Yok ben gitmedim hiç
3+5 im şu an son sat a göre
Akşam test yapacak biyer bulamadım çalışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benimde kramp şeklinde ağrılarım oluyo doktora sordum dediki eğer devamlı kendiliğnden gelen bi ağrıysa iğne yazacam sana dedi ama eğer ani hareketler yapınca ağrı oluyosa normaldir dedi.ama işte arada oluyo benm tatilede gidecek arabamızla gidecez iğneyi istiyecem yarın doktordan,nolur nolmaz yanımda kalır ağrım olursa vurduracamyinede doktora söyle canm
yok canım minicik deil fotoya bakıyorumda kese olan yer siyah ve 1 pirinç tanesi kadaronun içinde minicik beyaz nokta var oda bebişş canım foto verdimi sana doktor bak benimki bu Eki Görüntüle 1210707
Pazar günü bilmeden bütün evi temizledim ben pazartesi akşamı öğrendim bebişi
Özel tıp merkezleri de yapıyor hastanelerde yapıyor 24 saat kan alıyorlar eğer gidebilirsen onlara git istersen yada nasıl olsa az kaldı ctesi gittiğin yerde yaptırırsın
Benimde bisey yapasim gelmiyor mutfagi toparladim bide evde rutubet sorunumuz var kanepeleri esime ters cevirttim onlarin altini.sildim yetti baska bisey yapamadimcanim istemiyo yemek yapasim bile yok dun gece canim kuru fasulye pilav istedi birden aksam 10bucuga dogru pirisirp yedik esimle :)
aynen canım bende bilmiyodum düğünde zıpladım oynadım Allah korumus dinlencem artık ev batsın bosver
Valla bana dinlenmek yok Allahım korur bebişimi 4yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum
İlk hamileliğimde bile doğuma gitmeden banyo fayanslarını ovdum sabah gittim sezeryan oldum :)
canım benim adet agrısı gibi agrım var arada artıyo.acile gitmiştim söyledim idrar yolu enfeksiyonu cıktı ilaç içtim bol su içyom simdide azaldı ama var hala.doktor ultrasondan baktı kanama yok normal dedi.bende cumaya doktora gidicem ve pazar yolculuga cıkıcam bende söyliyim doktora.gitme derse gitmeyecegim.yataklı trenle gideyim diyorum.tren cok sallanmaz demi
ewet banada kanama yoksa sorun yok dedi bizde arabayla tatile çıkacağımızı söyledik hani iğne vursak daha da rahat gidersin dedi.düşün biz arabayla nerden baksan 7 şehir gezecez sadece yolu saysan40 saat nerdeyse yol yapacaz bişe olmaz dikkat et devamlı mola verin dedi.yataklı trene en son küçükken binmiştim ay ne güzeldiibence bişe olmaz kanama olmadığı sürece tabi dikkatte etmemiz lazım
canım fotom var da benimki minik bir nokta sanırım benimki daha küçük oldugu için daha 2,6 mm benimki doktor 2-3 haftalık demiştimasallah canım benimkide haftaya belli olur iyce insallah canım Allah korusun onları
yataklı trene hiç binmedim ilkkez binecegim canım.sizinde yol uzunmus canım dikkat et iğneni yaptırt tabi.yavas yavas gidin Allaha emanet bebegin.insallah Allaha emanetler miniklerimiz.evet canım insallah saglıkla sıhatle 9 ay karnımızda büyüsünler ve saglıkla kucagımıza alalım insallah amin
canım benimde kramp şeklinde ağrılarım oluyo doktora sordum dediki eğer devamlı kendiliğnden gelen bi ağrıysa iğne yazacam sana dedi ama eğer ani hareketler yapınca ağrı oluyosa normaldir dedi.ama işte arada oluyo benm tatilede gidecek arabamızla gidecez iğneyi istiyecem yarın doktordan,nolur nolmaz yanımda kalır ağrım olursa vurduracamyinede doktora söyle canm
İlk aşermem dün akşam oldu acayip balık istedi cnm pisikolıjik biliyom ama tadını çıkartıyorum :)
Ben 6 haftalık hamileyim normalde çok oburumdur canım hep et balık gibi şeyler ister şimdi canım hiçbişey istemiyo hatta balığı düşündükçe bile midem bulanıyo😔 ne güzel canın bişey isterken hemen ye doya doya
Tekrar mrb kizlar henuz hamileligim kesinlesmesede sizin yasadiklariniza ve ilk defa adetimin 6 gun gecikmesine bakarak kesin hamileyim diyorum. Cok zor bi durumdayim sevinmek hamileyim demek istiyorum artik
Canım test yapmadın mı ?
Bazen psikolojik olarak gecikiyor ne yazıkki
bu durumu çok yaşadım ben