi bende dahil bebeklerinde sıkinti olmustu ve arka arkaya olmustu herkezin. o yuzden morali iyi tutmak icin kotu seyleri duyuyup gormemeye calismak gerekiyor Allah herkeze hayirli bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins. Rabbim gebeliginde sıkinti yasayanlarada guzel hamilelikler nasip etsin hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimiza alalim ins.

Ayy telefon kafayi yedi foruma ayni seyi yaziyor habire k.bakmayin

Keseyi görenleri tebrik ediyorum, darısı kalp atışlarına :) ben hala gitmedim vajinal ultrason istemiyorum, pazartesi gidicem 6+4 olacagız hesaplamalarımaa göre. Hrkes vajinal ultrasonla mı gördü ?

X