2015 Nisan Anneleri

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah .aramızda 1 gün var cuma günü bende dr a gidicem inşallah bizde görürüz keseyi.çok heyecanlıyımm

saol canım benim allah seninde kucağına bebeğini almayı nasip etsin.benm çok küçüktü canım karından gözükmedi alttan baktı öyle gördü keseyi ikimizn aynı galiba canım sat kaçtı senin bu arada

4+2 de hcg 545 ti ..4+5 te dun kan vermıstım bugun aldım sonucu 1946 olmus..

sağol canım 2 temmuz benim sat.benim de muhtemelen alttan görünür inşallah görünsünde nasıl görünürse görünsün.

yerlessinde bende cekmeye razıyım canım allah korusun onları allaha emanetler.bende yatakda dönünce felanda olyo hatta suanda hafif bir agrım var.allah korusun onları

canım benimde kramp şeklinde ağrılarım oluyo doktora sordum dediki eğer devamlı kendiliğnden gelen bi ağrıysa iğne yazacam sana dedi ama eğer ani hareketler yapınca ağrı oluyosa normaldir dedi.ama işte arada oluyo benm tatilede gidecek arabamızla gidecez iğneyi istiyecem yarın doktordan,nolur nolmaz yanımda kalır ağrım olursa vurduracam yinede doktora söyle canm

Maşallah değerin çok güzel artmış benim de 2 günde 4 kat artmıştı şimdi elhamdülillah 2161 olmuş. Kasıklarımda benim de ağrı oluyor gayet normalmiş :)
senin de değerin iyiymiş doktora gittiniz mi kese falan göründü mü ya da ne zaman gideceksiniz doktora ben 6 haftalık olsun öle gideyim diyorum gitmişken herşey gözüksün

Benimde ev almış başını gidiyo.ben bide çalışıyorum.uyduruk bir akşam yemeğinin ardından 3 lü koltukla bi kaynaşıyoruz taaa yatağa gidene kadar.canım çok iş yapmak istiyoda bebek bırakmıyo.anne sen yorulma yat boşver diyo işin sonunu düşünemiyorum. :9

senin de değerin iyiymiş doktora gittiniz mi kese falan göründü mü ya da ne zaman gideceksiniz doktora ben 6 haftalık olsun öle gideyim diyorum gitmişken herşey gözüksün

Yok daha gitmedim henüz ama ctesi gidicem inşallah o zamana daha da büyür hem :) Ben çok merak ediyorum o yüzden haftasonu gideyim dedim kalp atışlarını da sonra duyarız inşallah

eşler anlayışlı cok şükür ama öyle uzun süre uzak kalmakta olmaz

valla kızlar haklısınız çokta uzak olmamak lazım erkekler sonuçta bende tüp bebek yaptığım halde doktor yaşamayın dediği halde arada yaşıyorum ve garip tarafı şu normalde bu kadar istekli değilken bende tam tersi oldu kudurdum resmen rüyalarda görür oldum :)) hahaha eşimde şaşırıyo bu halime gebelikte oluyormuki bu istek artması

İlahi ya güldürdün beni valla Benim daha olmadı ağrıdan mide bulantısı ve uykudan aklıma bile gelmiyor henüz ama hamileliğin öyle bi etkisi var diyorlar

bebeişin hayırlı olsun canım evet gebelıkte oluyomuş libidomuzda artıs varmış

hay Allah bir alemsiniz valla

Yok daha gitmedim henüz ama ctesi gidicem inşallah o zamana daha da büyür hem :) Ben çok merak ediyorum o yüzden haftasonu gideyim dedim kalp atışlarını da sonra duyarız inşallah

Bende cumartesi gidicem
Sonuçları alınca değerlerimizi yazalım olur mu ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cumartesi gidicem
Sonuçları alınca değerlerimizi yazalım olur mu ?

Tabi ki olur canım yazalım :) Benim dün kan değerim 2161 çıktı sen kan testi vermiş miydin

Tabi ki olur canım yazalım :) Benim dün kan değerim 2161 çıktı sen kan testi vermiş miydin

Yok ben gitmedim hiç
3+5 im şu an son sat a göre
Akşam test yapacak biyer bulamadım çalışıyorum

Yok ben gitmedim hiç
3+5 im şu an son sat a göre
Akşam test yapacak biyer bulamadım çalışıyorum

Özel tıp merkezleri de yapıyor hastanelerde yapıyor 24 saat kan alıyorlar eğer gidebilirsen onlara git istersen yada nasıl olsa az kaldı ctesi gittiğin yerde yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…