Hayırlı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah .aramızda 1 gün var cuma günü bende dr a gidicem inşallah bizde görürüz keseyi.çok heyecanlıyımm
saol canım benim allah seninde kucağına bebeğini almayı nasip etsin.benm çok küçüktü canım karından gözükmedi alttan baktı öyle gördü keseyiikimizn aynı galiba canım sat kaçtı senin bu arada
yerlessinde bende cekmeye razıyım canım allah korusun onları allaha emanetler.bende yatakda dönünce felanda olyo hatta suanda hafif bir agrım var.allah korusun onları
sağol canım 2 temmuz benim sat.benim de muhtemelen alttan görünür inşallah görünsünde nasıl görünürse görünsün.
senin de değerin iyiymiş doktora gittiniz mi kese falan göründü mü ya da ne zaman gideceksiniz doktora ben 6 haftalık olsun öle gideyim diyorum gitmişken herşey gözüksünMaşallah değerin çok güzel artmış benim de 2 günde 4 kat artmıştı şimdi elhamdülillah 2161 olmuş. Kasıklarımda benim de ağrı oluyor gayet normalmiş :)
valla ben hıcbısey yapmıyorum sadece makınee camasır atıyrm esım asıyo. zaten 10 yıl beklemısım tup bebekle kavusmusum ıs yapıp kendımı rıske atamam. tabı kı once allaha emanet ama tedbır bızden.ama evi bok götürüyo orası ayrı.. bende bu durumdan rahatsızım ıcım el vermıyo ama bıraz daha dayanıcaz
4+2 de hcg 545 ti ..4+5 te dun kan vermıstım bugun aldım sonucu 1946 olmus..
senin de değerin iyiymiş doktora gittiniz mi kese falan göründü mü ya da ne zaman gideceksiniz doktora ben 6 haftalık olsun öle gideyim diyorum gitmişken herşey gözüksün
eşler anlayışlı cok şükür ama öyle uzun süre uzak kalmakta olmaz
valla kızlar haklısınız çokta uzak olmamak lazım erkekler sonuçta bende tüp bebek yaptığım halde doktor yaşamayın dediği halde arada yaşıyorum ve garip tarafı şu normalde bu kadar istekli değilken bende tam tersi oldu kudurdum resmen rüyalarda görür oldum :)) hahaha eşimde şaşırıyo bu halime gebelikte oluyormuki bu istek artması
Ohh be rahatladiminsan kaygilaniyor..dun gece bunu yasayinca tamam kesin adet olcam dedim cunku hemen adet oncesi yasadigim seydi..ben de doktora hemen gtmedim..cmt kan testimi yaptrcam bakalim hayirlisi..
Icini ferah tut canim beni. Suan bile oyle sanki adetmisim gibi bende uzman tv var orada hafta hafta gebelik durumlarini izliyorum oradaki doktor baya unlu bir kadin dogumcu bu cok normal diyor rahime suan kan doluyor rahim bebek icin duzenleniyor haril haril calisma var rahmimizde mucize buyuyor icimizde Rabbimin hikmeti :) bide androitse telefonunuz bebegim diye program var onu indirin derim hafta hafta bebek gelisim annede olan degisiklikler yaziyor :)
Sagol canim simdi indiriyim hemen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla kızlar haklısınız çokta uzak olmamak lazım erkekler sonuçta bende tüp bebek yaptığım halde doktor yaşamayın dediği halde arada yaşıyorum ve garip tarafı şu normalde bu kadar istekli değilken bende tam tersi oldu kudurdum resmen rüyalarda görür oldum :)) hahaha eşimde şaşırıyo bu halime gebelikte oluyormuki bu istek artması
Yok daha gitmedim henüz ama ctesi gidicem inşallah o zamana daha da büyür hem :) Ben çok merak ediyorum o yüzden haftasonu gideyim dedim kalp atışlarını da sonra duyarız inşallah
Bende cumartesi gidicem
Sonuçları alınca değerlerimizi yazalım olur mu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi ki olur canım yazalım :) Benim dün kan değerim 2161 çıktı sen kan testi vermiş miydin
Yok ben gitmedim hiç
3+5 im şu an son sat a göre
Akşam test yapacak biyer bulamadım çalışıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi