2015 Nisan Anneleri

Günaydın hayırlı cumalar benim yaş 33 5 yaşında kızım var bu 2.masallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar . Hala mide bulantilarim başlamadığı için acimdan ölüyorum :KK1: iştahı çok açık olan var mı? Ben acayip çoook yiyorum yaa :KK43:

Günaydın kızlar . Hala mide bulantilarim başlamadığı için acimdan ölüyorum :KK1: iştahı çok açık olan var mı? Ben acayip çoook yiyorum yaa :KK43:

ben de senin gibiyim iştahım çok açık habire canım bişey istiyo balık ve türk kahvesi dışında normalde ikisini de çok severim ama şu anda canım istemiyor tuzlu ve ekşi şeyleri daha çok çekiyo canım ama çok yiyorum ben de ilerde midem bulanır yiyemem diye de kısıtlamıyorum kendimi yiyorum herşeyi sen kaç haftalıksın ben 4+2 oldum bugün daha yeni belki bulantı için erkendir
şimdi farkettim sen öndeymişsin benden ne güzel hiç bulanmaz inş midelerimiz:)

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim iştahım çok açık habire canım bişey istiyo balık ve türk kahvesi dışında normalde ikisini de çok severim ama şu anda canım istemiyor tuzlu ve ekşi şeyleri daha çok çekiyo canım ama çok yiyorum ben de ilerde midem bulanır yiyemem diye de kısıtlamıyorum kendimi yiyorum herşeyi sen kaç haftalıksın ben 4+2 oldum bugün daha yeni belki bulantı için erkendir
şimdi farkettim sen öndeymişsin benden ne güzel hiç bulanmaz inş midelerimiz:)

Insallah canım ilk hamililegimde 7-8. Haftalarda başlamıştı bulantılar ve yoğundu. Ben.de kisitlamiyorum kendimi ama bugün bu ise bir dur dedim ve az yedim :KK1:

Ben patlicani cok severim kizimda ağzıma sürememistim. Öyle garip durumlar oluyor hamilelikte :)

Insallah canım ilk hamililegimde 7-8. Haftalarda başlamıştı bulantılar ve yoğundu. Ben.de kisitlamiyorum kendimi ama bugün bu ise bir dur dedim ve az yedim :KK1:

Ben patlicani cok severim kizimda ağzıma sürememistim. Öyle garip durumlar oluyor hamilelikte :)

benimde iştahım fena halde açıldı çok yiyorum bazen birden kesiliyorum yemekten bu arada sizinde sat 1 temmuzmu bende 7nisanda bekliyorum bebişimi şimdi netten girdimde takvimleri yeni gördüm :):KK49:

günaydın güzel anneler,benim iştah tamamen kapandı zorla yiyorum.mide bulantım ara ara devam ediyor.pazartesi doktordayız hayırlısı bakalım.

günaydın güzel anneler,benim iştah tamamen kapandı zorla yiyorum.mide bulantım ara ara devam ediyor.pazartesi doktordayız hayırlısı bakalım.

Günaydınlar.. Benim de iştahım kapalı midem bulandığı için canım bişey istemiyor ama sabahları yumurta falan zorla yiyorum bi de yoğurt hiç istemiyor canım garip işte hassasiyet oluyor bazı şeylere:)

Günaydınnnnnn tazecikkkk annelerrrrrr, hayırlı cumalar olsunnnn rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasınnnnnn :KK16::KK16::KK16:

selam kızlar hastaneden geldım ısteyım. kesemızı gorduk bıraz zor oldu ama benım rahmım kıvrık vajınal usg ıle bıle zor gordu.resmını verdı mılımını fılan soylemedı. 10 gun sonra kalp atısına gel dedı. bugun 5+1 iz. ama ben 10 gun bekleyemem haftaya cuma 6+1 ken kalp atısını duymaya gıdebılırım sabredebılırsem 18 ı ptesı 6+4 ken giderim:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: çok şükür rabbim

selam kızlar hastaneden geldım ısteyım. kesemızı gorduk bıraz zor oldu ama benım rahmım kıvrık vajınal usg ıle bıle zor gordu.resmını verdı mılımını fılan soylemedı. 10 gun sonra kalp atısına gel dedı. bugun 5+1 iz. ama ben 10 gun bekleyemem haftaya cuma 6+1 ken kalp atısını duymaya gıdebılırım sabredebılırsem 18 ı ptesı 6+4 ken giderim:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: çok şükür rabbim

hayırlı olsun canım hadi darısı kalp atışı duymaya :KK9:

selam kızlar hastaneden geldım ısteyım. Kesemızı gorduk bıraz zor oldu ama benım rahmım kıvrık vajınal usg ıle bıle zor gordu.resmını verdı mılımını fılan soylemedı. 10 gun sonra kalp atısına gel dedı. Bugun 5+1 iz. Ama ben 10 gun bekleyemem haftaya cuma 6+1 ken kalp atısını duymaya gıdebılırım sabredebılırsem 18 ı ptesı 6+4 ken giderim:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: çok şükür rabbim

gözün aydınnn cnmmm :KK16::KK16:

Kızlarr neler yemeye başladınız örnek süt yumrta cevize başladınız mı? Doktorunuz neler tavsiye edtti ek ilaç olarak neler kullanıyosunuz paylaşırsanız sevinirim :) bu arada ben daha hiç bişeye başlamadımm sadece folik asit ve kan ilacı içiyorum :)

X