2015 Nisan Anneleri

Gecti canim hemde 8 gun gecti normaldede degilki gecmek en az 2-3 gun oncede lekelenmeler baslar. Ama karin agrim gecti simdide kasiklarim batiyor gogsum sanciyir ama lekelenmem biraz oldu kahverengi anlamadimki simdi bu ne:KK43:((esime aileme uzulmuyormus gibi davraniyorum ama uzuluyorum

canım peki en son nezman test yaptın?

canım peki en son nezman test yaptın?

Salı günü yapmıştım. İyiden iyiye strese girmeye başladım hatta bu lekelenmeden ondan bile olabilir zaten evde yapayanlızım gun boyu geceye kadar kafamda kurup duruyorum pzt ye kadar kanama başlamazsa ki inşallah başlamaz bi durum olmazsa kan tahlili için görüşmeye gidicem yoksa bu şekilde çekilmiyor cidden ablamla konustum o ilk çocugunu dusuk yapmıştı 50 gun olmuş onun test yapıyormuş negatif sonra arkadaşı ısrar kıyamam kan tahliline götürüyor kan verdikten sonra gezmeye gidiyorlar eve gelir gelmez kanama başlıyor ve düşük oluyor ertesi gün tahlili alıyorlarki hamileymiş bu günlerdede hep aspirin falan içmiş hamile degilim karnım agırıyor adet başlasın diye düşünmüş:KK43:

Salı günü yapmıştım. İyiden iyiye strese girmeye başladım hatta bu lekelenmeden ondan bile olabilir zaten evde yapayanlızım gun boyu geceye kadar kafamda kurup duruyorum pzt ye kadar kanama başlamazsa ki inşallah başlamaz bi durum olmazsa kan tahlili için görüşmeye gidicem yoksa bu şekilde çekilmiyor cidden ablamla konustum o ilk çocugunu dusuk yapmıştı 50 gun olmuş onun test yapıyormuş negatif sonra arkadaşı ısrar kıyamam kan tahliline götürüyor kan verdikten sonra gezmeye gidiyorlar eve gelir gelmez kanama başlıyor ve düşük oluyor ertesi gün tahlili alıyorlarki hamileymiş bu günlerdede hep aspirin falan içmiş hamile degilim karnım agırıyor adet başlasın diye düşünmüş:KK43:

kötü olmuş ya valla hiç belli olmuyo buna benzer okadar şey duydumki bende ilk doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra 50 gün olmamıştm bu hikayeleri duyduğum için çok tedbirli davranmıştım ki hamilede deilmişim:KK1: evet canm bencde bekle başka şeylerle uğraş unutmaya çalış aklından çıkar hadi inş sende hamişsindr bekliyelim artk inş:KK3:

Canim 5 haftalik dedi bu ultrasyona gore ve 6 mm di.bugun yine gittik 7,5mm olmus yani 2 gunde 1, 5 buyumus.kalp atisinida 20 gun sonra gel dedi.doktorum tatile cikacak bende haftaya tatile cikiyorum donuste gidecez doktora.

Ay masallah bizde bugun 5+2ydik 7.95mm cikmisiz benimde doktorum 17sinde izne cikicak 15agustos icin cikmadan tekrar randevu verdi kalp sesi icin bakalim hayirlisi olsun :)

Kızlar yaşlar kaç ?ben 26 yaşında ilk defa anne olcam.bu gece yıne uykum kaçtı

Gecti canim hemde 8 gun gecti normaldede degilki gecmek en az 2-3 gun oncede lekelenmeler baslar. Ama karin agrim gecti simdide kasiklarim batiyor gogsum sanciyir ama lekelenmem biraz oldu kahverengi anlamadimki simdi bu ne:KK43:((esime aileme uzulmuyormus gibi davraniyorum ama uzuluyorum

Ins kan tahlilinde guzel haberler alirsiniz herkezin durumu ayni olmuyor mesela benim karnimdan ultrason gozukmuyor devlet hastanesi sali gunu bana buyuzden dis gebelik olabilir dedi. belki hormon daha idrar gecmemistir ondan negatif cikmistir bulundugunuz ulkede tip merkezleri yokmu Kan testi yaptirsaniz kafaniza takilmamis olur ins. Guzel haberlerinizi bekliyoruz hayirlisi olsun ins.

Bende gunduz uyudum uykum yok :) bende 24yasindayim bu ikinci gebeligim ilk gebeligim nisanda dusukle sonlandi 4zlerdi. Simdi ins. Saglikli olur :)

Bende aksam dizi izlerken koltukta uyuyp kalmışım diş fırcala sut iç derken uykm kaçtı maalesef:KK1:

Bende doktordan gelince esim kahvalti hazirladi yedim ilaclarimi aldim baya uyumusum hatta kalktimda gece gecti ertesi gun oldu sanmisim o derece :) simdide esimle borek yaptik mutfak az dagildi ama toplayacak halim kalmadi :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende doktordan gelince esim kahvalti hazirladi yedim ilaclarimi aldim baya uyumusum hatta kalktimda gece gecti ertesi gun oldu sanmisim o derece :) simdide esimle borek yaptik mutfak az dagildi ama toplayacak halim kalmadi :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosver canm sabah kalkınca toplarsın bu aksam sofrayıda benm kociş topladı makineye yerleştirdi sağolsun hiç halim kalmıyo:KK1:afiyet bal şeker olsun inşallah

Bosver canm sabah kalkınca toplarsın bu aksam sofrayıda benm kociş topladı makineye yerleştirdi sağolsun hiç halim kalmıyo:KK1:afiyet bal şeker olsun inşallah

Sagolasim canim yastiga kafami koyunca uyumis kalmisim ya su progestan bende cok uyku yapiyordu simdi doktorum yine verdi gene yapiyor

X