2015 Nisan Anneleri

Yok ben gitmedim hiç
3+5 im şu an son sat a göre
Akşam test yapacak biyer bulamadım çalışıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özel tıp merkezleri de yapıyor hastanelerde yapıyor 24 saat kan alıyorlar eğer gidebilirsen onlara git istersen yada nasıl olsa az kaldı ctesi gittiğin yerde yaptırırsın

canım benim adet agrısı gibi agrım var arada artıyo.acile gitmiştim söyledim idrar yolu enfeksiyonu cıktı ilaç içtim bol su içyom simdide azaldı ama var hala.doktor ultrasondan baktı kanama yok normal dedi.bende cumaya doktora gidicem ve pazar yolculuga cıkıcam bende söyliyim doktora.gitme derse gitmeyecegim.yataklı trenle gideyim diyorum.tren cok sallanmaz demi

yok canım minicik deil fotoya bakıyorumda kese olan yer siyah ve 1 pirinç tanesi kadar onun içinde minicik beyaz nokta var oda bebişş canım foto verdimi sana doktor bak benimki bu Eki Görüntüle 1210707

canım fotom var da benimki minik bir nokta sanırım benimki daha küçük oldugu için daha 2,6 mm benimki doktor 2-3 haftalık demiştimasallah canım benimkide haftaya belli olur iyce insallah canım Allah korusun onları

Özel tıp merkezleri de yapıyor hastanelerde yapıyor 24 saat kan alıyorlar eğer gidebilirsen onlara git istersen yada nasıl olsa az kaldı ctesi gittiğin yerde yaptırırsın

Sordum ama yapmıyorlar
Aynen az kaldı

Mrb arkadaslar oncelikte herkese hayirli olsun allah tamamina erdirsin. Benim degilki adet gecikmesi birse iki uc gunde erken baslardi ama bu ay 5-6 gun gecti birini adet olmam gerken gunun ertesi gunu dr yapti birinide besinci gunde ben yaptim iki testte negatif ama hala adet olmadim su iki gundur tam adet sancim var kesin adet diyorum bi bakiyorum kup kuru bu adet sancisi dun testi yapip negatif oldugunu gordugumde basladi ondan oncekiler sadece kasiklarimda kasilmaydi dun beyaz akintinin icinde cok ince kilcal damar gibi birseyde gordum ama hepsi oydu akintim bile kesildi. Suan yataktayim ayaklarim buz gibi corap giyindim yorgan icinde yeni isinmaya basladi sanki sancimda azaldi hafif mide bulantim asiri sivilcelenmem ve ve evlendigimden beri dort senedir ilk defa geciken adetimle birlikte iki negatif idrar testim var sizce hamile olabilirmiyim ne yapacagimi sasirdim surekli topic okuyup duruyorum(

Son düzenleme:

canım afiyet olsun kuru fasulyede güzel olyovalla bende yapayım bol bol süt için günlük 2 lt su için yumurta yogurt yiyin her hafta balık.meyve.dikkat etmemiz gerek

aynen canım bende bilmiyodum düğünde zıpladım oynadım Allah korumus dinlencem artık ev batsın bosver

Valla bana dinlenmek yok Allahım korur bebişimi 4yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum
İlk hamileliğimde bile doğuma gitmeden banyo fayanslarını ovdum sabah gittim sezeryan oldum :)

canım Allah korusun tabili hersey Allahtan Allaha emanetler ama dikkat et sen yinede canım bende cok agır iş olmamak kaydıyla yapıyorum

ewet banada kanama yoksa sorun yok dedi bizde arabayla tatile çıkacağımızı söyledik hani iğne vursak daha da rahat gidersin dedi.düşün biz arabayla nerden baksan 7 şehir gezecez sadece yolu saysan40 saat nerdeyse yol yapacaz bişe olmaz dikkat et devamlı mola verin dedi.yataklı trene en son küçükken binmiştim ay ne güzeldii bence bişe olmaz kanama olmadığı sürece tabi dikkatte etmemiz lazım

yataklı trene hiç binmedim ilkkez binecegim canım.sizinde yol uzunmus canım dikkat et iğneni yaptırt tabi.yavas yavas gidin Allaha emanet bebegin.insallah Allaha emanetler miniklerimiz.evet canım insallah saglıkla sıhatle 9 ay karnımızda büyüsünler ve saglıkla kucagımıza alalım insallah amin

canım fotom var da benimki minik bir nokta sanırım benimki daha küçük oldugu için daha 2,6 mm benimki doktor 2-3 haftalık demiştimasallah canım benimkide haftaya belli olur iyce insallah canım Allah korusun onları

ayy kıyamam cidden minnacıkmış senin ya benmki 6mm e hadi inş iyicene tutunurlar

Ben az bisey agir kaldirmaya cekiniyorum bazende diyorum cok korur kollarsam daha kotu olur ikisinin arasinda is guc yapiyorum :) onceki gebelik dusuk oldugu icin esim kiziyor fazla is yapma diye yardim et deyincede bosver kalsin sonra yapariz yavas yavas diyor :) bayramdan once ne guzel dip kose temizlik yapmistim koltuklari silmistim kaynanama temizlik yapmadan oncede hadi bi test yapim dedim negatifdi kan degerim bende hemn kaynanama hem kendi anneme temizlik yaptim iyi bisey olmadi memleketten gelince basladi belirtilet bi test yaptimki hamileyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ya allah korusun bebişlerimizi sağlıklı bişekilde doğarlar inş

İlk aşermem dün akşam oldu acayip balık istedi cnm pisikolıjik biliyom ama tadını çıkartıyorum :)

Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik

Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik

Canım test yapmadın mı ?
Bazen psikolojik olarak gecikiyor ne yazıkki
bu durumu çok yaşadım ben

İlk hamileliğimde 6haftadan sonra başladı benimde bulantılar falan 4aylığa kadar sürdü sonrada biraz fazla yiyim yada akşam 9dan sonra falan kusmadan uyuyamıyordum ne yazıkki
Çok şkr yinede hasretle bekleyen nice insan var ben kusmaya razıyım valla

Canım test yapmadın mı ?
Bazen psikolojik olarak gecikiyor ne yazıkki
bu durumu çok yaşadım ben

Yok eminecim psikolojik belirtileri bende cok yasadim 3.5 yildir ama hic gecikmezdi gectigimiz iki ay adet zamanlarim disinda ara ara ani kanamalarim oldu taki adetime 3-4 gun kala kesildi dahada birsey olmadi eskidende ara kanamalarim olurdu ama ara kanamam bile olsa adetime 3-4 gun kala lekelenmem baslar ve bir onceki adetim adetim ayin kacinda olduysa o gun tam normal kanamam olur 1 temmuzda adet olmustum 31 temmuzda olacaktim olmadim 1 agustosta dr idrar testi yapti pzt sonucu aldim negatif dunde ben yaptim yine negatif ama tam adet sancisi yasiyorum gidip bakiyorum kupkuru iki haftadir normaldede sivilcem cikar ama bu derece ergenligimde bile olmamisti belki 30 tane sivilce var suratimda saclarim acayip dokulmeye basladi kan testi yaptirmak burada zor idararda pozitif cikmayinca kanda bakmiyorlar simdi ne yapacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…