2015 Nisan Anneleri

Ohh be rahatladiminsan kaygilaniyor..dun gece bunu yasayinca tamam kesin adet olcam dedim cunku hemen adet oncesi yasadigim seydi..ben de doktora hemen gtmedim..cmt kan testimi yaptrcam bakalim hayirlisi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy cnm güldürdün beni o anki duruma bağlı bazen izin vermiyorum boşalmasına boşalırsa da hemen kalkıyorum ayağa İstediğin kadar anlat cnm sık yapmak yok diye dinlemiyoki bizimki bakmışın oluvermişşşşşş tabi çok dikkat etmemiz gerekiyo o esnada adam anlamaz mecburen biz tetikte olmalıyız

Kızlar ev işini nasıl yapıyosunuz dün tek dik süpürgeyle yeri süpürdüm onun dısında bişey yapmıyom.pis pis dursun

Benimde bisey yapasim gelmiyor mutfagi toparladim bide evde rutubet sorunumuz var kanepeleri esime ters cevirttim onlarin altini.sildim yetti baska bisey yapamadim canim istemiyo yemek yapasim bile yok dun gece canim kuru fasulye pilav istedi birden aksam 10bucuga dogru pirisirp yedik esimle :)

Hayırlı olsun cnm değerin güzel artmış sağlıklı hamişli günlerrr

Oncekinde dusuk yasadigimiz icin esim simdi kendi yaklasmiyor bana kiyamam sana bisey olursa diyor :) gerekirse 9ay yaklasmicakmis bende kizdim 9ay uzak kalmam ben senden doktor izin verdigi zaman olur dedim daha doktora gidemedik :) ama ilk 2ay cok zorlamamak gerekiyor bebek yeni yerlestigi icin rahmin kasilmamasi lazim iliski sebebiyle

ya aslında bişicik olmuyomuş ama biz stres yapıyoruz işte Libidonun yüksekliğinden bizde istek daha fazla olmalı

eşler anlayışlı cok şükür ama öyle uzun süre uzak kalmakta olmaz

Tbi cnm doğru diyosun ilk 3 ay çok dikkatli olmamız lazım

aynen :) ben uzak kalamam esimden yaa icim rahat etmez ama bizimki sagolsun kaciyor benden ya bisey olursa diye :) doktorun agzindan duyarsa sıkinti olmaz

kötü tecrubenz var normaldir canım inşallah dr da böyle bişi demez ve rahat rahat bakarsınız işinize Ne güzel adet dönemide yok istedıgınde yapıver

Bende de oluyor o ağrıdan bacaklarım da sızlıyor sonra geçiyor ama sürekli olmuyor canm

Maşallah değerin çok güzel artmış benim de 2 günde 4 kat artmıştı şimdi elhamdülillah 2161 olmuş. Kasıklarımda benim de ağrı oluyor gayet normalmiş :)

Bende de oluyor o ağrıdan bacaklarım da sızlıyor sonra geçiyor ama sürekli olmuyor canm

Evet dun gece benim de bacaklara da vurmustu ama cok surmedi bugun de ara ara az giriyor agri..bakalim benim de insallah degerlerim yuksek cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar ;

benımde sat ım 6 temmuzdu.. adet tarihimden 2 gün önce idrar testi ve kan testi yaptım herikisde pozitif kan testim 272 çıktı .. kendi doktum için 9 eylül e randevu alabildim devlet hastanesine gıttım 6 haftadan önce ultrasondan bakamayız dediler. varmı benımle aynı durumda olan, sabırsızlanıyorum..

Ozaman canim benim o siyah nokta kesesimi minicik bir nokta.ayyy ne guzel.masallah subhanallah canim cok sevindim sira kalp atisina insallah.

yok canım minicik deil fotoya bakıyorumda kese olan yer siyah ve 1 pirinç tanesi kadar onun içinde minicik beyaz nokta var oda bebişş canım foto verdimi sana doktor bak benimki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…