Bendede oluyor canim adet gibi sanci hatta idrar testi yaptridim kan testi yaptirmadan adetimmi gecikti diye dusunmustum ama kim anne adaylarinda olabilirmis birden kan bosalicak gibi sebebide rahme oncekine gore fazla kan akisi olmasi ve bebegin rahme tutunmasi sebebiyle rahmin genislemee baslamasiymis
bizde yavaş yavaşkocacıgım sesini cıkarmıyo bebişimiz için ama beni rahat bırakmamasından anlıyorum iistedıgını bebiş çalışmalarında cok yaptık zaten dinlenelim şimdi öyle sık yapmak yok içine boşalıyo mu
Kızlar ev işini nasıl yapıyosunuz dün tek dik süpürgeyle yeri süpürdüm onun dısında bişey yapmıyom.pis pis dursun
bugünkü sonucum 498 çıktı 2 gün önce 161 di bugün tam 4. haftam Allaha şükür 2 günde 3 kat artmış benim de ara ara ağrılarım oluyor kasıklarımda ama normaldir diye düşünüyorum orda bişeler oluşuyor sonuçta bir de kendimizi dinliyoruz sürekli ben normalde kabızlık çekerim ama 1 haftadır düzenli ve sık çıkıyorum keşke böle devam etse:)
Ayy cnm güldürdün benio anki duruma bağlı bazen izin vermiyorum boşalmasına boşalırsa da hemen kalkıyorum ayağa İstediğin kadar anlat cnm sık yapmak yok diye dinlemiyoki bizimki bakmışın oluvermişşşşşş tabi çok dikkat etmemiz gerekiyo o esnada adam anlamaz mecburen biz tetikte olmalıyız
ayy cnm güldürdün beniO anki duruma bağlı bazen izin vermiyorum boşalmasına boşalırsa da hemen kalkıyorum ayağa Istediğin kadar anlat cnm sık yapmak yok diye dinlemiyoki bizimki bakmışın oluvermişşşşşş tabi çok dikkat etmemiz gerekiyo o esnada adam anlamaz mecburen biz tetikte olmalıyız
oncekinde dusuk yasadigimiz icin esim simdi kendi yaklasmiyor bana kiyamam sana bisey olursa diyor :) gerekirse 9ay yaklasmicakmis bende kizdim 9ay uzak kalmam ben senden doktor izin verdigi zaman olur dedim daha doktora gidemedik :) ama ilk 2ay cok zorlamamak gerekiyor bebek yeni yerlestigi icin rahmin kasilmamasi lazim iliski sebebiyle
Ohh be rahatladiminsan kaygilaniyor..dun gece bunu yasayinca tamam kesin adet olcam dedim cunku hemen adet oncesi yasadigim seydi..ben de doktora hemen gtmedim..cmt kan testimi yaptrcam bakalim hayirlisi..
Icini ferah tut canim beni. Suan bile oyle sanki adetmisim gibi bende uzman tv var orada hafta hafta gebelik durumlarini izliyorum oradaki doktor baya unlu bir kadin dogumcu bu cok normal diyor rahime suan kan doluyor rahim bebek icin duzenleniyor haril haril calisma var rahmimizde mucize buyuyor icimizde Rabbimin hikmeti :) bide androitse telefonunuz bebegim diye program var onu indirin derim hafta hafta bebek gelisim annede olan degisiklikler yaziyor :)
Oncekinde dusuk yasadigimiz icin esim simdi kendi yaklasmiyor bana kiyamam sana bisey olursa diyor :) gerekirse 9ay yaklasmicakmis bende kizdim 9ay uzak kalmam ben senden doktor izin verdigi zaman olur dedim daha doktora gidemedik :) ama ilk 2ay cok zorlamamak gerekiyor bebek yeni yerlestigi icin rahmin kasilmamasi lazim iliski sebebiyle
eşler anlayışlı cok şükür ama öyle uzun süre uzak kalmakta olmaz
aynen :) ben uzak kalamam esimden yaa icim rahat etmez ama bizimki sagolsun kaciyor benden ya bisey olursa diye :) doktorun agzindan duyarsa sıkinti olmaz
ya aslında bişicik olmuyomuş ama biz stres yapıyoruz işteLibidonun yüksekliğinden bizde istek daha fazla olmalı
kötü tecrubenz var normaldir canım inşallah dr da böyle bişi demez ve rahat rahat bakarsınız işinizeNe güzel adet dönemide yok istedıgınde yapıver
Kizlar merhaba,dun gece adet sancisina benzer bir agri yasadim bacaklarima da vurdu cok korktum adet olurum diye sukur olmadim..sizde de adet sancisi,agrisi oluyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol cnm inş hepimiz sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririzHayırlı olsun cnm değerin güzel artmış sağlıklı hamişli günlerrr
bugünkü sonucum 498 çıktı 2 gün önce 161 di bugün tam 4. haftam Allaha şükür 2 günde 3 kat artmış benim de ara ara ağrılarım oluyor kasıklarımda ama normaldir diye düşünüyorum orda bişeler oluşuyor sonuçta bir de kendimizi dinliyoruz sürekli ben normalde kabızlık çekerim ama 1 haftadır düzenli ve sık çıkıyorum keşke böle devam etse:)
Bazen cok istek oluyo cnm bazende kılım bile kıpırdamıyo
Aynen oyle yapicaz artik :)
Bende de oluyor o ağrıdan bacaklarım da sızlıyor sonra geçiyor ama sürekli olmuyor canm
Ozaman canim benim o siyah nokta kesesimi minicik bir nokta.ayyy ne guzel.masallah subhanallah canim cok sevindim sira kalp atisina insallah.